Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faq...

CSátok!! Valkisegitene? Hogyan kell a nevet animálni a callofduty(2)-mert nem tudom a szinezést tudom de az animálásrol nemtok semmmi segitsetek má! kõszy. Éljen az szkp klan csapata!!

ööö WoW for ever!:D

Csá nagyba indítanám az egyik szervert és ezt írja ki: CMod_LoadBrushes: bad materialNum: 1065353216. Elõre is kösszi

mike0013
sok sikert a lövészethez 😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Tényleg nem fog megjelenni pc-re? Mert ezesetben az egész szerkesztõséget fellövöm mûholdnak.

mike0013
pc-re nem fog megjelenni -.-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

kijött a cod3 nforce.nl csak kár hogy nem pc-re 😞

nem 😊
akkor bukó mi?

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

Az, amit eldobáskor picit tartasz és minél tovább tartod, annál hamarabb robban.... vagy mi.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

FAQ/Admiral mód - Mi aza 'fõzhetõ gránát' ? 😄

😄 zicooo majd hivjatok warozni ha kellek 😄😄😄

zico87
Akinek kell WH+AIM+minden más az küldje el a címét és megyünk azt tarkon baszuk !!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

trident
Felesleges mapok, módok, fájlok törlése, lehet, hogy összeakad néhány fájl vagy mód (mert például négyféle admiralt töltöttél le, meg három awe verziót, meg kóringyál még néhány kibelezett custom mód)

De való igaz egy uninstall/mappa törlés jön szóba.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

detto

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ötlet nuku, csak együttérzés

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Akkor reinstall talán.

köszi! de az tegnap elõtt ezekkel a driverekkel még ment, a directxet megpróbálom az 1.3-as patch meg rajta van
trident
1; frissítsd az alaplapi/hang/videókártya drivereit.
2; frissítsd/töltsd le a legújabb directx verziót.
3; telepítsd az 1.3-as patcht.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nem tudjátok h ménem jó a kod? mindig megkérdezi h safe modban indítsam-e rámeek h nem oszt elindítja abban:S, ha visszaállítom kilép és direcktx hibát ír ki.😞 és má a punkbustert is kikapcsolta és ha visszaállítom ugyan ez. ezé szerverre se enged be mert nincs punkbuster
😞 vki vmi ötlet?
Aha, okés, thanks!<#wave> Nah jahh, de miért nem találja a szervert? :S

trident
A cod-os topikban is írtam, gyere, várunka szervereinken!😊
Az aláírásomban is megtalálod, csak szólok, mert magadtól nem biztos hogy rájönnél.

Sok sikert az óvodai alkalmassági teszthez!😉

banplzhtxdel.

Wreck86
"Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!! WAREZ és CHEAT témát mellõzni " khm ripedon<#mf1>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

akinek wh kell vagy mh az irjon a [email protected] címre
trident
konzolból csatlakozik, elindítja a codot, lehozza a konzolt és például /connect 195.228.155.14:28961

:S... ezt msot nem értem...fõleg ezt:

"/connect (ide az IP-t) "

Csak annyi, hogyha engedélyezem a PunkBuster-t akkor kilép a játékból.

mike0013
konzolt használok😊
/connect (ide az IP-t)

zico87
Bõvebben milyen hibaüzivel dob ki ? akkor könyebb lenne a segítség

Szevasztok! Van egy sújos problémám. A PunkBuster állandóan "ledob" a szerverekrõl, sõt, felse enged (a patch 1.3-as). Mit tegyek? Kérlek segítsetek!

:S...pedig ez az IP. Most is ellenõriztem? Hogy nem tud csatlakozni? Nem találta a szervert, vagy tele van? Mit használsz? ASE-t? Mert akkor CTF résznél kell lenni, ott nézelõdj:

21st Army Group + Realityskinpack Powered by fgcklan.hu

Ezen a néven fut.

zico87
kapcsold ki a modellenõrzést SV_pure 0-ra rakd utána jó lessz

mike0013
most próbáltam meg, de nem tud csatlakozni😞

Clava
he mikor leszedtem 1 pályát
és crealné 1 servert hogy lanba nyomjuk ezt írja ki
iwd sum/ mismatch miért? mi kell hozzá?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Oké, thanks!<#wave> Azért remélem nem fog elõfordulni ilyen.

trident
chucky: igen.😊

Dexantreal: nálam is elõfordult cod2mp.exe hiba én most pucoltam ki a felesleget. Ez még lehet memória, tuning nem friss driver esetén is.

Mármint a Wiharsarok 2-be akartad belepakolni? Instabilon meg CoD2-t érted, vagy a szervert? Egyébként ASE-ba összvissz 3 szervert látogatok: AKG, ez a Northwest féle és no persze a Wiharsarok 2<#eljen>. Szal nálam a lehetõ legkevesebb mod van leszedve.

Koszi !

Nezelodok, ha valami kerdes lesz akkor ott zaklathatlak ? 😊)

Udv
trident
Én is gondolkodtam már például awe vagy admiral mód szerverrõl, de minél több cucc van benne, annál instabilabb...

trident
A legegyszerûbb, ha a szerverrõl töltöd le, engedélyezed a cod2 menüben a letöltést és csatlakozol a szerverhez. IP-t lásd aláírásomban.
(maximális sebességgel fog jönni!)

Ha külön akarod letölteni: www.callofduty.hu

Okés<#eljen><#hehe>.

62.112.194.115.28989

Amint látod, én Dexantreal néven rohangálok CoD2-s szervereken. Csak egy hátránya van a dolognak, mármint, hogy ennyire jó kis cuccot hoztak össze: hogy eléggé híres a szerver asszem és szinte mindig sokan vannak....és néha várni kell a helyre. Bár nemtom, még csak párszor voltam fent.

Szólj, ha esetleg elírtam volna az IP-t.

mike0013
IP-t😄DDD!!!!

Bocs emberek, hogy beteszek pár CoD2-s képet, csak találtam egy érdekes szervert. Ill egyik msn partnerem adta az IP címet. Eleinte full szokatlan volt, de most már tök frankó és íme akkor pár kép<#eljen>:

Németék

Kar98k is más itt - meg az összes fegyver és hangjuk is

Pórúl járt német

Oroszék (PPSH is full más, meg tényleg minden át van preparálva)

Britek (nem semmi cucc)

Végeredmény

Vélemény? Vagy számotokra nem új ez a sok átalakaított dolog? A katonák ruhája, a fegyverek... oké, van rakat mód, ami képes rá és láttam is, de még ilyenfélét nem.. és sok map kezdésnél ejtõernyõvel dobják le õket és csak auto assign van vagy miscoda.... okés, ejtõernyõs dolog se új nekem, csak valahogy tök jól van összerakva az egész és vannak jó custom mapok is, meg tauntok stb-stb...<#eljen>.

szóval, nemtom lehet már elkéstem, de 1 idõ után elvileg menni fog, eleinte nekem is lassú volt.

Bebe

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Hi all! Honnan lehet letölteni a German Front Modot? nagyon akarok vele játszani. elõre is köszi.

trident
www.callofduty.hu
(faq illetve a pb-s topik). Ha az obinál van szerver akkor a webadmin felületen kapcsold be, ha nem akkor a szolgáltatót kérd meg, hogy másolja fel a legfrissebb pb-t a szerverre.

A szerverkonfig elején ez legyen:

//Start Punkbuster
pb_sv_enable
wait
set sv_punkbuster "1"

Punkbuster konfigot pedig innen a fórumból, visszaolvasva tölthetsz le, Zico készítette, linkelte!

Hi! Teljesen kezdõ vagyok COD manipulálásban. <#szomoru1>
A FAQ - t sajnos nem tudom megnyitni. "Hiba az oldalon."
Tudna valaki segíteni? Egy általános leírás vagy ilyesmi... Elõre is köszi!

láma kérdéseim: új mp térkép beillesztése, szerver készítése LAN ill. online ( már ha lehet ) stb.

msn, emil : [email protected]

texturakészítés , programozás ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mike0013
tudsz programozni😊?

na azt mondja meg valaki, hogy lehet mapot csinálni???

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

Hi
szeretném ha valaki elküldené ezt a config fájlt mert nekem nincs benne h punkbuster így át sem tom írni!
Köszi elõre is és ha küldenétek vágólapokat is amin elmagyarázzátok ezt az egészet, megköszönném!!
e-mail:[email protected]
thanks!