Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.codutility.com
www.codfiles.com
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
sokan elfeledik, hogy ami x-nek jó, az nem biztos hogy y-nak is (egyszerû példa mondjuk a az egérérzékenység/felbontás bindelése)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
na kicsit frissítettem a CFG-ket megszereztem a DigitalMind játékosainak a CFG-jét.
De egy most naon menõ dolog NEM CFG tesz a GAMERT és ez magyarországon most nagyon mennõ hogy mindenre CFG-s G...-nek hívnak pedig sztem akik általába mondják aztse tudják miaz csak halloták a nagyoktól..😄
2; start/vezérlõpult/hangok/a hardver kipróbálása teszt lefuttatása.
3; és persze a hang eszközpultban a mikrofon érzékenység maxra vétele.
TeamSpeak rc2_b2032-höz kellene nekem segícség, ha ért hozzá vki.
1.) a csapatban van 1 ember akit nagyon halkan hallunk, szinte már szopogatja a mikrofont és úgyis nagyon halk. Sound settings-ben whisper is max-ra rakta.
2.) és van 2 emeber akik csak "push to talk"-ot tudnak használni. Náluk is szintén a whisper maxon van. Zavaró, mert csevegõ szobának is használjuk néha a TS-t.
Fákjúal!
a 8800GTX-et akkor meg elkezdem letölteni eltart majd egy ideig...😄
(cvar listába azért be lehet tenni így szûrheti a pb.. 😉 )
8800 széria: Hardwareoc.hu webáruház ; depo.hu ; kiskerarak.hu ; ph! bazárok
Nálam csak így volt hajlandó Vista-n futni:
- kompatibilitási mód: windows xp (service pack 2)
- jogosultsági szint: futtatás rendszergazdaként
(parancsikon jobb klikk)
.:asChil:.
Én is szeretnék kérdezni 8800GTX-et honnan lehet leszedni vagy lopni ??😄
lassan már a ki lehetne írni a FAQ-ba/bannerba, hogy használjatok xfire-t😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
.:asChil:.
Honnan lehet a COD 2-õt letölteni? ( Lehetõleg ingyen)
Elõre is kössz!
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
(mert én is módosítgattam, és így csak kontroll cé+kontroll vé-vel se perc alatt megoldom).

olyat hogyan tudnék én is csinálni?
köszönöm elõre is sziasztok
vagy olyan hgy pb levédö wh?mi a nevük?
Multihack:Mint a nevében is benneven egy Univerzális csít progi wh+aim+sok egyéb szarság.
hogy tudok szöveget írni oda ahol mutatja a next mapot?
mi az a multihack??
+ aki most gondolkozik a Vistára való áttérésre.
Az elmúlt napokban kiadták a Windows Vista magyar változatát. Ezzel felteszük magunkban a kérdést, hogy kedvenc játékunk fut-e rajta.
A Vista-n való telepítése és futtatása a játéknak akadálymentesen zajlik, ellentétben más játékokkal ( pl: F.E.A.R.),tehát aki teheti nyugodt szívvel válthat Vista-ra.
FPS számban egy kis csökkenés mutatkozik az Xp-hez képest, megközelítõleg 20%-os a visszaesés. Ellenben hogyha bekapcsoljuk az élsimítást, akkor ez az eltérés az Xp-tõl jóval nagyobb lesz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Németéknél pedig ott van a második helyen az a zextreme, akit eléggé nem bírok. Nagy a pofája kissé és köcsög<#violent>#violent>. Tehát találkozott már vele valaki más szerveren sé ott is ilyen?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!