Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

állítólag a frissített verzió hibázik...
legalábbis nekem ezt mondták

Egy gyors kérdés. Miért nem találok az ASE-val magyar szervereket? Hogy kell beállítani? És kérlek titeketne linkeljétek be a faq-s leírást mer tmár vagy 30x megnéztem illetve ne az lyegy már a válasz pls hoyg használjak mást. Vkinél mûködik tehát meg lehet csinálni gondolom. Hiába olvastam vissza nem találtam megoldást.

még 1 kérdés...
mit kell beírni konzolba hogy ip alapján kapcsolódjak a szerverhez?

csuszi
Huuuu de gáz vagy ember. Neked válaszolok, olvasni nem bírsz, és ugyanazt a kérdést amire válaszoltam elõtted-neked, megint felteszed... codos wakerral élve: gg
<#help><#help><#lama><#lama>

MJ rulz Pink Team The Only One

sziasztok!!
meg tudja mondani valaki hogy saját szerveren tudok-e másról demót készíteni valahogy vagy csak úgy ha spectatorba nézem

r4f1
ok
megvan THX a segítséget, és sry hogy nem olvastam vissza!!! 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

r4f1
seta cg_subtitlePosY "400"
seta cg_subtitles "1"
seta cg_subtitleWidthStandard "80"
seta cg_subtitleWidthWidescreen "80"
seta cg_viewsize "100"
seta cg_weaponCycleDelay "0"
seta cl_freelook "1"
seta cl_mouseAccel "0"
seta cl_pitchspeed "140"
seta cl_yawspeed "140"
seta com_hunkMegs "200"
seta com_introPlayed "0"

r4f1
thx
de nem talált olyan sort 😞😞
a config.cfg fileban nincs... 😞
Notepad keresõvel próbálkoztam

😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

r4f1
csõ
Lenne 1 kis gondom.
Ma játszott öcsém 1 hoston.
És kidobták. Be volt kapcsolva a PB.
mert olyan hostokon játszott/am
ahol kellett a PB. És most ki van kapcsolva.
Nem tudom bekapcsolni. Ha rámegyek a yes-re akkor kilép a játékból.
Mi lehet a baj?
Próbáltam ezt a PunkBuster Setup 2.7 nevû programot de nem javult a helyzet.
Választ elõre is köszönöm!

Panzermeyer
Srácok!

Meg tudná mondani valaki, hogy honnan lehet letölteni azt a Call of Duty 2 videot, ami alatt a Jimmy eat World - Pain zenéje szól?
Elõre is köszi!

mov ah,4ch int 21h end

trident
videókártya driver frissítés.

lee56: van amikor ilyen az xfire, nézd a mapneveket, vagy jobb oldalon a plusz keresésbe állítsd be, hogy csak 1.3-as verziót keressen, az csak cod2-s lehet, nem fog neked cod vagy uo-t is behozni.

Bacsa: uninstall, törlés, rendesen telelpítsd, oda ahová kéri és úgy ahogy kéri majd patch.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ok
szétnézek

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

trident
cod2 multiplayer menü.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tudom hogy hülye kérdes de ha egyszer nem tom
a netes gamet xdire vel nyomom és az lenn a kérdés hogy a játékban hol kell nevet változtatni mert nemtom és így unkonwn soldier vagyok

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

hello!

Miért van az hogy ha belépek egy serverre akkor kb 3-4 percen belül kibasz minden féle hibaüzneet nélkül, a single player tökéletes, mi lehet a gond?

igysem jo a kod csak a fáljait rakja fel magát a játékot nem
tudnátok ezen segiteni<#help><#help><#help><#confused>

nekem csak cod2 van fenn és néha ha szervert keresek és belépek, kidob hogy rosz verzió 1.5, nálam mivel keveri össze akkor, ezen a windózon sose volt fenn régebbi cod <#confused>

trident
valószínûleg csak a legfrisebb videókártya drivert kell telepítened.

nekem se jó az xfire :/

ffxi
HELP!!
All rifle 1,5 modunk van és nem tudjuk nerakni 1 gránátot ill játék módot váltani, jeleleg TDM-en van a server. És sd-t szeretnénk vagy ctf-et.
THX elõre!!

Fákjúal!

Hali Mindenkinek!
Lehet, hogy elcsépelt már a kérdés,de tudna valakii segíteni miért jelez hibát a játék open gl fájl miatt?Elõre is köszi
laslandes
már tavaj karácsonykor kaptam csak nem volt bele irva a kod
megtudnátok adni a kodot?????<#help>

csuszi
Csak mert most volt kari...
FAQ
ismétlem:
FAQ
FAQ
FAQ

MJ rulz Pink Team The Only One

másoltan kaptam

nem

alexTv
Nekem benne volt a DVD tokban :-))

szasztok

kéne sgitenni! megtudnátok mondani a játék telepitö kodját????
ja és eröreis nagyon köszi<#worship><#help><#help><#help>

mike0013
nekem mind a 3 CoD fenn van, semmi baja az xfire-nek és mindig az ahhoz a játékhoz tartozó servereket találja meg😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

az xfiret egyszerüen nem lehet használni ha több cod felvan telepitve... összekeveri az össze cod szervert...

Bug? már velem is elõfodult ilyen...

ffxi
Akó mért jelzi nekem az Xfire hogy COD2?

Fákjúal!

ez cod_uo -.-

ffxi
Mit kell csinálnom hogy ide tudjak belépni?
62.77.128.225:28960
Állítólag van 1.51-es patch?

Fákjúal!

ffxi
Hali!
Nem tudja vki mi van a riflearena-val? Nem találom sehol.
És tudtok mondani only rifle-s(semmi sniper) serevereket? THX!!!

Fákjúal!

Prince of Máté
Na megnézem h most hányan vannak fenn a CODon...

MostWantedPlayers1.3 PWD by OBiNet.hu szerver egy rakás fos. Nincs admin és minden dedós szart felengednek.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

trident
Számodra is sikerekben, fragban gazdag új évet! Bár még van egy pár nap! 😊

Van netán friss konfig packod? Nálam jól müxik minden, pb shotokon nem találok csalót, vagyis jó a konfigod!😉

zico87

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

THX!
trident
www.awemod.com
http://profbako.uw.hu

A legegyszerûbb, ha lan elõtt, az aki szervert indít (nem kell dedicated) letörli az összes módot, mapot, plusz fájt, felteszi az awe-t, megcsinálja konfigot és úgy indítja a szervert (akár /exec konfignév.cfg)

Szasztok a F.A.Q.-ban nem találtam semmit az alábbi problémámról:
Ha LAN-ba játszuk a cod2-t, létezik olyan parancs konzolba, vagy valami olyan MOD -amihez nem kell az egyik gépnek DEDICATED szervernek lennie- ahhoz hogy tudjunk FUTNI,és lerakni a TRIPWIRE-t.??
heló mindenkinek. elösször is kellemes ünnepeket. azt akarom kérdezni hogy a legujabb punk buster-hez linket tudna adni valaki? de ha nem a legujabb az is jó. elõre is köszi.

zico87
Mindenkinek kellemes Ünnepeket és FRAGEKBEN Gazdag UjÉvet Kivánok

Nekem már megvan az Ujévi fogadalmam: Mégjobban írtom a sok kis köcsög szarláma csítert :d

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Valaki véletlen tudja hogy a pam-ot hogy lehet úgy átalakítani hogy olyan legyen mint a most induló dark fun cup-on???

én hõsöm xP 😄
köszi 😊

Boldog Karácsonyt mindenkinek!<#eljen><#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

trident
C:/Program Files/Activision/Call of Duty 2/main/players/te neved .cfg-erre rámész és F4. Kikeresed a seta cl_punkbuster "0" sort. Írd át 1-re és mentsd el.

tudom volt már de azé plz 😄
ha nem tom beállítani pb-t (yes re kattolok kilép) akkor mivan ? 😄