Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
itt is problémám van WIn7 64 biten 1.3 patchem van és inditom hogy csatlakozzon a szerverhez vagy ha simán is inditom kiirja h a program müködése leállt :S:S:S
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Így logikus, de ha csítel száradjon le a feje.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
am én tudom hogy kell úgy csatlakozni hogy a cod2 inditom el. de neked nem mondom el.
Haverom 1 köcsög!!! Csittel tolja a cod2-t és engem kért meg hogy kéredezzem meg hogy PW zett szeróra(lezárt szeró) hogykell /connect el felmenni ??Mondott valami /connect ip és pw ???? (azért segítek neki mert haverom és általába azok segítenek egymásnak)Válaszotokat köszönöm!!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
Köszönöm az információt!
Esetleg valami jó szerver ahová ti is jártok SG-sek?Régebben jártam egy jó szerverre (talán garand master volt a neve) ott nagyon jó közösség alakult ki, sok volt a visszajáró és játszottunk nem élet halál harcot vívtunk és nem anyáztuk egymást orrba szájba!
Én nem használok, bár dx9be is 250 333fps em megvan, de inkább dx7be játszom, nem a grafika a lényeg ha szeretnél kicsit komolyabban játszani.
Tudsz indítani persze, simán start new server asszem, csak lehet hogy tûzfal, router lefogja.
Nem tudom meddig fog még menni a multi, eredetit szerintem csak akkor érdemes megvenni ha CB-n szeretnél játszani, illetve inkább német szervereken pubolni, magyar szerverek tele vannak csalókkal.
Úgy néz ki visszatérek multizni(2 éve kb nem toltam a játékot)
Érdekelne pár dolog:
- használtok e valami grafika szépítõ cuccot a játékhoz?(multiban is mûködõt)
- hogyan tudok saját géprõl szervert indítani és módosítgatni azt?(lehet egyáltalán?)
Lehet valamit tudni arról hogy meddig fog még menni a játék múltija?(hülyeséget kérdeztem?)Most még csak kalóz verzióval szoktatnám magam vissza a többjátékos mókához, de tervezem a megvételt.Érdemes még most is megvenni?
Reset és ujra configolva portot nyitva müködik köszi a segitséget.
Elcserélném 25 éves Trabantomat egy szekér trágyára... jelige: szart szarért.
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
ami fura más játékok simán mennek pl Medal of Honor.Spearhead....
Cod 2 vel lenne problémám leirom hogy micsoda hátha tudtok segiteni benne...
Feltelepitettem patcheltem 1.3 ra crackeltem is ,Single megy multiban nem találtam 1 szervert sem . X-firét felrakva találtam szervereket de mikorkapcsolodik bejön egy fekete képernyö és nekiáll számolni és kész,,,
vista sp 2 op rendszerem van..
elöre is köszi a válaszokat
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Win 7 ultimate van a laptopomon .Bese hívja a játékot mert directx problémát ír ki!Dvdn mellékelt directx pedig nem telepít fel semmit.Valaki tudna segíteni?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
lenne egy kis problémám,elkezdtem a napokban újra cod2-zni,de nem igazán járok sikerrel,mert a punkbuster állandóan ledob..engedélyezve van a multiban,de ennek ellenére belépek egy szerrverre,és max 20 percet tudok játszani,és ledob,azzal az üzenettel,hogy frissítsem..hol lehet egyáltalán frissíteni,mert én nem is telepítettem fel a cuccot,nem is nagyon találok ilyen klienst..köszi a segítséget elõre is!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Igen van rá megoldás.:
/password a_szerver_jelszava
/connect a_szerver_ipje
Akkor ott valami baromira elvan cseszve! Nemtom talán nyomj egy /vid_restart
Ha ez sem segít akkor nemtok segíteni sajnos de majd utánanézek és írok ha jutottam vmire!