26388
-
#19059 http://xs514.xs.to/xs514/07152/hiba.png
jah,és ezt mai nap 35.-ére
az Nvidia 7600GS az a nevem -
#19058 na jó sztem hagyjuk csuszit ismerjük el EU CB 8-ik volt és kap mindenkitől egy szép kis GG-t
Értelmetlen FLAME WAR Off pls... -
#19057 szerintem meg az lenne a megoldás, ha megbeszélnénk egy időpontot, mindenki akinek van problémája az említett adatokkal vagy csak akar egy kicsit bizonyítani magának és nekünk, az megjelenne egy szerveren és nyomnánk egy k*rva nagy war-t. mindegy mit, csak lőjjük le egymást. persze csítmentesen:) na, ott kiderülne, hogy ki a király, nem?? -
#19056 =P, így van =), köszi =) :D
am télleg ne veszekedjünk ezen, tök fölösleges... -
#19055 na akkor tisztázzuk:
írtad a 2 sec-es hsz-t
ő írta arra, hogy lehetetlen (nem az hogy 4 találat, hanem hogy 2 sec alatt 4 lövés)
te csak utána ismerted be hogy 3-4 között
nm -
#19054 na itt hagytam abba ha nem bírod elolvasni amit írok:
": beismertem hogy nem 2 sec (3-4 között írtam is...)!!!!!!!!!! es sry, de nem azon volt a hangsúly, hanem hogy nem lehetett felgyógyulás..."
gg;)
es bb reszemrol off. vagy az se... -
#19053 várjá öcsipók, ""2 sec alatt kapott tőlem 4 riflet"
öcsi ne szójjába =), mer ez azt jelenti h 2 másodperc alatt 4szer lőtté riflével és mind talált, AMI LEHETETLEN! felfogtad? nehogymá a nyúl vigye a zsákmányt -.-" ez volt a teljes hsz-em
talán te is megtanulhatnál figyelmesen olvasni...
MER AZ A lehetetlen H 2 másodperc alatt 4szer lőtté riflével és mind talált!!!!
u.i.: Sztem erre is visszaírsz vmi hülyeséget h mentsd az irhádat... -
#19052 pedig a 19048-as elég szájbarágós volt. oan amerikaneres... de úgy látszik az is elég kevés! -
#19051 te szrtm funkcionális analfabéta vagy:
már egy párszor leírtam: EU voltam, hut ti mondtátok...
2.: beismertem hogy nem 2 sec (3-4 között írtam is...)!!!!!!!!!! es sry, de nem azon volt a hangsúly, hanem hogy nem lehetett felgyógyulás... és idézek egy hsz-t:
"...4szer lőtté riflével és mind talált, AMI LEHETETLEN! felfogtad? nehogymá a nyúl vigye a zsákmányt -.-" -
#19050 na akkor...
"2 sec alatt kapott tőlem 4 riflet"(tőled idéztem)...ez kb akkor álná meg a helyét ha 4 sec 4 lövés...
az h betalált mind1ik azzal nincs semmi baj...
De ha télleg sikerült 2 SEC ALATT 4 rifle-t lőni! akkor CSÍTER VAGY! haveromnak 450 fps-e van és ő neki 4 másodperc 4et lőni...
Hun 8diknak lenni aztán télleg k nagy dolog...a Magyar színvonal a béka segge alatt van...(+ sok jó játékos nem cb-zik =P, szal nem biztos h te bennelennél akár az első 50ben is...)
én élőben is ugyanezt mondanám... -
#19049 óó a nagy oreg faszfejkmit osztja itt az eszt. -
#19048 nah most megnyilatkozott a korod zico. faszom se dicsekedett vele es ne karomkodjal ram plz, en se tettem. kronologiaui sorrendben:
irtam nektek talalkoztam egy sraccal aki tuti godmodos volt pb serveren, mert felgyogyulas nemlehetett mert 2 sec alatt lottem ra random 4 lovest
megragadtatok alenyeget es a 2 secenn lovagoltatok
valaszom, sry,nem 2 sec hanem 3 es negy kozott lehet visszaolvasni
valasz: nem csak azon van a hangsuly hanem azon is hogy egymas utan negy random bement zsinorban ooooo aztaaaaa beszarok...ez tuti aim
es termeszetesen sertegetesek, hogy a, csiter vagyok, b faszlem,anti pro
valaszom nem veletlen voltam eu 8 cb, es nem vagyok csiter
valaszotok hazug vagyok
es erre belinkeltem
valasz, nagy kaland hunba 8. lenni...
hm..tenyleg en vagyok afaszfej,ugy latszik kicsi kor kell ahhoz hogy za ember elismerje ha baromsagot ir valakinek, vagy ha valakit ok nelkul bant. majd felénottok
valaszotok lesz: óó a nagy oreg faszfejkmit osztja itt az eszt.
valaszom: off, nem hun scene-es magyar lamikkal fogok vitatkozni neten. eloben nem egeszen igy osztanatok az eszt... jah es ennek ellenere peace, nem 29 evesen fogok 10-en evesekkl balhezni. abbol kinottem;) csak nem szeretem ha ok nelkul basztatnak... regen volét itt ilyen sörös smile, vagy mashol lattam tökmindegy kepzeljetek ide;) bb -
#19047 Jóvan csuszi...olvasni nemtudok..mert te vagy a HUNPro sry nemlehet olyan tökéletes mindenki mint te..kis faxnoob.:D
Én Normális vok..és öszintén csuszi ki a gecit érdekel hogy hol az anyámba voltál EU-ba ??legyél büszke rá azt késsz..de kutyát nemérdekli...
-
#19046 ne nézz hülyének, tom h mire válaszoltál...de sztem nem mondott semmi rosszat...a magyar szint a béka segge alatt van =) -
#19045 egyszer sem említetted, hogy EU, csupán a profilodban lehet észrevenni a kis kék zászlót az 1on1 mellett -
#19044 erre való, hogy nézed mire is válaszoltam;) -
#19043 mi van? :S nemvágom h mé nem normális Zico... -
#19042 vagy az olvasás már nem megy...azt hittem te zico normális vagy. sebaj, tévedni emberi dolog! -
#19041 neis zavarjon hogy eu volt... -
#19040 CPU,Ramot Biosból de azért vigyázz nehogy füstbe ment terv legyen avége..
a VGA GPU-ját pedig Windowsból pl: a PowerStrip nevű progival vagy atikhoz kimondottan a radlinker jó.
Ja és Mindenkinek Kellemes Húsvétott így megkésve is...csak hát aztse tudom hol vok..:D -
#19039 és azt hol huzzam feljebb??
Üdv:: baba
-
#19038 vedd lejjebb a grafikát illetve a CPU, GPU, RAM-ok stb. órajeleit húzd fel -
#19037 haverom csinálta =) -
#19036 hellosztok!!!!!!!!!
Nem tud valaki FPS növelö cfg-t küldeni????????????????,
Előőre is thnx!!
ÜDV.: Baba
([email protected]) msn -
#19035 Ááááááá nagyon király:D -
#19034 ez jó honlap:D -
#19033 LOL most csináltam:D -
#19032 olvass vissza, köszönm =)
u.i.: H Lehetnek Ennyire lusták az emberek?! 4 hsz-szel alattad van!!!! bazze :@@@ -
#19031 Sziasztok!Segítsetek légyszi ha tudtok.Tehát már pár hónapja játszok de most minden szerverről kidob és ezt írja ki:Hunter has been kicked via Punk Buster(for 0 minutes)... Restriction:Losing keys packets (és itt mindig mást ír ki)pl:(B)606 26d...
PLZ ha tudtok segítsetek.Szerintem vmit a konzolba kell írni de nem tom..
Köszönöm -
#19030 Hídjünk Csuszinak..:D Lehet elért már valamit akkor GG neki magyar HUN CB ladder 8 stb..az nem eredmény mondjuk már sry Csuszi...Ha EU 5on5 EU Ladderbe elérítek a 8-ik helyett akkor az már szép a magyar CB-s ladder az nevetséges. -
#19029 igen =), a szolgáltatónak a hibája...most voltak ugye sávszélességemelések ezért lehet ingadozás... -
#19028 ha a kapcsolat megszakad az az én hibám, de gondolom nem a gépé, hanem a szolgáltatással van valami. ez kérdés volt. :)
-
#19027 grr már megint elkezd kidobálni a pb, losing key packet...:@
SZerk: megtaláltam a hiba okát(1 másik fórumon):
Hello,
Ez az internetkapcsolatod miatt van... semmi koze a csalashoz, semmi, hogy "normalis" CD_key-ed van- vagy sem! A PunkBuster azert dob ki, mert "elvesztetted a csomagjaidat", tehat a kapcsolatod "szaggat, akadozik"! Valami nincsen rendben a szolgaltatoval. Esetleg meg mikrohullamo net_nel szokott ez elofordulni, hogy a csomagok nem ernek celba, vagy nem az osszes! (szerverhez)
Ez a problema all fennt nalad is. Jatekon belul ezzel nem tudsz semmit kezdeni. Várj par napot, hatha rendbejonnek a dolgok a szolgaltatoval...
Neoreg: hát jah =) -
#19026 veszélyes fegyver ám a tapasztalat:D -
#19025 :D:D, engem is le wh-ztak ma. Pont toujane-n. Némettel vagyok (SD-n) és szinte 100%, hogy valamelyik brit odamegy kempelni a dobozok mögé...(80%ba (az ő szemszögéből) a dobozok bal oldala felé megy)...és én már úgy mentem oda, hogy oda céloztam...és lelőttem, erre jött a csíterezés...én meg hiába maygaráztam nekik, nem hitték el...és kicket kaptam =( -
#19024 na megint megkaptam a napi "WH-s vagy" adagomat
pedig utánam neki volt a legjobb statja D:
azért csíterezett le, mert toujane mapon angol kezdőn kiszedtem a tank alól sniperrel:P -
#19023 Thx megpróbálom. -
#19022 dögölj má meg cb profiloddal együtt htxbye... -
BIZ0906 #19021 Vannak azért itt értelems emberek -
#19020 töröld le a pb mappát, és töltsd le a pb installálót és installáld fel, nekem ez segített =)