26388
-
#20019 Még konzolon is ?:D nekik kéne adni egy hardware bannt azt vehet másik fos ps3-at..:D -
donoki #20018 höh, mégis van ps3ra csit? :D
http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=258516
meg a konzolokra?:) -
donoki #20017 jáccok csiterekkel :DDD
de konzolra is van már ilyen billentyűzet meg egér... -
#20016 OK ezt én is tom de utána is írtam hogy vagy jáccol csíterekkel vagy bambázol kontrollerrel. -
#20015 a kontroller nem FPS-hez való, lehet itt jönni a "meg lehet szokni" dumával, de egyszerűen nem arra való, mert nem. Láttam már haveromat SW Battlefront-ozni PS2-n és oylan szerencsétlenül játszott mint egy noob az egérrel, pedig ő többtíz órát töltött már el vele neten (megjegyzem azon a szerveren vagy min 2. lett) -
#20014 Hát igen de meg lehet szokni.
Tudod valamiért valamit.
Vagy jáccol csíterekkel vagy anélkül de vállalnod kell mindenféle képpen valami következményt. -
#20013 viszont van egy FPS-re nem alkalmas kontroller:) -
#20012 Ezért jó a konzol ott nincs csít.
-
donoki #20011 azé mondom...
de akkor se lehet majd, mert pbss en nem fog megjelenni a wh, demoról meg nem tudják bizonyitani h tisztán láccik akkor se -
#20010 COD 4 javítom nem cod 2
-
#20009 Majd ha cod2 be accountos rednszer lesz akkor bannonljuk a csítert.ennyi -
donoki #20008 BF2ben is csitelnek elmondom, keress rá a gogole ba h mondjuk multiplayer cheats vagy akármi és lesz olyan oldal h mindenegyes elterjedt mp játékhoz van publik és privát wh k..
ennyi, mindenhol ott vannak, ezek sohase fognak megszűnni, a hackerek mindig egy lépéssel előbbrébb járrnak.... COD4hez is 1honap alatt kijön egy....
bye, -
starweb88 #20007 mert senkisem emgy fel arra pub cheatel vannak pénzes csitek is...amit soha a büdös életben nem lehet elbuktatni ... -
jerome86 #20006 jah ezt nem tudtam, mivel a haveri körből csak nekem van meg eredetiben és ők nem tudnak játszani eredeti szervereken :) igaz eredeti szervereken még nem láttam, hogy valakit kidobott volna a pb cheat miatt :)
köszi, most már ezt is tudom! :) -
Wixi #20005 itt is ez van az eredeti es streamelt servereken. -
jerome86 #20004 Sziasztok!
Nekem is elegem van a sok csalóból :/
Régebben még warozgattam is és volt, hogy a saját szerverzük dobta ki a gyereket multihack miatt.
Nem is szeretem a magyar szervereket a sok csaló miatt, ezért inkább külföldieken nyomom.
Most olvasom itt a fórumon, hogy megint "kijött" egy új cheat, amit nem lát a pb. :(((
Mi a tököm értelme van csalni? Én még ki se próbáltam soha még a cod 1-hez meg UO-hoz sem...
Remélem a COD 4 olyan lesz mint a BF 2, mivel ha jól tudom ott ha kidob egy szerverrel cheat miatt, akkor az összesről lebannol és nem tudsz vele játszani. NAGYON remélem, hogy ez lesz! -
donoki #20003 -.- -
#20002 ték:D -
donoki #20001 én mindig befértem eddiig :)
-
#20000 tegnap este próbáltam belépni a szerverre, de tele volt (21/21). lezártátok vagy tényleg full house volt? mikor van kissebb forgalom? -
Sanyeee #19999 az fps...ha sok van neki nem ránt annyira a fegyver es egyhelyre hord...és ha vki tud is játszani vele akkor minden lövés talál.. -
#19998 ha nagyonmereven áll akkor aim, persze sok gyakorlással viszonylag egy helyben lehet tartani -
donoki #19997 micsoda?:S ebből nem értette semmit :S -
#19996 Hi all!
Mostanában a 21st6ag-n tolom a multit.Észrevettem,hogy van vki(meg is nevezem ha kell) "csal".Nem csalás mert -sztem. nem wh-zik,meg nem is aimozik...vagy leaglábbis nem tom,mert vmi furát vetem észre:Épp nézem,mitől olyan jó a statja,épp 1 MP44-es volt nála,és mikor célozva lőtt,szinte mereven állt a célkereszt.Egy lehetetnyit rángatott csak.Épphogy.Mikor megnéztem én a sajétommal...háááát....volt ám különbség.Szal azt akarom kérdezni,hogy ez mitől lehet? -
#19995 Figy nekem gyengébb procival és vidkarival is üti a 200-at.
2X AA-val 1024*768 és minden extra de viszont dx7.
Ennyi a dolog nyitja.(Az utolsó szót lehet nem jól írtam:D) -
#19994 jaja ezzel a konnfigal azért olyan 125 körül kéne lennie -
#19993 /com_maxfps 333 :D
dx 7be jáccál :) -
Bodrinho #19992 Sziasztok!
nekem lenne egy olyan problémám h van egy nem egy rossz gépem sztem...
íme:
Asus M2N alaplap
Athlon64 3500+ proci
2X512 DDR2 533 Samsung ramok
Geforce 7300Gt 256Mb DDR2
és egy 160gigás SATA2-es winyó...
na most az a gondom h ezzel a konfiggal csak olyan 50 körüli fps-em van cod2-ben.....
már próbáltam mindent beállítani a grafikánál a játékban de minden hiába csak a minőség romlik ha lejjebb veszem....
holnap pedig LAN party és így elég gáz a játék úgyh ha tudtok vmi megoldást akkor légyszi minél hamarabb írjátok meg.. nagyon hálás lennék....
egyébként próbáltam már a max fps-t is feljebb állítani de hiába...
am még régebben ugyanezen a gépen volt 190 körüli fps-em is.... szval mi lehet a gond?
köszönöm előre is a segítségeket...
üdv.:
Bodrinho -
#19991 jaaaa azt hittem valami mod, mint a mercaneires:D
közben meg csak játékmód D: -
donoki #19990 egyjót mondjuk ~100.000ft
de olcsóbban is lehetne, de már ne érdemes ez alatt gépet venni -
Sanyeee #19989 a legolcsóbban kb mennyi lenne az a gép amivel a 250fixen meglenne?és mien az a konfig? -
#19988 Elküldtem PM-be. -
#19987 én ezeket tudom:)
nem origi serveren szélmalomharc az ip-ék nézegetése, és felesleges is -
donoki #19986 ráfogadok, hogy ezt a gépet a TESCO ból vagy vmi áruházból veszed és ott fix gépet láttál, szerintem mert ilyen gépet nem sok ember állít már össze a világba aki épp eszű. -
#19985 Nyilvánt ip alapján azt lehet banolni aki fix ip-vel rendelkezik pl. a legtöbb kábeles szolgáltatónál. Az ADSL-t nem.
Viszont ha eredeti a szerver(bár itt alapban nem valószínű a csiter), akkor guid alapján lehet banolni bárkit.
Annak ellenére, hogy esetleg ip-t vált a csaló, az tuti, hogy nem egy élvezetes játéka lesz, mert nálunk több admin is van, szinte folyamatos a figyelés, és folyton kilépni, új címet kérni, visszacsatlakozni, az elég macera.
Üdv!
KL_atyátok -
#19984 nemtom miről beszész de szrtm sehogyse lehet bannolni, lemegy a netről viszsamegy tök más ip, néztem sajátomon, köszönőviszonyban sincs az elözővel -
BIZ0906 #19983 szívás -
BIZ0906 #19982 ha a fizikai ip-t bannolnák az lenne az igazi szícás -
lee56 #19981 Mér baj az ha csak ip-re lehet bannolni, kibannolod az ip-range-ét és hiába dinamikus, pápá kötsög csyter (vagy ilyet tán nemlehet cod2-ben?) -
#19980 magyarul sehogy...ezért kérdeztem:)