Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ismered a tea filtert, na xfire-nak is van hasonlója 😊

Japep
Köszi!
Ebben hogyan látom, hogy melyik játék milyen típusú (Deathmatch, Teamdeathmatch...), és hogy csak a magyarokat mutassa???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sweech
Japep
Nekem is ez a bajom...azt honnan lehet leszedni???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ffxi
Én is ezé szeretem az x-et. Mer alapból ASE nem ad be semmit.

Fákjúal!

John Cena
X fievel csináld úgy 1000X jobb!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

CSÁ ! SEGÍTSETEK MÁR NEKEM LÉCC! OLYAN GONDOM VAN H AZ ALL SEEING EYEBEN NEM ADJA BE A SZERVEREKET CSAK HA ADNAK IP-T! MI LEHET ENNEK A BAJA??<#szomoru1>
trident
http://profbako.uw.hu ?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jah, és ha ip alapján próbál valaki csatlakozni ismerõs, az tud, tehát csak azzal van gond,hogy nem megy a dolog publicban,mivel nem jön senki,mert nem látszik.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. 1.2 alatt sokáig volt privát szerverünk, mûködött, látszott,de mióta 1.3 van, nem jelenik meg semmilyen keresõben, se xfire,se ase, semmi. Ma próbaként kikötöttem a routert, és voilá, látszik a szerver.A gond ott van,hogy 1-65500-ig minden port nyitva van, ráadásul DMZ-be tettem a szervergépet, mégse látszik. A poén az,hogy minden más játék alatt könnyedén csinálok szervert, és pár perc múlva már jönnek is az emberek(fear, quake, stb)
Szeretném megkérdezni,hogy szerintetek mitõl lehet ez, és min lehetne változtatni,hogy mûködjön a dolog.
Eisenhower
ase nem frissíti az uj szervereket... azért ajánlottam az xfire-t inkább

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Falconer
Hat mert ASEben nem? o.O

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Eisenhower
másoltal nem tudsz csak eredetivel ^.^ nah viccet félre. rakj fel xfire progit. hasonló mint az all seeing eye. ott be tudod állítani a szûrõbe hogy csak magyart keressen.

nem eredeti a játékom hanem másolt!
Tehát ha ezt úgy érted eredeti játékod van és onnan szeretnél csatlakozni akkor nem hiszem hogy tudod szûrni.
használj x-firet!!!

elõzõ üzenetemre visszatérve a COD2-Ben😊
ügyesen <#lama>

Eisenhower
hol?

Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem,hogy hogyan lehet azt csinálni,hogy csak magyar serverek legyenek??
Elõre is kösz
NEOreg3
Félautomata célzás, lényegében automatikusan ráállítja a célkeresztet a delikvensre neked csak a közelébe célozni és máris a célpontra ugrik. Gyakran a fej, de a test is lehet a beállított célpont, ami a riflesekenek és a snipereseknek nagy elõny, csak hát ez CHEAT-nek minõsül.

Remélem elég kimerítõ a válasz😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

helloka, oyan kérdésem lenne hogy a szerver:
(M3tr0)@Warriors CoD2 1.3 PUBLIC SERVER |
87.229.14.18:28971
ma még jovolt, Admirol Mod..., de most amikor elinditanám akkor kidob hogy ami a szeveren van file az nem elérhetõ,és közbe vmi Mercilles Mod jött be. ez mi lehet?
sztetek megjavul?
mert 18as a szerver és madjnem midnig full de msot csak 1 emebr van fenn

tobias88
ASE forever, ott összesen kb 150 magyar szerver van
Ezer bocsánat.Még annyi lenne a kérdésem,hogy az Xfire-ben felsoroltakra csak rá kell kattintani és mehet a játék?

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Ha nem sikerült megtalálni írsz egy privátot és elküldöma linket, de itt ne warezolj kérlek, azt max privátban.

trident
OFF(a megfelelõ crack kell hozzá és akkor megy a single is)ON

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Köszi a választ.De nincs erre semmi orvosság mert faterom a Single Player-el szokott játszani.Én már épp ezért akarok neten játszani mert már vagy 80-szor kijátszottam és már nem igazán újdonság.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

trident
Nem eredeti játéknál a single player nem fog alapban elindulni 1.3-as patchel (ez ügyben visszaolvasás javallott).

Az oka a különbözõ verziók.

A lényeg, hogy a multi megy, és gondolom az köt le. 😊

ffxi
Mi az a AIM-ozás? Mindig ezt mondogatják nekem. Visszakérdezem, és asszondják: "Tudod jó azt te is!!"

DE ÉN NEMTOM 😞

Fákjúal!

Köszönöm a válaszokat.Az 1.-es patchet már letöltöttem régebben,de valamiért nem indult el a játék.Ez miért van az 1.3-as patch kiküszöböli a problémát?Köszi a választ.

trident
faq
www.callofduty.hu
fõoldal/leírások/xfire és letöltések:1.3-as patch
valamint fõoldal/fórum/gyik

V43 1105
Szia!

Szükséged lesz a Call Of Duty2 1.2,1.3-as Patch-re ITT leszedheted,azután pedig az Xfire nevû programra amellyet itt tudsz letölteni,ha valami nem menne írj nyugodtan😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szijasztok!Most olvasom ezt a fórumot és most írok elsõnek.Az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehet neten játszani?Milyen progi kell hozzá és stb.?Elõre is köszi a választ.

trident
video Card of driver doesn't support dynamic textures

videókártya driverfrissítés

NEOreg3
minimum 64 megás videokártya kell neki

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sziasztok!

AOpen GeForce 2 MX/MX400-as kártyával játszanék, de sajna nem indul el a progi "video Card of driver doesn't support dynamic textures" hibaüzivel. Egyszer korábban már ment ugyanezen a COD2, de akkor más forrásból szereztem be a játékot. Van valakinek valami ötlete?
Elõre is köszi.

Péter

Buék !!

Bandee1987
Nekem ált. 20-40 közötti ping, bár mostanában volt 1-2 alkalom, amikor felugrott 1-2 mp-re a csillagos égig (Ja, és a net: 1024/128)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

tobias88
figy, nekem 96/64es mininetem van és 45ös pingem általában
nemtom
nekem 2.5 mb le 2.0 fel és 20 a pingem (csak mikor lagg a szerver akkor megy fel 40 re )

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

ffxi
Nem értem, nekem kábel netem van. Lemértem 1024 a le és 512 a fel. De még is mind Hama-ban mind neten 50-es a pingem. És akinek 512-es ADSL-je van annak is annyi. Gyanítom hogy a rúterem tehet errõl. Mi a megoldás?

Fákjúal!

Eisenhower
fernandez utolso figyelmeztetés. használd a google-t és ne itt kunyizz

csuszi <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps>
Lehet bennem van a hiba, legaláb is remélem! 😊

Majd meglátjuk mi lesz pár hét mulva amire ujra belerázkódok.

csuszi
Szerintem benned a hiba: nem igazán vágod, hogy a két game nem egészen ugyanaz. Nem ugyanazokat adja be; nem ugyanaz a stílus kell... És a pb jól mûködik, csak könnyebb ráfogni a jobbra, hogy csal. Meg merem kockáztatni, hogy a csíterek a játékosok 1 ezreléke. kb. A prokra meg könnyebb ráfogni hogy csalók, mint sem tanulni tõlük. Az udvariatlan, hõzöngõ, nagyképü, káromkodó tinikben viszont egyetértek 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

trident
Azért van egy két, realtív normálisabb szerver, azokat szeretem, ahol visszajárók vannak, ott kevesebb a botulizmus.

PB? Ha van jó admin, akkor jól mûködik a pb. Csak frissíteni, odafigyelni, ellenõrízni kell.

Én tudok! Én! ÉN!!! Most Jó?!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Hát én kb 2 éve talán egy picit több játszottam CoD-al és akkor még a publicnak is volt szintje, még azt is megmerem kockáztatni hogy a chat sem csak a "lol" és "jol beszoptad" bindelésekkel volt tele, a warok jok votlak bár volt mindig 1-2 gyanus ember de ennyi nem, ma kb 6-8 orát játszottam és olyan hihetetlen csalok vannak hogy nekem fáj.

Egy v.mi viszont tuti nem változottt az pedig a PB értéke ami egyenlõ a publicoc szintjével.

Mi a konkrét bajotok amúgy ezzel? Én is vagy 1 hete multizom elõtte régen MoH:AA még klánban is votlam, de semmi rossz különbséget enm látok pl. Tehát nem értem hogy mire gondoltak amikor azt mondjátok hogy csalódtok a public szervereken meg stb.

zico87
nemcsak a Public ilyen.... az egész COD2 társadalom a béka segge alatt van
HUNCOD2 szint=00000000

Azért sztem a legjobb egymás közt játszani egy zárt szerveren

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Hát fölraktam a játékot kb 3-4 napja és a multiba nagyon nagyot csalodtam, vagyis a public játékosokban, sokáig játszottam COD1-el mondhatom hogy jo guildbe is votlam de ami most megy publicon az v.mi borzaszto...

hát csak ennyit akartam! 😄