Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi all pls segitsen valaki

az a helyzet hogy én eddig tudtam vele neten játszani de pár nappal ezelött amikor ujra raktam a játékot mert letöröltem.. (de ezt minek magyarázni???de hülye vagyok)na a lényeg hogy ujra raktam és nem tudok neten játszani vele nem mutatja ki a szervereket pls help mit töltsek le vagy mit csináljak? pls help
zico87
Ehez elég egy sima Pam mód és ott bekapcsolod az AFK-t
scr_afk_limit és pl:15 ez ugyanez a kemperek elleni védelem ha valaki ért a modoláshoz a szövegt is átírhatja.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Hali !

Ha Admiral mod fut a szervereteken (mienken igen) akkor tudok segiteni a configot beallitani.
Adj egy emilt es kivagom a configbol a megfelelo sorokat neked.

Udv
Ok, nem szoktam kemperkedni 😛, de kösz az infot. na már csak az a kérdés, hogy tudsz-e IP-t adni? Mert eddig ne mnagyon találtam :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mike0013
eltévedtél-.-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hali!c of d 1 hez létezik magyarítás?
hello
nem tudjátok mi olyankor a tehendö ha a grafikán aakarok álitani directx hibát ir ki,meg valami faq!!!!!!!!!!

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Igen, van olyan szerver, ahonnan nem lett kizárva a sniper, de a kempelést
mellõzd, mert nem szeretik.
Lelõsz egy-két embert egy helyrõl, akkor állj tovább, mert különben halott
vagy.

Aha, ezzel semmi baj. Hanem, ha már századszorra szedd le, mert beszorít az ellen, vagy hasonló, akkor azért gázos... és azért is mert jön is bamm leszedi a muksó fél testét úgymond, ezért nem szeretem... mert nyomom pl a shiftet, hogy pofájába bele a gépfegyverrel, de reagálni sincs idõ. Szóval nem láma asoti, csak úgy láma, ha... hát magyarázni jobban nem tudom, mint ahogy fentebb írtam, de remélem érthetõ valahogy :S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

forzajuve5
tdm-n van a szerver

van egy config sajna most nem jut eszembe, de ha a szerveretek s&d-n van akkor nem érdemes azt betenni mert ott a németeknek az dolga hogy kempeljenek

Shotival kapcsolatban annyi hpgy pl én szinte csak shotival megyek mert a klánban én vagyok az egyik shotis. És ha valaki lámázik hogy hülye shotis akkor õ maga a láma, mert a shotinak is megvannak a gyerngéi és az elõnyei, pl én 100m-rõl nem tudok senkit leszedni de más fegyveres igen. És ha engem leszed egy csipás vagy egy gépfegyveres én sem kezdek oknélkül lámázni. Sajnos ilyenkor is a noname embereknek nagy a szája, mert nem tudnak beletörõdni hogy valaki leszedte õket...

Egyszerû: ne menj ilyen szerverekre, vagy, ha nincs olyan féle, ami neked tetszik, taktikázz, végy vissza a tempóból, aztán hírtelen durr bele és megint várj... egyébként meg a beszólásokra csak ennyit mondok: ne nézd mit írnak.

Mellesleg ez a kérdés a többieknek is szól: van még CoD2-ben olyan szerver, ahonnét a sniper nem lett kivéve és jó is az a szerver viszonylag? Mert Ryan közlegény megmentése-t nem rég néztem meg és kedvem támadt sniperezni - bár nem vagyok jó benne -, de nem tudom hol van manapság ilyen szerver :S.

Scottt
a sajnos elõt van a pont nem utánna

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Igen tényleg voltak mesterlövészek elõször csak a partizánok voltak a háború elejéPl:orosz jugoszláv stb... De mikor már német földön harcoltak a katonák akkor akadt szép számmal német is sajnos. az elég zavaró h már ha elkezdesz mester lövésszel irtani akkor már egybõl a fejedhe vágják h kamper nálam az azt jelenti h vhol a respwan pont körül irtja az embert egybol mikor mar ki is irtja mikor kirakja Nekem egy0000000000000000000000szor jobban tetszett a singleplayer mert ott nem csiterezett le a gép nem nevezett kampernek, nem szóltbe és senki nem hõzöngött,nem csítelt Ellentétben a multival ott is toltam 1 kicsit de abba hagytam mert hát ilyen volt ennyit a magyar codról

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem tudom, de jó módszer... csak azért megjegyezném, de közben elõre leszögezem, hogy nem vagyok kemper.... szóval, a második világháborúban mégis hogyan tartotta magát egy maroknyi német csapat pl egy faluban, ha nem kempeltek, vagy az amcsik bármelyik harcban? Oroszék detto, szóval azért ennyire nem kéne lenézni a kempereket, mert a valóságban is mûvelték... de tény, hogy játékban kemperkedésnek, se spawnkillnek se ilyesmi galád dolognak helye nincs.

Kérdezzétek meg azon a szerveren, ahol láttátok ezt a módszert.... ha nem hajlandó ott elmondani, hát e-mailben küldje el, vagy ilyesmi és hátha segítenek ,jobb ötletem nincs... aztán esetleg írd be ide is ,hogy mások is hasznát vegyék.

forzajuve5
Néhány szerveren láttam, hogy a kempelés ellen úgy védekeznek, hogy elõszõr figyelmeztetik majd ha továbbra sem mozdulnak akkor meghalnak. Van saját szerverünk, de sajna nem tudjuk hogy ezt hogyan lehet megoldani. Esetleg valami program kell hozzá vagy elég a config file módosítása?

Az is lehet, hogy a játék fajtákra gondolt, mint pl CTF,SD, HQ...

Bár kötve hiszem<#hehe>, de, ha ze volt a kérdés, akkor közlöm, hogy leginkább CTF és HQ, de majd a jövõben lehet, hogy néha SD-ni is fogok.

Menj bátran bármilyen szerverre és szólj elõre, hogy még kezdõ vagy. Nem hinném, hogy lesz ezek után bárki is, aki le lámázna... ha meg igen, akkor egy nagy tahó és ne foglalkozz vele. Én se mindig nézem miket írnak játék közben.

Ja egy jó tanács: shotgunnal ne nagyon masírozzál. Szinte mindenki láma fegyvernek tartja és azokat is, akik ezt használják... csak néha szoktam poénból menni vele, de olyankor szólok a többieknek is. Meg most már néha-néha toujane-ben, mert ott is sok a sotis és soti ellen soti a jó.

Azt hiszem ennyi, több nem jut eszembe, de ha ezeket betartod, akkor nem nagyon fognak lenézni, lámázni stb-stb.

ffxi
Aknakeresõ!

Fákjúal!

Prince of Máté
tetris , de legtöbbet Flipper és Pásziánsz.

Dietrich
rohadtul? 150 éves csontváz jó lesz?
esetleg a nagyon..jobb szó lett volna.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zico87
Föleg amióta megvettem origiba a cod2-t mariot tolom ezerel ott is van SD tök jó ajánlom mindenkinek C64-el is 400 FPS-ed van a max 800000 FPS

Ötödölõzünk itt ha épp nincs más 😛

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

LPKENJI
szted CoD 2 topikba milyet😛

torrente111
hali.milyen gémet nyomtok?

Sajnos, nem igen van olyan szerver, ahol csak kezdõk lennének.

kb 3 napja keztem, tuttok modnani oyan szervert vagy cimet ahol még iyen kezdõk vannak? mert a m3tro szerver beszart

HI!!!ha valakit érdekel tgf akkor msn:[email protected]
rohadtul kellene 3 tag!!!
ffxi
HELP!!!
Nagy bajban vok. A következõ billentyûzetekre(A, D, E) gyakran nem az csinál amit kéne, azaz állandóan bash-el. Mitõl van ez? Tök idegesítõ.

Fákjúal!

trident
re Maffioso: minden friss infót Zico-nak küld el, õ suokta itt frissíteni a pbkonfigokat (+ friss konfigokat le lehet tölteni a clanbase és punkbustedrõl is).

re Mindneki más: a moderátornak topikban csatlakozzatok nyugodtan, kérjétek a post törlését és ripedon banolását. Köszi.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

maffioso
nemdobja ki de nem gáz
external az észrevehetetlen pb számára

\"If in doubt, flat out!\"

innen mindegyiket kidobja a pb..de nem gáz XD

Picar77
Az 😄

()() (^^)

Colton
Ez egy K***va Jó Játék!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Picar77
Jól szórakozol bazzeg?

()() (^^)

trident
Már negyedik, vagy ötödik alkalommal nem érti meg, hogy vele szemben, a többség tisztességesen szeretne szórakozni, kikapcsolódni.😊

Ütyezs vaty rípegon, vegyé cúkrót!!!4 😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Picar77
Szar csit oldalad ne itt reklámozd, te buzi láma.

()() (^^)

moderálva
Dopti
Hi, vki megtunná mondani aztat hogy mér van az, hogyha át akarom rakni EAX 1-2-3 ra (nemtom mi a különbség) akkor kidob direct X hibátval (legújabb van fent) ... Új ázus lap, alaplapi 7.1... Dunno hogy WTF :S

Dietrich
ha van routered és annak túzfala elõször azt öld meg...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

tsá!

az lenne a gondom a cod2 multiban hog vannnak egyes szerverek amiknek a betöltésénél ki ír egy hiba üzenetet hogy: input client dtected vagy valami ilyesmi. aki tud lécci segítsen !

elõre is köszönöm
Bokafix2
Nem tudja valaki, hogy multiban hogyan lehet fekete színû nevet kreálni?
Az altgr+3 0(név) lenne elvileg a kombinácója, de nem csinálja meg. Akinek ment, írja le. A többi színt viszont lehet használni gond nélkül.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

LPKENJI
de letöltöttem a pb-t de mégsem mennek a szerverek
mié?

zico87
Ez a hiba azért van mert valamiért nemtudd leellenõrizni a PB

And5
Szrtm is elég furcsa a csávó. Egy igazi "funnyboy" veszett el benne.

trident
pb frissítés: evenbalance.com-ról a pbsetup exe letöltése, a pb mappába helyezése és onna futtatása.

hello PUNKBASTER hibám van és ilyet nemtaláltam itt a rófumban, csak egy másikra

nekem ezt írja ki és ezért dob ki: pb init failure (fejbõl vmi ilyes ugrik be😊)
vki vmi megoldás, mert már szeretnék ölni😊?
Qwerty4
Velem is volt ilyen, de minden egyes játéknál, miután kiléptem a játékból azután meg furcsa volt a kijelölési mûvelet + stb., alaplap miatt gondolom, a gépcserével jött helyre minden.
De nem biztos, hogy nálad is ez a problem!!!

Qwerty4

mike0013
ne futass semmien gép terhelõ illetve szabályozó progit, annó nekem is csinálta és lelõttem egy ien progit és ment

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May