Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

x-fire 😊

ffxi
THX!!

Fákjúal!

kas123
Szeretném ha valaki adna nekem 1 szerver Ip-t ahol a Gob Rats-os pálya megy (az a konyhás😄). Lehetõleg TDM legyen rajta =). Naon megköszönném 😊

trident
www.callofduty.hu
http://www.codutility.com
www.codfiles.com

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
/bind például l name

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

ffxi
HELP!! Ízé elfelejtettem hogyan kell nevet bind-be rakni.

Fákjúal!

Robinho14
nem valami jó mapp!de nemtod véletlen mi az a CGF?

zico87
Valaki pl. adjon már egy Linket a Budapest mapról ahonnan letudom szedni.

trident
A lényeg, hogy ne legyen ügyeskedés benne;

sokan elfeledik, hogy ami x-nek jó, az nem biztos hogy y-nak is (egyszerû példa mondjuk a az egérérzékenység/felbontás bindelése)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Robinho14
mi az a CFG?

Wreck86
most õszintén a config sem árt ha jó,de nem az alakítja a játékost.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

zico87
configok Update

na kicsit frissítettem a CFG-ket megszereztem a DigitalMind játékosainak a CFG-jét.

De egy most naon menõ dolog NEM CFG tesz a GAMERT és ez magyarországon most nagyon mennõ hogy mindenre CFG-s G...-nek hívnak pedig sztem akik általába mondják aztse tudják miaz csak halloták a nagyoktól..😄

ffxi
Köszi a tippet, majd este kiderül.

Fákjúal!

trident
1, driverfrisítés,
2; start/vezérlõpult/hangok/a hardver kipróbálása teszt lefuttatása.
3; és persze a hang eszközpultban a mikrofon érzékenység maxra vétele.

ffxi
Üdv népek!!!
TeamSpeak rc2_b2032-höz kellene nekem segícség, ha ért hozzá vki.

1.) a csapatban van 1 ember akit nagyon halkan hallunk, szinte már szopogatja a mikrofont és úgyis nagyon halk. Sound settings-ben whisper is max-ra rakta.

2.) és van 2 emeber akik csak "push to talk"-ot tudnak használni. Náluk is szintén a whisper maxon van. Zavaró, mert csevegõ szobának is használjuk néha a TS-t.

Fákjúal!

trident
<#nyes>

zico87
Tudom már be is raktam a pbcfg-be...

a 8800GTX-et akkor meg elkezdem letölteni eltart majd egy ideig...😄

trident
lagg vagy ratehax?
(cvar listába azért be lehet tenni így szûrheti a pb.. 😉 )

8800 széria: Hardwareoc.hu webáruház ; depo.hu ; kiskerarak.hu ; ph! bazárok

zico87
Most kaptam 1 uj kis cfg-t ami enyhén haxos gondoltam ki is próbálom.... hát az Durva volt hogy az MG-tõl se haltam meg... na azért ez már durva cfg.. ezt a cfg-t nemis adom tovább.😄nehogy sokan tuléljék az MG-t maradok az én jókis 37kb-os cfg-mnél az nemilyen haxos,mert ez már tényleg szemétség.2 tárat lazán kibírtam amikor ppsh-s ra rárohantam KP-val😄

zico87
pb_sv_task 1 120 ez az jelenti hogy 120 másodpercenként írja ki..és console ba is beírhatod,vagy ha csinálsz egy külön cfg-t pl:spam néven azse rossz és a szerver cfg-be meg beírod hogy exec spam.cfg és akkor szerverresi után nemkell ujra beírkálnod

Köszönöm Zico a válaszod! Csak most tudtam rá reagálni. Egy kérdésem még lenne ezzel kapcsolatban: mûködött az automata conzolkiírás, csak a bökkenõ az, hogy 10 másodpercenként dobálta ki, ami idegesítõ volt és nem reagált semmit, ha állítottam azt a paramétert, amit te mondtál. Pontosan hová kell a parancsot írni? Szerver cfg-be, v a pb.-nek a cfg-jébe, vagy elég conzolba beírnom? A másodperc elõtti szám az a "task"-nak a db. száma? Válaszodat (vagy másokét) elõre is köszi!<#wink>
Aschil
Ha másnak is gondja van VISTA-n a COD2 multi-val.

Nálam csak így volt hajlandó Vista-n futni:
- kompatibilitási mód: windows xp (service pack 2)
- jogosultsági szint: futtatás rendszergazdaként
(parancsikon jobb klikk)

.:asChil:.

zico87
jaja😄 Vistán a Cod2 simán mükszik de egyéb progikal lehet még gond+ ahiba hogy 20% FPS csökenés van Vista alatt

Én is szeretnék kérdezni 8800GTX-et honnan lehet leszedni vagy lopni ??😄

NEOreg3
xfire?😊

lassan már a ki lehetne írni a FAQ-ba/bannerba, hogy használjatok xfire-t😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Aschil
A Windows Vista magyar változatot használom a SP mûkszik, de az All Seeing Eye "sza.....ik" emiatt a MP nem megy, ha van valakinek ötlete megköszönném.

.:asChil:.

trident
Nem tudnál direktlinket adni? Alaplapot szeretnél letölteni, mondjuk socket775-ös foglalatosat.

sweech
netrõl

Sziasztok!
Honnan lehet a COD 2-õt letölteni? ( Lehetõleg ingyen)
Elõre is kössz!
kas123
kp bash rulez 😄

zico87
Érdemes megnézzni ezt a demot sztem shgOpen CoD2 LAN-on 2 lámikusz klán😄😄

WAR

volna egy olyan kérdésem hogy miért laggolok 4 mb a feltöltésem a graf teljesen le van véve 768 MB RAM 2.0 GHZ Intel proci AtiRadeon 9550 256 mb vga

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

trident
Nem vagyok lusta ember, de véletlen nincs meg hogy mi az ami frissen került a pbkonfig válogatásodba?
(mert én is módosítgattam, és így csak kontroll cé+kontroll vé-vel se perc alatt megoldom).

zico87
Nemlétezik nemisvolt nemis lessz egy egy rossz pletyke ez a wh ne hidd el aki mondta vagy ha igaz rúgt telibe a srác arcát helyetem is..😄

fishBNS
Volt valekinek olyan gondja az All-Seeing Eye-vel ,h a country filter nem muxik?? Se zaszlo se semmi... Valaki help plz!

sweech
Válasz 'razz' üzenetére (#18156)

ez nekem jött?
trident
Az ellen nem véd<#mf2>

Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok😊 Egyszer felmentem egy olyan serverre h a gyûrûk ura zenéje szolt a játék alatt
olyat hogyan tudnék én is csinálni?
köszönöm elõre is sziasztok
sweech
menj máshova lámulni ^^

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!! WAREZ és CHEAT témát mellõzni

nem itt kéne cheat-et keresni...<#ejnye1>

télleg létezik pb kivédö wh?
vagy olyan hgy pb levédö wh?mi a nevük?
zico87
Azt csak egy külön modal lehet pl:Admiral Modnál van az és ott is az IWD fájlba kell belemászni.

Multihack:Mint a nevében is benneven egy Univerzális csít progi wh+aim+sok egyéb szarság.

két kérdés:
hogy tudok szöveget írni oda ahol mutatja a next mapot?
mi az a multihack??

zico87

+ aki most gondolkozik a Vistára való áttérésre.

Az elmúlt napokban kiadták a Windows Vista magyar változatát. Ezzel felteszük magunkban a kérdést, hogy kedvenc játékunk fut-e rajta.

A Vista-n való telepítése és futtatása a játéknak akadálymentesen zajlik, ellentétben más játékokkal ( pl: F.E.A.R.),tehát aki teheti nyugodt szívvel válthat Vista-ra.

FPS számban egy kis csökkenés mutatkozik az Xp-hez képest, megközelítõleg 20%-os a visszaesés. Ellenben hogyha bekapcsoljuk az élsimítást, akkor ez az eltérés az Xp-tõl jóval nagyobb lesz.

kas123
eXtreme =) lemaradt az e

kas123
Xtreme nevû gyerek ellen játszottam már, de nem ilyen volt a névszinezése...de õ jófejnek tûnt

sé=és

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Most jöttem a szerverrõl és játszottam egy jót. A statnál az eredmény, ami ilyen jó lett, leginkább az orvos kasztnak köszönhetõ, ám azért én is aprítottam az ellent Garanddal<#eljen>. Most már kijelenthetõ, hogy határozottan Garand lett az egyik kedvenc fegyverem<#eljen>. Vagy lehet, hogy elsõ számú :S.

Németéknél pedig ott van a második helyen az a zextreme, akit eléggé nem bírok. Nagy a pofája kissé és köcsög<#violent>. Tehát találkozott már vele valaki más szerveren sé ott is ilyen?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zico87
Ja akkor 125-re limitáld.