26388
-
#18859 ok -
guba2005 #18858 S.O.S. mafiában elakadtam az 5. pályán az autóversenyél.. kód kellene
köszi -
#18857 Persze..én is a saját készítésű CFG-mel tolom az ipart -
#18856 Szoktál configolni Zico? -
Azagtoth #18855 Végülis a script, miután felmásztam a partról nem töltődött be először,ez szivatott, mert most egyből jött egy autosave, s Sgt. Randal elmondta, hogy a turreteket a németek elvitték beljebb a szárazföldre, s hogy jön velem segít elintézni azokat. Na ezt jól kiveséztük, mindenkinek további jó játékot! -
#18854 poén:erre teljesen emléxem,megcsináltam vmiylen robbantást,de közben nem lőttem le minden ellenséget,megyek visszafelé a csapattal,egyszer azt látom,németek jönnek,de mire lőttem volna,mindegyik dobja a hátasokat,meg fekszik megfele.mondom lol,kicsit kikerültem a játékmenetet:D:D -
#18853 -
#18852 Hát SP korszak de rég volt...:D
Akkor Sgt.Randalnak jó lehet a CFG-je ha anyit bírt...:D:D -
#18851 nincsmit:)ha meg tényleg egyedül mentél társak nélkül,akkor az vagy programhiba volt,vagy pedig annyire gyorsan mendtél előre,hogy a társaid lemaradtak elhullottak.Volt nagyon régen nekem is egy pályán,hogy mindenkit lelőttek,míg én harcoltam,s keresetem hol vannak.Csak Sgt.Randal maradt meg,akit nem lehetett megölni,de vagy 5en lötték és mindig csak vonaglott szegény:) -
Azagtoth #18850 Először is köszönöm Wreck86 a segítséged! Bár nem ez volt a probléma, de a szándék megvolt... 1000 thanx. Még annyit, hogy már a végigjátszás rám vonatkozó részét elolvastam mielőtt írtam volna erre a fórumra, de az sem segített, mégpedig azért, mert tegnap nekiveselkedtem újból az aktulis küldetésnek (megérzés volt) és érdekes minden másképpen ment... A szakadékon felmászva egyből társak csatlakoztak hozzám és a csillag is mást mutatott (már a valódi lövegekehez vezetett), tehát PROGRAMHIBA volt a gondom, mert elsőre tök magam gyaktam végig a pályát! -
#18849 van -
#18848 van ojan patch amivel lehet sp-n és mp-n is nyomni??? -
#18847 Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!! -
metalpapa #18846 [D.N.S] 4 ever!!! -
#18845 Hát én már 2 éve nem SP-ztem szóval nememlékszem rá de 1 kis keresésel ha egyből nemide írtál volna hanem használod a Goooglet találtál is volna csak valamiért senki se szeret keresgélni mindenki másra vár..
Cod2 Végigjátszás
-
#18844 nézd meg mi a következő feladat,ha ott a csillag ahol mondtad várd meg míg a többiek is odaérnek,vagy keersd meg a vezetődet,Sgt.Randall asszem,és ő fogja neked odadni a cuccost,mivel fel tudod robbantani a tanya mögött álló ágyukat. -
Azagtoth #18843 Úgy látom ha valaki 1-2 sort ír az feltünő, 6-ot, akkor az nem tűnik fel senkinek. Köszönöm a SEGÍTSÉGET.... -
#18842 Na megtettem én is és jó lett!!! THX!!! -
#18841 Ez nekem is volt multkor de miátn letöltöttem a frissítést azután jó lett. -
nagy chris #18840 hello! vki meg mondaná hogy ezzel mit kéne csinálnom : Server Disconnected -nevem has been kicked via PunkBuster (for0minutes)...PunkBuster INIT FAILURE ???? :S pls help :) -
#18839 callofduty.hu -n, baloldali menüben pörgess lefelé amíg el nem érsz a punkbuster hibaüzenetekig. ott megtalálod a megoldást, a többire is ha lesz. -
#18838 HELP!!!
X-em állandóan Offline, mért???? -
#18837 HELLO! Letöltöttem a CoD 2 -ben a Punk Buster frissítést, és végre örültem, hogy megy, egyszercsak kidob a PB, mert az irja ki, hogy :
NO PACKET FLOW !
Mit tegyek? Előre is THX! -
Azagtoth #18836 Üdv, Mindenkinek! Én még csak 3 napja tolom a COD2 single küldetéssorozatot, s az amerikai kampány első küldetésénél sikerült elakadnom(partraszállás+s egyebbek). Minden bejárható bunkert kifüstöltem a németektől, a harcmező mögötti tanyát is végignyomattam, de nekem Flak lövegeket kellene megsemmisítenem, s sárga csillag a térképen egy fából+2 hordóból összetákolt kamu löveghez vezet. Azzal meg semmit sem tudok kezdeni. Ellenben a tanya mögött találtam 6 db valódi löveget, de nincs nálam semmi amivel el tudnám intézni ezeket
Mi itt a teendő? Előre is köszi a segítséget! -
#18835 Ellenőrízd, hogy a szerverkonfigban ez és így szerepel-e:
set scr_killcam "1"
set sv_fps "20"
Javasolnám netán az fgcklan.hu oldalán Mash fordítását szerverkonfigügyben, de több leírást, tippet fogsz találni a callofduty.hu-n is. -
#18834 Szeva! Most rendeltünk egy szervert. Kellene egy kis help, a killcam-mel van egy kis gond. Nem mutatja a halál pillanatát, mit lehetne vele csinálni? köszy előre is -
peteshark #18833 Úgy ahogy Tri mondja, megkeresed a cfg-ben: seta cl_allowDownload és átírod 1-re. -
#18832 A players mappában megnyitod szerkesztésre a cfg-t, keress rá a download szóra, nem vagyok otthon, konkrét dvart nem mondok, amelyiknél 0 van, azt írd át 1-re. -
#18831 hell, hogy tudom bekapcsolni véglegesen a letöltés engedélyezését multiban? mert átálítom yesre, és következő indításkor már nincs bent -
Cat 02 #18830 lol
szlovák szerver: 40 a max :D mp_port :D angolok vs németek (aki botok xDDDD) 1. nek 1k fragje volt xD -
#18829 :):):) -
#18828 Persze ugyanugy feltudsz menni....tuti lehet kapni még csak körülkell nézni kicsikét..
És legközelebb akkor srácok és lányok ugy kérdezd..:D -
#18827 nincs mit..:) -
#18826 srácok...köszi.... -
Neoncsoves #18825 és az a kérdésem hogy ha esetleg Steam-en veszem meg, ugyanolyan serverekre fel tudok menni mint a többiek akik nem steamen vették meg? előre is kösz a választ. gondolom tudok velük is játszani -
Neoncsoves #18824 Srácok itthon lehet még kapni? se 576-nál se cdgalaxisnál se pcdome-nál nem kapható... -
#18823 köszi mindenkinek aki válaszolt!
valószínűleg a chello-s sávnövelés lesz a háttérben. újraindítottam a gépet és utánna már jó volt. gondolom kitakarította magát. köszi mégegyszer. -
#18822 Lődd ki a feleslegesen futó (kommunikáló, sávszélevő) alkalmazásokat.
Gondolom a rate 25000 , maxpackets 60-100 be van álíltva.
Ha ezek után is problémás, akkor vagy a szolgáltatóval beszélj, vagy pedig az is lehet, hogy a szerver az ami miatt "szakadsz" (pl. szénné modolt, hibásan telepített, használt szerver, rossz kapcsolat, rossz hálózat) -
BettyLoL #18821 Na jo... visszavonom azt a fejet -
BettyLoL #18820 Sya Barby