Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalábbis nekem ezt mondták
mit kell beírni konzolba hogy ip alapján kapcsolódjak a szerverhez?
<#help>#help><#help>#help><#lama>#lama><#lama>#lama>
MJ rulz Pink Team The Only One
meg tudja mondani valaki hogy saját szerveren tudok-e másról demót készíteni valahogy vagy csak úgy ha spectatorba nézem
megvan THX a segítséget, és sry hogy nem olvastam vissza!!! 😊
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
seta cg_subtitles "1"
seta cg_subtitleWidthStandard "80"
seta cg_subtitleWidthWidescreen "80"
seta cg_viewsize "100"
seta cg_weaponCycleDelay "0"
seta cl_freelook "1"
seta cl_mouseAccel "0"
seta cl_pitchspeed "140"
seta cl_yawspeed "140"
seta com_hunkMegs "200"
seta com_introPlayed "0"
de nem talált olyan sort 😞😞
a config.cfg fileban nincs... 😞
Notepad keresõvel próbálkoztam
😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lenne 1 kis gondom.
Ma játszott öcsém 1 hoston.
És kidobták. Be volt kapcsolva a PB.
mert olyan hostokon játszott/am
ahol kellett a PB. És most ki van kapcsolva.
Nem tudom bekapcsolni. Ha rámegyek a yes-re akkor kilép a játékból.
Mi lehet a baj?
Próbáltam ezt a PunkBuster Setup 2.7 nevû programot de nem javult a helyzet.
Választ elõre is köszönöm!
Meg tudná mondani valaki, hogy honnan lehet letölteni azt a Call of Duty 2 videot, ami alatt a Jimmy eat World - Pain zenéje szól?
Elõre is köszi!
mov ah,4ch int 21h end
lee56: van amikor ilyen az xfire, nézd a mapneveket, vagy jobb oldalon a plusz keresésbe állítsd be, hogy csak 1.3-as verziót keressen, az csak cod2-s lehet, nem fog neked cod vagy uo-t is behozni.
Bacsa: uninstall, törlés, rendesen telelpítsd, oda ahová kéri és úgy ahogy kéri majd patch.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
szétnézek
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a netes gamet xdire vel nyomom és az lenn a kérdés hogy a játékban hol kell nevet változtatni mert nemtom és így unkonwn soldier vagyok
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Miért van az hogy ha belépek egy serverre akkor kb 3-4 percen belül kibasz minden féle hibaüzneet nélkül, a single player tökéletes, mi lehet a gond?
tudnátok ezen segiteni<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#confused>#confused>
All rifle 1,5 modunk van és nem tudjuk nerakni 1 gránátot ill játék módot váltani, jeleleg TDM-en van a server. És sd-t szeretnénk vagy ctf-et.
THX elõre!!
Fákjúal!
Lehet, hogy elcsépelt már a kérdés,de tudna valakii segíteni miért jelez hibát a játék open gl fájl miatt?Elõre is köszi
megtudnátok adni a kodot?????<#help>#help>
kéne sgitenni! megtudnátok mondani a játék telepitö kodját????
ja és eröreis nagyon köszi<#worship>#worship><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
62.77.128.225:28960
Állítólag van 1.51-es patch?
Fákjúal!
Nem tudja vki mi van a riflearena-val? Nem találom sehol.
És tudtok mondani only rifle-s(semmi sniper) serevereket? THX!!!
Fákjúal!
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Van netán friss konfig packod? Nálam jól müxik minden, pb shotokon nem találok csalót, vagyis jó a konfigod!😉
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
http://profbako.uw.hu
A legegyszerûbb, ha lan elõtt, az aki szervert indít (nem kell dedicated) letörli az összes módot, mapot, plusz fájt, felteszi az awe-t, megcsinálja konfigot és úgy indítja a szervert (akár /exec konfignév.cfg)
Ha LAN-ba játszuk a cod2-t, létezik olyan parancs konzolba, vagy valami olyan MOD -amihez nem kell az egyik gépnek DEDICATED szervernek lennie- ahhoz hogy tudjunk FUTNI,és lerakni a TRIPWIRE-t.??
Nekem már megvan az Ujévi fogadalmam: Mégjobban írtom a sok kis köcsög szarláma csítert :d
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
köszi 😊
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ha nem tom beállítani pb-t (yes re kattolok kilép) akkor mivan ? 😄