Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ipijét meg tudnád adni?<#falbav>

Brankley
Konyhás szerver neve: /Hun/ DarkJedi Cod2 Servere

Légy jó, légy hű Magyar!

trident
de kár...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kas123
1. fizessetek elõ szerverre!
2. asszem csak eredeti játékkal lehet szervert létrehozni!

De fölösleges próbálkozni, mivel max 3emberes szerót tudsz sztem cisnálni.
Persze ha ilyen atomneted van hogy 10Mb/10Mb akkor az jó, de ezt kétlem =).
Szal rendeljeteek szervert, sok helyrõl lehet már...fgc, obinet,szerverberles...

Miért csak public szervereken tudok játszani? Ha én csinálok szervert akkor nem tudnak hozzám belépni, ha más csinál akkor meg én nem tudok. Valaki tudna segíteni, mert elég szar, hogy a haverokkal nem tudunk játszani?
NEOreg3
szasabo az egy elég láma allweapons szerver, oylan két perc alatt már 24-5 -ös arányom volt pedig csak snipereztem (valami mod miatt csak rifle-ket tudtam választani)

mondjuk dícséretes, hogy senki nem csíterezett le^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Robinho14
Például az én klánom szerverét.Én csak normális indokért rugok ki valakit.

zico87
Hát igen ez a tipikus magyar scene...

nekem meg már a Pub nevem is ismert a szasabon fölmentem a szervere azt egybõl 1 srác amikor köszönte hy te csíter...+játék közbe is mondta elbukták a Nácik mert a csíter vlük van..😄

De ezeken jót röhögök ha v.hol láma az admin keresni kell normális szervert mert azért vannak még.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

kas123
Ma megint bizonyíott a magyar játékostársadalom...
elõbb voltam Only riflébe...azt az 1ik gyerek 2 méterrel mellém lõ és behúzza neki...amikor ezt cask úgy beírtam (nem mondtam rá h csíter!)h maki, akkor rögtön elkezdett anyázni, meg h hallottál már a "berántásról", meg hogy menjek haza...
Ezt már megszoktam...de az admin pff! Van mg és kp is a szerveren!
És kirúgja az emebreket ha valaki Kp-zik vagy mg-zik...
AZ mg még érthetõ is lenne...de nem mindenkit rúg ki! csak akit õ akar...meg az a lol hogy õ is ugyanúgy használja õket...

Azt elkezdtem mondani neki, hoyg vegye ki õket...erre ott pampog ha olyan nagy okso vagyok akkro mondjam meg hogy kell...erre mondom h nézzen utánna, és természetesen rávágta hoyg 1 hülye láma vagyok...

Aki teheti járjon angol, német, spanyol szerókra! Ott nagyon ritka hogy valakik ugassanak 1mással, vagy láma legyen az admin...

nem a gépel volta gond hanem azzal hogy nem volt megfelelö a játékomhoz.De az volna a kérdésem hogyan tudom használni az xfirével együtt?

NEOreg3
miylen a géped? a WH sajnos nem kompatibilis bizonyos hardverelemekkel😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hát nem tudom miért de amikor elinditom a wh-t ujra indul a gép ez miért lehet?

nm

#18332 ezt már kérdeztem (#18198)
de válasz nem jött<#idiota><#idiota>

A konyhásnak a szervere engem is érdekel<#mf1>

Az én kedvemért nem rakd fel küldd át msn-en látom felvetél.Zico ra gondoltam

melyik szerveren fut a budapest map?köszi!!!
nfs world
vki tuggya annak a konyhás szerver nevét?

nem tudok róla de nem lenne rossz egy ilyen bind! vmi configos embert kéne megkérdezni aki hátha tud ilyet.
Attila8805
Hi valaki segítene?
Hallottam olyat hogy be lehet bindelni az hogy a jobb gomb lenyomásával a snipernél távcsõ legyen meg lélegzetvisszatartás egyzserre ez igaz?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

zico87
ja töröltem...😄 de visszatöltöm ha ilyen sok embernek kell a wh-m 😄

kas123
zico behalt a link!? nemtudjuk tovább terjeszteni ezt a faja "progit" =(

gabi89
Nem biztos szervertõl függ.Ha van admin a szerveren kérdezz rá mielõtt kidobn a pb vagy korlátozt le 125-re a pinged és ha akkor nem dob ki...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

kas123
innen tõcsd le a WH-t
tuti müxik és a PB sem észleli,ya és köszönd meg Zico mesternek =)

Brankley
nekem emg 4M/256k-s netem van. Ilyen nettel játszhatok 2 gépen? futna még normálisan?
Amúgy van egy olyan szerver, ahol only sniper van, ott a punkbuster kidob a pingem miatt, amit nem értek, mert máshol sehol nemcsinál ilyet. pedig a maxping mindenhol 220 nem?

Légy jó, légy hű Magyar!

KInek van wh-ja vagy honan lehet leszedni ki akarom probáli vegyetek fel msn-re:[email protected]

zico87
a config fájlodat simán egy Total Commanderel megnyitod és keresõbe beírod hogy mit keresel....

bind X "openScriptMenu ingame changeweapon" ez a fegyverválasztás.
bind F "+activate" És ez a használ billenytyû ez nekem így van alapon de akármire rakhatod.

trident
(csak a nyelvnyújtós szmájli miatt: háromféle megoldást is javasoltam, a nyakam rá, hogy ezek közzül talán ha egyet próbáltál ki. Nem támadok, csak akkormár😄)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Robinho14
Én all seeing eyet használok és sszerintem az jó is.

kas123
Nekem kérlekszépen 512-es netem van.
ASE-vel 30-40 a pingem (max!).
Xfirevel 50-60 a pingem!
Ez elég nagy különbés számomra...=)
ASE+MSN: 50-60
Xfire+MSN: 70-80

Szal nekem nagy a különbség.

The All-Seeing Eye ez mellett töltöttem a Godfathert és a flashgetet beállítottam hogy 100 kbps-el szedje a cuccot és a pingem ritkán de a 100 pinget alighaladta meg a netem 1280 kbps. Na ? ez hogy foglya a netet? átlag ping 70-80 közt volt atöltés alatt.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kas123
kevesebb ramot fogyaszt az ASE mint az Xfire, kevésbé fogja a netet az ASE mitn az XFIRE 😊

Brankley
jó, hát azt megcsináltam amit mondtál, és nemtudtam semmit sem beállítani, mert nemkérdezte, hogy akarok-e valamit állítani. De mindegy, végülis ujratettem a játékot, de ha lesz még egy ilyen majd tudom mit kell csinálnom 😛

Légy jó, légy hű Magyar!

zico87
Én is ugy csinálom hát mert még ASE powaa ha már nemis mükszik de szimpatikusabb az ASE mint az Xfire...

sweech
az miért jó? <#smile>

trident
1, a pb mappa tartalmának törlése,
2; pb frissítõ futtatása
3; felesleges programok kilövése (mert például bezavar, ezért nem tud betöltõdni a pb)

kas123
Nemértem h nekem mindig minden elsõre megy...
Punkbuster sose ír ki semmit, 1ik játékban se! Nincsen semmi gondom.
PB-t még 1szer sem frissítettem, mindig magától frissíti...
Haveromnak van routere és neki sincs semmi gondja, minden megy elsõre...

nfs world
vmi hiány vagy hiba nemtom<#falbav>

trident
Én nem adtam normális választ ófkórsz 😄

nfs world
még wh-t se használok.

kas123
ne csítelj -.-

nfs world
???

Brankley
na végre, valaki ad normál választ, köszi 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

nfs world
nagyon felhuzott a pb!
kidob a szerverrol és ezt irja ki:init failure
már kétszer frissitettem de semmi!

szedj le egy 1.3 cracket
#18288 nyomj egy default controlst

kas123
Xfire, bár én úgy csinálom hogy Xfirébe megkeresem a szerót, ki vágólapra az IP-jét, azt be ASE-be favoritként és game...

kas123
akkor meg ne panaszkodj...már le lett írva hogy Vistánál 20%os az FPS visszaesés XP-hez képest.

nfs world
melyik jobb xfire v all seeing eye?

hátt bosc, azért nemteszem vissza, lejjeb vetema grafott, 10 fps el nött... de nemsoká sztem uj driver és jolesz

Attila8805
Tedd vissza az xp-t vagy vedd le a grafot.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

feltettema vistát, rá a codot, és nagyon alacsony az fps szám, -60, vmi orvosság?