26388
-
#19299 minden elismerésem a tied a türelmedért:
minden 10 hsz oanokért sikít segitségért, ami már 10000x volt tárgyalva. lehet a faq-ot kellene frissíteni, és aki nem bírja elolvasni, az megérdemli... az én serveremre is jön fel a sok newbie, hiába van rá minden kgb nek bindje: /cl_maxpackets 60, maxfps, rate stb. hiába mondja el az auto messega, nem képesek beütni a parancsokat... az ieneket nem is sajnálom. itt is aki kérdezi, képtelen a keresőbe beütni a hibáját, 1000 hsz-t dob ki a kereső...
losing; cl maxpackets; rate; maxfps; sort; graf stb... ki is írja szerencsétlen pb mi a gáz, mit csináljon, de bsazik rá, inkább itt nyivákol, meg engem basztat a serveren mindek dobom ki. kezdek immunis lenni, szarok beléjük, ha ők is szarnak a saját problémájukra... sry ha valakit megbántok, de élhetetleneké a világ???? -
#19298 thx :) máskor azért köszönj rám, hadd lássam hogy sg spant/nal ölök, vagy sg span öl engem :):)
bigapó: aláírásomban ott az ip. (nem 2.; csak 8., de sd-ben, nem szoktam ctf-ezni, max tdm dm funból) löksz rám egy privit, és tőlem mehet a hent ;) -
#19297 Engedélyezd a cod kilépését, ileltve a következő portokat: www.evenbalance.com ott cod/faq, rákeresel a port szóra. -
#19296 only rifle s&d war | 4v4~6v6 | skill +low | srv on |HOSSZUTAVRA!! clan leader msn: [email protected] -
#19295 Csá néép!! PLs HELP!!! Az a gáz h belépek a CoDba, jáccok is a neten de 5 másodeprc mulva kibannol és kiirja h ...PB..."Losing KEy Packats"
Ez mi a szar?? PLs HELP
PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!
Csá''' -
BIZ0906 #19294 nem -
tzsoltika #19293 a CoD 3-kijött PC-re? -
badsco #19292 Hello. Remélem tudtok segíteni. Múlt héten megdöglött a routerem, ezért vettem egy újat. Azóta viszont van net, de a cod nem megy. Átállítottam mindent, de azóta sem, Újra felraktam, de így sem. A poén az egészben, hogy három gép van összekötve ebből 2-őn simán megy. Nem tudjátok mit kéne neki megpróbálni. Ja egyébként azt csinálja, hogy bejön a betöltő képernyő, aztán meg semmi hiába várok meg sem mozdul. Előre is köszi. -
#19291 hali!
itt vagy privibe megadnád a címét a szervernek?
csuszi az aki eu 2. vagy mi volt cb-be? tegnap én is nyomtam pár ctf-et és többször első is lettem rajtuk, kipróbálnám magam ellene is:)) -
Jarmo Myllis #19290 bazzeg Csuszi, voltam a servereteken, nem gyengén küldöd, nagyon osztottad a népet. Álnéven voltam, bár ugyse emlékeznél rám. Még jó, hogy azt hittem pro vagyok, mert elég sokszor vagyok server első, de itt közöm nem volt a dologhoz. Nem baj, gyakorlás powa -
BIZ0906 #19289 Vag yami a haveromnál be is vált Call Of Duty 2 mappában van valahogy ilyen nevü fájl config_mp.cfg az összes ilyen fájlban írd át a
seta fx_sort "0" erre seta fx_sort "1"
Total Comander F4 és már tudod is írkálni átfele.
Ez a megoldás jobban bejön mert nem a játék fönti el hogy átírja e vagy sem -
#19288 sztem a megoldás itt található #19280 -
#19287 cod.hu/faq és/vagy leírások/pb hibaüzenetek és/vagy fórum és/vagy konzolba: /fx_sort 1 -
#19286 csá all, ezt irja 5 perc játékidő után, és mellesleg ki is dob a szerverről... PLZ valaki segitene?
-
#19285 Tényleg most elég olcsón kinálják mert aki régen nyomja a cod2-t annak azért illik megvenni+nemcsak funból játszik és enyi pénzt öszeszedsz mondjuk 2 napi hétvégi melóval.
veszek én is enyi pénzért simán legalább lessz 3 origi cd keyem. -
#19284 Nem enged be az eredeti szerver tört játékkal.
A pcdome.hu (és tartok tőle mások is) féláron kínálja a cod2-t, ami nagyon korrekt ár azoknak, akik rendszeresen és komolyan cod2-znek.
Vagy megvásárolod, vagy nem jársz eredeti szerverre... -
#19283 Sziasztok!Olyan problémám lenne , hogy haverom nem tud csatlakozni egyik szerverhez sem!Először a probléma a Bad Keycode volt de ezt sikerült megoldani de utánna előjött egy másik probléma is: keycode in use,try later!1.3-as oatch van fent nála!Aki tud kérem segítsen, előre is köszi a válaszokat -
lee56 #19282 xfirenél nemárt körülnézni az options-ban valahol, hogy játék/internethasználat közben ne töltsön patcheket és ne frissítse magát, kis sávszélü neteknél talán okozhat game közben packetlosst, bár inkább magas pinget eredményezne, a packetloss már inkább internetkapcsolathibára/+szakadásra utal... -
donatus13 #19281 mükszik kösszi -
#19280 írd be konzolba (alapból a 0 (nulla) gomb lenyomásával érhető el): /fx_sort 1 -
donatus13 #19279 légyszi help multi közbe ha neten tolom idö után kiir hibát vami
cvar fx_sort (=0) és ezzel kivág ez mitöl van? -
donatus13 #19278 légyszi help multi közbe ha neten tolom idö után kiir hibát vami
cvar fx_sort (=0) és ezzel kivág ez mitöl van? -
#19277 X-fire-t vagy ase-t használsz? (egyik ismerősömnek is ez volt a hibaüzije ... X-fire-t használt eddig aztán átváltott ase-ra és eltünt ez a problémája) -
#19276 már megnéztem mielőtt írtam, és nem segített! -
#19275 az utolsó három - négy oldalt elolvasod. Szépen végigzongorázod a tűzfal-regclen-defrag-spyirtás témáit; megcsinálod a szükség szerinti frissítéseket; kipróbálod a konzolparancsokat; végső előtti esetre marad a pnkbstrA-B kilövése; utolsó esetre marad a reconnect. Gondolom a hiba kiváltó okát ismered, elolvastad. Gondolom egyebekben jó a netkapcsolatod, nincs vele máskor, másban hiba.
Gondolom a szpemet, és egyéb dolgokat itt fejezted be. =) -
Oros12 #19274 HELP! -
Oros12 #19273 megcsináltam amiket leírt Beni de még most se megy:( -
Oros12 #19272 hanyadik oldal?:P -
#19271 fórum/keresés: Segítsetek please!
Ugrás az első új üzenethez Segítsetek please! (Többlapos topik 1 2 3 ... Utolsó oldal)
Totesz00
Tegnap 01:27
küldte: wiseone Ugrás az utolsó üzenethez
1 002 20 306 Need Help !! -
Oros12 #19270 Trident!
Megnéztem de ott sehol nincs olyan téma csak olyan hogy Need Help!(de ez meg vagy 3 szor)plz írd le ide vagy linkelj egy pontosat....:)
ELőre is thx
Bye -
#19269 vagy egyet visszaolvas. -
#19268 nekem is ez van csináld azt h belépsz a pb mappába van ott egy exec fáj éws azt nyisd meg.aztán crt alt delete és zárd be a pb alkalmazást.És ez nekem beszokott jönni.vagy kijössz játékból crt alt delete és ugy bezárod a pb-ét és kilépsz aztán a codból és visszalépsz nekem ez jön be mindig:Dremélem segitség a losing key packeteseknek:D! -
#19267 engem a PB eddig nem zavart, de most megőrült =). Mindig kidob losing key packet miatt...már dumáltam a szolgáltatóval aszonta h elméletileg minden rendben van, újraraktam a gépet úgy se jó...kicsit idegesít h nemtok fellépni a szerókra...(és nem csalok, sose csaltam =)) -
#19266 A pb-t adminolni és frissíteni kell.
#19258: csak nem volt haszontalan. egy war, cb esetén ezzel lehet megóvni.
Oros12: www.callofduty.hu fórum/segítsetek please/ utolsó két oldala. -
Oros12 #19265 én nem csaltam!!!! -
BIZ0906 #19264 Hát nem kell csalni azt kész! -
Oros12 #19263 Valaki lécci segítsen!Még jáccani akarok:D -
#19262 Sorry de nem nagyon... -
Oros12 #19261 red bull és nekem tudsz segíteni? -
#19260 ööö...akkor mostmár tök mind 1 hogy van-e a szerveren PB, vagy nincs, igy is-ugy is kivan kapcsolva??...Komoly...Nem is halottam erről...Mondjuk kicsit furcsáltam az utóbbi időkbe hogy egyre több a "pro" nak mondott játékos hírneve...Ezekszerint csitel a többsége...De akkor CB-n lázadni fognak a csalók, vagy hogy lessz? :S :S