Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan embert keresek aki már bérel/bérelt szervert, kellene egy kis segítség. Ha valaki megadná az msn címét privátban,és utánna segítene azt megköszönném!
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
Lenne egy olyan kerdesem, hogy miert fagy a szerverunk, ha 4-nel tobb uj palya van berakva a szerverre ?
Hiaba veszek ki alap palyat, es ugy az 5. 6. uj palyat, akkor is kifagyogat.
Valakinek volt mar hasonlo problemaja ?
Obinetes szerver. 1.3 CoD2. Admiral mod 2007RC
Koszi elore is
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Azon is vagyok bejelentkzve és mégis ugyanazt írja ki!
miért?
úgy idegesít!
Már PB-t is frissítettem meg minden de úgy is szar!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ez a baj hogyha csítellnék akkor megérteném ha kibasz, de így hogy nem csítelek így nem értem!
kössz a tippet😉
vagy pedig szerezz eredeti cd kulcsot, csõ
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Lenne egy kis gondom, mert mindíg kidob a pb 10 mp után. Letöröltem mindent meg újratelepítettem és még mindíg ugyanazt a hibaüzenetet adja ki!
Ez a hibaüzenet írja ki mikor kidob:
"Server Disconnected - dani has been kicked
via Punk Buster(for 0 minutes)...RESTRICTION:
inadequate 0/S Privileges"
Ezt nem tom hogy miért van!!!
Légyszi valaki mondja meg.kössz.
Válaszokat elõre is köszönöm!
Az AMD legyen veletek!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
kérnék screenshotot!😊 Ha valami olyasmi, hogy turret tag, akkor az az mg bug miatt van, a teljes verzióban remélem nem lesz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
Egész jó, de néha már idegesít!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
és a fejlécen
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Ezért csinálom is a PB Updetot hozzá mert nem jelzi be.
Illetve ha nem túl nagy méretû, akkor légyszives a [email protected] küld el mailben. MSN-en kivételesen ritkán vagyok. Ezeddig a wh/esp/aim (és ezek variánsain kívül) nem tudok másról. Lehet én maradtam le, ha igen, itt az ideje, hogy pótoljam. Köszönöm.
de már talán láma semKb 1 éve nyomom a cod 2,elhihetitek hogy 34 évesen nem azon vok hogy csiteljek csak idegesitö ha egy láma egy nap alatt 1000%javul,és alitása szerint egész éjel jaccot.pls segitsetek
thx
Olyan van, hogy különbözõ netbeállítások miatt azt hiszed, hogy találni fogsz, de valójában mellélõsz. Ebben nincs semmi extra dolog, maxpackets, snaps, rate.
Pro gémerek konfigjai megtalálhatóak a cod.hu-n és forrás feltüntetésével a mi csapatunk lapján is. Bár sok apróságot be lehet állítani, de az ember kell a játékhoz és nem a konfig a játékhoz. 😊
Sokat segíthet egy személyre szabott konfig, de szerintem hosszú munka és tudás kell hozzá, hogy valaki testre szabja és akkor is az önmagának lesz jó, a szomszéd vérpistikébõl nem fog válni g5-ös egér és pro konfigtól sem pro, legfeljebb Vér István.😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May