26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• csuszi
    szrtm nem lehet. használj simán konzolt.
    apó:
    hétvége van:) gyüssz? nem akartam annyi emberrel kibaszni hogy átrakom sd ről ctf-re, aki hozzánk jár az mind sd-és, és a kgb se szokott ctf ezni, de ha kevesebben leszünk, kapsz amit kérsz. myllis, te szoktál járni hozzánk, én tudom, kémeim jelentették...;)
  • Chester1
    Köszönöm:) sok gyakorlás után sikerült a technikát kialakítani.
  • Jaffa 2843
    Hi!

valaki tudja hogyan lehet használni az Rcon menüt LAN szerveren? vagy lehet e egyáltalán, mert ha használni akarom akkor azt irja hogy elöbb irjam be az rcon jelszot..
  • lee56
    jók a szmájlijaid lol
  • bigapó
    Hali!

Igen, tudtunk játszani és szerintem -bár nem sok klán-nal gyűlt még meg a bajom- nagyon jóak:)
    Nem az Én műfajom az SD, de most azt nyomtunk. Nem voltam toppon egyáltalán,sőt, de párszor azért sikerült lelőni csuszit is:))
    Ennyiből nem tudom megállapítani, hogy hanyadikok lennének, nem mintha lényeg lenne, de mindenesetre nagyon jók. Elég kevesen voltunk az elején, mikor meg már több játékos is belépett, nekem kellett mennem:(
    Remélem lesz még lehetőség, hogy bizonyítsak, nem vagyok mindig ilyen rossz:))
    Ja és most CTF-et is kipróbáljuk remélem:))
  • csuszi
    war valaki most?:)
  • trident
    ezt nem csak neked mondtam, ezt mindenkinek jó, ez sok embernek bevállt. Minek százhúz helyet megadni, hogy felaprózza a lehetőségeket? Ügyes vagy kérsz sütit? [szájhúzósszmájli] [bunkószmájli][mongolidiótaszmájli]
  • Kamehame
    igy játszol ?????????!!!!!!!!!!! csávót hogy fejbe kaptad már :D én csak álmodozok rolla hogy igy játszak. grat!!!
  • Robinho14
    Ezt nem magamnak csináltam csak-.-
  • trident
    Mirc? ; cod.hu/warszervező ?
  • V43 1105
    Bannerba kiírhatod, a létező warszervező website címét (magyar) :)
  • Robinho14
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177673029

ez az uj topicom.Cod 2 tő warrszervező topic!ha valakinek kell warr akkor gyertek és itt lebeszélhetitek!
  • zico87
    El lett Küldve egy Cb-s adminak is aki a PB-vel foglalkozik szóval szerintem van értelme de te tudod mit írsz te vagy a king..:D donoki...:D:D hol van a bratyód te rég láttalak titeket hála..::D
  • peteshark
    Köszi Zico!!!
    Az előző pack is nagyon jól működött a szerveren, repültek a csalók! Jó hogy még vannak ilyen emberkék akik nem sajnálják az idejüket arra hogy ezzel foglalkozzanak! Köszi mégegyszer!
  • donoki
    EZ igy semmit se fog érni, streamelt szervereken semmit se ér, mert ot igy nem lehet, meg ameddig cb s pb update el se oldják meg addig , nincs értelme :S
  • zico87
    na cod.hu-ra elküldve belinkelve.... remélem minnél több szerveren hamarosan föntlessz és akkor már nuku wh és nemvolt hiába munkám(ánk)

Mert hála a sok Msn-es partnernak van jópár csít beszerző emberkém aki segítí a munkámat.
  • Jarmo Myllis
    Na volt valami belőle? Nyomtatok 1on1-et vagy pubot vagy valamit? Ha igen, hogy sikerült? Legközelebb szóljatok ha van ilyen priviben, mennék én is, sg találkozó Rám fér a gyakorlás
  • trident
    Szép munka! Linkelnéd a pb adminos topikban vagy elküldenéd valamelyik hírezőnek a cod.hu-n? van igény rá, többen is keresték, de nem szeretnék más tollával ékeskedni! =)
  • zico87
    A tegnapi nappal kaptam 1 uj wallhacket amit állítólag nemvessz észre a PB..hát én kicsit kételkedve de letesztelgetem több PB-s szerveren..de most teszteltük 1 haveral egy CB-s szerveren friss PB stb... Clanbase PB configal de semmi.

na szóval Updatelt PB Config by ZICO

De hála már késsz is van az orvosság...:D
  • Chester1
    A minőség a youtube miatt ilyen:( gépemen tökéletes minőségben van meg.

Zene pedig:
    Linkin Park - Nobody's Listening
  • donoki
    + frags
    - quality
    + music

+/- editind
    +/- intro

overall 5/10

megkérdezhetném mi a zenének a cime?

kár hogy ilyen homályos lett :(
  • Chester1
    Köszönöm a véleményeteket, reméltem h élvezhető lesz, sok munkám volt benne. :)

Wreck86: Igen Frapsel vettem fel.
  • Wreck86
    frapsel volt ha jól olvastam?
  • Robinho14
    főleg a belasítások:D
  • Robinho14
    nekem kurvára tetszett:D:D:D
  • trident
    direkt link helyett a callofduty.hu-n írd be a keresőbe: omen
  • trident
    Ha az első volt, akkor szép munka, sok sikert a többihez is.
    Én azt emelném ki különösebben, hogy tetszett a rövidsége, nem kellenek marha hosszú, fél gigás fregmuvi, legyen inkább néhány perc, de az jó minőségben, élvezhetően!
    (javaslanám megtekinteni az omen féle rendezett kisfilmeket, nem fragmovie, de nagyon jók)
  • zico87
    Gg szerintem elég jó a zene+efektek+azért van benne 1-2 szép shot is..:D
  • Chester1
    bocsi az OFF-ért de csináltam 1 Fragmoviet, és a véleményetekre lennék kiváncsi:
    link:
    HSS_Movie
  • trident
    Van aki szerint a pnkbstrA és B kilövése a megoldás a feladatkezelőben. Tökéletes megoldást nem tudok, nálam nincs a probléma.
  • kas123
    De már voltam a szolgáltatónál is!!!!! ÉS SZTE MINDEN JÓ!!!!!!!!!! =)
    és érdekesh nem minden PB-s szerón csinálja, csak 1-2őn (pont a kedvenceimen) :@
  • Attila8805
    Az net hiba nem tudsz vele mit csinálni!!!!!!!!!!!
  • kas123
    csak ezzel az a baj, h én mindent megcsináltam már, és még mindig van ez a hiba...=(
  • zico87
    hát tényleg olyan vicc hogy minden 2-ik hsz Losing key packet-ről van szó leírtuk sztem trident barátomal:D már vagy 1000-xer de 1001-xer is megkérdik

Azt üzenem akinek losing key hibája van hogy olvason vissza mert már elfogytak a billenytűn a gombjaim..
  • csuszi
    hát bazdmeg, ezért ilyen sok a hülye a servereken, átnéztem a 4. rész topicjába, nagy az isten állatkertje, minden kibaszott pletykának nyitnánk egy topicot, mindenkire jutna egy, és mindenki jól elbeszélgetne magában... lámááááááákkkkkkkk egy logo miatt ami annyira cod mint a srác aki nyitotta...
  • csuszi
    nem is zavart:) csak idegen tollakkal nem akartam ékeskedni;) holnap dumálunk...
  • purk2
    Hello!!
    Valaki tudna abbansegiteni hogy kell egy szerveren frissiteni a PB client részét, maga a pb frissül csak ez a része nem válaszokat előre thx
  • bigapó
    bocs, de erre lusta voltam a keresőt használni, igaz itt melóba 5 percig tartott volna mire kidob valamit. végülis felfelé tévedtem:)
  • Kamehame
    COD 4 topicja, pedig még csak most jött ki a COD3 :D
  • trident
    Semmi gond, egy darabig én is jól bírom.:)
    (amúgy sokmindenre én is érzékeny vagyok és nyílik a bicska, de sokat dolgoztam pb-vel, -vagy szerettem volna- és propagáltam, hogy automaikusan a pb-s kérdésekre válaszolok, minél több játékos válassza a pb-s szervereket és minél több admin kapcsolja és menedzselje. Már nem izgat a pb, meg a cod, de ez még bennemmaradt.:)

Szándékosan nem válaszoltam a key packetre, mert ez így van, viszont a portállítások már nem olyan ismert, de megoldható.