Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

danikarate
Minden ki jöjjön a tox klánba jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cheat:wwweeerrrr warez:G.j.hu

forzajuve5
Sziasztok!

Olyan embert keresek aki már bérel/bérelt szervert, kellene egy kis segítség. Ha valaki megadná az msn címét privátban,és utánna segítene azt megköszönném!

törölt hozzászólás

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

Sziasztok !

Lenne egy olyan kerdesem, hogy miert fagy a szerverunk, ha 4-nel tobb uj palya van berakva a szerverre ?
Hiaba veszek ki alap palyat, es ugy az 5. 6. uj palyat, akkor is kifagyogat.
Valakinek volt mar hasonlo problemaja ?
Obinetes szerver. 1.3 CoD2. Admiral mod 2007RC

Koszi elore is
trident
Olvasd el amit írtam, nem csak egy dolgot javallottam elolvasásra. Van ott több lehetõség is.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Azt írja nekem erre a hibaüzenetre hogy rendszergazdaként kell bejelentkezve lennem!
Azon is vagyok bejelentkzve és mégis ugyanazt írja ki!
miért?
úgy idegesít!
Már PB-t is frissítettem meg minden de úgy is szar!
trident
Ha elolvasod a válaszom, és a jelzett helyeken utánnajársz, akkor megérted és meg is tudod oldani. Ha nem, persze nem.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nem csítelek!
Ez a baj hogyha csítellnék akkor megérteném ha kibasz, de így hogy nem csítelek így nem értem!
kössz a tippet😉
trident
FAQ illetve www.callofduty.hu leírások/pb hibaüzeneteg vagy fórum/gyik

mike0013
szevasz dani, ne csítelj😉
vagy pedig szerezz eredeti cd kulcsot, csõ

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Császtok!!!A nevem dani.

Lenne egy kis gondom, mert mindíg kidob a pb 10 mp után. Letöröltem mindent meg újratelepítettem és még mindíg ugyanazt a hibaüzenetet adja ki!
Ez a hibaüzenet írja ki mikor kidob:
"Server Disconnected - dani has been kicked
via Punk Buster(for 0 minutes)...RESTRICTION:
inadequate 0/S Privileges"
Ezt nem tom hogy miért van!!!
Légyszi valaki mondja meg.kössz.
AMDFan2
Hali!Lenne egy pár kérdésem.Az lenne az egyik hogy ha csinálnák cod2 szervert az én 3mb/512kb -es sebességemmel hány embert bírok el??meg van-e a játékhoz Fan site kit? (és ha lehet mert nem tudo milyen atw-re +extra.hu-ra meg ultrawebre lehet szervereket csinálni ??
Válaszokat elõre is köszönöm!

Az AMD legyen veletek!

Igen, olyasféle. De nem értem: régebben miért nem írta ki akkor? Mert utóbbi 4-5 napba kezdte el néha kidobni ezt az üzit.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

trident
Szia,
kérnék screenshotot!😊 Ha valami olyasmi, hogy turret tag, akkor az az mg bug miatt van, a teljes verzióban remélem nem lesz!

trident: miért dob ki a Wiharsarok 2 (szal amelyik CoD2-n fut) valami olyasmi üzivel, hogy nem vagy tag player? :S Tudok játszani mostanában pár percet aztán bumm kidob... képet elakartam menteni, de aztán közbe mást is átmásoltam és elúszott, de legközelebb beteszem ide a képet.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zico87
Hát ja Ha valaki gyanús Nézzd vissza alaposan a Killcamot és ha már nagyon gyanús menj ki spec-be,de ok nélkül ne csíterezz senkit mert lehet az a gyanús mozdulat makker,bug stb...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Wreck86
én a visszajáccást nézem meg mindig,ha feltûnõen nem "emberi" a mozfulatai,akkor az az lesz 90%ban,de vannak itt olyanok akik jobban tudják <#crazya>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Picar77
Azt hogy lehet kiszúrni hogy valaki csal?
Nem lehet lelöni meg ilyenek?

()() (^^)

hát akkor több magyar nincs.. max only rifle tdm

az gass pedig a legtutibb only rifle a külföldi szerverek

ffxi
<#shakehead>

Fákjúal!

van eredetid?

igen

Picar77
hy az xfire az ingyenes?

()() (^^)

mi ez az enyéni konfig??ez milyen beállításokat foglal magában?vki világosítson fel lécci

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

zico87
Az élõ ember az üziket akkor látja ha a dead chat be van kapcsolva a szerveren

Ombika
Minden szerveren az van,hogy amikor meghal vki es ir a chatbe azt latja a meg eppen elo ember is?! :S

zico87
Ja ez a szerveroldali PB update(config)

Aha, thanks helpet!<#wave> Registry-t inkább hagyom.

Egész jó, de néha már idegesít!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ezt hova kell? serverre a pb könyvtárba?
ffxi
még, még ,még....

donoki: THX!!!

Fákjúal!

rifle appeal?

ffxi
De ott sniper is van😞
Csak szigorúan rifle érdekel. Ha lehet.

Fákjúal!

magyaritasok.hu
és a fejlécen

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ffxi
Csak riflés szervereket tudtok mondani?

Fákjúal!

zico87

Érdekelne a pb update, köszi.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

zico87
Én már bepotóltam megszereztem ezt az uj valamit ez egy Többfunkciós szar WH+AIM egyben+ az életcsikot egy gombnyomásra tudod föltölteni 100%-ra
Ezért csinálom is a PB Updetot hozzá mert nem jelzi be.

trident
http:profbako.uw.hu

Illetve ha nem túl nagy méretû, akkor légyszives a [email protected] küld el mailben. MSN-en kivételesen ritkán vagyok. Ezeddig a wh/esp/aim (és ezek variánsain kívül) nem tudok másról. Lehet én maradtam le, ha igen, itt az ideje, hogy pótoljam. Köszönöm.

zico87
ha valaki tudd az uj csítrõl valamit küldje el nekem ha megvan a fájl akkor azt is vagy infot

Ez igy van .Mert pb átbaszos cheat van ,és ahogy hallottam az uj cheat neve cevlar.Én nem csalni akarok csak segitsen valaki be álitani a gémet hogy legalább az fps em jo legyen.Mert nem vok pro játékos
de már talán láma semKb 1 éve nyomom a cod 2,elhihetitek hogy 34 évesen nem azon vok hogy csiteljek csak idegesitö ha egy láma egy nap alatt 1000%javul,és alitása szerint egész éjel jaccot.pls segitsetek
thx
az lenne még a kérdésem hogy felvettem haveromat az xfire-ben és arra a serverre akarok menni ahol õ van és azt írja ki hogy disable vagyis"join game(disable) hol lehet beállítani?
Pár percel ezelõt érdkes dologgal találkoztam. Valam új csit, rosszab mint a wh, rosszab mint az aim. Igenis van olyan hogy belelövök két tárral, melé dobok egy gránátot, a társam mg-bõl lövi, 2ütik oldalról és nem hal meg. Persze örök Gránát + örök lõszer is társul az örök élet mellé. Készítettem róla 5darab demot. MSN en szívesen elküldöm bárkinek, MSN: [email protected]
zico87
ja + a magas FPS szám a trükk 300 Fps-el lehet tunkolni igazán !!!

trident
Nincs olyan, hogy gyorsabban tárazol (olyan volt, hogy bugot használva lehessen trükközni, de ilyen nem). Olyan sincs, hogy két tárat kell belelõni és nem hal meg.

Olyan van, hogy különbözõ netbeállítások miatt azt hiszed, hogy találni fogsz, de valójában mellélõsz. Ebben nincs semmi extra dolog, maxpackets, snaps, rate.

Pro gémerek konfigjai megtalálhatóak a cod.hu-n és forrás feltüntetésével a mi csapatunk lapján is. Bár sok apróságot be lehet állítani, de az ember kell a játékhoz és nem a konfig a játékhoz. 😊
Sokat segíthet egy személyre szabott konfig, de szerintem hosszú munka és tudás kell hozzá, hogy valaki testre szabja és akkor is az önmagának lesz jó, a szomszéd vérpistikébõl nem fog válni g5-ös egér és pro konfigtól sem pro, legfeljebb Vér István.😊

én nem azért szeretnék kérni valami jo fajta configot hogy ha mellé lövök akkor eltaláljam ,hanem azért mert ha pl.warrozunk elenfeleinknek kb.2xgyorsabban lönek stb.pls valaki küldjön hogy legalább eséjünk legyen.Az hogy lehet hogy pb-s szeron 2x kel kitárazni ez ellenfelen mire meghal ha meghal.elöre is thx
mike0013
szerintem is sokkal jobb az Xfire... gondoltam játszok egyet, nézem az ASE-t és gondolom magamban 'hát ez nem létezik, hogy ien kevés server legyen' jó egy darabig játszok így... megunom felteszem az Xfire-t kb 20× annyi servert talált...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

jaaa, meg az eye fizetõs. ("elvileg")<#nyes><#nyes>