Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Ha csak egy szerverrõl van szó, akkor lehet, hogy az adott szerveren nem friss, nem jó a pb beállításai.

Elvileg akkor lenne, ha az iwd fájljaid nem egyeznek a szerverbeállításokkal.

Nálunk is volt ilyen gond, de mivel mi módot futtatunk, én a szerveroldali pb-ben oldottam meg.

Javaslat: vagy újratelepítés vagy a szerveroldali pb konfig módosítása.😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Trident nem tudod mia gond? #16658

Sleepy Bone
Hello! van egy nagy problémám ha beállítom a hunkmegset 512-re nem akar átállni szal marad 160 hogy lehet ezt applyzni?

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

trident
VAGY: uninstall, megmaradt mappák törlése majd reinstall+patch (pb bekapcsol.
VAGY: c:/program files/activision/callofduty2/main/players/sajátnév/config_mp.cfg-t megnyitod szerkesztésre, például total commander F4, kikeresed a seta cl_punkbuster sort és ha "0" van a végén, akkor átírod a nullát egyre.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

és code92 hogy csináltad meg vele?? segíts vagy aki tudja az segítsen!!
légyszi valaki válaszoljon már mióta nem sikerül elíndítani!!
és én imádok ezzel játszani!!
honnan szedted le ???nekem is kéne
nekem is ez volt csak én használom az eszem és leszedtem egy pink blustert és ott belõttem a cod2-t és most megy és küölömben marha jó kisa multy game😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

sürgõs lenne!!
Nekem is ez a bajom de nem találom ezt a sajatnev.cfg-t csak olyat h confog.cfg miért??
részletesen valaki írja már le légyszi!!
meg valaki meg tudná magyarázni miért írja ki??<#pardon1><#pardon1><#confused>
Olvasd el a 16600-as üzit. Nekem is ez volt a gondom és segített.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

ffxi
PB-vel ugyanilyen gondom volt, újra kellett rakni a gémet.

Fákjúal!

mit csináljak, ha multiban ilyen üzit kapok?😛unkbuster must be Enable before joining this server...
már fenn van az 1.3-as patch, és az all seeing eye. a beállításokiban, meg nem lehet a punkbustert igenre állítani, mert folyton kilép
hali all

Lenne egy kérdésem egy szerverrõl állandoan kidob engem de csak arrol az egyrõl mutatom is a képet:

mike0013
ezek a magyarok😄 mindenbõl pénzt akarnak csinálni...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

jó, az elküldést ugy értettem, h magamban szidtam picit a szüleit😄
nem problémáztam ott😄😄
csak leráztam
vagy sík hülye volt, vagy tényleg rám akarta sózni mind2t.sztem inkább a 2.
ja, és azzal jött h õ is megvette. és??????

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

képzeljétek!!
valamelyik nap voltam a mediaban..ott két féle változat kapható, a régi kiadás 17ért, és a GOTY változat( game of the year) 10ért.kérdezem az eladótól, h miért ez az árkülömbség, miért olcsóbb az újabb, ráadásul abban még van némi extra is(asszem +2 multi map).Ilyet szól: a goty az kiegészítõ..mondom, igen?és mit is tartalmaz??aszonja pl pályákat..kérdezem: pályák 10 ropiért??aszonja nem tudja, de megkérdi a kolegájától, õ nagy cod fan.visszajön és aszonja, h ja az kieg., a rendes nélkül nem megy, sajna meg kell venni mind2t.(27ért).mondom ne nézz már hülyének...jol elküldtem.vicces, rám akarta sózni mind2t. vegyem meg 2* mi? LOL
szal a mediaban 9990,- a goty.

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=33707

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

John Cena
Call of Duty 2 mont mennyi eredetibe???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ffxi
Hali!
Online kérdés: Mért vna az hogy ha belép közbe vki és ha van specator akkor úgy belagolok mint állat?

Fákjúal!

zico87
Írj Privibe azt segítek!! Egyébként sima PAM módba belehet állítani ilyeneket

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

nah szal újabb hírek:

a cod2 maga nem lessz steames csak a steam vagyis a valve is árulja mert "pénzhiányban" vannak aki megveszi a steamen az kap gondolom egy accot és azon keresztül tölti le a frissitéseket de semmi sem fog változni a szervereken.. 😊

Sziasztok!

Kezdõ vok szerveradmin témában és ezért keresek segítséget itt.
Nekem valami olyan mod vagy mifene kellene amivel olyanokat tudok beállítani , hogy pl csipa csak 1 legyen stb.
tudtok nekem ilyet mondani + lelõhelyet hozzá? egy kis infó is jól jönne hozzá

Kösy sép
de nem kell megvenni senkineks em még1x mivel akia steameset hasznlja az a steam rendszereén gémel tovább aki a régi modot válassza annak matad minden a régi kerékvágásban...én is megakartam venni a cod2 t de nem tom mit tegyek :S

mike0013
nekem mindegy, mert van STEAM-em 😄 (megvan eredetibe a Counter Strike: Source)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hmm de steames miért jobb ?

zico87
Ez azért jó vegyél még1 eredeti cod2-t hogy tudd használni a streames dolgot ?Ez azért G....-ség sztem

Question
Can I use my existing retail CD key on Steam?

Answer
No. The retail CD key will not work on Steam. You will have to purchase the game on Steam to play it on Steam.

Question
Will the people that have the Steam version be able to play online with people that have the retail version?

Answer
The Steam version and retail version will work together for multiplayer.

A fenti sorok arról szólnak, hogy a meglevõ cd kulcsodat nem tudod használni a steam rendszerhez, meg kell vásárolnod egy steames cod2-õt, enélkül nem tudod kihasználni a steam 'elõnyeit'.
A cd kulcsos és a steames verzióval rendelkezõ játékosok tudnak egy szerveren játszani 'majd'.

Asszem ennyi, de ha tévedek javítsatok ki.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

csao hallottátok a hireket leht a cod is steames lessz...

idézek vmit elég érdekes: "nem fog mûködni a megvett eredeti játékod cd-kulcsa..."

vélemény? :SSS

mike0013
1. vagy megveszed eredetibe
2. leszedsz hozzá cr4ck-et -.-

Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy a Call of Duty 2-re felnyomtam az 1.3 as patchet. És valamilyért nem indul a Single Player. Tudtok segíteni?
http://www.maps-n-mods.org csak regisztrálni kell és 195 map közül választhatsz
John Cena
😊az jó lehet😄😄

zico87
THX Most játszogatok a Budapest mapon , a Hõsõk terén írtóm a népet !!😄

Mondjuk innen. Navarone map

torrente111
felejtsd el

torrente111
Normandi Farm Final???

zico87
Valaki tudja honnan lehet letölteni a navarone mapot ??

most tettem ujra a windows-t es huzok me nincs antivirusom,kell update.majd legfeljebb leszedi az egyik haver,me most se jon be az oldal csak error.

zico87
Az AWE modba lehet 2 fegyvert választani

John Cena
köszi!!! amúgy acrack illegális 😊

trident
Nem kell hozzá crack.

A bannerban kattints a faqra, vagy a cod.hu-n a leírások közt olvasd el az Xfire nevû szerverkeresõ leírását.

Jó játékot.

crack 😊

John Cena
Fiúk Call of Duty- 2-hõz mi kell hogy lehessen tolni? milyen progik kellenek?

pedig találnál ha beírnád de hülye vagy ezért nem találsz
1ébként meg admiral mod asszem

Lenne egy kérdésem .van egy olyan mód ami engedélyez 2. fegyver választást pl nyomulhatsz tomshonnal, kispisztoly helyébe meg választasz pl snipert... mi annak a neve? esetleg megvan valakinek?
plz help . hülyék kíméljenek
iírd be szte, guglibe hogy mod secondary weapon cod2 😊
RIP szerver az van annyit tudok xD

Lenne egy kérdésem .van egy olyan mód ami engedélyez 2. fegyver választást pl nyomulhatsz tomshonnal, kispisztoly helyébe meg választasz pl snipert... mi annak a neve? esetleg megvan valakinek?
plz help
google