26388
-
Calogeero #18939 -
Slipknot912 #18938 hy nem tudna valaki küldeni egy használható AimBot-ot?
Ha igen akkor nagyon megköszönném, még talán torrentoldal meghívóval is megajándékoznám, de 1.3 hoz kell
msn: [email protected] -
#18937 De nem két másodperc alatt:D -
#18936 visszamentem és nem lehet bekapcsolni a god modot. a gyerek pedig nem volt admin es rconja se volt... na??? -
#18935 mert egymás után 4x eltaláltam riflével közelharcban??...látom hozzáértő vagy;) -
#18934 Hülye vagy!!!Az nem csít!hanem az admin be tudja álítani a csalásokat egy parancsal !és beírod h /god és téged se tudnak megölni.azzal nem foglalkozik a pb.mert az hogy mondjam!Legális csít. -
#18933 Nem ide írnám, de nem a pb-vel van baj.:)
-
#18932 2 sec alatt 4 rifle lövés? ha ezt megcisnáltad akk te is csíter vagy... -
#18931 trident...van god mode ami átbassza a pb-et. nem tudom meik verziót, mert nem otthon gamaztam, de 100% hogy god mode-os volt, mindneki írta: 2 sec alatt kapott tőlem 4 riflet, egymás után 4 lövés is eltalálta részemről hiba nélkül, és még leis kpztam:) nem téma, ment tovább. mondanom se kell deathmatch-es serveren nullás halállal zárt... erre varjál gombot, én azt hittem hogy véd a pb;) -
#18930 Nézd meg hogy támogatja e a linux platformot, a cod.hu-n van egy ilyen topik, de tartok tőle hogy nem tudod majd sajnos.:( -
#18929 Hy nekem egy olyan lehet hülye kérdésem lenne hogy ujra fölraktam a jó kis Linuxot és ott v.hogy megoldható futtatni acod2-t origim van ugye de az Windosos... -
#18928 Sziasztok, kis problémám van. Van egy 5.1-es hangszettem, és a COD 2 azt produkálja, hogy az egyjátékos módban szól a mély hang, a multiban viszont nem :( -
#18927 Aki a szervert indítja, annak legyen egy tisztított installja, ha kell móddal, mapokkal, a többiek le fogják tölteni. -
#18926 én most toltam 1 jót (1 hét kihagyás után :D)
ctf, 90-20 (ebből 2 zászlóbevivés, és vagy 10 zászlószerzás, a többi ölés)
az volt a lol, nálam a szászló, elbújtam mer nem votl a helyén a miénk, és jöttek 1szerre én, mindet lebasholtam :D
meg mentem a zászlójukért és akkor is 4et lecsaptam :D az uccsó meg lelőtt:D (hátba).
elkaptam a fonalat... -
#18925 Én tegnap játszottam nagyot.TDM volt carentan 122-42 gyes statom lett!és 205 tel nyert a csapatom:D -
kirfer16 #18924 Hu ma olyan jot jáccotam 76:58 volt az arányom a végén. -
tomi5534 #18923 csak szoktunk össze jöni 10-15 gépel egy terembe lanon játszunk és a pályákat úgy akartam átvinni a többi gépre! meg meg szeretem volna nézni az új pályákat jobban ennyi -
#18922 ja az egy nagy szar:D:D:D -
Mike 007 #18921 sziasztoK!!!vki közületek ismeri a Szigeti servert? -
#18920 Jó, én nem léptem be megnézni mennyi, csak leírtam egy példát -
peteshark #18919 fx_sort "1" a helyes érték. Vagy a konzolba, vagy a cfg-ben írod át, mindegy... -
#18918 /fx_sort 1 a megfelelő érték -
#18917 Ja értem. -
#18916 Ez nagyon egyszerű farkasa!
Felmész ugyanoda arra a szerverre ahonnan kidobott, és lehozod a consolt 0-val és beírod oda azt amit ott is ír: fx_sort 0
kidobott a punkbuster (pb) 2 percre, mert nem 0-n volt az fx_sort-od vagy mert 0-volt. Nos ha beírod hogy fx_sort, akkor kifogja írni automatikusan hogy min van épp, ha nem nullán van beírsz nullát, ha 0-n van akkor azt kell beírnod hogy mennyi az engedélyezet, de azt oda írja hogy pl.: (0-5) akkor beírod hogy 5. aztán vársz hogy kidob-e megint. -
#18915 JA és ase-t használok. -
#18914 Sziasztok!Már több évehodolok ennek a játéknak és kb fél éve már online is játszom.De sajnos most egy probléma álja az utamat.Ilyennel eddig nem volt dolgom!!!Bizonyos szervereken (amin eddig nem volt semmi gond) ezt a hibát dobja ki :
"én" has been kicked via punk buster (for 2 minutes)...Car fx_sort=0
Het ez az és elképzelésem sincs mit tegyek.Próbáltam már ujra tenni a játékot de még az xp-t is!De semmi.Az a polyén hogy ezt csak kb 2 hónapja csinálja, eddig minden frankó volt.Tudna valaki segíteni??? -
#18913 Jaja a lővése+mozgási sebesség az adott gamer fps-étől függ a ping akkor számít ha nagyon nagy mert akkor semmit se ér a sok fps.. -
#18912 Még véletlen sem, az nem attól függ, hanem attól hogy kinek mekkora az FPS-e, ha a másiké nagyobb akkor az ő golyója hamarabb odaér hozzád mint a tied.
Bár lehet hogy a ping is valamennyicskét számít, de nagyon minimális. -
#18911 hali!
mikor csatlakozni szeretnék ASE alatt egy szerverhez, akkor kiírja, hogy Server is full és lehetne mégse valamint erőltetett belépést választani. az érdekes ebben csak az hogy az állapotjelző szerint nincs is tele!!
direkt úgy van beállítva, hogy a full-osokat ne is mutassa.
Ez azért van mert zárolták a szervert? vagy miért? -
#18910 Ha vkinek pingje alacsonyabb mint az enyém akkor a lövedéke gyorsabb mint az enyém? -
#18909 De egyébként meg az otthoni szerverindítás tök felesleges mert max te játszol rajta jókat egyedűl más nemnagyon tudd csatlakozni vagy ha tudd is nagy lessz a pingje. -
tomi5534 #18908 Kösz látam!!! És gondolom arra gondoltál h tisztítsam meg az összes módtól meg pályától!!!! Csak reméltem valaki tud olyan megodást amitől nem tünek el az új pályák!!! De ha nincs más megoldás akkor megcsinálom!!! És kösz!!!!!!! -
kirfer16 #18907 Egyszer még régen kértem hogy akinek van clanja é kell neki ember az szoljon mert egy clanhoz csatlakoznék.Üzenjen privibe vagy msn en [email protected] ja és megjegyzést nem kérek. -
#18906 #18898 -
#18905 " Script Compile Error
Hello. I just recently got a server for COD1. But whenever I go on and change the level/gametype etc it disconnects me and says:
Script compile error
(check console for details)
Does anyone know what causes this and how to fix it?"
válasz:
"ounds like an incompatible mod try removing the mods from the main folder and see if you get it again if you can post the contents of the console here and also a screen shot or list of what is in the main folder minus the main pk3 files for the game I am looking for mod pk3 or maps that may cause the problem." -
tomi5534 #18904 Lenne egy kis gondom!!!!! Már vagy két hónapja tolom a cod2 interneten!!!! És azóta nem tok saját szervert létrehozni még csak úgy se h csak én legyek benne!!!! SE új pályán se régin!!!!! Mindig ezt írja ki script compile error (see console for details) Én arra gyanakszok h leszedett valami szar módot!!!! Mit tegyek???? Lehetőleg úgy h ne veszenek el az új pályák és a módok!!!!!!!!!!!!!!! Ha valaki tud segíteni vagy írja ide le vagy itt az msn címem [email protected]!!!!! Légyszi valaki segítsen!!!!!! -
#18903 -
Bence9292 #18902 Elnézést, mostmár látom. Nem vagyok ennyire hülye csak ahonnan szedtem ott cod2-es cuccok között volt és gondoltam, hogy mióta nem toltam kijött az 1.5-ös patch... Így már jó, köszi még1x -
#18901 Kk. Nem flém miatt mondtam, reagáltam is a kapott információk alapján, a shotokon nem látható más csak a patch, verziószáma és a hibaüzenet. -
#18900 szal ő nem azért jött ide mert leszarja hogy cod1 vagxy ocd2 a topic, hanem azt hittem hogy a cod2 jéhez jó az 1.5 patch, ami nem ehhez a game-hez van. nincs ő itt eltévedve csak a saját gépén:)