Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"buy the game noobz" by egy külföldi 😊

cserélj cdkulcsot
ha akkor sem enged a szervert korlátozták eredeti gamere

A Cod2-ben miért lehet az hogy azzal a szerverrel amivel régebben játszottam most nem enged?(azt irja ki hogy:bad key code!)<#schmoll2>
zico87
Sztem az a legjobb ha lekorlátozodd pl:250-re mint a Cb szabály szerint 250 fps már bõven elég...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

mikor jobb?
ha az fps állandó érték vagy ha hagyom hogy ugráljon ameddig csak tud??

trident
videókártya driverfrissítés elsõnek. Másodjára ellenõrízd nincs e vírus, spyware.

for low pings: akkor megemelkedett a pinged. konzolba: /reconnect illetve feleslegesen futó programok, fájlcserélõk, letöltések kikapcsolása.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

azaz h betölti a szervert meg a pályát lejátszom egy játékot és a következõ pályánál amikor tölti akkor kilép h server disconnected
Hali! Van vkinek ötlete h miért van az h tölti a pályát és az utolsó pillantban mindig kilép és azt írja h disconnected? +ha egy szerver azt írja h for low ping players only akkor mit kell tennem h játszahhask azon is?thx
zico87
Hát most sajna kicsit hanyagoltam a PB configot idõhiány miatt de most dolgozok rajta...

köszi, de sajnos ez van fent nekem is és nem megy
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

csuszi
Jézusom mirõl beszélgettek 😊 Az én klánomból eddig egy ember lett eltávolítva, és azért, mert pb shoton piros pöttyöt láttam nála. Nem wh, nem aim, de TILOS!!!! És semmi értelme sincs. Vazzeg érzésbõl kell lõni 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

trident
Na ez a legjobb! Ki is próbálom, majd pontosan célzok! 😄

(érdeklõdök csak, hogy mennyi anyagod van, számíthatunk e pbkonfigpack frissítésre? Nagy malacságot továbbra sem találtam, de sajna mindig haladni kell)

trident
Már pontosan nem emlékszem, de anno Creasy-val csináltunk egy két cikekt, keress rá a cod.hu-n, kidobja a keresõ.

Ráadásul több csomagja van a dmw-nek, van közte talán ingyenes is.

Inkább az a nehézség, hogy nincs itt meghonosodva, fel kell a kliensnek is raknia, de kevesen ismerik.

red bull
Erre a DMW témára visszatérve...Akkor nekem erõsen kamuzott a gyerek mert aztmondta hogy vagy egy ilyen progi ami figyeli a cheaterokat és bárki használhatja...Ebbe ott a bukkanó hogy a DMW Faq ban meg azt olvasni hogy csak adminok tudnják használni ezt a DMW t...Magyarúl ez PB csak egyszerûbb használni...De akkor viszont nincs csit figyelõ progi amit bárki használhat 😄 XD

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

zico87
na jó elárulom a tuti titkot fogsz egy Puskát és egy lyukat lõssz középre ha halassz egy nagy durranást akor tuti müködni fog.. de pontosan középre kell..😄

hát felragasztasz 2 cérnaszálat keresztbe úgy hogy a találkozásuk a cél...
mert ugye lcdn érdekes lenne a filc és ez nem is takar sokat
mondjuk én is hülyeségnek tartom,aki nem találja a célt az maradjon az SPnél és tologassa azt ujjoncon még kb 5ször aztán 2 veterán és utána köttesse vissza a netet <#nyes><#falbav><#taps>

sweech
😄SA::_A:S😄A

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kérek valakit, adjon egy cod2 single player 1.3 patch elérhetõséget, mert már fél órája keresem de nem találom.
A korábban beírtak már nem mûködnek!
Köszönöm!
NEOreg3
lehet, de 50-essel pontosabb

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

trident
Na ezt kipróbálom! Szerinted mûködne százassal is? 😄

NEOreg3
ragasszatok szikszalaggal egy 50 ft-ost a monitor közepére

az a tuti

zico87
Énse firkálom össze a monitorom felesleges.. sztem tényleg csak a rutin meg az évek..😄

trident
és amit a cérna/sör/faeces/fogrém/gyurma/filctoll/spermium/megmittoménmégmi kitakar? Az nem zavaró? Én sohasem próbáltam, nem is fogom, már megszoktam hogy nincs célkereszt (hob, gfm), de engem zavarna, ha az lenne kitakarva ami fontos, fõleg távoli lövéseknél... 😊

ricsa1
gyupee értelmesebben.

LCDn a cérna a tuti a két átlóra<#lama><#vigyor2>

Wreck86
sör pötty is jó,ha odafröccsen 😄😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ricsa1
ja gyakorlás de sok meg amugy is ott van a egér jobb gombja és avval lehet

trident
Vagy meg lehet a nélkül is tanulni, szóval nem kell filc, fogkrém, rágó, statikus célkereszt, helyette inkább gyakorlás, játék, publik, war😉

NEOreg3
itt kezdõdik a PRO-ság😄

zico87
vagy marad a ParasztAIM ha nemakarsz csalni... bejelölöd a monitorodon..😄 sokak használják

NEOreg3
iylen csak akkor lehetséges, ha a megfelelõ mod fenntvan a szerveren

külön program nincs, ha mégis az illegális és nagy valószínûséggel kirúg a szerverrõl a PunkBuster

mrbaba
Hellosztok!! Az lenne a kérdésem, hogy nekem kellene egy olyan program, amivel a célzókereszt közepén lenne egy állandó "pötty" a multiplayernél!

A választ elõre is köszönöm!!!(sürgõs lenne)

Üdv.: Baba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

ricsa1
ez nem vicces Razor91 😞😞😞😞😞(<#idiota><#idiota>

NEOreg3
hát ez még csak nem is vicces😞

se nem saját, se nem klánoldal, csak egy kis érdekesség:RetroRicsi

zico87
ja jó kis csít ellenes progi csak az a baj vele hogy a kliensrésze egy külön progi azért meg ugye rinyálnának a gémerek hogy lekell tölteni külön honnan stb.... pedigg az jobb mint a PB.

trident
A cod.hu-n keress rá a hírek közt, anno többet is írtunk róla.

red bull
HY all ... Mondta nekem egy gyerek van valami csit figyelõ programja...valami DMW...ha valakii valamit tud errõl a dmw rõl szoljon már PLS...Thx elõre is

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

hi all!
tud valaki olyan programot vagy valami megoldast amivel a felvett demoban körül tudom járni az emberkémet?

elõre is köszi!<#violent>

torrente111
köszi kiprobálom!!

zico87
ja dx7-re+szerezz egy jó cfg-t az is segítt pár

tobias88
vedd le a grafikát, ennyi
torrente111
sziasztok.hogyan lehetne az fps-t növelni??? most kb:85-90 szokott lenni kösz

trident
ricsa1: inkább megkérdezed és megvárod míg valaki válaszol, mint megnézed?😄

gypeter: 3 üzenetet nem bírsz visszaolvasni inkább várod hogy újra válaszoljanak?😄

GyPeter
hopika ez warezre sikerült😊

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

GyPeter
hát pl www.crack.ms de ez lehet vírusos oldal
(én ennig megúsztam vírus nélkül)

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

ElekAdam
Nem tudja valaki hol lehet letölteni egy jó cracket a call of 2-höz ?

GyPeter
amikor az internetre csinálok szervert csak egy konzol jön elõ és megáll
a játék nem tölt be
sztem az a baj hogy routeren keresztülpróbálom
ha igazam van akkor van valami orvosság erre?