Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
nem te...

Válasz 'Bacsa Szabolcs' üzenetére
(#17069)

jobb alsó sarokban😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

All-Seeing Eye-osok figyelem!

Miért van az, hogy csak 2 szervert lát? Minden úgy van beállítva, ahogy
eddig 2 éven át!

Bár volt egy szerver ami egyik országhoz sem tudta besorolni és azóta
nem mûkszik rendesen és valami olyasmit ír ki, hogy "Nem tud a keresõ
szerverekhez hozzáférni, kérek e egy ideiglenes keresõt?" - vagy valami
ehez hasonló.

Kérlek benneteket, hogy minél hamarabb!!!

Grass
most mé?

www.dreamerz.hu

mike0013
idiota...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Grass
sorry, itt a kép:

www.dreamerz.hu

Grass
Üdv

Kéne egy kis help. Amikor telepítem a játékhoz az 1.3-as peccset akkor ezt a hibaüzenetet kapom:

Az 1.2-es peccs gond nélkül felment.

www.dreamerz.hu

nekem megvan a játék
<#ejnye1><#idiota><#beka2><#violent><#boxer><#boxer>

mike0013
te láma, húzz a boltba és vedd meg-.-

nagyon jo<#violent><#buck><#hawaii><#idiota>ja és valaki még mindig azt kérdezem hogy ke krekelni? mail cimem:[email protected]

Koon JM
Aloha, milyen játék az a Call Of Duty II ??? Nem ismerem, cask azt tudom, hogy híres egy játék, és azért érdeklõdökl, és kérlek ha egyáltalán válasdzoltok, ne azt válaszoljátok, hogy egy világháborús, hanem egy kicsit bõvebb választ várnék !!!!!!😄D😄😄😄😄😄😄😄

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+

sziasztok

lene egy kérdésem! hogy kel krekkelni?az mail cimem:[email protected]
ja és eröreis nagyon köszi<#worship><#help><#integet2><#dumcsi><#ticking><#nemtudom>

Kösszi a segítséget
<#wave>

Kary vagy Karykeksz

trident
A CoD2 GOTY verzióját keresd, az 9 ezer.
http://www.amextec.hu/
pcdome.hu
cdgalaxis.hu
a tesco, medimarkot passzolom.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
Valaki tudja hol lehet a legolcsobban megkapni a cod2-t mert szombaton megveszem akárhol csak jólenne kis lét spórólni kocsmára😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Szabó Péter
H E L P !

Hogyan kell on-line játékhoz letölteni a pályákat elölre, hogy ne keljen minden belépésnél több 10 mb-ot letöltenie???

Választ köszönöm!

Picar77
ilyen nekem is volt de újraraktam a dx9c és megoldodot

()() (^^)

dienesoft
pont ezt akartam kérdezni én is, nekem is hibás a game, kicsit multiba lejjebb kéne húzni a garfit, erre kidob dx hibával...

csao

nem tom nektek is de már több embernek is amikro grafit akar állitanimkidobja a game dx hibával..pl ha dx9 re akarom rakni vagy élsimitást állitani..vkinek van vmilyen 5lete h miez a hiba??

trident
1; readme: támogatott-e ; benne van-e a minimum követelményekben e a kártya.
2; videókártya driver frissítés és ha kell directx 9.0c install.

(ha asztali pc-d van és szeretnél játszani, érdemes egy középkategóriás kártyába beruháznod)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Hali Mindenki!! Segítség kellene...
Nem indul el a CoD2 SP-mód, és a következõ hibaüzenetet küldi vissza:
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 0.0
Vertex shader version is 0.0
Video card or driver doesn't accelerate transform and lighting.
Video card or driver doesn't support high-quality polygon offset.
Video card or driver doesn't support the required fixed-function texture blend operations.
DirectX 7 rendering path will not be available.
Video card or driver doesn't support direction lights in the fixed-function pipeline.
Video card or driver doesn't support texture coordinate generation in the fixed-function pipeline.
Video card or driver doesn't support enough texture coordinates for the DirectX 9 code path.
DirectX 9 rendering path will not be available.
Video card or driver doesn't support enough textures for the DirectX 9 code path.
DirectX 9 rendering path will not be available.
Video card or driver doesn't support enough hardware lights for the DirectX 7 code path.
Error during initialization:
No valid rendering code path detected.

Lehet h. a videókártyámmal van vmi gond?
Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller-em van(64 M😎

Ha valaki tud kérem segítsen....

Elõre is Köszi
Csumi

hát..
ha találsz egyéni modot neten pl.: callofduty.filefront.com stb
szerintem

Jó estét tisztelt fórumozók!

Lenne egy technikai kérdésem.
Korábban a medal of honor-ban meglehetett oldani, hogy multiplayer játékban csapaton belül egyéni skin-t használjak, hogy a kinézetrõl felismerjük a csapattagokat. Vajon megoldható-e ez a call of duty 2-ben is?

Köszönet elõre a segítségekért!
trident
Köszönöm! <#eljen>

Sziasztok. Szoktak itt valakik/klanok cb-ezni? Eu ladder, hun ladder? S&D? 1on1; 2on2; 3on3; sok vs sok ? private me 😊
zico87
Ez a 2 fájl Pontosabban az AIM konfig fájlai bannold a köcsögöket akiket ezért dob ki nyugodtan

trident
Szia Ficsek!😊

Köszönöm az infókat!
A force rate dvar sajna nincs gfm alatt, pedig a legjobb megoldás lenne.

A játék multiplayer menüjében állítsd be a netkapcsolatod fajtáját /feltételezem valamilyen adsl a tied/ 'lan/dsl' tipusra.
Másik megoldás: játékot elindítod, konzolt lehozod a '0' billentyûvel és beírod: /rate 25000 majd nyomsz egy entert.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

hello mindenki Kary vagyok , felraktam én is cod 2-õt , meg is pöcsöltem ...
Felmegyek valamejik serverre és kidob azza az üzivel hogy...
Kary has been kicked via puk buster (for 0 minutes) ... Cvar rate = 5000

Ez miért is van ??
hiszen ma raktam fel a játékot

help pls

Kary vagy Karykeksz

'Force Rate' a bûvös kifejezés. Sok modban benne van már. Gondolom, Téged inkább a GFM szerver izgat, abban meg nem biztos, hogy benne van.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Azok a fájlok az egyik csít un. konfig fájljai, nyugodt szívvel banolhatod vagy a szégyenfalra biggyesztheted a lebukottakat.
Az nem cvar, hanem md5tool violation, egy fokkal súlyosabb.

trident
Szia,

Többször találkoztam green és red.ps miatti cvar violationnal. Magát az okát nem láttam shotokon, tudod mi lenne pontosan,

zico87
Crackelni kell mert gondolom nem eredeti a CODOD

1.3 SP Crack

Sziasztok.Felraktam az 1.3 patchet de amikor a single playert el akarom indítani kiírja hogy version dismatch.Da a mp-t minden nélkül elindítja.Mit kéne csinálnom?
1.3-as patch, magyarosítás, ase vagy xfire
más nem is lényeges

nekem is 4000, de az nem mind magyar...

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

Hi! Most raktam fel a cod 2-öt, szeretnék multizni, mit érdemes felraknom?
mike0013
tedd fel újra, vagy szedj le egy másik verziót vagy vedd meg...
mert hiányzik a pálya...

Sziasztok! Van egy kis-nagy problémám, remélem tudtok segíteni. Most raktam fel a COD2-t, és amikor elindítom a legelsõ (moszkvai) pályát, betöltés közben ezt irja ki: ERROR Couldn't load maps/moscow.d3dbsp!!! Lehet, hogy azért van, mert 1.0-s a COD-om??? Megköszönném a segítségetek!!!
jajj de loool<#falbav><#hehe>, Azt hittwm da xf az egy fálj név UO-ba és erre meg egy mási kfórumozó neve láááál<#hehe>...ilyet<#rolleyes><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

trident
Olvass vissza, még lapoznod sem kell, leírtam azt is.

szivesen.

daf xf
holvan a cod configja?:S

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Bacsa Szabolcs!
Próbálj crackelni! <#vigyor3>

csa!
vki irjon már pls cod2-õs jo server IP-ket...

ja az email cimem:[email protected]

<#nemtudom><#help><#help><#help>

sziasztok

lene egy kérdésem! feltelepitem a játékot és csak a játék fáljait rakja csak fel hogy lehetne ezt megoldani hohy einduljon a játék????<#falbav><#falbav><#fejvakaras><#bdead><#wilting><#violent><#gun><#rinya><#help><#nezze>

Ez tényleg lol.... hogy erõlködött már a csávó<#hehe>... de franc essen beléjük, hogy nem adták ki PC-re<#boxer><#violent>. Rohadt jó így a cucc alapján, ami ott volt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Csak nemtom merre van ez a da fx :S.

Aha, értem. Thanks!<#wave>

Vagy úgy általában hogyan tudok granyót limitálni?
mike0013
uhh, csak mp_toujane tdm ezzel a filterrel talál 300-at😊
amúgy 4000-et😊