Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HI
hogyan tudok a pam mod -ban gránátot limitálni?
trident
Szerverkeresõ: Xfire javasolt. letöltés, leírás, magyarosítás: www.callofduty.hu

Lehet ország és játékmód szerint (is) keresni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

persze hogy van.pl játékosszámra is rákereshetcc, meg max pingre id😄.részletesebb, mint az eye.magyar szerverbõl nálam több mint 300at talál😊

cod3 video LOL

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

pls segicsetek, felraktama cod2-t pluszaz 1.3 as patchet, meg az all seein eyet- és hiába csinálom azt amit a faq mond, nem tlaál egy kumma szerevert se a magyaork között, pls help me

james69holden
milyen szerverkeresõt ajánlotok? all seeing eye-t látom már nem fejlesztik, magyar szerverek közül is csak 4-et látott...
(legalábbis nálam)
xfire-t próbáltam, de abba van valami filter? (országra/módra leginkább)
mer én nem láttam... :p

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Köszi,hogy elolvastál,bár szerintem akkor maradtál volna okosabb ha nem válaszolsz.
V43 1105
Sziasztok!

Ha elndítom a multit kifagy!Miért?!!!😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

trident
Dexantreal: az is teljesen jó, vagy google. A cod.hu-n ne kérdezd meg, nem érdemes és én sem támogatom a warezt, de elfogadom, hogy sokan warezolnak.

da fx: megkeresed a konfigod, megnyitod. kikeresed az fx_sort sort és a változót átírod úgy, ahogy a szerver kéri.

Kicsi trükk: ezerszer láttam sajnos ilyet én a szerverünkön ki is kapcsoltam ennek a változónak a figyelését. Sõt, rengeteged bajlódtam a rate-s emberekkel, de úgy vettem észre, cod2 alatt nem okoz nagy bajt az alacsony rate, szóval azt is engedélyeztem (5000), meret szomorú tapasztalat, hogy 100 játékosból 95 nem tudja beállítani. 😊
Szóval én teszek engedményeket a játékosoknak, remélem más szervereken is hasonlóan cselekednek, hogy a játékosok megkedveljék a PB-t.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident:

Na és hol találok én CoD: U O-hez key generator-t, hogy tudjak cd kulcsot cserélni? CoD-hoz alapba volt abba a verzióba, amit letöltöttem... de itt sajna nem. Callofduty.hu-n van ilyen cd kulcs generátor a U O-hez?

Csak mert szeretnék GFM-ni UO-be is végre.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

daf xf
Aha és az mit jelent?:S

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

OMG H4X

daf xf
Sziasztok!
Ez mi?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

trident
A keresõben az ötödik találat: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=117138

Szóval ez egy integrált gpu. Ha valóban szeretnél játszani, nem csak a cod-dal, akkor érdemesebb beruházni egy középkategórás videókártyába.

A driverkeresést akkor nem folytatnám, mert az s3 honlapját ismered.

Luko
nem laptop, rendes asztali számítógép
minden jó a gépben, csak a videokártya ilyen...<#szomoru1>
a gyártó honlapján találtam ezeket a drivereket, de nekem egyre inkább kezd gyanús lenni, hogy nem is a driver a hibás...
már majdnem az összeset kipróbáltam, és semmi eredmény...

tud vki helyet ahol van emulátor. kéne nekem a cod3-hoz!!!

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

trident
Ha jól gondolom laptopról van szó, itt cinkesebb a helyzet. A googliban szerintem megtalálod a gyártó honlapját.

Luko
a read me-ben csak ati radeon és geforce sorozatot ír. az a baj, hogy nemtudom, hogy jó drivert töltöttem-e le, mert eredetileg october 9-én lett kiadva, csak nemtudom hogy jó-e az én vivikártyámhoz. mert azt nemtudom hogy milyen konkrét tipusu vidkártyám van, ott meg választhatok kb 10 féle közül.

valaki nem tudna adni egy-két linket, hogy honnan lehet VIA/S3G Unichrome Pro IGP kártyához drivert letölteni???

trident
taklakka FAQ óvas ha nem cod.hu lejírások. Szó feltelep, patchetet izs, meg ikszfájör is! Enkedd kija tûzfalon és gó! Onlájn játék.

helloka, megteccet a game, és szeretnék vele onlinozni, nincs emg eredetibe, vki leirná hogyan tok onlinozni?

trident
Frissítsd a videókártya drivert is, és ha így sem jó, nézd meg a readme-ben, hogy támogatva van e ez a kártya.

Luko
frissítettem a directx-et, 9.0c van fenn, de igy is ugyan azt a szöveget adja, és továbbra sem indul el

mit csináljak?

Luko
VIA/S3 Unichrome Pro videokártyám van
tudom, nem a legjobb, de minden más hiba nélkül tökéletesen fut vele
ha jól tudom 9.0c van fenn dx-bõl, de azért megpróbálok frissíteni

köszi

Elsõ körben próbálj meg videokártya-drivert frissíteni. Milyen kártyád van? Probléma lehet még a DirectX, 9.0c kell a játékhoz.

Luko
Lécci segítsetek!!

Elõször tettem fel a cod2-t, és a következõ hibaüzit dobja elém:
Video card or driver doesn't support alpha blending

Mit csináljak, hogy jó legyen?

Nem eredeti 😛 ,de emlékszem ,hogy anno játszottam itt és engedett simán :S... akkor cserebere lesz cd kulcsnál, ahogy írtad. Thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

trident
Honalpunk, FAQ, elsõ mondat: ha nem eredetid van, cserélj cd kulcsot😉

trident: felpakoltam 1.52 patchet és a szervert is megleltem, letöltöttem midennt, de belépéskor ezt írta ki :S ...

Mûr nem vágom, hogy mi a teendõ, mert rohadt rég U O-tam.

Jah meg még azt nem vágom, hogy azt írja U O résznél ASE, hogy x server out by modifers vagy mi és egyetlen egy magyar szervert hozott be, ahol voltak ketten... azért ezt nem hiszem, hogy U O kihalt volna és midennki át rohant CoD2-re.

Szal majd valaki pls help és elõre is thanks!

COD2 Flashing Name Maker (1.0) - aki tud angolul az tudja mirõl van szó

Megcsinálom a nevem, de hova mentsem az állományt, hogy mûködjön a
nevem "villogása"?
(.cfg)

Okés és thanks!<#wave>

trident
Dexantreal: vagy nyomsz egy insertet és beteszed a kedvencekbe, vagy Xfire (letöltés, leírás: cod.hu) és ott is javallott a kedvencekbe tétel. 😊

köszönöm szépen, hamar megirtad a választ 😊
mike0013
:o te mindent tudsz😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

trident
set scr_allowdownload "1"
set sv_wwwDownload "1"
set sv_wwwBaseURL "ide pedig az elérési út kell"
set sv_wwwDlDisconnected "1"
set sv_reconnectlimit "3"

mike0013
a servertõl függ😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Valaki tudna nekem segíteni? a webdownloadot hogy lehet beállítani ? hogy ne a szerverröl töltse le 10kb/s-rõl hanem a webrol 300kb/s-mal a dolgokat? Segítsetek kérlek
COD2 Flashing Name Maker (1.0)

Megcsinálom a scriptet, de hova mentsem az állományt, hogy mûködjön?
(.cfg)

ffxi
Sablonos szöveg...

Fákjúal!

Prince of Máté
nem jön ki majd pc

CALL OF DUTY 3 AZ KIJÖN MAJD PC?MOST FEJLESZTIK A 4!!!!

hogy tudom letörölni az 1.3-as patcht???????
sziasztok! tudom,nem szokványos itt de én lány vagyok,és a pasim miatt cod2-zöm.Szeretném õt nagyon elverni,és ezért kérnék 1 kis segítséget a profiktól.szükségem lenne 1 tutti config file-re.Ugye ez még nem cheat?<#szeret>
trident
Vagyis! 😊

az hát 😄

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

ffxi
Azaz...?

Fákjúal!

trident
1,2-höz nem kell mód.
3 = ez egy apró kiegészítés, nem különálló mód, most fejbõl nem vágom a nevét.*

4, * = szvsz az awe mód talán az amit próbálj és nézd meg elsõnek.

ffxi
Kerresek olyan MOD-ot a következõ feltételekkel:

only Rifle(non-sniper)
célkereszt nélkül(csak zoom)
radaron csak a társamat láthatom(non-piros pötty)
1 db gránát

Ha vki tud, legyen szíves szóljon, THX elõre!!!

Fákjúal!

hogy lehet villogtatni a nevet? mert nekem csak anyit csinál hogy egyzser végigzongotázza és kész...nem lehet valahogy rendesen megcsinálni? úgy szeretném hogy egy-egy betû mindig más színûlesz, mondjuk fekete alapon midnen betû végigzongotázik piros színnel. a call of duty.hu-n fent van úgyan, de nekem nem müxi úgy...HELP ME !!!

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Nem tudtok e olyan progi, amely a demo-t (.dm_1 kiterjesztés)
átkonvertálja aviba?

hali.az mitöl van h ha felakraom telepiteni a cod2 azt irja ki h valami hiba 1152!!!!!!!!!!elinditom a setup-ot és annyi valaki pls

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Ha felmész egy szerverre és kidob a cod menübe ott nem menti el a beállításokat, asztalodon lévõ cod multiplayer ikonnal próbáld