Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben hogyan látom, hogy melyik játék milyen típusú (Deathmatch, Teamdeathmatch...), és hogy csak a magyarokat mutassa???
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szeretném megkérdezni,hogy szerintetek mitõl lehet ez, és min lehetne változtatni,hogy mûködjön a dolog.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
használj x-firet!!!
Lenne egy kérdésem,hogy hogyan lehet azt csinálni,hogy csak magyar serverek legyenek??
Elõre is kösz
Remélem elég kimerítõ a válasz😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
87.229.14.18:28971
ma még jovolt, Admirol Mod..., de most amikor elinditanám akkor kidob hogy ami a szeveren van file az nem elérhetõ,és közbe vmi Mercilles Mod jött be. ez mi lehet?
sztetek megjavul?
mert 18as a szerver és madjnem midnig full de msot csak 1 emebr van fenn
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro
Az oka a különbözõ verziók.
A lényeg, hogy a multi megy, és gondolom az köt le. 😊
DE ÉN NEMTOM 😞
Fákjúal!
www.callofduty.hu
fõoldal/leírások/xfire és letöltések:1.3-as patch
valamint fõoldal/fórum/gyik
Szükséged lesz a Call Of Duty2 1.2,1.3-as Patch-re ITT leszedheted,azután pedig az Xfire nevû programra amellyet itt tudsz letölteni,ha valami nem menne írj nyugodtan😉
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
videókártya driverfrissítés
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
AOpen GeForce 2 MX/MX400-as kártyával játszanék, de sajna nem indul el a progi "video Card of driver doesn't support dynamic textures" hibaüzivel. Egyszer korábban már ment ugyanezen a COD2, de akkor más forrásból szereztem be a játékot. Van valakinek valami ötlete?
Elõre is köszi.
Péter
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nekem 2.5 mb le 2.0 fel és 20 a pingem (csak mikor lagg a szerver akkor megy fel 40 re )
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Fákjúal!
Majd meglátjuk mi lesz pár hét mulva amire ujra belerázkódok.
MJ rulz Pink Team The Only One
PB? Ha van jó admin, akkor jól mûködik a pb. Csak frissíteni, odafigyelni, ellenõrízni kell.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Egy v.mi viszont tuti nem változottt az pedig a PB értéke ami egyenlõ a publicoc szintjével.
HUNCOD2 szint=00000000
Azért sztem a legjobb egymás közt játszani egy zárt szerveren
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
hát csak ennyit akartam! 😄