Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a helyzet hogy én eddig tudtam vele neten játszani de pár nappal ezelött amikor ujra raktam a játékot mert letöröltem.. (de ezt minek magyarázni???de hülye vagyok)na a lényeg hogy ujra raktam és nem tudok neten játszani vele nem mutatja ki a szervereket pls help mit töltsek le vagy mit csináljak? pls help
scr_afk_limit és pl:15 ez ugyanez a kemperek elleni védelem ha valaki ért a modoláshoz a szövegt is átírhatja.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ha Admiral mod fut a szervereteken (mienken igen) akkor tudok segiteni a configot beallitani.
Adj egy emilt es kivagom a configbol a megfelelo sorokat neked.
Udv
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
nem tudjátok mi olyankor a tehendö ha a grafikán aakarok álitani directx hibát ir ki,meg valami faq!!!!!!!!!!
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
mellõzd, mert nem szeretik.
Lelõsz egy-két embert egy helyrõl, akkor állj tovább, mert különben halott
vagy.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mellesleg ez a kérdés a többieknek is szól: van még CoD2-ben olyan szerver, ahonnét a sniper nem lett kivéve és jó is az a szerver viszonylag? Mert Ryan közlegény megmentése-t nem rég néztem meg és kedvem támadt sniperezni - bár nem vagyok jó benne -, de nem tudom hol van manapság ilyen szerver :S.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kérdezzétek meg azon a szerveren, ahol láttátok ezt a módszert.... ha nem hajlandó ott elmondani, hát e-mailben küldje el, vagy ilyesmi és hátha segítenek ,jobb ötletem nincs... aztán esetleg írd be ide is ,hogy mások is hasznát vegyék.
Bár kötve hiszem<#hehe>#hehe>, de, ha ze volt a kérdés, akkor közlöm, hogy leginkább CTF és HQ, de majd a jövõben lehet, hogy néha SD-ni is fogok.
Ja egy jó tanács: shotgunnal ne nagyon masírozzál. Szinte mindenki láma fegyvernek tartja és azokat is, akik ezt használják... csak néha szoktam poénból menni vele, de olyankor szólok a többieknek is. Meg most már néha-néha toujane-ben, mert ott is sok a sotis és soti ellen soti a jó.
Azt hiszem ennyi, több nem jut eszembe, de ha ezeket betartod, akkor nem nagyon fognak lenézni, lámázni stb-stb.
esetleg a nagyon..jobb szó lett volna.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
rohadtul kellene 3 tag!!!
Nagy bajban vok. A következõ billentyûzetekre(A, D, E) gyakran nem az csinál amit kéne, azaz állandóan bash-el. Mitõl van ez? Tök idegesítõ.
Fákjúal!
re Mindneki más: a moderátornak topikban csatlakozzatok nyugodtan, kérjétek a post törlését és ripedon banolását. Köszi.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ütyezs vaty rípegon, vegyé cúkrót!!!4 😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az lenne a gondom a cod2 multiban hog vannnak egyes szerverek amiknek a betöltésénél ki ír egy hiba üzenetet hogy: input client dtected vagy valami ilyesmi. aki tud lécci segítsen !
elõre is köszönöm
Az altgr+3 0(név) lenne elvileg a kombinácója, de nem csinálja meg. Akinek ment, írja le. A többi színt viszont lehet használni gond nélkül.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
nekem ezt írja ki és ezért dob ki: pb init failure (fejbõl vmi ilyes ugrik be😊)
vki vmi megoldás, mert már szeretnék ölni😊?
De nem biztos, hogy nálad is ez a problem!!!
Qwerty4