Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sracok !

Legyszives segitsetek.
Szeretnem felrakni a PB-t a szerverunkre, mert elegem van a sok wh-s kis p.csbol.
Viszont meg sosem birizgaltam ezt a reszet a szervernek.
Szoval szuksegem lenne egy igazan hozzaerto emberke segitsegere.
Valamilyen uton modon majd meghalalom Neki 😊)

VC Maxi HUN - [email protected]
zico87
A Jó ***va an**d tudd aimot a bitofán kérj tõle hazaérek melóból és ezt látom ha találkoznánk jól tarkonb**ználak te P*cs

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Hellósztok!!

a Call of Duty 2-rõl lenne szó hogy mindíg kidob a PB ezzel a hibaüzenettel
"szerver disconnected-mcp.kopasz has been
kicked via Punk Buster (for 0 minutes)
RESTRICTION:inadequate 0/S Privileges"

Utánna néztem és azt írja hogy redszergazda ként kell lennem bejelentkezve. De úgy vagyok!!!miért csinálja ezt??

Ötlet?????
wh-m van de aim kell ami magátol becélozza az ember fejét nekem meg csal lõnöm kell
seni nem tud vazze <#gunyos1><#gunyos1><#violent><#boxer><#duma><#zavart1><#whatever><#szomoru2>
az irjon lécci!!!!!!!elõre is köszi
valaki tud cod2 1-3-as verzójához aimot?
Hi
szeretném ha valaki elküldené ezt a config fájlt mert nekem nincs benne h punkbuster így át sem tom írni!
Köszi elõre is és ha küldenétek vágólapokat is amin elmagyarázzátok ezt az egészet, megköszönném!!
e-mail:[email protected]
thanks!
valaki ?:s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

msot=most...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jaaaaajjjj de loool volt msot Wiharsarok 2-n<#eljen><#hehe>. Medic voltam oroszoknál a railyardon és a többiek védték a rádiót én meg szépen kerülem egyet és a többieket támadó fritzeket bumm-bumm Nagannal szépen hátba, oldalba telibe kaptam<#hehe><#vigyor2>. Még kényelemsen célba is vehettem õket. Olyan volt ,hogy az egyik lépcsõnél õk felmentek és a romoknál lõdözgették a társaimat, én meg lépscõnél letérdeltem oszt becéloztam szépen és bummm egy fritz megvolt... másikat elhibáztam, mert leguggolt tárat cserélni, de így se vette észre<#idiota><#hehe>. Nagyon nagy volt<#eljen>. Persze után másodjára lekaptam õt is.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ehh, elõbb fent voltam és egy replay után se szó se beszéd lefagyott CoD2-m. Neked volt mrá ilyen? Remélem ez egyszeri hiba volt és nem fordul elõ többször.

trident
Egy képet akartam beszúrni, amiben a szöveg szerint, a tagfelvétel után ké nappal wh-t kap az illetõ...😄DD

A lényeg a lényeg: a szervereink GFM módban futnak, mindkettõn PB, rendszeresen ellenõrízve! 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Lásd aláírásomban.

PB fut, nem úgy mint sajna az off air-n, ami egy jó szerver, de sajna a pb hiányában ez van:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

daf xf
Hy all!
A german front mod mien szervereen müxik??

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

hogy lehetne beírni ugy a bind et hogy meg is maradjon ? meg az fps cuccot
mert beírom jó de ha kilépek már rosz 😞

adok ém de!
legtöbbször le van zárva!
nem is adok mert ez war srv XD
max ha van msn-etek akkor jöhheettek majd fel!
adok ipt pwt majd msn-en..de kül: 87.229.7.178:28964

hát a Pécs érdekes 😄DDD
üveget mér most utálom 😛

Jaja, adjál IP-t<#eljen><#hehe>

cím ? 😄

az én szervremen már fennt van a pécs XD

Errõl valaki egy véleményt? Vagy le se szarjátok? :S

zico87
Itt Megtalálsz mindent ami kell

Majd a mi szerverünkre is földobom Pécset+Budapestet ne keljen már idegenbe menni😄

megnéztem 😄
1ébként Pécsen voltam és felismertem 1bõl h fõtér 😄 (ez bók xDDD )

zico pls adj linket a legujabb pb izérõl!

ip cím ?

zico87
Én tuti rád szavazok mert ahogy beléptem a szerverre megtaláltam 1 bugot és beszórultam az ajtóba😄 De egyébként jó map sztem

MadBence
Hali emberek! Biztos mindenki tudja, hogy most kezdõdött a mapperbajnokság mapjai között a verseny, úgyhogy nyomás a callofduty.hu-ra, és tessék szavazni valamelyik mapra (mp_pecs, vagy mp_budapest_final). Pécset én csináltam 😄, nem fikázni, mert nem tudsz jobbat (kivétel erõsíti a szabályt). Ja és szavazz rááám <#nyes>(!).

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Így már jó lett<#eljen>, thanks!<#wave>

Most meg az Xfire nem talál egy szervert se, mi történt ? A kedvencek és a nemrég használtak megvannak, pingem mindenhol 40 alatt ezekbe be is tudok csatlakozni, viszont új szervert nem jelez ki, holott máskor százas nagyságrendben hozta a magyar szervereket. Visszatérve ase-re mostmeg mintha az mûködne jobban...
Köszi !

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Van egy bizonyos AM cucc az AKG szerverrõl még.... akkor ez lenne a bibi? :S Mert gõzöm sincs, na de majd megkeresem a cuccot és este megpróbálok felmászni.

trident
Igen, ez az admiral mód egy fájlja, ami akad "velünk"!

Érdemes idõnként a felesleges módokat kipucolni, mert sok gondot okozhatnak.

Törölnöm kellene ezt a zzzzzz akármit? :S

Váhhh....Trident nem tudod miért írja ki ezt nekem, miutéán letöltöttem valamit a Wiharsarok 2-nél?<#rinya> Nem tudok emiatt játszani<#rinya>

Elit Alakulat szinkronok a COD2-ben Errõl ti tudtatok?<#fejvakaras> Mindenesetre most nemtom... 2006.08.30-dikai a hír.... vajon mikor lesz meg? De jó lesz, az biztos<#eljen>. Elit alakulat nagyon jó film<#eljen><#hawaii>.

Nekem megvan havertõl másoltan, de valahogy midenn dvd-nél a gépem csak audio és video ts-t lát, ha leakarom játszatni egy dvd progival...media playerrel nyomattam, vitte simán, de behall, mert faterom szerint valami kódolás van rajta...mittomén, de nemtom nézi és így szar<#shakehead>.

Gondoltam leírom, hátha tudtok megoldsát erre... meg a hírre is szeretnék választ, hogy ti mit tudtok erõl, igaz-e... biztos igaz, ha onnan származik.

mike0013
remek CoD-os oldal, hmm... láttam már jobbat is

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Koszi !

Valamennyit igen, segitettel.
Mar csak azt nem ertem, hogy pl a Blitzkrieg szerveren hogy a fenebe csinaljak, hogy csak custom palya megy modolva, es nem 6-7 darab.
Tehat valszeg nem 6-7 .iwd van a szerverukon.

Udv
AMDFan2 !
Nem, ezekre a tárhelyekre nem tehetsz fel szervert. Szervert a saját gépeden kell csinálni, de olyan átlag internet kapcsolattal ne várj tölle csodát. Nembeszélve arról, hogyha dinamikus az IP-d, akkor minden szerverinditáskor uj IP-t kapsz, amit meg kell adnod a partnereidnek, hogy csatlakozni tudjanak hozzád.

Ezt a szerveren a dedicate.cfg, vagy confi.cfg- ben,(szervere válogatja) tudud beirni. Ott találsz egy felsorolást a map rotation ról, és ami abban szerepel, azok a pályák fognak pörögni. Ird át az igényeid szerint, mentsd el, és inditsd ujra a szervert.

Chucky75 !
Azér fagy szerintem, mert maximum 7db .iwd kiterjesztésü fájl lehet a szervereden. Ebbe beleszámitanak a custom pályák, és modok is. Eredeti pályát hogy a fenébe tudnál kivenni? Legfeljebb a maprotációból, de az azért ott van, mert pl. oda lehet szavazni. A lényeg, hogy a szerveren a main mappában max 7 .iwd legyen, de inkább 6, mert akkor gond nélkül megy a szerver. Remélem segitettem.

Hello, az lenne a problémám hogy:
a maprotationt hogy kell megcsinálni? mert rcon4cod2ben miscnél
beírtam hogy gametype stb... lemegy a 3 map és utána kezdi a szerver
deafultöt. hogy kell megcsinálni hogy mindig azok a mappok legyenek.. és hogy amikor lemegy ne álljon át . nem értem
AMDFan2
Helló! Valaki nem tudja a választ a #16760 számú kérdésre? Köszi elõre is<#help><#confused>

Az AMD legyen veletek!

trident
http://profbako.uw.hu és szélessávú net (nem, nem olyanra gondolok, amit magánszemélyként vásárolhatsz...😄 )

vasko22
lenne egy fontos kérdésem, aki tud benne segíteni csak az írjon!!!

Szeretnék itthon indítani egy cod2 szervert! Mi szükséges hozzá, hogy ez rendesen üzemképes legyen? Pontos részleteséggel érdekelne róla minden!
Ami fontos lenne róla, hogy hogyan kell felkonfigurálni meg stb., milyen programok szükségessek hozzá?

Nagyon hálás lennék, aki ebben tudna nekem segíteni!
MSN-en is megtaláltok: [email protected]
Köszönöm elõre is!!!
Éljen a COD2!!!!!!😊

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

mike0013
-your crazy?
- yes sir
-sanafa bitch

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

trident
Banplzhtxdel.

danikarate
IP: 65.456.786.820519

danikarate
Sg juci

danikarate
Csiszár józsi

danikarate
nevem baranyai simon