Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.codutility.com (kell regisztráció)
(és fogsz találni single módokat is)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem könnyít a játékon, hanem butít. Miért? Mert nem késztet se gondolkodásra, se taktikára, se odafigyelésre.
Saját tapsztalat, hogy akik eddig lebuktak, vagy megtudtam hogy csal(ók), azoknak a legnagyobb része valóban primitív módon játszott, semmi fantázia vagy újszerûség nem volt a játékukban, és ezen kívül nem játszottak alóban jól.
Akik jól tudnak játszani, azok olyan játékosok, akik gyakorolnak, jó ideje játszanak, vagyis nem a segédprogram, hanem a rutin és idõ ami elvezet egy sikeres játéktudáshoz, azt nem lehet pótolni semmivel, DE azok is lehetnek jók, akik csak két hete kezdték, bele lehet könnyen jönni. tanulni kell a saját és mások hibájából, végignézni a killcamot, figyelni a csapatra, kooperálni, gyakorolni és leginkább: játszani.
Letölthetsz mindenféle vackot, konfigot, csalást meg anyádkínját, de semmivel sem leszel jobb. Semmit nem ér a kétmilliófps és a bokron átlátás, ha nem tudsz egy helyzetet kezelni, nem vagy képes egy célt elérni, feladatot végrehajtani.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
1; PB frissítés.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
4; Spyware, víruskeresõ és registry cleaner futtatása.
5; patch reinstall
6; játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.
7;Router? Ellenõrizd hogy a portok engedélyezve vannak e, hogy ki tudjon lépni a PB.
csalni meg ne akarj pls kirfer16.
Csomóan pofáznak, hogy wh-zk meg aimozok pedig csak jól játszom hát ez van<#mf1>#mf1>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Azt irja ki hogy NO PACKET FLOW nagybetqvel!
valaki segítsen pls.
213.253.202.70:28960
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
www.evenbalance.com
Segítsetek már légyi a PB-t hol tudnám frissíteni?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
(+videók, képek, ismertetõk)
http://brothersinarms2.filefront.com/
CoD1: UO
CoD2
ennyi a PC-s felhozatal, illetve van egy lelkes magyar rajongó által készített, önmagában is futó !INGYENS! MOD, ami pár új küldetést tartalmaz CoD1 grafikus motorra ültetve: Call of Duty: American Rush 2 topic, az elsõ rész linkje, a #11-es hozzászólásban
CoD3 csak konzolokra
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
én az alapról és a united offensivesrõl tudok, de ha jól emléxem nemrég megjelent egy antológiája, de már nem tudom melyik w***** oldalon, és ott mintha három epizódott tartalmazott volna
mert rájöttem hogy szeretném megszerezni az összes részét, hozzáadva a callofduty2-t és a medal of honourt. bár az utóbbi sztem csak nevében tér el a sorozat többi tagjától
Itt egy Interjú a Cod2 klánok egyip ugynevezett TOP klánjával,de sztem ez a Dignitas Pl:egy agyonszponzorált fos klán akik nemtudnak veszíteni,egy nulla klán láttam demokat rólúk és hogy jutotak el idáig az számomra rejtély,szponzorok hada,de anyira nemjók...
Ezt néztem de már 404 (delete)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Elsõ körben driverproblémára, túlmelegedésre gondolnék.
Az lenne a problámám hogy amikor beleakarok lépni a multiplayer módba kilép belõle (de közbe megy lent meg halom hogy megy) csak a taálcára leteszi és nem lehet visszalépni... újrattem és akkor is ezt csinálja 😞 kérek valakit segítsen!!! A válaszokat elõre is köszönmöm
(azért nem mondom a cod.hu-s pbmappackot, mert amit ajánlok az frisebb)
©
Légy jó, légy hű Magyar!
vagy a cfg-ben rákeresel a punkbuster szóra, ahol 0 van, azt 1-re írod át (talán sv_punkbuster, de nem teszem a nyakam rá, a lényeg a 0 kapcsoló 1re átírása)
cfg-ben hol kell átírni, hogy bekapcsoljon a PB? Mert ha menübõl akarom, akkor kibasz a játék.
Fákjúal!