Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dogj be a mikrofont vagy tiltsd le a hang kezelõbe.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Renjike
csá..
itt is problémám van WIn7 64 biten 1.3 patchem van és inditom hogy csatlakozzon a szerverhez vagy ha simán is inditom kiirja h a program müködése leállt :S:S:S

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

csipa94
deszarvagy😄

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

/connect ip pw ?

Így logikus, de ha csítel száradjon le a feje.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

xD elég kamu szöveg barátom, mond ki nyugodtan hogy vettél egy privátot, nem szégyenli sok ember ma már, amúgy egy apró logikád lenne azonfelül hogy egy hozzá nemértõ idióta láma vagy ki megveszi a szarját hogy más játékát bassza el...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Attila8805
Vicces egy kamu szöveg hallod😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Vackor1024
Szerintem meg csak eredetit kellene venni !

hungary27
van 1 haverom aki... nem te mi?...
am én tudom hogy kell úgy csatlakozni hogy a cod2 inditom el. de neked nem mondom el.
csuszi
akkor se segítenék, ha fizetnél érte.

MJ rulz Pink Team The Only One

attila49
Csõ!!!
Haverom 1 köcsög!!! Csittel tolja a cod2-t és engem kért meg hogy kéredezzem meg hogy PW zett szeróra(lezárt szeró) hogykell /connect el felmenni ??Mondott valami /connect ip és pw ???? (azért segítek neki mert haverom és általába azok segítenek egymásnak)Válaszotokat köszönöm!!!

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

csuszi
amúgy is szarnak már bele rég. se patch, se normális pb. nem hót mindegy?

csuszi
a multijához nem kell semmilyen gyári support baszkikáim. csak szerverek, azt meg a játékos dönti el, csinálja-e. ehhez se az iw-nek, se az activision-nak semmi köze.

Ma már nem hiszem hogy találsz olyan szervert, én speciel csakis cb-zek körülbelül 1hónapja, szóval velem pcw-n meg pubon nem fogsz találkozni 😊

berczely
Hmm tényleg erre az FPS dologra nem is gondoltam!Most hogy így mondod...

Köszönöm az információt!

Esetleg valami jó szerver ahová ti is jártok SG-sek?Régebben jártam egy jó szerverre (talán garand master volt a neve) ott nagyon jó közösség alakult ki, sok volt a visszajáró és játszottunk nem élet halál harcot vívtunk és nem anyáztuk egymást orrba szájba!

Üdv

Én nem használok, bár dx9be is 250 333fps em megvan, de inkább dx7be játszom, nem a grafika a lényeg ha szeretnél kicsit komolyabban játszani.
Tudsz indítani persze, simán start new server asszem, csak lehet hogy tûzfal, router lefogja.

Nem tudom meddig fog még menni a multi, eredetit szerintem csak akkor érdemes megvenni ha CB-n szeretnél játszani, illetve inkább német szervereken pubolni, magyar szerverek tele vannak csalókkal.

berczely
Sziasztok!

Úgy néz ki visszatérek multizni(2 éve kb nem toltam a játékot)

Érdekelne pár dolog:
- használtok e valami grafika szépítõ cuccot a játékhoz?(multiban is mûködõt)
- hogyan tudok saját géprõl szervert indítani és módosítgatni azt?(lehet egyáltalán?)

Lehet valamit tudni arról hogy meddig fog még menni a játék múltija?(hülyeséget kérdeztem?)Most még csak kalóz verzióval szoktatnám magam vissza a többjátékos mókához, de tervezem a megvételt.Érdemes még most is megvenni?

Lol, HD minõségben töltöttem fel és tök kockás rossz a kép :S Hmmm... Remélem ki javítják.

normális minõségben

hungary27
én nem nagyon tok olyan grafot:s
Majd adok linket a normálisról, azaz wipidos-ról

Klánt nem reklámozunk itt, am szerintem már bukott a klán ha nincs egy összeszokott társaság és úgynevezett TGF van a klánba...

Sefike
Router volt a bünös .
Reset és ujra configolva portot nyitva müködik köszi a segitséget.

Elcserélném 25 éves Trabantomat egy szekér trágyára... jelige: szart szarért.

Bl1ND

Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??

Bl1ND
mindennapos ..:/

Bl1ND

Hello!Új Cod2 es Clan indul útjára!Szerverünk laggmentes,stabil 0-24 h ban üzemel.Saját Ventrink is van.Jelentkezni xfiren:starkmester-nél tudtok.A WerWolf Hungarian Resistance Cod2 Clan csak rád vár!
Sefike
nyitottam portokat de igy is ugyan az a helyzet ..
ami fura más játékok simán mennek pl Medal of Honor.Spearhead....

Sefike
köszi megnézem

Akkor a Router tiltja le... www.portforward.com ott keresd meg a routered tipusát és utána a cod2-t és nyisd ki a portokat.

Sefike
Igen van

Routered van?

Sefike
Igen azokat kikapcsoltam ugy se ment .

Tûzfalat letiltja a cod2-t

Sefike
Sziasztok
Cod 2 vel lenne problémám leirom hogy micsoda hátha tudtok segiteni benne...
Feltelepitettem patcheltem 1.3 ra crackeltem is ,Single megy multiban nem találtam 1 szervert sem . X-firét felrakva találtam szervereket de mikorkapcsolodik bejön egy fekete képernyö és nekiáll számolni és kész,,,
vista sp 2 op rendszerem van..
elöre is köszi a válaszokat

Win7 van? Ha igen dogj egy mikrofont be vagy tiltsd le. Hülyén hangzik de ez van, ha XP akkor is próbáld meg ezt de arra nem tudok megoldást.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Valami más megoldás nincs?Ezzel se megy pedig doom 3 meg az rfactor és a gta sa is megy rajta!
Ezt a DirectX-et szedd le ted fel és próbáld ki.

Azt elfelejtetem mondani hogy a legújjab intel videó kártya driver van fen rajta!Mielõtt feltelepítettem a drivert akkor se indult drirectx problémával kidobott az elején!
Hello Segítséget szeretnék kérni!

Win 7 ultimate van a laptopomon .Bese hívja a játékot mert directx problémát ír ki!Dvdn mellékelt directx pedig nem telepít fel semmit.Valaki tudna segíteni?
Nincs mit.

köszi! úgy néz ki mûködik már.
Viktor9202
De régebben sose fagyott meg, most meg 3 perc játék után kidob hibaüzenettel. Mi lehet a baj?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

www.evenbalance.com

a hibaüzenetbe benne van a weboldal cime ahonnan le lehet szedni a frissitõt
sziasztok!

lenne egy kis problémám,elkezdtem a napokban újra cod2-zni,de nem igazán járok sikerrel,mert a punkbuster állandóan ledob..engedélyezve van a multiban,de ennek ellenére belépek egy szerrverre,és max 20 percet tudok játszani,és ledob,azzal az üzenettel,hogy frissítsem..hol lehet egyáltalán frissíteni,mert én nem is telepítettem fel a cuccot,nem is nagyon találok ilyen klienst..köszi a segítséget elõre is!
csuszi
nincs rá megoldás, win7 alatt kidob.

Viktor9202
Most pedig az lenne a problémám, hogy 10 perc multi után kidob a játék hibaüzenettel:S Win 7 van fent. Valaki hel pls

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Szia dopi94.

Igen van rá megoldás.:
/password a_szerver_jelszava
/connect a_szerver_ipje
hát igen. sajnos megiszi az egyik magot. 25% cpu használat ami azt jelenti hogy az egyik mag 100% 😞 /vid_restart sem volt eredményes sajnos, de márprobáltam ujra raknia codot, máshonnan leszedni a patchet meg minden de ugy se.
Teljes egészében megeszi az egyik magot?! 😄
Akkor ott valami baromira elvan cseszve! Nemtom talán nyomj egy /vid_restart
Ha ez sem segít akkor nemtok segíteni sajnos de majd utánanézek és írok ha jutottam vmire!