Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
2. asszem csak eredeti játékkal lehet szervert létrehozni!
De fölösleges próbálkozni, mivel max 3emberes szerót tudsz sztem cisnálni.
Persze ha ilyen atomneted van hogy 10Mb/10Mb akkor az jó, de ezt kétlem =).
Szal rendeljeteek szervert, sok helyrõl lehet már...fgc, obinet,szerverberles...
mondjuk dícséretes, hogy senki nem csíterezett le^^
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nekem meg már a Pub nevem is ismert a szasabon fölmentem a szervere azt egybõl 1 srác amikor köszönte hy te csíter...+játék közbe is mondta elbukták a Nácik mert a csíter vlük van..😄
De ezeken jót röhögök ha v.hol láma az admin keresni kell normális szervert mert azért vannak még.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
elõbb voltam Only riflébe...azt az 1ik gyerek 2 méterrel mellém lõ és behúzza neki...amikor ezt cask úgy beírtam (nem mondtam rá h csíter!)h maki, akkor rögtön elkezdett anyázni, meg h hallottál már a "berántásról", meg hogy menjek haza...
Ezt már megszoktam...de az admin pff! Van mg és kp is a szerveren!
És kirúgja az emebreket ha valaki Kp-zik vagy mg-zik...
AZ mg még érthetõ is lenne...de nem mindenkit rúg ki! csak akit õ akar...meg az a lol hogy õ is ugyanúgy használja õket...
Azt elkezdtem mondani neki, hoyg vegye ki õket...erre ott pampog ha olyan nagy okso vagyok akkro mondjam meg hogy kell...erre mondom h nézzen utánna, és természetesen rávágta hoyg 1 hülye láma vagyok...
Aki teheti járjon angol, német, spanyol szerókra! Ott nagyon ritka hogy valakik ugassanak 1mással, vagy láma legyen az admin...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
#18332 ezt már kérdeztem (#18198)
de válasz nem jött<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Hallottam olyat hogy be lehet bindelni az hogy a jobb gomb lenyomásával a snipernél távcsõ legyen meg lélegzetvisszatartás egyzserre ez igaz?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
tuti müxik és a PB sem észleli,ya és köszönd meg Zico mesternek =)
Amúgy van egy olyan szerver, ahol only sniper van, ott a punkbuster kidob a pingem miatt, amit nem értek, mert máshol sehol nemcsinál ilyet. pedig a maxping mindenhol 220 nem?
Légy jó, légy hű Magyar!
bind X "openScriptMenu ingame changeweapon" ez a fegyverválasztás.
bind F "+activate" És ez a használ billenytyû ez nekem így van alapon de akármire rakhatod.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASE-vel 30-40 a pingem (max!).
Xfirevel 50-60 a pingem!
Ez elég nagy különbés számomra...=)
ASE+MSN: 50-60
Xfire+MSN: 70-80
Szal nekem nagy a különbség.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Légy jó, légy hű Magyar!
2; pb frissítõ futtatása
3; felesleges programok kilövése (mert például bezavar, ezért nem tud betöltõdni a pb)
Punkbuster sose ír ki semmit, 1ik játékban se! Nincsen semmi gondom.
PB-t még 1szer sem frissítettem, mindig magától frissíti...
Haveromnak van routere és neki sincs semmi gondja, minden megy elsõre...
kidob a szerverrol és ezt irja ki:init failure
már kétszer frissitettem de semmi!
#18288 nyomj egy default controlst
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"