Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Hi.
Az xfire tudja azokat a dolgokat amit az ASE admin része?
pl. kivûlrõl kickelni játékost, rcon pass megadása stb. Tehát nem az érdekel amit egy sima user használ szervert keres és belép rá.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sziasztok! Szerver problémám van, az mitõl van szerintetek,hogy nincs konzol a játékban,pedig az options menüben engedélyezve van. Azt is a cfg file-ban kell valahova bejegyezni,hogy legyen a játékban konzolom???

Köszi
Vviikkttoorr
Mustmár igen! Csak az a gond hogy a nálam jobbak már 40 rugó felett vannak! nah de annyit most kiadni?? Váá!! lesz mire spórolnom akkor! THX

nm, hát annyira azért nem is kéne akadnia, közepes beállitásokkal illene mennie egy ilyen gépen, de a probléma mindenképp a vkártyád, de gondolom tudod <#wilting>

Vviikkttoorr
Hát de akkor már majdnem élvezhetetlen a játlk! Na mind1
Nagyon köszi a segítséged sztem túlélem azt a kis akadást!
:S
Mégeccer thx!

*bocsi 6600, ami még lassabb mint a 7600, szal, szedd csak lejjeb a grafot :S

Hmm, akkor próbálj lefaragni a grafikából még egy kicsit, a 7600gs lassabb azért mint a gst meg a gt...

Vviikkttoorr
Igen átraktam!!

torrente111
alap! <#beka3>

ffxi
Mert itt mindekinek eredeti van 😊

Fákjúal!

torrente111
miért is kellett ez nekünk?

...és directx-et ugye átraktad dx7-re auto és 9 helyett <#confused>

trident
<#smile><#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
"A minap a ClanBase-n CoD2-ben bevezették a 250-es fps korlátot. A klánoknak január 5.-tõl számítva 1 hetet adtak arra, hogy bekonfigolják a szerverüket az új szabályok szerint. A ClanBase adminok szerint a 250-es fps korlát bevezetésére azért volt szükség CoD2-ben mert a 250 fps-nél többel rendelkezõ játékosok léptei hangtalanok és ez jogtalan elõnyhöz juttatja õket a kevesebb fps-el rendelkezõ playerekkel szemben. Én személy szerint örülök a döntésnek a kevesebb fps-makker miatt ugyanakkor véleményem szerint a 125-ös fps korlátozás lett volna az igazi, de jelen körülmények között azt hiszem, hogy ennek a döntésnek is örülni kell.
Kíváncsi voltam, hogy hazánk CB-n játszó CoD2-s játékosainak mi a véleménye a döntéssel kapcsolatban így megkérdeztem néhányukat."

Szerintem ez nagyon jó döntés volt

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

ffxi
Az már lehetséges.

Fákjúal!

Vviikkttoorr
A vidikarim NVidia 6600

trident
Ha kilép a játék a netre akkor nem kell portot nyitnod.
Ha bizonyos pb hibák vannak, akkor ezek kellenek.

A pinged sokmindentõl függ.

Próbálkozz még be a szokásos vírus/spyirtással, reg.cleannel, felesleges futó programok kilövésével. Lehet, vannak olyan dolgaid, amik kommunikálnak és ez eszi a sávszélességed.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ffxi
De ez PB-re vonatkozik. És megcsináltam és nem segített.

Fákjúal!

trident
Bemásolom:

Do I have to re-configure my firewall or proxy to use PunkBuster?

In general, if a connection can play the Game online successfully without PunkBuster, then there will be no need to make any changes to a firewall or proxy that may be in use when PunkBuster is Installed and Enabled. PunkBuster communicates over the Internet (and in LAN environments) using the same network channels created and used by the Game, and therefore requires no changes. Servers running with PunkBuster enabled should have UDP ports 24300-24399 open for PunkBuster to be able to operate to its fullest abilities.

ffxi
Nem, nincs semmi a portokról. Csak PB próblémák vannak ott.

Fákjúal!

trident
www.evenbalance.com

cod/faq/rákeresel a port szóra. Megtaláltad.

Demó, stb: www.callofduty.hu leírások/faq
demó: seismovision

Magyar nyelv tisztelete, vannak bizonyos szavak, melynek írása nem azonos kiejtésükkel, dislexia esetén a szótõre figyelj.

ffxi
PLS segícsetek!!!!
512 a feltöltésem és még is a pingem 60-80 között van. Rúterel rendelkezem. Vmilyen portot kell nyitni a gémnek, nem?

Fákjúal!

Eisenhower
ha jól emlékszem a konzolba be kell írni /demo demoneve
felvenni meg asszem konzolba /record ha tévedek vki javítson ki .)

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ffxi
Hogy lehet felvenni egyátalán?

Fákjúal!

psl vki írja már le hoggy hogy tom lejátszani azta demo-t amit betettem a demos könyvtárba...

sweech
a játék multiplayer beállításainál tudod

Japep
Hogyan tudom színezni a nevemet az XFire-ban???
Az ASE-ben tudtam, de ebben nem...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

tobias88
32/16
tobias88
a ping függ a géped erõsségétõl is, vedd lejjebb a grafot! a játéknak ennyi sebesség kell: 32kb/8kb
ffxi
HELP!!!
512Kb/s a feltöltésem és még is 60-80 a pingem. Pedig 512 feltöltés mellett 20-30 kéne produkálnia.

Fákjúal!

tobias88
videókártya?
torrente111
xfire!!!!!

Vviikkttoorr
Sziasztok!!
Az miér t lehet hogy multiba akad kicsit a játék?
Pedig nincs olyan rossz gépem! PLs ha tudtok segíteni mi nem lehet elég a játéknak!
Íme a gépem: AMD Athlon 64 Processor, 3,2 GHZ, 2x 512 MB RAM, és a netem 2 MB / s-os! ha tudtok vmit pls szóljatok!

sweech

Melyik a legjobb szerver keresõ?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

sweech
nemtudom miért de a live nem fogadja el a címemet. beírom, tölt és ennyi. próbáltam másnál is fellépni de ott se sikerült :/

Peetboy
Köszi szépen.Már sikerült regisztrálnom.Ezek szerint csak kicsi vagy csak nagy betük szerepelhetnek a névben. De ahogy látom ez nem olyan egyszerû mint az ASE. Itt maguktól nem jelennek meg szerverek,csak ha be írok 1-et.
Ti tudtok jó szerver oldalakat?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

V43 1105
Az Only lower-case letters and number mondtat azt jelent,hogy csak kis és nagy betûk illetve számok szerepelhetnek a nevedben..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Peetboy
Sziasztok!
Nem tudom ti,hogy tudtatok regisztrálni az Xfire oldalon.Mert nekem semilyen nevet nem fogad el amit beírok.Teljesen mindegy mit írok be.
Ezt írja : Invalid Username: Usernames must be made of only lower-case letters and numbers.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

aston91
1. Nem Finnországból netezek 2.Már megnéztem, de magyarra van állítva, azért kössz a tippet de még mindig nem jó! Sõt msn-en beszéltem az egyik barátommal akinek ugyanez a baja! Vkinek ötlete?

\\\\AC Milan||COD2//

laslandes
mert Finnországból netezel? <#wow2>

a profilodban állítsd át a locationt

aston91
xfire(bocs hogy nem írtam!)

\\\\AC Milan||COD2//

aston91
nem tudja vki hogy miért hoz elõ mindig finn szervereket amikor a my country-ra kattintok? Régen még jól mûködött!

\\\\AC Milan||COD2//

Tudtok egy magyar szervert ahol mindíg sokan vannak? (ha lehet RSK de ha nem akkor jó lesz más is)?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

helo pls segitsetek nekem 😊 milyen parancsal tudom beolvastatni a pb s cfg ket? mert az uj cb pb pack tartalmaz egy pub.cfg t meg egy war. cfg fájlt milyen parancsal tudom aktiválni ezeket?

=) van egy ilyen fílingje a c knek meg b knek 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Prince of Máté
telepítsd fel a Windows Live Messengert + Plust!
😄

sweech

trident
callofduty.hu leírások.

Amúgy az xfire, jobb oldalt a keresõmezõben válogathatsz.