Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a gondom hogy warom(jelszavas szerón) van és az xfire nem enged csatlakozni vmiért(de semilyen szerverre se!)...régen engedett...újraraktam gépet, x-et de még mindig nem enged...
Na már most van arra mód hogy a cod2 fõmenüjébõl console-val vagy más módon betudjak lépni jelszavas szerverre???
Segítségeteket elõre is köszönöm!
UI.:Eredetim van
Bocsi elirtam :$
Adott egy 3 magos processzor, 4giga ram, Nvidia GF 9500 GT videó kártya, Windos7 x64 oprendszer. A problémám az hogy amikor a COD2 t elinditom és felmászok valami szerverre, az FPS em fix 333 viszont a pingem ugrál össze vissza, és valamiért a COD2 az egyik magját a procinak 100% osan megeszi, ezáltal szaggat az egész mint ha FPS lagom lenne. mi lehet a probléma? miért nem képes mind a 4, vagy legalább 2 magot használni?
válaszokat elõre is köszönöm!
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
The Matrix has you...
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Most formáztam a gépem, és vissza tettem rá a Cod 2-õt, és ahogy elakarom indítani a Multiplayer-t, kidob hibával az indításnál, de viszont a Singlepleyer az mûködik. Amúgy az összes Cod-nál ezt csinálja. Nem tudjátok mi lehet a baj? Köszi elõre is
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
MJ rulz Pink Team The Only One
hook-al a büdös életben nincs fals kick. sose. vagy valaki csalt a gépeden és fennmaradt valami dll, vagy te prószáltad ki régen, vagy a kulcs nem original és banolva van, de akkor fel se engedne. én nem mondom hogy csaltál, de vagy valaki azon a gépen régebben, vagy nem kóser a kulcs.
sose basz ki a pb game hook üzenettel, csak ha oka van rá.
MJ rulz Pink Team The Only One
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Hat ez lenne a problem.
Thx
A kovetkezo problemara keresek megoldast: Valamiert leteszi a talcara a cod2-t a gep, mikor csatlakoznek a jatekhoz. Xfire-n keresztul, 9600M GT vidkaris geppel.
Remelem van ra valami megoldas, 1x mar ujratelepitettem a cod-ot, akkor jo volt egy napig kb, de masnap mar nem mukodott. Ja, vista home van a gepen. (Csak azet, mert ezzel adtak, par napon belul megjon hozza a gyari win7, ezert van meg fenn ez a retek)
Elore is koszi, szasztok.
játék feltelepítve-amerikai collectors kiadás,menü minden faszán bejön,játékot elindítom és egy nagy fehérség!A hud infok ott vannak a képernyõn amúgy egy nagy tejfehér képernyõ fogad!Gépigény rendben van.szerintetek?
A gép:E8500,2 GB 1333 ram, 8800GT
Cod2 multihoz kellene segítség,xfire-vel való indításánál nem indul,ha megnézem a windows intézõvel akkor,azt írja ki,hogy ,,nem válaszol".Ugyanezekkel a beállításokkal egy haveromnak tökéletesen mûködik,patchek fönt vannak.Elõre is köszönök minden segítséget.
Multizni szeretnék de nem enged azt irja ki hogy co2mp.exe hiba de már játszottam vele csak most volt bios frissítés meg elem csere és azóta nem tudok játszani segítsetek vmit már újra is raktam a játékot kétszer de semmi ugyan úgy nem mûködik de a singleplayer mód az megy
SEGÍTSETEK KÉRLEK
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
vagy kupás klánja?:]
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
régebben kedvencem volt, de már régóta nem jön be :/
tud valaki róla valamit?
jelenségek: pl az SP elején a krumpli dobálásnál nem érzékeli hova dobom és nem tudok tovább menni, ha mégis sikerül,nem regenerálódik az életerõ hiába bújok el és várok,nem tudok állítani erõsségi szintet, ha easy re teszem akkor is 1 lõvésbõl leszednek. és az MP n sem jobb én kilövök 2 tárral mire találok az ellenfél pedig 1 re kilõ
ha valaki tud segítsen köszy elõre is
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
microfon helyére dugj egy jack dugot!
ugy menni fog...nekem legalábbis igy megy!
windows 7
nekem is realtek hangkártyám van és nekem sem indult a multi, letiltottam az elõlapi csatlakozókat, meg engedélyeztem a keverõt is, így el is indul rendesen, de pár másodperc múlva lefagy búgó-zúgó hanggal párosulva, vki tudja mi lehet a gond?