Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az xfire tudja azokat a dolgokat amit az ASE admin része?
pl. kivûlrõl kickelni játékost, rcon pass megadása stb. Tehát nem az érdekel amit egy sima user használ szervert keres és belép rá.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Köszi
Nagyon köszi a segítséged sztem túlélem azt a kis akadást!
:S
Mégeccer thx!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Kíváncsi voltam, hogy hazánk CB-n játszó CoD2-s játékosainak mi a véleménye a döntéssel kapcsolatban így megkérdeztem néhányukat."
Szerintem ez nagyon jó döntés volt
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ha bizonyos pb hibák vannak, akkor ezek kellenek.
A pinged sokmindentõl függ.
Próbálkozz még be a szokásos vírus/spyirtással, reg.cleannel, felesleges futó programok kilövésével. Lehet, vannak olyan dolgaid, amik kommunikálnak és ez eszi a sávszélességed.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Do I have to re-configure my firewall or proxy to use PunkBuster?
In general, if a connection can play the Game online successfully without PunkBuster, then there will be no need to make any changes to a firewall or proxy that may be in use when PunkBuster is Installed and Enabled. PunkBuster communicates over the Internet (and in LAN environments) using the same network channels created and used by the Game, and therefore requires no changes. Servers running with PunkBuster enabled should have UDP ports 24300-24399 open for PunkBuster to be able to operate to its fullest abilities.
cod/faq/rákeresel a port szóra. Megtaláltad.
Demó, stb: www.callofduty.hu leírások/faq
demó: seismovision
Magyar nyelv tisztelete, vannak bizonyos szavak, melynek írása nem azonos kiejtésükkel, dislexia esetén a szótõre figyelj.
512 a feltöltésem és még is a pingem 60-80 között van. Rúterel rendelkezem. Vmilyen portot kell nyitni a gémnek, nem?
Fákjúal!
felvenni meg asszem konzolba /record ha tévedek vki javítson ki .)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Az ASE-ben tudtam, de ebben nem...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
512Kb/s a feltöltésem és még is 60-80 a pingem. Pedig 512 feltöltés mellett 20-30 kéne produkálnia.
Fákjúal!
Az miér t lehet hogy multiba akad kicsit a játék?
Pedig nincs olyan rossz gépem! PLs ha tudtok segíteni mi nem lehet elég a játéknak!
Íme a gépem: AMD Athlon 64 Processor, 3,2 GHZ, 2x 512 MB RAM, és a netem 2 MB / s-os! ha tudtok vmit pls szóljatok!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ti tudtok jó szerver oldalakat?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem tudom ti,hogy tudtatok regisztrálni az Xfire oldalon.Mert nekem semilyen nevet nem fogad el amit beírok.Teljesen mindegy mit írok be.
Ezt írja : Invalid Username: Usernames must be made of only lower-case letters and numbers.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
\\\\AC Milan||COD2//
\\\\AC Milan||COD2//
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ