Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lécci segítsetek! egérrel lenne baj: elõször cod2ben vettem észre,h a karakterem egy idõ után magától elkezd vagy jobbra vagy balra menni. kiléptem a menübe majd vissza mire jo lett. aztán másik játékban is ezt csinálta
cseréltem egeret,megtisztítottam,de ugyano. maradt.
mi lehet a gond?
Ez van...😄
Korábban már írtam a moderátor topikba, szerencsére töröltés is.
Szerintem írjatok ti is, ha nem csak egy ember jelzi, remélhetõleg banolják is.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
2005. november
Nem hiszem el, hogy ez gyakran ismételt kérdés. <#wow3>#wow3>
Tessék túl rendes vok😄 Elkéne indítanom egy emeltdíjas segítségnyujtást cod2-höz tuti karácsonyra egy M6-osal járnék 😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
2. ne add meg nyilvánosan az email címed
3. használd a google-t
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
skacok, melyik az a proggi ( most rakom fel duty2 ) amivel látom a privát szervereket?
thx.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
AIM:Fejlõvés
MultiHack=WH+AIM+egyébb okosságok összesége
Nagyjából ezek az érdekes dolgok persze van még 1-2 dolog pl:ami csak a füstöt nem jellenítímeg de a falon nem látsz át.
fogalmam sincs, valahogy kitalálták:S
de aztán csak semmi csalás😊
ffxi üzenetére: átlátás a servereken😊
()() (^^)
"A" néven vok fennt az "X" szerveren, onnan kilépek és "Y" szerveren megváltoztatom nevemet "B"-re. Utána visszamegyek az "X" szervere "B" névvel akkor azt honnan tudják hogy én "A" voltam? Pedig megtörtént, megnézik az IP címemet vagy mi?
Fákjúal!
@vasko22: lentebb asszem le volt irva, hogy mit kell tenni, ha nem akkor meg jön Trident és elmondja😊
@Prince of Máté: ezért jobb az Xfire, mert azon még állítani se kell, hogy lássa az összeset😛
Get a life!
Get a life!
DirectX(R) encountered an unrecorable error.
Check the directx faw for possible solutions
Get a life!
Van egy szerverem (nevet nem mondok) az a problémám vele, hogy amikor több játékos belép a PunkBuster kidob valamiért? Hogy lehetne orvosolni ezt a hibát?
Segítésget elõre köszönöm!
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Az XFire-t sikerült hamar kiismernem és télleg jobb mint az ase!<#eljen>#eljen>
Gyere az aláírásomban jelölt szerverre.😉