Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Nem is kicsi. Ki terjeszti ezt?!

Lásd readme-ben: az új fájlal felülírod a régit.
(a multihoz nem kell krekkelni amúgy).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Prince of Máté
szeritnem is<#eljen>

ASE powa (:

köszi!
megpróbálom
ja és Kellemes Ünnepeket mindenkinek
köszi!
megpróbálom
ja és Kellemes Ünnepeket mindenkinek <#pias>
Prince of Máté
Ip címet megtudsz adni?

torrente111
használj xfiret!ez jobb!

Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!
Köv. lenne a problémám:eredeti COD2 feltelepítve 1.0 v tökéletesen mûködik, ha az 1.3-as pacht feltelepítem nagy átlagba minden második MAP betöltésekor kifagy , restarttal indul csak el a gép.
alaplap ASUS P5B delux , CORE 2 DUO E6300 proci, 1024 MB kigmax ram 800 Mhz-es.VGA 7600 GT
Ha valaki találkozott hasonló hibával léci írja le a megoldást.
Ötletek is jöhetnek.
Elõrre is THX!
ja és csak német servert talál,pedig csak a magyar van bepipálva <#confused>
Lenne 1 kérdésem.
miért nem talál magyar servert az ASE?
régóta nem volt fenn a gépemen a cod2 és most nem talál egyet se
eéõre is köszi
van egy hülye kérdésem, a játékba lehet használni az oldalsó egérgombokat vagy csak nekem nem ismeri fel?
trident
cod.hu

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

blackparty
Sziasztok!
Nem tudjátok lesz e olyan cod 2 szerver ahol szilveszteri vagy karácsonyi party lesz????

<#hehe>

tobias88
sztem viccelt, és úgy áltam hozzá, vagy megírta magának<#idiota>
te meg ne higgyed már el 😄
www.google.hu a legjobb barátod

mekkora egy gáz ember vagy te

elne hidjed má 😄

tobias88
pcre télleg nem jelent meg elvileg, az valami speciális átirat
Prince of Máté
ne beszélj már butaságokat<#ravasz1>
nekem már megvan PC-n és végig is vittem<#idiota>

weis9343
Valaki tUdja hogy kell felrakni az 1.2-es patchet mert valami hibaüzenetet ir ki ?

sziasztok,nem tzdom szabad-ede nagyon jó kis SNIPER servert találtam: 195.228.45.111:28973
torrente111
hali.azt szeretném megtudni,hogy az admiral 3.500 modban az elvérzést hogyan lehet kikapcsolni??kösz

mike0013
nem és nem is fogják kiadni...
PS2, Xbox, Xbox 360 és PS3-ra jelenik/jelent meg

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Firerock
és mikor jön?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

el kelle lopni és elvinnia sajátodhoz

LPKENJI
nem
ha megszerzed a szászlót akkor vidd el a te zászlódhoz

Firerock
PC re kidobták már a 3at??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ffxi
Naon láma kérdés, de elõbb utóbb meg kell kérdezni 😊
CTF-nél mit kell csinálni? Mármint az ellent zászlaját ellopni és el kell vele rejtõzni? Így a csapatom kap pontot?

Fákjúal!

LPKENJI
ok

torrente111
ird be a consolba: /cg_lagometer 1

LPKENJI
azt hogy lehet megjeleníteni?
melyik paranccsal?

torrente111
na most már értem.az a ping változását mutatja,mint kiderült.

Prince of Máté
egyszer nekem is megjött a kedvem nosztalgiázni de akkor a RAmbot néztem

LPKENJI
fekete négyzet fehér csíkokkal

torrente111
mire gondolsz????

LPKENJI
azok ott alul mik?

tobias88
próbáltam olyan szervert, de nem tudtam használni, pedig a multis részben be van nyomva! kell hozzá valami gomb is?
Ugyan társítás sajnos nem volt, de sortördeléssel rendbe szedtem a betûket és egybõl megleltem a cl_maxpackets-t... de mégegyszer thanks a segítséget neked, tridentnek és midnenkinek!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Na, ez eszembe se jutott. Thanks neekd is a segítséget!<#wave> Így most már midnenbizonnyal áttudom írni a 30-t 60-ra.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

<#mf1>

Dexantreal: A legegyszerûbben úgy tudod a konfigodat szerkeszteni, ha Total Commanderben megkeresed a config_mp.cfg fájlodat, nyomsz egy jobb klikket, társítás---->WordpadMFC alkalmazás és akkor szépen egymás alá rendezi a sorokat és könnyebben szerkesztheted.

Tobias88: A szervereknél ha megnézed a szerverinformációkat és az sv_voice 1-re van állítva akkor ott be van kapcsolva a hangchat.
tobias88
tudtok olyan szervert, ahol engedélyezve van a mikrofon?
Már végig vittem mikor megjelent 😛P. Csak tudod egy-két hónapja nosztalgiából végig néztem Elit alakulatot és nagyon jó volt az ardeneki csata, vagy Foy is és még sorolahtnám, aztán letöltöttem UO-t... és ahhoz kell CoD is... és elkezdtem tolni a singlet, majd a multit picit UO-ban, de mostanába már nem mutlizok UO-ban, csak CoD2-ben... és elkezdtem CoD-ban a singlet és a sztálingrádi csata az tényleg valami eszméletlen nagy lett a játékban és egy nosztalgiát mindenképp megér<#eljen>.

Ha neked számit az amit adott videokártyával az intelen kb 1FPS-el gyorsabb lesz akkor vedd meg azt, amugy meg ha nem csonthülye grafikán 640x480-ban akarsz játszani, nagy különbségek már nem lesznek a procik között az 100%. Már mint mondtam, ha sok fps-t akarsz akkor vegyél 8800gtx-et ha lehet sli-ben, és ha még 1-2 FPS-el többre fáj a fogad akkor nemárthat hozzá egy 4magos kentsfield, ha mákod van meguszod fél millából a jó sok fps-ed... <#idiota>

Prince of Máté
lol jókor kezded 😄

Na végre eljutottam CoD-ban Sztálingrádhoz és atomszupermeghaiper cool király!<#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#hawaii> Tettem is be képeket a screenshotok topikba, akit érdekel, nyugodtan nézze meg. Sok kép van.

Szevasztok nem tudnátok segíteni tagfelvétel ügybe??:S
Ok, de beírtam szó szerint a keresõbe, hogy cl_maxpackets és nem találta... rate viszont át lett írva és thanks!<#wave>

trident
total commander / F4 / keresés: rate / maxpackets