26388
-
BIZ0906 #18779 thx -
#18778 Ezzel a Progival Tudod
De ott a FAQ..
De egyébként ha föllépsz egy frisebb pb-jű szerverre akor is megpróbálja updatelni. -
#18777 Visszaolvasol pár hozzászólást / FAQ / cod.hu. -
BIZ0906 #18776 A pb-t hogy tudom frissíteni?
Nem dobott egyszer sem ki mióta játszoka COD-al multiban de, hogy kell frissíteni? -
#18775 Hát maga a Lagg az lehet a nethibája is vagy a futó alkalmazások lassítják agéped kapcsolj ki minden futó alkamlazást és ugy próbáld meg,persze lehet driver hiba is de én is a legujabb drivereket használom,mondjuk nekem csak sima egymagos procim van. -
#18774 Helló mindenkinek.Lenne egy kis gondom.Pontosabban az lenne a gond hogy laggol a game nemtudom miért de így néha ugrik 1-et.1.3-mas javításom van régen nem csinálta ezt csak mióta új gépem van a gépem konfigja.:AMD Athlon 64 x2 3800+ Sapphire Radeon X1650XT 256mb-os 2 gb memória. Szóval nem tom miért lehet mindenből a legfrissebb Driver van fönt ha valaki találkozott ilyennel és tudja hogy mi a gond azt megkérem hogy segítsen. Előre is köszi mindenkinek!! ;) -
Dexantreal #18773 Jaja, végül is ez lett a megoldás. Frissíteni kellett és most már jó. Azért thanks! -
#18772 nekem is ez volt, frissítsd a pb-t. -
Dexantreal #18771
Újra telepítettem CoD2-t, mert szaggatott a multi és midnent letöröltem. Patcheltem, crackeltem, letöltöttem a szerverre amit kellett és bementem és másodszorra is kivágott ezzel az üzivel:
Pedig PB bekapcsolva. Valaki erre valami magyarázatot? :S Ne azt, ah lehet, hogy updateljem a PB-t, mert ez a reinstall előtt ne mvolt és ma volt a reinstall 20 perce kábé és előtte bent voltam a szerveren és nem dobott ki. -
#18770 ITT keresgélj a hibaüzik leírása között. a bal oldali menüben lesz, punkbuster hibaüzenetek. -
#18769 Engem mindig kidob a pb valami losing keys miatt vagy mi miatt de vagy 5-10 perc játék után ez mért van? -
kirfer16 #18768 Igen ök keresenek meg engem én nem fogok keresgélni van saját szerverem is csak sajnos megszünt az elözzi clán. -
#18767 A CFG a játékos beállításai tartalmazó fájl így magyarul...
-
razz #18766 CSÁ. NEM TUDJÁTOK MI9 AZ A CFG? -
#18765 nemsemmi:) őt keressék meg,nem ő keresse meg a klánleader-t -
kirfer16 #18764 Ja elflejtetem itt az msn cimem itt keress [email protected] -
kirfer16 #18763 Egy Clanhoz csatlakoznék nemn szoktam csitelni se wh-zni elég jól játszok. -
#18762 Mármint hírszerkesztőre gondolsz, mert adminok kevesen vannak, ők mást csinálnak:)
Mondjuk korábban nem volt gond:DDD
Lehet, én belinkeltem a megfelelő topikba, és most módosítom si a hozzászólást, megkérem, hogy kerüljön ki hírbe.
Ha lesz, avn friss, akkor szólj.:)
Én ugyan már nem foglalkozom vele, de a cod.hu-ra is, meg ide is szivesen benézek az ismerősök miatt:) -
#18761 Elvileg a PB configom a Cod.hu-n is letölthető lessz csak azért a mostani adminok elég almák ott..:D
Azt mondta minek a PB cfg meg stb..lehet rossz hírszerkesztőhőz fordultam..??
-
#18760 igen =), midnent lement =) -
#18759 nálam az működött, hogy kitöröltem a pb könyvtár tartalmát, leszedtem egy fájlt a callofduty.hu-ról, azt telepítettem, mert ez automatikusan letölti a legfrissebb verziót. ezután csak egy dolgot kellett átírnom, de ez esetfüggő, a konkrét hibaüzis leírás és hogy, mit kell csinálni vele, az említett oldalon van. sok sikert és jó gyilokot:)) -
#18758 Sziasztok!
Most telepítettem újra a Windowst és a Cod2-t is.
Ha belépek egy szerverre, a PB állandóan kidob "PB INIT FAILURE". (1.3 patch van telepítve)
Pedig nem csalok, semmi cheat nincs telepítve.
Mit csináljak??? Plíííz segítsetek!!!
Előre is köszi mindenkinek! -
#18757 köszönöm szépen.
ez érvényes a névre is? azaz multi és sima beállításokat is menti ez a parancs? -
#18756 csináld meg a profilodat, bindek, beállítások ect.
és írd b h
/writeconfig xy
xy=amien néven akarod, így ha vmikor újra alapbeállításból kezdené akkro elég beírnod h
/exec xy
és akkor rögtön betölti a beállíott cuccokat -
#18755 Legelejére, lásd: #18748 -
#18754 bárcsak minél több admin megcsinálná...
a call of duty.hu-n is fent van? mer ott gondolom még többen látnák.
más: 1: az miért van, hogy néha mikor fellépek a megszokott szerverre, akkor az alap beállításokkal indul a gém? nekem meg nem ez van beállítva, így mindig lőhetem újra az értékeket.
2: én ASE-n keresztül szoktam játszani, ott ugye be lehet állítani, hogy milyen néven jelentkezzen be. de nem "alapbeállítás", ezért játékindítás előtt ha elfelejtem, akkor a régi nevemet adja be. a config fájlban kell átírni, hogy mindig a jó nevet indítsa? -
#18753 kösz!!!! -
bandesz00 #18752 Ok Köszi:) -
#18751 Az összes fájlt kell fölmásolni a szerverre... -
#18750 zico kösz.csak a pbsv.configot kell átmásolni a szerverre vagy mindet be lehet tenni?kösz -
#18749 PB CFG
tess..Remélem sok admin föltölti és remélem nemnagyon lesznek csíterek. -
#18748 Zico: tudnád újra ide linkelni, vagy csarolmányként feltölteni a cod.hu pb használata adminoknak topikba az utolsó pbkonfig csomagot? Van igény, kereslet, érdeklődés rá, de én nem szeretnék más tollával ékeskedni. -
#18747 aham ott is beírhatod, de játék közbe is ^^
a consoleba kell beírni =) (shift+0) -
bandesz00 #18746 Bocsi de amit írtál ezt amikor elindítom a multijátékot akkor ott a menűbe írom be? -
#18745 igen.de igy is megcsinálhatod:a telepített játékod--main--nicked--config fájl--a legvégére beirod :cl_maxpackets 60 , rate 25000.a maxpacets-et is érdemes beállítanin a punk miatt. -
bandesz00 #18744 Szia csak így simán amit írtál és kész is (/rate 25000) -
#18743 szerintem a consolba ird be /rate 25000 -
bandesz00 #18742 Sziasztok tudna nekem SEGÍTENI valaki!!!Amikor felmegyek a szervere akkor félperc múlva ledob és ezt írja ki(((CRAV RATE=5000)))már nagyon idegesít, előre is köszönöm. -
chucky75 #18741 Sziasztok.
Tudna segíteni valaki,hogy a G43scope mod miért nem müxik admiral3-ban?
köszi -
torokandras #18740 köszi szépen!
Nem tudtam ,rákeresek ase ban.