Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
com_maxfps
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
cg_lagometer 0-ra rakva kitudod kapcsolni ha zavar téged
csak van benne 1 zavaró dolog:
és hogy ezt az izét jobb oldalt hogy tudnám kiszedni? (a sniper & tunk cfg-t használom).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
[X]
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
esetleg új video driver
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
van mindenféle tunker,csipás,shotis...
ezért pl:sokaktól kaptam már azt a szép jellzõt hogy CFG-s G... hát megosztom veletek a kb.300-400 CFG-m vagy több az enyémet nem adom az titkos😄
Configok
MJ rulz Pink Team The Only One
Amúgy én egyre kevesebb csíterrel találkozok, inkább több a láma akik ugatnak...multkor is játszok tök nyugisan, felveszek a thompsonomhoz töltényt (már kifogyóba voltam) erre fejbelõ a csapattársam, azzal az indokkal, hogy hogy képzelem hogy elveszem elõle a fegyvert...azt próbáltam sz@rni rá, de amikor meglátott mindig lelõtt, gondoltam nem hagyom magam...elkezdtem én is ölni õt, és 1 másik csapattársam is elkezdett engem lõni merthogy minek TK-zok... elkezdtem ecsetelni hogy nem is én kezdtem, azt elkezdtek ugatni, anyáztak meg minden...azt elb@szták az egész hangulatát a játéknak...
Szerintem portalanisd kicsit a géped belülrõl nekem is volt ilyen bajom és ez megoldota portalanitás után 10 fokkal csökkent a procim hõmérséklete😄
()() (^^)
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nincs mit majd a bankszámlaszámomat adom<#wink>#wink>
az idõt is tudod állítani hogy milyen idõközönként jellenjen meg itt 120 másodperc.
és egy Másik dolog:Aki tudd valamit az csítekrõl az dobjon egy privit.(nem csalni akarok csak a PB Config fejlesztéshez kell)
Letöltés (PB Config by ZICO)
195.228.45.19:28965
195.228.45.111:28973<#gun>#gun>
Ezt miért írja ki?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
vagy esetleg más D: