26388
-
#18899 a span nem vágja hogy a cod2-jéhez a cod1 patch-ét akarta rakni... nincs itt semmiféle akadás, only rossz game illetve rossz patch:):):):) -
#18898 -vagy másoltad és ezért nem találja a registry bejegyzést,
-vagy mivel máshol van, ezért problémázik.
A megoldás ezekből következik.
Ha meg JOBBAN tudod, akkor azt is tudod, hogy a cod2 topikban nem szivesen foglalkoznak cod-os kérdéssel és fordítva.
tomi5534: www.callofduty.hu ; http://profbako.uw.hu ; és bizony. Azért problémázik a dedikált szerver, mert a sok felesleges custom map és mód összeakad. -
#18897 :D:D:D
ha ezekután se érti...:D -
#18896 "...amikor telepítem az 1.5-ös cod2 patchet..."
1.5-ös patch nem létezik cod2-höz, csak 1.3-as
az 1.5-ös patch a cod első részéhez készült ezért nem tudod felrakni:| -
#18895 ezt ! mániának hívják =) -
Bence9292 #18894 Neo én ezt jobban tudom, mint gondolnád. Ki mondta, hogy nem az ?? (:
Wreck köszi a segítséget, de hogy állíthatnám be, hogy hová menjen a patch, ha D: meghajtón van a játék és nem lehet választani, hogy hová telepítettem, mert már előtte jelentkezik a hiba :( -
#18893 www.kepfeltolto.hu/?img=93d jó helyre raktad a patch-et? mert szte a cod-ot felkéne raknod,mielőtt patch-eled :P
www.kepfeltolto.hu/?img=93e itt meg írd be a multipalyer ben opcióknál a kulcsod,talán ez segít,de tényleg nem tetszik neki,mivel kamu kulcs:) -
tomi5534 #18892 Lenne egy kis gondom!!!!! Már vagy két hónapja tolom a cod2 interneten!!!! És azóta nem tok saját szervert létrehozni még csak úgy se h csak én legyek benne!!!! SE új pályán se régin!!!!! Mindig ezt írja ki script compile error (see console for details) Én arra gyanakszok h leszedett valami szar módot!!!! Mit tegyek???? Lehetőleg úgy h ne veszenek el az új pályák és a módok!!!!!!!!!!!!!!! Ha valaki tud segíteni vagy írja ide le vagy itt az msn címem [email protected]!!!!! Légyszi valaki segítsen!!!!!! -
#18891 fiam, ez a Call of Duty 2 topik... -
Bence9292 #18890 Ha nem jönnének be a képek akkor itt vannak:
www.kepfeltolto.hu/?img=93d
www.kepfeltolto.hu/?img=93e -
Bence9292 #18889 Hello!
Lenne 1 olyan problémám, hogy amikor telepítem az 1.5-ös cod2 patchet akkor ezt a 2 hibaüzenetet kapom:
HIBA 1
HIBA 2
Aki tudja, hogy miért nem jó az légyszi írja meg. Én olyasmit vettem ki, hogy rossz a CD kulcs. A kulcs a FAQ-ból van, de próbáltam már másikkal is. -
#18888 Nem Zico néven szoktam játszani csak néha benyomom klánevet büszkeségből..:D
Trident az régebben nyomja a cod2-s topicot mint én csak ritkábban ír... -
#18887 lol -
#18886 ha egyszer beírtam azt az execes dolgot akkor nem kell többet vagy azt mindig be kell írni??
-
#18885 Zico, Te Zico néven szoktál harcolni?? :)))
vagy álnevet használsz? legalább privibe válaszolj, mert ha öszefutok veled a harcmezőn, akkor más szemmel célzok:) -
kirfer16 #18884 Zico téged ismerlek régröl de tribent et nem ismerem.a linket visont kösz -
#18883 ezzel teljesen egyetértek Tridentel nagyon lusta 1-2 gamer pedig csak pl: a googlet kéne használni és megvan...Régi öregek?:D Hát itt vunk mi Tridentel akik sztem elég régóta aktívak a topicba és segítenek is.
PB Setup
Itt ha nemtalálod meg akkor GG -
#18882 Milyen régi öregek? kattints a profilokra. Amúgy miről is beszélsz, ha a cod2 ősszel-kora télen jött ki?
Linkek: igen, a te szemeddel van baj. A cod.hu-n még én írtam erről egy leírást, legalább három topik foglalkozik ezzel, a top10 letöltésekben is ott van, az evenbalance pedig a punkbuster hivatalos oldala.
Itt is és a cod.hu-n is naponta több alkalommal kérdés a pb frissítése, szoktak is válaszolni rá mindig, de ne csodálkozz, ha vannak olyan emberek, akiknek már teli van a hócipőjük az ismétlődő kérdésekkel például.
Segíteni tudok, de olvasni, gondolkodni, nézni helyetted nem. -
kirfer16 #18881 Sehol nem találom.Azon a 3 linken se találtam mondjuk lehet hogy csak nekem bögi ki a szememet. -
kirfer16 #18880 Jó sok újat akartam irni. -
kirfer16 #18879 Jó sok van itt hoval lettek a régi nagy öregek akikel még régen játszotam. -
#18878 www.evebalance.com
www.callofduty.hu
www.google.com -
#18877 tedd be a kedvencek közé a callofduty-t, mert ott hamarabb megtalálod. -
kirfer16 #18876 Multkor be volt linkelve a pb frissitö valaki lenne olyan szives irja már be az oldal linkjét mert néztem vissza felé de nem találom kösz a segitséget elöre is. -
#18875 ömm, mer követed az 1ik csapattársad ha meghalsz...és ha ő neki 400as pingje van akk neked is magas lesz...(nemtommé...)(ill nálam így van) -
#18874 /exec konfignév.cfg
Vagy pedig kicseréled a players mappában található konfigra és akkor automatikusan az fog betöltődni.
purk2: vírusírás, spywareirtás, registry clean, töredezettségmentesítés, felesleges programok, letöltések kilövése, /rate 25000 /cl_maxpackets 100 -
purk2 #18873 hello!!!
csak azt szeretném kérdezni mi lehett annak az okha hogy ha s&d-ben meghalokk akkor amig maghalok 400fölötti a pingem, de különben 30szokott lenni. Még virus írtót is cseréltem már meg leformáztam is de nem lett jobb nincs valakinek valamilyen ötlete????? THX -
#18872 szerintem:
/exec cfg és ide kerül annak a cfg-nek a neve amit be akarsz tölteni. hogyha ez cod2szerver, akkor az, tehát
/exec cfg cod2szerver -
#18871 tehát console és abba
/exec_cfgnev
így???
-
#18870 MP44-re gondoltam, pontosan nem írtad hogy melyik alakulat használta (vagy én vagyok a vagy? :D ) MP44-et főleg az SS használta, ha nem tévedek :) -
#18869 az időhöz képest elég sokan vannak fennt! -
#18868 A CFG-ket a mainba bemásolod utána 0-ával lehozod a consolet és beírod hogy exec és a config teljes neve
-
#18867 sziasztok
kellene 1 kis segítség az lenne problémám na végülis nem az de hova kell ezeket a cfg fileokat bemásolni
elore is köszi:SrAta
zico kössz a cfg-okat sokat segítettél
nagyon állat a honlapod -
#18866 Melyik fegyót ??
Én mondtam hogy mind2 fegyót használták csak nemvolt elterjedt a Wehrmachtba az Mp44+shoti az sehol se volt valami...elsődleges fegyó..
a cfg-met meg az aláírásomba található weboldalon megtalálod a letöltéseknél.
-
#18865 Át tudod nekem küldeni a cfg-det? -
#18864 Ömm, 1944-ben, már használták Ardennekben, Normandiában :) -
#18863 Hát a CFG inkább optimalizálja a fegyvereket stb... jobban bead föleg ha van fps-ed.. -
#18862 guba beszívtál ??:D
Én elakadtam a GTA 8-ba ahol afömamit kell kinyírni valaki pls help..... -
#18861 És mennyiben lessz könnyebb a játék a configoddal? -