Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helo
lécci segítsetek! egérrel lenne baj: elõször cod2ben vettem észre,h a karakterem egy idõ után magától elkezd vagy jobbra vagy balra menni. kiléptem a menübe majd vissza mire jo lett. aztán másik játékban is ezt csinálta
cseréltem egeret,megtisztítottam,de ugyano. maradt.
mi lehet a gond?
trident
Unom én is az ilyen frusztrált figurákat, gondolom biztos niemand ahhoz, hogy tisztességesen tudjon játszani, szórakozni, kidobta valahol a pb és most ilyen jelleggel tud csak "visszavágni" (hogy magát égesse), a másik tipp az, hogy nem talál a korának megfelelõ elfoglaltságot...😄

Ez van...😄

Korábban már írtam a moderátor topikba, szerencsére töröltés is.
Szerintem írjatok ti is, ha nem csak egy ember jelzi, remélhetõleg banolják is.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
a faszomat már valaki bannolja már ezt a barmot pls !!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Nem fáradozok vele... egyet kiszúrtam, nekem egy is elég egyenlõre. Amúgy se szoktam hülyékkel foglalkozni, ez kivétel.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Qwerty4
ja itt nemcsak egy hülye van...visszább kell olvassak<#vigyor2>

Qwerty4

De nem? 😛 Oda írja, hogy legyünk szívesek tájékoztatni a játékról. Tudja, hogy második világháborús.... de bõvebben kéri. Elég, ha a bannera pillnt, ám a google, mint tudjuk, jó haverunk, mindent megtalál. Legalább 10 olyan oldalt dob ki, ahol részletesen leírja, milyen játék a CoD2.... legalább, aztán még többet is persze. Szal vagy hülye, vagy csak megjátsza, mert unatkozik, vagy mit tudom én mi.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Qwerty4
LOL..."filét","kérék","emaílcímre"<#nevetes2>

Qwerty4

And5
Ezen a csávón betegre röhögtem magam. <#nevetes2>

Google és szerintem ne játszd itt a hülyét 😛.

And5
Mikor jelent meg a játék?

2005. november

Nem hiszem el, hogy ez gyakran ismételt kérdés. <#wow3>

zico87
SP Crack 1.3-hoz

Tessék túl rendes vok😄 Elkéne indítanom egy emeltdíjas segítségnyujtást cod2-höz tuti karácsonyra egy M6-osal járnék 😄

mike0013
jah😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Danman
4. egyszer nyomd meg a Mehet-t😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

mike0013
1. olvass FAQ-t
2. ne add meg nyilvánosan az email címed
3. használd a google-t

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Kérék egykis segítséget<#help>valaki elkûldené a CAll of duty 2 crack filét? küldjétek erre az emaílcímre: [email protected]
Kérék egykis segítséget<#help>valaki elkûldené a CAll of duty 2 crack filét? küldjétek erre az emaílcímre: [email protected]
legálisan tudnád!

max az 1.3 at 😊

egy hülye kérdés: innen ingyen és legálisan tom letölteni a cod2 v1.5 patch-et?
kisgabo
hi

skacok, melyik az a proggi ( most rakom fel duty2 ) amivel látom a privát szervereket?

thx.

John Cena
:S nem vágom:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

trident
De a te gépeden volt ami miatt bebukott/bebuktál?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

John Cena
valaki tud adni 1 CD key-t hülye õcsém jácott<#zavart1><#boxer>lécci adtok 1et Priviben!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

IP címet néz az admin...
zico87
wallhack=átlátás a falon
AIM:Fejlõvés
MultiHack=WH+AIM+egyébb okosságok összesége

Nagyjából ezek az érdekes dolgok persze van még 1-2 dolog pl:ami csak a füstöt nem jellenítímeg de a falon nem látsz át.

mike0013
ezt csak viccbõl irtam😊
fogalmam sincs, valahogy kitalálták:S

ffxi
Hogyan? Szóval nem lehetek sosem fantom?

Fákjúal!

mike0013
TÉK<#hawaii>

mike0013
nincs mit...
de aztán csak semmi csalás😊

Picar77
thx

()() (^^)

mike0013
wallhack (átlátás a falakon)
ffxi üzenetére: átlátás a servereken😊

Picar77
És az mit jelent? (mert már annyiaszor halottam de soha senki nem válaszolt arra a kérdésre hogy az mi?)

()() (^^)

mike0013
wh-znak😄

ffxi
Hali!
"A" néven vok fennt az "X" szerveren, onnan kilépek és "Y" szerveren megváltoztatom nevemet "B"-re. Utána visszamegyek az "X" szervere "B" névvel akkor azt honnan tudják hogy én "A" voltam? Pedig megtörtént, megnézik az IP címemet vagy mi?

Fákjúal!

zico87
ne reklámozz csít oldalt te ratyi geci mert megbaszom a narkós anyádat is !!:d És még finom voltam

mike0013
"WAREZ és CHEAT témát mellõzni "

mike0013
banplsdelhtx

zico87
Írd le a konkrét hibát amiért kidob és egybõl segít a PB Doki:d

mike0013
frissítsd...
@vasko22: lentebb asszem le volt irva, hogy mit kell tenni, ha nem akkor meg jön Trident és elmondja😊
@Prince of Máté: ezért jobb az Xfire, mert azon még állítani se kell, hogy lássa az összeset😛

jah és van directX 9em

Get a life!

és visszalépek ikonnal akkor kérdez valami hülyeséget valami safe moddal kapcsolatba és akár a nemre akár az igenre nyomok nem tölti be azt az állást ahogy én állitottam az opciókat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mért van ez PLZ HEEEEELP ME!!<#nemtudom><#nemtudom><#falbav><#falbav><#falbav>

Get a life!

Nekem oan problémám lenne hogy mikor eállitoma grafikát directx 9 stb árnyékok stb utána kidoba játék és nem dob vissza hanem kapok 1 hibaüzenetet : DirectX Error

DirectX(R) encountered an unrecorable error.
Check the directx faw for possible solutions

Get a life!

vasko22
Lenne kérdésem, aki tud benne segíteni keressen meg, nagyon fontos lenne!!!

Van egy szerverem (nevet nem mondok) az a problémám vele, hogy amikor több játékos belép a PunkBuster kidob valamiért? Hogy lehetne orvosolni ezt a hibát?

Segítésget elõre köszönöm!

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

Prince of Máté
nem szar csak be kell vmit állítani és ugyanannyit lát mint az X-fire

A pause-ra kíváncsi lennék, még nem találkoztam vele, bár a wolfot is lehetett pauzálni és ugyanaz a motor...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

zico87
+elvileg létezik olyan hogy a szervert rcon jelszóval le lehet pausálni

zico87
És mi ez a Goty verzió ez miben más mint a sima ??

Köszönöm szépen a tippet!

Az XFire-t sikerült hamar kiismernem és télleg jobb mint az ase!<#eljen>

trident
Lál😄

Gyere az aláírásomban jelölt szerverre.😉

mike0013
ez azért van, mret az ASE egy szar...
használj XFire-t