Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy problémám.Van egy olyan szerver ahol új pályák vannak és ha rákatintok nem tölti le a pályát amin épen meg.Azt írja ki hogy(Couldn't load maps/mp/mp_bridge.d3dbsp)
Mi lehet ennek az oka?segítsetek!!
Köszi elöre mindent
startmenü-futtatás-regedit ott ctrl+f-el lehet keresni azthiszem.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
(a windows reinstalon kívül) Elõre is thx!
tudnátok segitteni hogy mért nem tudok szervert inditani.
Mindig ezt irja ki: "attempted to overrun string in call to va ()"
Lécci segitsetek!!
Kösz!
a team hungary(VÁLOGAtott)-ról hol találok demo-t??..v. vmi moviet?..psl vki egy linket
Nos. A PB szerint te nem a rendszergazda fiókot használod. A következõ
lehet a megoldás:
1. rendszergazdaként jelentkezel be.
2. vagy kétszer nálam is elõfordult ilyen, nálam egy újraindítás segített.
3. tehát mindenképen rendszergazda jogosultságod kell hogy legyen, vendég, vagy külön saját fiókból indított windows nem jó. Néhány program, például vírusírtó vagy taszk monitor ezt korlátozhatja, de gyakolatban én nem találkoztam ilyennel.
4. Mivel egyes vírus és adware módosíthaja ezt az elérést célszerû futtani vírusírtót és spyware írtót (Adaware, Spybot) illetve EZT is javasolják futtani a hivatalos oldal szerint
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MJ rulz Pink Team The Only One
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Salynos ez van. Enkem pedig zavar, mer a legtöb ijen nem merné a szemedbe mondani natyon csak a monyitoron keresztül bátor. Eszér ojan szervere jártam (korában) amit jól ismertem és nórmálizsak voltak mek a salyátra. Oszt az ijen szervereken bevet szokázs volt hogy az anyázás/káromkodás/infantilitás = kick.
Én sem preferálom ezt a viselkedésmintát ez nem volt korábban gyakori, a fenti és külsõ tényezõk okozzák. Megjegyezném, nem csak a cod szenvedte ezt el, elég más multis topikokban is körbenézni, ez mostmár tendencia.
Nem cseszegetésnek, hanem kritikának szánva. Nem off, de nem akarok ebbõl felesleges vitát, remélem így nem fogja senki szemét zavarni 😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
hát ha már telepítés elõtt azt írja ki hogy rakd be a DVD-t akkor lehet az az image fájl hibás.
installálásnál nem kéne iylet kiírnia, max telepítés után ha nem crack-eled, de természetesen neked eredeti van, mint itt mindenkinek-.-
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Köcce...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!