Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
és nincs finnre állítva az ország?

NEOreg3
xfire sem bonyolult

megnyitod, felcsatlakozol

megkapod az IP-t, játékban konzolba beírod: connect "IP helye"

játszol a szerveren vagy nem, a lényeg, hogy a szerver bekerült a recently visited-be ahonnan könnyen a kedvencekbe teheted-.-

utóirat: nem, nem vagyok finn és arra sincs beállítva

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ffxi
Olyan bonyolult az ASE. Én Xfire-t komálom.

Fákjúal!

Törölt felhasználó
vki ad neked server ip-t az allseeban a nagy ures terbe😄😄😄DD jobbklikk new server ip bemasolod mealitod h cod 2 hoz es ha vannnak akkor jatszhacc stb igy kell servereket berakni es akor ma latni fog de csak az allseeben!😊
saviola
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy régen sokat COD-oztam multiba jól is ment csak azt abba hagytam, most fel tettem a cod2-öt és szeretnék multizni nah mármost fenn van ugye az All seeing eye, és az 1.3 pach mégse lát egy szervert sem miért lehet ez? Be kell még valamit állítani?

ffxi
Pinglek? az mi?

Fákjúal!

hm finn vagy ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LordAdam911
pingelsz is? mert akkor lehet h toom mi van
ffxi
PLS HELP!!!
Nagyon lagolok. Mindig elõjön a "kapcsolat megszakadt" felirat. Természetesen semi torrent, letöltés stb... Viszont van rúter, netem 1,5megás.

Fákjúal!

Aha, hát eddig nem nagyon kellett így külön kéregetnem szerverekre ip-ket. A listában szépen kikerestem. Xfire meg nekem nem is tudom... szokatlan és nincs kedvem használni, de majd talán egyszer a messzi jövõben.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

sweech
nekem se finnen van mégis finn szerverekre keres

Én xfire-t is használom meg az asét is.
zico87
Tényleg ASE Powaa 😄 csak az ip-ket hozzá kell adni azt anyi az xfire se rossz de sztem jobban használható az ASE pl_console stb...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

LPKENJI
nem lehet h finnre van belállítva neked az ország?

Nekem semmi gondom ASE-al. ASE rulz<#eljen>. Megtalálok én mindent<#eljen>. Szóval nem szidni 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

csuszi
Jó mi??😊 szart se talál...

MJ rulz Pink Team The Only One

Wreck86
ase régi,nem fejlõdil,de legalább jó 😄😄 azt keres amit megadsz neki 😄😄😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

tomee14
lehet h nem ugyanaz a hiba de havermonak is volt ien és az csak windows reinstall lehetett sajna

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

NEOreg3
xfire miért finn szervereket kerese mikor a my country van beállítva és eddig magyar szervereket keresett

haveromnak is ezt csinálja D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csabush
Szevasztok!

Lenne egy kérdésem: eddig tök gyorsan betöltötte a mapokat, illetve csatlakozott a szerverekhez. Most - két hónap kihagyás után - nagyon lassú, nagyon sokat vár mielõtt kidobja a server is full üzit, és a mapokat is lassan tölti be. A játék normálisan fut, max fps-el.
Mi lehet a probléma? Létezik, hogy videókari driver miatt lassú a betöltés és a csatlakozás?

Látom<#hehe>, de, akkor ne menj ilyenekre 😛.

látod... <#eplus2><#mf2>

Milyen szerverekre jársz te?<#idiota><#hehe>

😄D ez joo,namost nekem ugy volt,hogy szépen apritottam az admint elég kevesen voltunk a serveren szoval már ideges lehetett,aztán egyszer csak közös chat be
: "mivan priluki csak ennyit tudsz?"
erre én..
: "ja sajna csak ennyit😄 "
aztán ,b a n n 😄

kas123
patchelés elõtt ugye nem crackelted?

mármint 1.0 án fut
Az mér van hog felpeccselném a gamát 1.3 ra de kiírja hogy már fennvan de a gém 1.0 án ötletek?
<#szomoru1><#szomoru1>
NEOreg3
hát mert "HÁTBASKILLES!!!!44" vagy<#idiota>

én 1szer hátbalõtem az admint és azt mondtam h lol és kirugot 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szóval nem lehet eldobni? Amúgy jó, ja.

zico87
Egy jókis fun késmod nemélethû mert kard szinte azt ugyanolyan a sebzése mint amikor a kp-val ütsz de jó móka..:d

Hehh érdekes. Csak nem tudom eldobni a kést.

Knife mod az mi?

Hát nemazért mondom de ezeknek is csinálnék egy szégyenfalat,tudja meg mindenki,aztán had égjenek a lámák😄

zico87
Ha így már megy az Ip reklámozás akkor én is dobok egy ip-t akinek van kedve Powcampen,gob_ratsen kipróbálni a jó kis Knife modot az jöjjön ide:
195.56.55.146:29322

zico87
Ez a magyar Public ! Szerintem ezt már mindenki megszokhatta legalábbis én tuti a másfél év cod2-zés után hogy vannak ilyen hunlámik akik ha nemtetszik a neved vagy tul jól nyomod kapsz egy kicket azt anyi...

Az elöbb fenntvoltam egy serveren és se szo se beszéd bannoltak,ez igy megy egyeseknél?? És ilyenek merik magukat klánnak nevezni?! ovisok... 😄D

193.202.63.59:28964

NEOreg3
only rifle-s szervereket nekem! minél többet😄

thx

kihalt ? tegnap találtam egy 20/20 atat ami tele volt xD

Hamarosan szerintem a saját és klán oldal reklámozása mellé oda lehetne írni, hogy szerverek ip cím beírását is mellõzzék, max priviben csak.

NEOreg3
milyen szerver IP-t?😊

Törölt felhasználó
szerver ip-t😛
Viktorr
195.228.74.73:28963

hellohello nagyon kihalt ma ez a faja server only rifle pályák ha van kedvetek gyertek

Milyen néven szoktál lenni ott? Majd felmegyek szerintem ma, meg holnap, de pingem lesz vagy 130, mivel hétvégén faterom tölt a másik gépen és a net az közös.

666.66.666:666

A pokol szervere<#idiota><#hehe>. Legközelebb tényleg írd le pontosan ,hogy mire gondolsz.

NEOreg3
milyen IP-t?

Törölt felhasználó
irna be vki nekem egy ip plz😊
kas123
használj Xfire-t

sweech
azzal menni fog