Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez relatív. vkinek ez, vkinek az jön be jobban. én pl x-fires vagyok, nemrég tértem át, ugyanis az eye mostanság alig talál szervereket.Mellesleg az x-fireben sokkal több hasznos funkció van,(pl részletesebb keresõ,állandó frissítések,cserélhetõ skinek😄,saját letöltésvezérlõ, szal nemcsak egy sima szerverkeresõ...) nem beszélve a saját profilról.Szal tuti nem fogom többé az eyet használni😊

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

Sziasztok! itt látom, hogy the all see eyes-t használtok, de haverom azt mondta hogy az Xfire jobb hidjek neki???
zico87
Mostanában tök jó móka Warok vagy SD után kicsit tdm vagy dm-be Gob_ratsezni és ezért gondoltam hülye õtlet lenne egy 1 napos kis FUN kupát csinálni Only Gob_Rats & Only Rifle and Sniper .

Szerintem anyira nem lenne rossz a gob_ratset ugyis sokan szeretik

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

<#kacsint>

trident
PB-s szervereken, a belépéskor fut néhány ellenõrzés, ezért szokott "szaggatás" jelentkezni. (a konzolt megnyitva, ilyenkor lehet látni, hogy lefut a cvar ellenõrzés)
Amellett, hogy ez van, lehet töredezettségmentesíteni, a registryt rendbetenni, ezzek is segítve az oprendszert, a merevlemezt, hogy hamarabb találja meg a betöltendõ adatokat.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Aha :S...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

^^
mikor belépek qvára szaggat (-> midnig német vok xDDD pedig az utálom) de utána jó

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem baj, mondom: annyira nem zavaró, mert csak legején egy röpke pillanatig.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mike0013
:S akkor nem tudom miért lehet:S

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

sry, helyesebben

Hm? Nem igazán értem mondatod, picit helyesebb írd le<#hehe>.

Net sebesség gõzöm sincs<#hehe>, de, ha azt mondom, hogy 250nel szoktam szedni géjmeket, az jó?<#idiota><#hehe> Aztán graf az 800x600 directX7ben és gépem ütõs gépecske, csak valamiért beszaggat, de pl most felmentem AKG szerverére és ne mszaggatott, most jó volt. Szal változó és mondom, csak elsõ5 mp-ben kb, aztán midenn oké. Meg mikor összefutok valakivel, akkor egy picit, de utána többinél már nem.

ue csak mikor találkozok vkivel nem szaggaT 😄

mike0013
:S ez nem jó... elõször is: netkapcsolatod sebességét mondd!
másodszor: vedd lejjebb a grafikát!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Miért van az, hogy mikor belépek a multiba, akkor totál szaggat az elején, még nemzetet se tudok választani, mert egér is szaggatva megy oda, ahova akarom - ilyenkor várok, amíg jó lesz - és utána rá 1-2mp-re már midenn oké és tök jól tudok játszani, de amint összekerülök egy ellenféllel, akkor ismét picit beszaggat és utána már teljesen jó. Miért van ez? Rohadtul idegesítõ tud lenni, ha emiatt ölnek meg.

áhh nem hinném nem tudom :S vagy ezt nem nekem írtad?? 😄

Attila8805
Mikor formáztad utóljára a gépet lehet hogy telítõdve van géped mindenféle vacak programmal.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Helló az mért van az hogy beakarok lépni az egyik szerverre és kiírja hogy nem lehet megnyitni az mp_harbor mapot... idáig jó volt csak újraraktam a játékot mert sokat szarakodott. Mit csináljak??
Elõre is kössz

pls vki segítsen. #16688

Ati

trident
Engedélyezd, hogy kilépjen a tûzfalon // driverfrissítés ajánlatos.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

mike0013
egy idõben nekem is volt:S
aztán elmúlt, csak azt nem tudom, hogy hogyan...
csináld azt, hogy beindítod a vírus és spyware keresõket, hátha a vírusok miatt van..

mike0013
akkor menj és játsz barbibabával😉

Lala
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
A Cod 2 multi játék baromi lassan indul el. 1.3-as patch van fent. Az SP simán elindul, de a multinál több prcet is várni kell. Miután ilyen nehezen elindult mûködik rendesen, csak nagyon idegesítõ, hogy indítás után még akár ebédelni is lehet mire elindul a game.

Van erre valami gyógyír? Mitõl lehet ez? Teljes újratelepítés már volt.

Köszi
Lala

nem is szoktam vele játszani... ÉS UTÁLOM A MECSBOKSZOT!

Köszi a linket Zico

zico87
Hát akkor minek játszol vele te tudatlan Barom,ha nemtetszik Format c:-t nyomj és húzz a fórumból ne szídd a játékot ugyse érdekel a véleményed senkit fõleg lehetsz 12 éves mi ?😄 Maradj a Matchboxoknál !

mike0013
lehetõleg tõlünk jó messzire!

mike0013
semmi baj!

hova menjek?

mike0013
köszi, mehetsz!

én most fõleg a single playerrõl beszéltem hülyegyerek... amúgy játszottam azokon a szervereken is amirõl te beszéltél,ott kb ugyanaz volt...<#szomoru1>

zico87
Játsz a Marioval Hülyegyerek,mert ne TDM Public láma szerverekre járj az SD,CTF,Hq Már nem a hentelésrõl szól oda kell taktika is.

ez egy szar játék! hentelés az egész,és nem is valósághû! ami ebben a játékban van,az mind hazugság!<#ejnye1><#levele><#falbav>

Helo. Nálam az a helyzet ált elõ, hogy iszonyatosan szaggat a játék. A kártyám gef4mx440. Tudom, hogy gyenge a kártyám de biztos nem ez a baj, mer 1 hónapja még vígan játszottam szaggatás nélkül. Multiban minden rendben van csak single ben jön elõ, és csak akkor ha az égre nézek. Ha az ég nem látszik bele a képernyõbe azaz kicsit a talaj fele fordulok rögtön normálisan fut. Amint fölnézek és látszik a ég rögtön szaggat. pl help. (driver frissítést és patch-et próbáltam és semmi eredmény)

Ati

erre azt tudom mondani h ti gondolom haxos cfg t akartok , nem attól játszik vki jol h minden mellé lövést beadja elõször tanuljatok meg gammelni azt akkor majd jöhet a cfg...

Sleepy Bone
Hello! pls nekem is [email protected]

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

Csasztok.Tudna valaki kuldeni nekem 1 franko configot?Nagyon megkoszonnem. Msn cimem: [email protected]
elore is koszonom.
trident
1; szivesen.
2; #16668
3; egész, magyar mondatokban, értelmesen, kultúráltan.

tudjátok mit??
újra telepítem aztán valaki magyarázza el!!
hogyan kell csinálni
mike0013
bolt?

bammeg google ^^

Rolly
valaki be tudna linkelni 1 oldalt ahol találok 1.3 as crackot a single playerhez?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolly
hi all valaki tudna segíteni?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

lool a cod2 se lessz steames meg egyik cod sem ^^csak annyi a változás h a steamnek meg a valvenak kevés a lovettája 😄 és a steamen is meg lehet vásárolni a gamet (olcsóbban -10%). aki gondolja és megbizik a steamben rendelheti onnan xD

a csiter szerverén nemtom mi lelte aznap reggel még jó volt azt délután már 10bõl 6 ot kivágott..

bodesz
a stemes dolog azért jó mert majd a cod 3at nemlehet majd törtön játszani vagy csak nehezen(nehezebben mint eddig inkább 😄 )...CS be is vannak tört szerverek csak nincsenek elterjedve.inkább mindenki megveszi...remélem Cod al nemtörténik ez 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

trident
Milyen/melyik szerverre gondolsz, hol fordult elõ?

trident
Nem feltétlen, de vagy nem volt a iwd ellenõrzés friss vagy más okból nem egyezett (pl. mód, ezért írtam, hogy vagy-vagy)

😊

köszi most tudtam meg h szar volt a pb a szerveren :S