Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyan tudok a pam mod -ban gránátot limitálni?
Lehet ország és játékmód szerint (is) keresni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
cod3 video LOL
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
(legalábbis nálam)
xfire-t próbáltam, de abba van valami filter? (országra/módra leginkább)
mer én nem láttam... :p
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Ha elndítom a multit kifagy!Miért?!!!😞
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
da fx: megkeresed a konfigod, megnyitod. kikeresed az fx_sort sort és a változót átírod úgy, ahogy a szerver kéri.
Kicsi trükk: ezerszer láttam sajnos ilyet én a szerverünkön ki is kapcsoltam ennek a változónak a figyelését. Sõt, rengeteged bajlódtam a rate-s emberekkel, de úgy vettem észre, cod2 alatt nem okoz nagy bajt az alacsony rate, szóval azt is engedélyeztem (5000), meret szomorú tapasztalat, hogy 100 játékosból 95 nem tudja beállítani. 😊
Szóval én teszek engedményeket a játékosoknak, remélem más szervereken is hasonlóan cselekednek, hogy a játékosok megkedveljék a PB-t.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Na és hol találok én CoD: U O-hez key generator-t, hogy tudjak cd kulcsot cserélni? CoD-hoz alapba volt abba a verzióba, amit letöltöttem... de itt sajna nem. Callofduty.hu-n van ilyen cd kulcs generátor a U O-hez?
Csak mert szeretnék GFM-ni UO-be is végre.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Ez mi?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Szóval ez egy integrált gpu. Ha valóban szeretnél játszani, nem csak a cod-dal, akkor érdemesebb beruházni egy középkategórás videókártyába.
A driverkeresést akkor nem folytatnám, mert az s3 honlapját ismered.
minden jó a gépben, csak a videokártya ilyen...<#szomoru1>#szomoru1>
a gyártó honlapján találtam ezeket a drivereket, de nekem egyre inkább kezd gyanús lenni, hogy nem is a driver a hibás...
már majdnem az összeset kipróbáltam, és semmi eredmény...
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
valaki nem tudna adni egy-két linket, hogy honnan lehet VIA/S3G Unichrome Pro IGP kártyához drivert letölteni???
mit csináljak?
tudom, nem a legjobb, de minden más hiba nélkül tökéletesen fut vele
ha jól tudom 9.0c van fenn dx-bõl, de azért megpróbálok frissíteni
köszi
Elõször tettem fel a cod2-t, és a következõ hibaüzit dobja elém:
Video card or driver doesn't support alpha blending
Mit csináljak, hogy jó legyen?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mûr nem vágom, hogy mi a teendõ, mert rohadt rég U O-tam.
Jah meg még azt nem vágom, hogy azt írja U O résznél ASE, hogy x server out by modifers vagy mi és egyetlen egy magyar szervert hozott be, ahol voltak ketten... azért ezt nem hiszem, hogy U O kihalt volna és midennki át rohant CoD2-re.
Szal majd valaki pls help és elõre is thanks!
Megcsinálom a nevem, de hova mentsem az állományt, hogy mûködjön a
nevem "villogása"?
(.cfg)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
set sv_wwwDownload "1"
set sv_wwwBaseURL "ide pedig az elérési út kell"
set sv_wwwDlDisconnected "1"
set sv_reconnectlimit "3"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Megcsinálom a scriptet, de hova mentsem az állományt, hogy mûködjön?
(.cfg)
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
3 = ez egy apró kiegészítés, nem különálló mód, most fejbõl nem vágom a nevét.*
4, * = szvsz az awe mód talán az amit próbálj és nézd meg elsõnek.
only Rifle(non-sniper)
célkereszt nélkül(csak zoom)
radaron csak a társamat láthatom(non-piros pötty)
1 db gránát
Ha vki tud, legyen szíves szóljon, THX elõre!!!
Fákjúal!
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
átkonvertálja aviba?
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Ha felmész egy szerverre és kidob a cod menübe ott nem menti el a beállításokat, asztalodon lévõ cod multiplayer ikonnal próbáld