Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
hát nekem a maxfps nem naon számít mer 50 a max fps-em... de azért beállítottam 250re ^^

Na, ez az extremet egy olyan köcsög<#violent>....találkozott vele valaki valamelyik multi szerveren? Most ott nyomul a 21st Army Groupon... sajnos.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zico87
+ 1 dolog a maxfps-t sztem nézztem a cfg-be 666-ra van állítva az ugy nemjó sztem vagy 250 vagy 0-ára limitáld ha 0-ra teszed akkor kihozza max fps-t amit tud a géped.

com_maxfps

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

kas123
köszi a gyors választ 😊

zico87
ja az a lagométer.... ott tudod figyelni a neted ingadozását..sztem hasznos dolog

cg_lagometer 0-ra rakva kitudod kapcsolni ha zavar téged

kas123
kipróbáltam az 1ik cfg-t és máris jobban megy a játék =)
csak van benne 1 zavaró dolog:

és hogy ezt az izét jobb oldalt hogy tudnám kiszedni? (a sniper & tunk cfg-t használom).

trident
/exec konfignév.cfg

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
egyszerre csak 1 config_mp-t tudsz használni max csinálj több profilt.

kas123
noob kérdés lesz, de hogy tudok átváltani a cfg-k között? mi a parancsa?

zico87
na ma aztán megvolt a TOP egy naon szánalmas clan szerverén puboltam Independent a neve csak hogy mindenki tudja... és részegen😄 aláztam a srácot akinek rconja volt és büszkén kirugott mindig hát az ilye szánamas szar 15 éves faxfejeknek verném be a fejüket szó nélkül... hülye netharcosok.... Tényleg ne játszatok jól HUn Public szervereken mert jön egy kiskorában megrontott admin és kirug ok nélkül.

X Revenge
Elvileg ilyen a videovezérlõ: Intel® GMA X3000 . A szükséges vas a gémhez pedig DX 9.c kompatibilis 64mb-os kari. Sztem ez az alaplapra integrált kártya ennek eleget tesz

[X]

X Revenge
Nekem régen 9600-oson simán ment, akkor ezen is tuti fog (ez elvileg gyorsabb).

[X]

NEOreg3
hát szerintem integrált videokártyán nemnagyon fog elindulni D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

X Revenge
Már újra telepítettem a DX-et, video driver meg nem tom milyen kéne egy Intel G965-hez.

[X]

NEOreg3
telepítsd újra a directx 9-t

esetleg új video driver

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

X Revenge

Mi lehet a gond? Mármint azt sejtem, hanem inkább mi lehet a megoldás.

[X]

zico87
Hát pl: a Dignitasosok vagy a h2K-soké elég jó...

kas123
köszi szépen =), remélem tudom hasznosítani õket

blackparty
Melyik a legjobb cfg???? és melyik adja a legtöbb fps-t????

zico87
elég 1 jó cfg csak ha letöltitek vállogathatok bõven azért raktam föl...

van mindenféle tunker,csipás,shotis...

kas123
és a cfg- az mire jó?! ill tom h mti csinál, de az nem mind1 h mennyi van? miért jó ha sok van ? *-)

zico87
Jaja sok itt a láma a cod2 magyar Public szinten de ez van....

ezért pl:sokaktól kaptam már azt a szép jellzõt hogy CFG-s G... hát megosztom veletek a kb.300-400 CFG-m vagy több az enyémet nem adom az titkos😄

Configok

csuszi
Maradjunk annyiban hogy jó pb mellett nincs csíter, csak láma aki azt hiszi hogy van...

MJ rulz Pink Team The Only One

zico87
De tény jó van még 3-5 hülye csíter de PB-s szerveren a legtöbbet kidobja ha friss pb van fönt sajna tényleg lámából több van.

jólvan ez csak egy a sok közül de feltûnõ volt már eléggé szval tuti az volt...

kas123
én is tok ugrás közben fejest adni...ettõl nem csíter valaki...

Amúgy én egyre kevesebb csíterrel találkozok, inkább több a láma akik ugatnak...multkor is játszok tök nyugisan, felveszek a thompsonomhoz töltényt (már kifogyóba voltam) erre fejbelõ a csapattársam, azzal az indokkal, hogy hogy képzelem hogy elveszem elõle a fegyvert...azt próbáltam sz@rni rá, de amikor meglátott mindig lelõtt, gondoltam nem hagyom magam...elkezdtem én is ölni õt, és 1 másik csapattársam is elkezdett engem lõni merthogy minek TK-zok... elkezdtem ecsetelni hogy nem is én kezdtem, azt elkezdtek ugatni, anyáztak meg minden...azt elb@szták az egész hangulatát a játéknak...

csuszi
Csak röviden. Nem voltak csíterek...

MJ rulz Pink Team The Only One

Picar77
Úgyis túl túd melegedni😄
Szerintem portalanisd kicsit a géped belülrõl nekem is volt ilyen bajom és ez megoldota portalanitás után 10 fokkal csökkent a procim hõmérséklete😄

()() (^^)

de ez CSAK COD2-nél van, még csökkentett módban is újraindul:/

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

zico87
Nézzd meg az everestel a CPU stb.. hõfokokat...

NEOreg3
ha winreinstall nem oldja meg, akkor valszeg hardver túlmelegedés

van eine kleine problémám: COD2 közben gyakran újraindul a gépem, és már kezdem unni. réges régen még nem csiálta ezt, csak olyan 2-3 hónapja van fenn e jelenség. esetleg valaki segítség?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

hmm, és rád még sose mondták hogy csitelsz? 😊

zico87
a Szasabó szerverére szokott járni innen ?? Jó Kis TDM Only Tuojane esztelen tunk ezerel legalább ott tudok gyakorolni mindig..😄 A +100-as Fragkülönbség mindig megvan azért...

zico87
Én is Puboltam hát mondom a szerver nevét: Hi-Fi Clan szerverén szerverelsõ voltam nuku PB és volt 2 nagyon feltünõen wh-z egyén..akit ki is készítettem mondtam nekik enyit értek..még wh-val se tudtok gémelni...szánalom. 2-xer öltek meg talán azok a wh-s illetõk akkor is csak azért mert olyan tömör füst volt hogy ugye én semmit nemlátam õpedig tisztán a fos kis segítségével.

Wreck86
az semmi,nekem az volt a legnagyobb aszalásom,mikor feltûnõen jól lõtt a gyerek,oké hentel mindenkit+ilyenek,jó hát istenem jó játékos,de amikor beírta,hogy "visszajöttem a kajából,történt e valami"(közben övé volt a legjobb stat) azthittem lefordulok a székrõl a röhögéstõl <#hehe>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ne is mondjad😛 tegnap fenn voltam vmi láma szerveren szinte csak csíterek...ugrik és közbe fejest ad meg ilyenek...nembaj attól függetlenül enyém volt a legjobb stat 😄<#gun>gyökér csíterek legalább így elérnének vmi jó statot...

zico87
Remélem beválik..mondjuk a magyar szinvonalon ugyse javít ez a PB Config mert Csíterek+lámák mindig is voltak,vannak,lesznek Magyarországon.

nyugodtan, meg a pin kódot is<#hehe>

zico87
Vagy ha simán consoleba írod az is jó...de ha beleírod az a legegyszerûb

Nincs mit majd a bankszámlaszámomat adom<#wink>

Köszi Zico a frissített PB konfigot! <#worship>
ezt a pbconfigba kell?

zico87
pb_sv_task 1 120 "say például így tudsz automatán megjelenõ üzeneteket kirakni a szerveredre akár többet is....

az idõt is tudod állítani hogy milyen idõközönként jellenjen meg itt 120 másodperc.

és egy Másik dolog:Aki tudd valamit az csítekrõl az dobjon egy privit.(nem csalni akarok csak a PB Config fejlesztéshez kell)

Sziasztok! Admin vagyok egy szerveren és azt szeretném megtudni, hogy lehet idõzíteni és ismételni egy bindet? Úgy tudom, van ilyen parancs, csak én nem találtam sehol, viszont nagyon hasznos lenne. Segítségeteket elõre is köszi! Dekanov
zico87
Na végre elkészült az Uj PB Configom.....sok keresgélés után megleltem a szenyes uj multihackeket+1-2 cvar beállítást is ujítottam.

Letöltés (PB Config by ZICO)

nagyon normálissak,és NEM gyerekek
195.228.45.19:28965
195.228.45.111:28973<#gun>
zico87
nemtudja betölteni a multiplayer beállításokat tartalmazó cfg fájlt ellenõrízd nem-e törölted.

daf xf
Valaki segítsen már lécci!
Ezt miért írja ki?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

NEOreg3
vagy nincs neked engedélyezve az auto letöltés, vagy a szerveren nincs engedélyezve

vagy esetleg más D:

A szerver neve www.die-m8.com-cu.Egyébként😄