Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Lenne egy problémám.Van egy olyan szerver ahol új pályák vannak és ha rákatintok nem tölti le a pályát amin épen meg.Azt írja ki hogy(Couldn't load maps/mp/mp_bridge.d3dbsp)
Mi lehet ennek az oka?segítsetek!!
Köszi elöre mindent
zico87
jaja a regystrybe keressd meg a bejezséseit azt tötöld,utána jó lessz

startmenü-futtatás-regedit ott ctrl+f-el lehet keresni azthiszem.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

kas123
a registryt törölted?

Hello! Még régebben a vezérlõpultból letöröltem a játékot de nem törölte ki a listából és mikor beraktam a CD-t akkor is úgy érzékelte h fenn van. Aztán kitöröltem a a mappából a fájlokat de az se oldotta meg. Mit tehetnék?
(a windows reinstalon kívül) Elõre is thx!

Hali!
tudnátok segitteni hogy mért nem tudok szervert inditani.
Mindig ezt irja ki: "attempted to overrun string in call to va ()"
Lécci segitsetek!!
Kösz!
Törölt felhasználó
omm sry ezt nem en irtam csak valszeg opsztajtarsam belepett szal sry a karomkodasert😊)))kb a tudnatok segiteni utanit irta😛PPP
torrente111
Spoiler.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de kiváncsi vagy

cs all!
a team hungary(VÁLOGAtott)-ról hol találok demo-t??..v. vmi moviet?..psl vki egy linket

zico87
Az "AGY" Segít 😄😄

Nos. A PB szerint te nem a rendszergazda fiókot használod. A következõ
lehet a megoldás:
1. rendszergazdaként jelentkezel be.

2. vagy kétszer nálam is elõfordult ilyen, nálam egy újraindítás segített.

3. tehát mindenképen rendszergazda jogosultságod kell hogy legyen, vendég, vagy külön saját fiókból indított windows nem jó. Néhány program, például vírusírtó vagy taszk monitor ezt korlátozhatja, de gyakolatban én nem találkoztam ilyennel.

4. Mivel egyes vírus és adware módosíthaja ezt az elérést célszerû futtani vírusírtót és spyware írtót (Adaware, Spybot) illetve EZT is javasolják futtani a hivatalos oldal szerint

Törölt felhasználó
geci én baszarok elindul a játék és azutén azt irja ki Server disconnected - nevem has benn kicked via punkbuster (for 0 minutes) ... Restriction:Inadequate 0/S Privinlages
kas123
vedd meg originalba és az tuti jó lesz -.-

Törölt felhasználó
biztos jó lesz?😄
sweech
játsz :|

Törölt felhasználó
megvan és uátna mit kell tennem?
Törölt felhasználó
addig megvan h profilom utána
sweech
sajnos nem vagyok akkora kocka mint te :C

Törölt felhasználó
ok megpróbálom köcce
NEOreg3
és ezt még tõlem tanultad=)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
játék mappája/ main/ players/ profilod/ .cfg fájlt nyisd meg jegyzettömbbel/ ctrl+f, beírod hogy punkbuster/ a cl_punkbuster utáni " "-ben lévõ 0-t átírod 1-re/ elmented

Törölt felhasználó
be akarom kapcsolni a multiplayer optionsba és leáll a jéték amikor a puknbuuistert yes re kapcsolom
sweech
be van egyátalán kapcsolva? <#buck>

Törölt felhasználó
de ezaz h nem csalok még be se indul a játék
Picar77
Ne csalj és nem dob ki

()() (^^)

Törölt felhasználó
tudnátok segiteni? van eza punkbuster és engem mindig kibasz melyik program miatt lehet ez????
ricsa1
Trident igazad van mindenki csak monitoron keresztül bátor!Én egy valamilyért tok megharagudni meg káromkodni az ÿ(Anyázásé) de ezért nagyon.

Picar77
Használj x-firet

()() (^^)

Törölt felhasználó
vki rijon ma le ide 1-2t ip amin vannak is 😊 me van vagy 10-15 serverem de egyikbe sincsenek😞((((((
Törölt felhasználó
jo es az mi?:😊
ffxi
Kapcsold ki a wh-t 😊

Fákjúal!

Törölt felhasználó
aa nagyba jatszok meg mindeny azt a punkbuster kidob 2 percre kb 2 percenkent:// mittegyek?😊
Törölt felhasználó
😛 latom kgb klanos vagy mé nicsnen senkise a szerveren?!?!😊))
csuszi
Én vagyok öreg, vagy ez a waker tényleg elég érdekes... <#conf><#nemtudom><#nemtudom>

MJ rulz Pink Team The Only One

ffxi
HELP!!!
Ventrilo-n félperceket késik a hangom. Aki ért hozzá segícsen. THX!!

Fákjúal!

Törölt felhasználó
meg anyit h a VoD clan server ipjét ha vki tudja akkor irja ma be ide lecci me az is egy jo kis szero😊 legalabbis aszongya haver😊
Törölt felhasználó
gondolom az elso nekem jott😊))) na szal majd max hetfore ha tom kiiirni me most eddzõmeccsevan kiskutyafülén zsal majd hetföre dobd ossze a tudásodat😊))
Törölt felhasználó
akor dugják fel😄
zico87
Jajaj Trident 4Ever😄 ha ugat mond meg neki menjen vissza Máriozni sajna ez Magyar tulajdonság:szídjuk egymást akármiért mertjólesik😄 minden gamesbe ez van itt MO-n ez van...az ilyen ugatós lámáknak legszívesebben adnék egy Global Bannt 😄

trident
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem láttod nyadzson hejezsen a témájt, nem arú van szó, hoty téged, hanem hodzs a kómjunityin belûl van ez a tendencija. Ez pedik eggy ojan tendencija, emi nekatívan hatt az egéssz szkenre, etõl olyan az ekész amilyen. Salynos ez elkerülhetetlen volt, mer a kijadó és a felylesztõkk ojan célközönséget célosztak meg, hoty elefe kúdarcra vólt itélfe a dolok.

Salynos ez van. Enkem pedig zavar, mer a legtöb ijen nem merné a szemedbe mondani natyon csak a monyitoron keresztül bátor. Eszér ojan szervere jártam (korában) amit jól ismertem és nórmálizsak voltak mek a salyátra. Oszt az ijen szervereken bevet szokázs volt hogy az anyázás/káromkodás/infantilitás = kick.

Én sem preferálom ezt a viselkedésmintát ez nem volt korábban gyakori, a fenti és külsõ tényezõk okozzák. Megjegyezném, nem csak a cod szenvedte ezt el, elég más multis topikokban is körbenézni, ez mostmár tendencia.

Nem cseszegetésnek, hanem kritikának szánva. Nem off, de nem akarok ebbõl felesleges vitát, remélem így nem fogja senki szemét zavarni 😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
hát így több mint másfél év Cod2 után "értek" mindenhez írd le a PB üzit azt megpróbálok segíteni.

hát ha már telepítés elõtt azt írja ki hogy rakd be a DVD-t akkor lehet az az image fájl hibás.

Küldönc
😄
crackes van😊))

NEOreg3
hát ez érdekes😄

installálásnál nem kéne iylet kiírnia, max telepítés után ha nem crack-eled, de természetesen neked eredeti van, mint itt mindenkinek-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Küldönc
HY ALL!Most az a gond hogy a daemontools 4.08-ban behozom a Call of Duty 2-õt.Mikor már oda jutna hogy instalálja a játékot ezt irja ki😛lease insert:Call of Duty 2 DVD.Nem instalál semmit.Mit csináljak??
Köcce...

Bandee1987
nem az, mert barátok között van, hogy elhangzik ez-az, de ezek komolyan gondolták

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Törölt felhasználó
sry h enyit irok de valaszolok meg kerdezek nem en a hibám!!!! ti kerdeztek!😄😄😄😄😄:😄
Törölt felhasználó
lehet h gépigényel van baj vedd lejjeb a felbontast me nekem is van ojan fps jatek ami full grafikan szaggat mint a dok azt sokkal kissebb mint a cod2 itt meg kozbe toltok msnen dumalok stb azt ugy fut mint a mittomén😊
Törölt felhasználó
de azé (tsztelelet a kivetelnek) ha jon vmeik sotétebb boru(nem veluk van a bajom hanem a stilusukkal) es azzongya ha dogoj meg hasbanyom akor fejberugom szal ijen is van😊))) tehat azemongya h dogolj meg me megloktem azt hasbanyom akor en is fejberugom azé😊)
Törölt felhasználó
ha ma ijen ·májsztró" vagy ebben a temeban😊 havernak a punkbusteres szarságot ir ki na azt azzal mitcsinnyon? me amikor be akarja alitani a codna h igen hasznalom akor meg leal a cod😊)szal tiipp mikene csinni?
Törölt felhasználó
figy en ugy vagyok ezzel h mondjon mindenki azt amit akar nemerdekel tulelem😊 oszttarsaimmal is ha naponta 20 szor nem mondjuk h k...va a...ád persze egymasra es nem vesszuk komojan ha komojan feszik akkor igy jartam rugjanak hatba talán ismétlem talán nem torik el a gerincem na az a llenyeg h nem kell komojan venni😛😊)
zico87
Hát normális klánok vannak még halá de sajna sok a kis lowskilles pöcs aki azthiszi tud lõni...

metgageza:hát ez valami olyan hogy eltérõ verzió vagy mi?:d fullra írtsd le a codot azt rakd föl ujra utána egybõl föl szûzen az 1.3-at