Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Azért szeretném törölni a szervereket azAll seeing eye-ból, mert a sok elmentett war szerver már kezd elhalmozódni, és nehezen találom meg akedvenc szervereimet

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

köszi

ffxi
THX sikerült!!

Fákjúal!

Prince of Máté
NA
Elõször is Options
Aztán valami egyéb options ne mtudom pontosan a nevét és ott van a crosshair.

Dehogynem! Az autó letöltést meg kapcsold ki a fenébe. Jut eszembe! Senkinek nincs tippje, hogy miért kapcsol ki magától a pb-m?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

ffxi
Azt hogy kell? Ösze-vissza nem töröhetek.

Fákjúal!

Eisenhower
de valószínü hogy automatice letöltött vmi olyan modot vmelyik szerverrõl és automatice betölti mostmár minden szerverhez. ki kéne törölni a mod fájlokat a fenébe....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ffxi
Nem, hanem sehol sincs. Semelyik serveren sincs. És csak nekem nincs, többieknek van, de el vannak foglalva.

Fákjúal!

Eisenhower
biztos olyan szerverre mentél fel ahol volt vmi olyan mod ahol nincs célkereszt ^^

ffxi
Tudom hogy futás közben nincs, de még állva sincs.

Fákjúal!

ffxi
HELP!!!
Multiba eltûnt a célkeresztem. :'((

Fákjúal!

zico87
Tunkolásban gazdag Csítmentes Boldog Uj Évet

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Yossarian
Boldog Újévet mindenkinek!

Nieleen

Nekünk most az a gondunk a családba a játékkal hogy multyplayerban ha egyszerre hárman nyomjuk akkor csak hárman vagyunk a pályan!
Tesóm letöltött hozzá botokat amik nem mûködnek!
Innen lehet letölteni a botokat: COD2-Bots
Ha valaki adna egy megoldást a botokra akkor azt megköszönném!

Szisztok!
Azt nem tom pontosan!
!De minek 1 szervert kitörölni a listáról?

fery02
Az All seeing eye nevû szerverkeresõ progival hogyan lehet szervereket kitörölni a listából?

Eisenhower
Sikerekben és heccsátokban gazdag újévet kívánok minden Call of duty játékosnak!

Prince of Máté
Fakk ju
FAQ

Buék

Prince of Máté
HECCSÁTOKBÓL GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MIDNENKINEK KIVÉVE A k*csö* WH-SOKNAK ÉS AIMOSOKNAK!

Ilyenbõl van 3 is 😊
seta ui_browserShowPunkBuster "-1"
seta sv_punkbuster "0"
seta cl_punkbuster "0"

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

trident
a main/players mappában keresd ki a config_mp.cfg-t, nyisd meg, keress a punkbuster szóra és ha 0 az érték írd át 1-re és mentsd. Kész 😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Én meg beállítom, hogy pb be és közben meg mindig visszakapcsol.

Hello all vki adja meg a hitblip rconját pls
fery02
Nagyon szépne köszönöm. lol, látom valaki feltette ugyanezt a kérdést, bocsi hogy nem kerestem vissza 😄

😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fery02
Miért van az, hogy multi beállításoknál ha a Punk Buster-t yes-re akarom állítani, kilép a játék?

😄D

trident
<#hehe>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

atyaúrsiten mi lett a >R.I.P.< bvõl 😞((

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

laslandes
Empark felhasználói adatlapja

Megnyitott témák: 2006. 12. 20. - Cod4

:-C

há te hülye vagy már bocs 😊))

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

pedig jo lenne !!!

Töltés közben kifagy. Gém közben sosem csak amikor tölti a map-ot. VGA driver probléma lehet? ( GF7600GT )

trident
Ugye nem gondolod hogy valakimegvásárol egy szoftvert, majd neked adja?<#banplz>

trident
Például az awe vagy admiral módban vagy a punkbustert tudod erre használni.
PB:

// PB_SV_Task
// Adds a task to PB's Task List; The Task will be executed X seconds after entry and
// every Y seconds thereafter; use -1 for Y if a one-time task is desired

// Default config, run this every 300 seconds (5 minutes)
//pb_sv_task 1 300 "say Recommended PB Configs - v1.20-a"
//pb_sv_task 1 300 "say "www.punksbusted.com"

// Sample A, run one message every 100 seconds, looping every 5 minutes:
// pb_sv_task 1 300 "say Welcome to the server! Enjoy your stay"
// pb_sv_task 100 300 "say Check out our web site and forums at www.somewhere.com"
// pb_sv_task 210 300 "say Recommended PB Configs - v1.20-a"
// pb_sv_task 211 300 "say www.punksbusted.com"

// Sample B, run two messages every 150 seconds and loop
// pb_sv_task 1 300 "say Welcome to the server! Enjoy your stay"
// pb_sv_task 2 300 "say Check out our web site and forums at www.somewhere.com"
// pb_sv_task 151 300 "say We proudly use the PunksBusted MBL - cheaters not welcome!"
// pb_sv_task 152 300 "say Recommended PB Configs - v1.20-a"
// pb_sv_task 153 300 "say www.punksbusted.com"

Hogyan lehet idõzített üzeneteket kiiratni?
pl 5 percenként kiírná egy üzit játék közben.

kösy
hy!.
Tudjátok volt ez a dark.cup....és csak annyit szeretnék kérdezni hogy a servere az még futni fog tovább??

trident
/record demónév és igen. Csak azt veszi fel amit te is látsz, vagyis például ha mást akarsz akkor spectben legyél.

köszi
a 17429re is plz<#help>

trident
<#eljen><#nyes>

zico87
kapcsolodás IP alapján consoleból:

/connect valami ip

Trident:Most dolgozok a friss PB konfigon majd sztem nemsoká késsz attól függ menyi idõm lessz föleg holnap szilveszter és ugye akkor...... AlkoHOL

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

trident
/connect és az ip cím.

nekem help valaki plz

csuszi
Mondjuk abban van igazság, hogy a FAQ-ba be lehetne iratni az alábbiakat, marha unalmas, hogy a sok lami állandóan ezeket kérdwezgeti:
rate
maxpaclets
router hiba
pb update
és talán így még kevesebb emberke zaklatna minket, mert 20 hsz-onként ugyanaz a móka😉

MJ rulz Pink Team The Only One

írd be consolba:
/ rate 25000

r4f1
ilyen hiba nekem is volt.
Van 1 all seeing eye a gépemen az 1ikkel akár mit csinálok nem látom a magyar hostokat a másikkal meg simán megy😄

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Eisenhower
be van állítva a netkapcsolatod rendesen? lehet hogy az 5000 helyett 25000 lenne a jó.... a játékban állítsd be a kapcsolatodat

trident
PB hibaüzenetek, megoldásuk: FAQ és www.callofduty.hu (leírások, gyik, fórum)

ASE: nem, nem mûködik már jól, sajna ez van, a cod.hu le lehet tölteni filtereket (használ keresés), de inkább az XFIRE javasolt (lásd leírások közt)

Picar77
Nem csitelünk az nem szép dolog és a játékot is elrontja

()() (^^)

Sziasztok!

Online játék közben ezt a hibaüzenetet kapom: Szerver szétkapcsolt - Szabi has been kicked via PunkBuster (for 2 minutes)... Cvar rate = 5000

Légyszi segitsetek.
Amúgy vissza olvastam, de nem találtam megoldást erre.