26388
-
Gibor #25748 Sry... kiegészítés.... banned mellet még kikapni is tudni kell és nem fake score-t írni. -
Gibor #25747 Hahahahahahahahahaha..... Én confoltam be rátok XDXDXXD banned playerrel is tudni kel játszani -
#25746 és no ban...
vita
és a vicces, hogy rámentem unalmamban a két klán lapjára és az egyiknél 9!!!! a másiknál 4 suspended player? ez nem vicces, ááá nem...belterjes szarházi cheater faszlámák.
ja és véletlen rákeveredetme a híres infinity klán lapjára: 4 suspended player...:) hát bazdmeg. milyen emberek ezek???
ui.: zico erről jutott eszembe a pb shot, feltöltöm valahováés itt privizem neked mert x en hiába kajtatlak:) -
#25745 Örülök, hogy tudtam segíteni!
TGF-el kapcsolatban vegyél fel X-en(fitti83)! -
#25744 Tescoban XXDD -
#25743 van valahol tgf? -
#25742 úúúúú barátom naon hálás vagyok neked most mert vagy 3 hónapja ezzel kinlódtam de ez sose jutott volna az eszembe 1000 thk !!!!!!! -
#25741 akkor lesz uac ha spox rábolint egyőlőre nem mert bugos még az uac..:S -
#25740 Sizasztok!Miert van az hogy nekem egyszer megy a jatek egyszer nem?:(( Van hogy a Safe Mode-al van,ramegyek hogy ok,inditsa safe mode-ba,de akkoris kicsap a jatekbol mielott a menu bejonne....nem ertem!Help pls! -
helpcod2 #25739 nekem xp-m van de vista témával .. bár réges régen raktam újra a gépet.
lehet megoldás lenne rá. kösz az 5letet -
Cat 02 #25738 http://clanbase.ggl.com/ladderpetition_vote.php?lpid=11891
Aki CB-zik írja alá. -
#25737 Nekem se fagyott régen, de azt rendszert telepítettem 1 év után, azt csinlta. Nem tudom miért, de csinálta. Azt felraktam egy game-re szabott változatot, de az 32bites, ezen tökéletes. Lehet scak újra kéne neki is rakni, vagy passz. De nem vidkari lesz sztem. -
#25736 game-monitor vagy játék saját keresője??
fitti: nem fagy a win764bit nálam és spanoknál sem. -
#25735 de akkor a szervernek az ip-címét hogy másolom ki?:?: -
#25734 Milyen operációs rendszered van? Nekem a Win764bit-el ugyanez volt. Szóval nem vidkari meg túlmelegedés, ha ez az oprendszered. De érdekes volt tényleg, hogy volt mikor 2-3perc alatt, de volt mikor 1 óra után. Most 32bit-es win7 van fent, ezen még sose fagyott le. -
#25733 mi az az Ati Tray Tools?
Fitti83: megpróbálom hátha jólessz -
#25732 Ha jól emlékszem, akkor ha a Fraps futott a háttérben, akkor is vmi ilyesmivel dob ki. Szóval amióta nem megy, azóta nem dobott ki ilyesmivel. -
Szolgálat 467 #25731 Nem kell semmi dugó:D annyi hogy a stereo mixet kell engedélyezni és működik, sőt letiltani sem kell semmit:) -
Gibor #25730 xfire t ne indísd el... vagy ha van Ati Tray Tools akkor aztse. -
#25729 Szisztok kérem segítsen valaki aki tud ledob a játék ezzel a hibával: program/driver/128017 és nemtom miért pedig már: karit frissítettem, xp-t újraraktam, cfg-t cseréltem, új videókártyát vettem, letöröltem a codot majd vissza, netről szedtem le egy másikat és felraktam, xfiret letöröltem majd vissza, pb-t frissítettem és semmi:S:S kérlek titeket valaki segítsen mert már kifogytam az ötletekből és vagy 3 hónapja ezzel kinlódom:S:S -
Gibor #25728
-
helpcod2 #25727 áá az is megfagy és forró a hátulja
de hétul csak felül forró ahol a táp van :S -
helpcod2 #25726 és processzor hűtőt vagy rendszer hűtőt vegyek ?:D -
#25725 jó a neved:DDD -
helpcod2 #25724 amm cod 2-n max felbontással viszem. De nem hiszem hogy grafó probléma lenne, mert viszi a sourcet is max grafon 80 fpssel :D -
#25723 Szevasztok srácok!
Nem tudjátok mi lehet a baja?
Válaszotokat köszönöm előre is. -
BIZ0906 #25722 Hát ez általában bejött dugj egy jack dugót a mikorofon helyére vagy tiltsd le. Ha ez sem jön be akkor eseménynapló és kikeresni mi okozza hátha hivatkozik valamire. -
Szolgálat 467 #25721 Hello mindenkinek:D
Nekem a COD2 multi azt írja ki amikor elindítom hogy a COD2 mp exe működése leállt, Vista Sp2 van fönn, régebben is az volt de ilyen gondom nem volt eddig, esetleg valami tanács hogy mi orvosolja a hibát?
az hozzáteszem a (JÁTÉK EREDETI!!!)
-
#25720 hajrá, ennyi esélyt bevállalok:) -
BIZ0906 #25719 Ez azért kicsit olyan ki ha én nemnek tűnik :) Senki sem elpusztíthatatlan mi van ha ő meg Seagal által kedvelt Aikidot űzi? Azért csak óvatosan :) -
#25718 ez tavalyi:) azóta +10kg erő +5kg izom:) -
#25717 húbammeg? Te is gyúrsz? szép teljesitmény, asszem nekem ennyi sosem fog menni, inkább már csak a karbantartás marad:) testmozgásnak nem rossz, de maradok a kisebb súlyoknál ;) -
#25716 ty:)
meg a többieknek is. azért mi maradunk annál, hogy no cheat, remélem nem haragszik meg levcsike:) -
#25715 hajrá keress meg;) -
#25714 nyugodtan üljé le kicsirigó:) 1-es :D jó emberbe kötsz bele, szerintem még most fejezd be, amig van mivel. -
Gibor #25713 Akkor grafikai bugok jönnek elő. -
#25712 szerintemis melegedési probléma ha a kép kifagy én a vga-ra gyanakszok hogy tulmelegszik a gpu... -
Gibor #25711 Csak cod2 nél jön elő a probléma? mert szerintem szar a procinak a hűtése és felmelegedik és abba fagy bele... -
helpcod2 #25710 lenne* -
helpcod2 #25709 Hellosztok!
Segítenie valaki?
Az lenen a problémám, hogy miközben cod2-zök 200 fps-sel és 7 ping-gel megfagyok. Újra kell indítani a gépet, mert nem reagál semmire. Meghal.
Max 20 percig tudok játszani 1 huzamban, de van amikor 3 perc után megunja.A kép kimeredevdik és kész...
Kérlek Segítsetek!