Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
hiho a VoD klannak mi az ipje?😊
Szevasztok!
Miután feltelepítem az 1.3-as patchet, ezt írja ki ahelyett, h elindulna a játék:
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.
A legfrissebb videokártya driverem van feltelepítve (forceware), és tudni kell, h AMD X2-esem van, 7600GT-m. Újratelepítve a játékot megjavul, de ha újrarakom a patchet, megint behal. Sztetek miért lehet ez?
Bandee1987
Szeretnék kérdezni valamit tõletek. Cod2-ben az összes magyar klán tele van nagyképû, noobozó paraszt kis k*cs*gökkel, vagy van még olyan klán, aki normálisak? A csapatommal most is játszottunk vkik ellen, akik egybõl kötözködnek, nooboznak, kioktatnak, csak azért mert nekünk még nem megy olyan jól. Persze vannak rendes klánok is, de eddig elég kevéssel találkoztam. Bocsi a kifakadásomért, de ami most folyik cod2-ben bizonyos klánoknál, az nevetséges...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

zico87
Ellenõrizd a futó alkalmazásokat,troja,spyware stb.. és utána nézd meg de a mostani sávszélesség emelés miatt is lehet nekem is ingadozik néha fölmegy 600-800-ra is a pingem

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Jó cikk és egyetértek azzal, aki írta<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hy all!
vki irjon mar pls tanácsot hogy hogyan csökkenthetném a pingem?(pedig 2mb os a net)...es olyan 150 a pingem de nem látom h laggolok csak késik a golyo...minden bevan zárva(msn,xifre,letöltés enm megy)...HELP PLS^^
zico87

Mármint a 3-6 másodperces lefagyást.
Hy mondja már meg v.ki hogy ha a játék lefagy 3-5 másodpercre ,és azt írja ki hogy a "szerver szétkapcsolt" ,de utánna visszatér a játékhoz és tudom folytatni . Hogy kerüljem el ezt a problémát?
nincs rúter sem😞

ffxi
Biztos van rúter 😊

Fákjúal!

hy all!
vki irjon mar pls tanácsot hogy hogyan csökkenthetném a pingem?(pedig 2mb os a net)...es olyan 150 a pingem de nem látom h laggolok csak késik a golyo...minden bevan zárva(msn,xifre,letöltés enm megy)...HELP PLS^^

zico87

zico87
Otthoni netel esélytelen a saját szerver indítás 1 megás nettel kb.4slot nagy pingel..

Szerverleírás

NEOreg3
csak úgy a kíváncsiság kedvéért mondd meg nekünk mennyi a fel- és letöltésed

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Törölt felhasználó
hiho allé a rip klannak a serverip-je mi????????
azz

ffxi
Tanuságos 😊

Fákjúal!

csuszi

MJ rulz Pink Team The Only One

trident
Nagyjából nekem is ennyi jött le. Hm.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

sweech
akkor nem lesz szervered

Ezt a legkönnyeb mondani, hogy sehogy....!Kössz Neoreg!
Bérelni meg nem akarok!
sweech
NEOreg3
otthoni sávszéllel sehogy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hogy lehet szervert csinálni COD2-ben?
Lécci segítsetek, már régóta próbálkozok de nem megy!<#rinya><#help>
kas123
jáccik tört szerón 😉 azt csõõ

zico87
Azt a pb_sv_guidrelax parancsal ellehet végezni ne krekeld...csúnya dolog...😄

pb_sv_guidrelax 5 nincs Cd key ellenõrzés

azé hogy ne kérje az eredeti cd kulcsot

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

kas123
ez nagyon nagyon furcsa 😄 ilyenrõl még nem hallottam 😄

torrente111
minek kell krekkelni a multit??

csuszi
Igazi magyar codos srác az aláírásból és a korból következtetve... n1 😉
serveren tuti anyáz és makker vagy ha lenyomod...

UnknownAsshole
Xfire
hy
tört szervert akarok indítani
megcsinálom amit kell
krekkelem a cod 2 multyplayert
elindítom
bejön a console
tölti és kiírja ezt:Error during intialzation
script runtime erreor
(see console for details)
exceeded maximum number of script variables
na itt mit kéne csinálni ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

ffxi
Azt hogy mért kell nyitva hagynom a torrentkliens, annak érdekében hogy ne laggoljak? Mert ha bezárom, akkor világ vége.

Fákjúal!

kas123
Mi a kérdés? 😄

ffxi
Tudományos magyarázatot kérek. Mert tök véletlenül jöttem rá. Nyitva kell hagynom a kliensemet, hogy ne lagoljak. És már 1hete próbálok rájönni és véletlenül ezt vettem észre. Már majdnem felzaklattam a szolgáltatómat.

Fákjúal!

zico87
Az az Admiral Mod 3.0-tól... lehet választani..kémt aki késttud dobni stb...

X Revenge
Mi lehet a gond?

[X]

Törölt felhasználó
meik az a mód amikor valasztani lehet h Spy, Infracty, vagy ijen vagy?😊 me az a kedvencem😊
LPKENJI
én is mind a kettõt

Oké, engem nem érdekel, hogy ki XFire párti, ki ASE, csak úgy mondtam. Na és minek nekem 500 magyar szerver? Így is járok összesen vagy 5-re, ebbõl naponta egyre, a többi az csak így hébe-hóba.

Zicoval meg egyetértek. Hozzáadom és kész.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zico87
Az ASE az már egy régóta halott project de én jobban szeretem hozzáadom a kedvenc szervereimet azt anyi.. ASE 4ever😄

csuszi
Félreértés ne essék, én is az ASE-t szeretném. De a hangsúly a feltételes módon van. Sokan azt hiszik, hogy az ASE még mindig jó. Régóta szar, észre se veszitek. Megnéztem X-el: 500 magyar server van!!!!! Szólj ha ennyit találsz ase-val 😉

SOkat. Call of Duty 2-ben rakás van. UO-ben is találni párat, de ott már kevesebbet, mert ugye régi játék és nem annyira használják.

ASE rulz!<#eljen>

zico87
Minden Adminak üzenem hogy rakja föl a 2.04-es PAMOT aki még nem tette meg,mert elég jó dolgokat javítottak benne csak a füstgranyó kicsit hülyén lett megcsinálva.de viszont ebbe a Pamba már nemlehet használni a fegyverbindeket hála mert elég sokan kihasználták..😄

PAM 2.04

csuszi
Aham...😊 és hány magyar servert is látsz? 20-at? 40-et?

saviola
thx mindenkinek

NEOreg3
de tékeltél

sweech
nagy a kísértés de nem tékelek

sweech
<#smile>

NEOreg3
fú mennyi eszed van<#wow2>