26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• bandesz00
    Szia ha nem gond pontosabb leírást tudnál írni,hogy hol tudom beállítani
    vagy egy képet nyomni mert nem találom amire te gondolsz,és valamiért a beállítás félig magyar félig német ha nem gond előre is köszi.
  • ffxi
    Ebben a pill.-ben műxik nálatok a TS?
  • zico87
    dede persze az hangbug azért hozták a szabályt..
  • kas123
    és szted ez nem bug?
  • zico87
    Cb szabályzat azért lett 250 mert 250fps fölött nemhalatszik a lépéseid...

• NEOreg3
    bugos ez mindegy mennyi FPS-ed van

de attól még szeretjük:D
  • kas123
    mer 250 re maximalizálták a cb-n az fps-t, mer effölött bugos...
  • csuszi
    Holnap itt a szünnap, pár órára lezárhatom a serverem, de kizárólag igény esetére ;) vazzeg a kóla nem annak jár aki fizeti a servert???:)
  • zico87
    Ez egy BUG szemétség kihasználni... multkor engem is a föld alól lőtek ki csak hát a Kilcam elárulta és megkértem szép modorómal ne Bugoljon mert szánalmas..

CB-n ilyen Bug kihasználása miatt már bukta az ellenfél a wart.
  • bigapó
    amit leírtam korábban, hogy valaki bemászott a pálya alá az tényleg csak bug vagy cheat is lehet? ha jól emlékszem townhill-en voltunk.
  • zico87
    tőlem az ötletért kapsz egy Colát ha egyszer találkozunk..:
    anticheat proble is megoldva mypbcfg

És a sima modnélküli szerver a king..
  • bigapó
    remélem elindítottam egy új őrületet - már ha megengeditek, hogy magamra vegyem, hiszen Én vetettem fel az ötletet:)). magasan támogatom egy ilyen szerver indítását, természetesen maximális anti-cheat-tel!!
    jó kis war-ok lehetnének:)
    ja és nem lenne nehéz bármikor megtalálni a szervert sem, hiszen csak SG-re kell nevezni, így ha mükszik és éppen nem is tudtam róla, hogy van valami, akkor is meglelem az ASE-n:))
  • csuszi
    Ezt én is így gondolom:) csak ugye a két kolléga felvetése mod-os volt. az meg nálam kivitelezhetetlen, ámde ha akarnak oda jönni, tolnak egy privit és leszervezzük... de kizárólag szűz cb serveren;):)
  • sweech
    "semmi "plusz" nincs rajta"

legjobb
  • csuszi
    1. Nekem van saját serverem, szívesen lennék házigazda... de ez a server cb beállításokkal rendelkezik, semmi "plusz" nincs rajta, és a cb warok miatt nem is lehet. Természetesen legújabb pam, és ennyi...
    2. újra jó az ASE!
  • peter01
    Beálítom 1500-ra és nem is történt semmi maradt 160-on, 500-nál nagyobb értéket nem akart elfogadni. Ja és az mi hogy azér dobott ki a pb mer 999-re volt álítva a maxfps?
  • zico87
    ja az tényleg jó lenne sajna nekem sincs saját szerverem most..
    de tényleg lehetne csinálni egy SG-s találkát valami szerveren..:D

Jót FUNolnánk stb..
  • trident
    Amúgy szvsz lehetne egy olyan poént is bejátszani, hogy adott napokon - időben az sg.hu-s lámerek találkoznak egy adott szerveren... Mondjuk lehetne tdm/hq/ctf fíling, akár am/awe/backtouo/sima módokon....

Ha lenne saját szerverem, meg is oldanám, hiszen egy pure szerver beálíltsa öt perc, egy kisebb mód egy óra... =)
    (már nem adminolok, inaktív vagyok, néha elfog egy kis révület)
  • trident
    com_hunkmegs -t állítsd be a teljes rendszermemória felére.
  • bigapó
    németes, de katonai azért jobban tetszene. majd próbálok valami széles körben ismertet, bár sokkal több olyannal találkozni akiknek inkább valamiféle futurisztikus "izé" van a neve helyén. néha értem, néha nem:))
  • zico87
    1.5-ős patchel nekem -268%-ot használ...:D

Mivel 1.5-ős patch nincs az cod1+uo-hoz van cod1 1.3
  • peter01
    Emberek az mér van hogy ha CoD 2 a teljes memória töredékét a processzort meg csak 50%-on használja legjobb esetbe? 1.5-ös patch-el.
  • Wreck86
    tele von Vonal ;)
  • zico87
    Jaja Mi vagyunk az SG Cod2 elit..:D

Pl:ha valami németes rangot akarsz akkor a VON az ílyen urit jelent (felsőbrendű)
  • bigapó
    köcce:)
  • trident
    Ase beállítások
    vagy config_mp.cfg-ben
  • bigapó
    szasztok amúgy:)

az miért van, hogy nem jegyzi meg a nevem a rendszer? minden belépésnél be kell írnom az új nevemet - mer telepítés óta változtattam rajta, most már Peterson SS vagyok, szóval aki SG-s és találkozik a nevemmel, attól elvárom, hogy köszönjön:))) és persze szóljon, hogy SG-s. ez nemtom miért fontos, de nekem jól esne:) szerintem itt az SG-sek egy külön kis elitcsapatnak tekinthetők:) sajnos egyenlőre csak tört szerveren találkozhattok velem, mert nincs lóvém megvenni a gémet. majd gyűjtök rá, ígérem:))

szóval hol tudom beállítani, hogy mindig ez legyen a nevem? egyébként ez jól hangzik, mert először SS Peterson voltam, de az olyan fura. németes hangzású kéne, esetleg valamilyen rang, csak azt meg nem mindenki ismeri, az SS-ről meg már hallott a többség:)
  • bigapó
    a multiplayer beállításoknál keresd (options angolul:) )
  • bandesz00
    Szia és melyik menüben tudom átállítani,hogy felengedjen a szerverre?
  • zico87
    Jaja Hq az nemanyira kedvelt itt Magyarországon pedig jó kis mód
    a legtöbb szerver sd+tdm vagy dm..

De nekem pl: a CTF is bejön sztem az is jó..
  • lee56
    Megbocsájtok, most az 1x ;)
  • Prince of Máté
    HQ is jó, csak elég ritka!!
  • trident
    Az =)

Headquarter. Az adott pontot foglalva építed a rádiót, majd meg kell védened, a másik csapat pedig fordítva tesz. Cod/UO-ban van respawnhullám, ilyenkor kap a csapat pontot, a cod2-ben csak a rádió elfoglalásakor van respawn védőként, támadó oldalon pedig van újraéledés, míg el nem foglaljátok, itt folyamatosan jönnek a pontok.
    CoD/uo-ban van pont a telepítés/elfoglalás/megvédés esetén is, tehát itt nem az számít ki mennyit fregel, hanem kik tudnak összedolgozni, hatékony védelmet alakítani vagy támadni, sokat számít az egyéni képesség is, de a rambójánosoknak hamar végük. Nekem külön tetszik a HQ-ban, hogy megvan mind a kemp, mind a rush lehetősége. (illetve a dinamikus védekezésé) - tehát nem egy szigorú taktik alapján megy, mint az sd-ben. No és persze a publik hent tdm szervereken tapasztalható masszív kemp/csipázás/lámulás sem nyerő dolog, egy elcsalingázó csapattag is csinálhat kárt, hiszen szabott a respawn helye, ezzel lehet taktikázni is, főleg cod/uo-ban. De csak ha simány játszol, élvezed a játékot az is tökéletes, a helyismerek, stratégia, skill pedig úgyis alakul.
  • bigapó
    ott mit is kell csinálni? asszem még nem játszottam olyat, de voltam már olyan szerveren ahol változott a játék is és nemcsak zászlós volt, hanem pölö egy rádiót kellett telepíteni és aztán azt megvédeni. ez mi?
  • trident
    Nem, nem általános szabály ez.:)
    való igaz, kezdetben a tdm jó hogy kiismerd a mozgást, a fegyvereket, az alapvető helyeket. Hogy utánna leragadsz a tdm-nél vagy feladatorientált játékot kedveled az már az egyén dolga. De a csapatmunkát szerintem ott lehet igazán alkalmazni, csiszolni és végeredményben élvezni.^^

Aki pedig versenyszerűen nyomja, az el tud indulni bármelyik játékmódban, bár a leggyakoribb az sd.
    (én hq-zni szerettem: kell az összmunka, dinamikus, van respan, van feladat, cél, változatosabb)
  • bigapó
    hali!

ma délután elkapott az ideg. fent voltam egy szerveren és volt ott egy HÜLYE, akiazzal szórakozott, hogy bement a "föld" alá és onnan lőtt le mindenkit. állítólag bug, a pálya szélén lehet megcsinálni, de ez engem cseppet sem érdekel, mert rohadtul elrontotta a játékomat, meg a szórakozást. lehet, hogy ez ez egyik új csít. a legrosszabb az volt, hogy nem lehetett szavazást kezdeni, hogy kirúgjuk a francba.
    visszaolvastam és ezért írtam be, hogy mi történt velem. érdekes amit mondtok, hogy először HQ-zni kell, meg SD-zni. Én rögtön TDM-el kezdtem:)) mostanában inkább CTF-ezek. 1 hónapja van netem. nem mondom, hogy azóta profibb vagyok, de el tudok érni egész jó statokat is és az sem zavar, ha többször lőnek le, mint én másokat. nekem az élmény a lényeg. ha nincsenek ilyen f*sz csíterek, akkor nagyon jó időtöltés és feszültséglevezetés:))
    komolyan mondom, hogy a fülemben dobog a szivem mikor a zászlóval a hátamon rohanok:)))
  • zico87
    Ok sry de nemcsak fenyegetőzök ha kell..:D csak olyan félreérthetően poénkodik 1-2 értelmes emberke...flame hiányom van...hát jaja..:D

Sry mindenkitől akkor buzi lámavok..:D
  • jamika
    nézd meg a tűzfal beállitását, v szülők/tesók ne töltenek-e. ja meg xfire is egy 30-al megemeli általában nekem a pinget
  • Prince of Máté
    Nem tudja valaki hogy miért laggolok mikor 3 megabites netem, és a pingem is rendben van, de a többiek szerint laggolok.
    Miért van ez?
  • csincse
    okés
    kösz..