Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
www.codfiles.com (regisztráció nélkül is)
http://www.codutility.com (kell regisztráció)
(és fogsz találni single módokat is)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Ha kipróbálod csalsz.
Nem könnyít a játékon, hanem butít. Miért? Mert nem késztet se gondolkodásra, se taktikára, se odafigyelésre.

Saját tapsztalat, hogy akik eddig lebuktak, vagy megtudtam hogy csal(ók), azoknak a legnagyobb része valóban primitív módon játszott, semmi fantázia vagy újszerûség nem volt a játékukban, és ezen kívül nem játszottak alóban jól.

Akik jól tudnak játszani, azok olyan játékosok, akik gyakorolnak, jó ideje játszanak, vagyis nem a segédprogram, hanem a rutin és idõ ami elvezet egy sikeres játéktudáshoz, azt nem lehet pótolni semmivel, DE azok is lehetnek jók, akik csak két hete kezdték, bele lehet könnyen jönni. tanulni kell a saját és mások hibájából, végignézni a killcamot, figyelni a csapatra, kooperálni, gyakorolni és leginkább: játszani.

Letölthetsz mindenféle vackot, konfigot, csalást meg anyádkínját, de semmivel sem leszel jobb. Semmit nem ér a kétmilliófps és a bokron átlátás, ha nem tudsz egy helyzetet kezelni, nem vagy képes egy célt elérni, feladatot végrehajtani.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Én nem akarok csalni csak ki akarom probálni hogy menyire könyü ugy a játék.

cr3ativ3
Honnan tudok a 'battle du hoc' vagy a 'silo'-hoz hasonló mapokat letölteni single playerhez? Kellene.. Elõre is THX.

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

zico87
én Küldök neked szivesen wh-t+mindent..😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

zico87
0; nem használt mappok, felesleges módok törlése.
1; PB frissítés.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
4; Spyware, víruskeresõ és registry cleaner futtatása.
5; patch reinstall
6; játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.
7;Router? Ellenõrizd hogy a portok engedélyezve vannak e, hogy ki tudjon lépni a PB.

csalni meg ne akarj pls kirfer16.

Egyáltalán honnan lehet a wh-t leszedni?
Csomóan pofáznak, hogy wh-zk meg aimozok pedig csak jól játszom hát ez van<#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

nfs world
teljesen ugyanezen végigmentem én is csak az segittett hogy ujratelepitettem.

Aki szokott wh zni 1.3 pachel az vegyen már fel ki akarom probálni de nem tom hogy hogyanb kell [email protected]

Hali nekem az gondom hogy a punkbuster folyton kikickel pedig fríssítettem és letöltöttem a pb fríssítót is!
Azt irja ki hogy NO PACKET FLOW nagybetqvel!
valaki segítsen pls.
Ezen van Bp. map:
213.253.202.70:28960

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

daf xf
köszi

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

trident
www.callofduty.hu

www.evenbalance.com

daf xf
Sziasztok!
Segítsetek már légyi a PB-t hol tudnám frissíteni?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

gabi89
thx

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

zico87
A Brothers is Arms sztem egy elég elrontott games.. a grafika jó,de a fegyverek kidolgozása,viselkedése szörnyû.

Brankley
hmm, hol? vagy mindenhol "egységáron"? 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

trident
Nem, ott egy csapatot kellett irányítanod, tehát egy taktikai fps, de korrekt játék, hogy abból hány rész van?
(+videók, képek, ismertetõk)

http://brothersinarms2.filefront.com/

a Brothers in Arms sorozat is a cod más néven futó epizódja? most látom hogy jön egy kieglemez hozzá, de már nem emléxem magára a játékra. de vmi ilyesmi volt az is, ugye?

trident
deluxe pack (cod+uo): 3999 ft.- 😊

thx, akkor csak a cod és a cod uo hiányzik nekem

NEOreg3
CoD1
CoD1: UO
CoD2

ennyi a PC-s felhozatal, illetve van egy lelkes magyar rajongó által készített, önmagában is futó !INGYENS! MOD, ami pár új küldetést tartalmaz CoD1 grafikus motorra ültetve: Call of Duty: American Rush 2 topic, az elsõ rész linkje, a #11-es hozzászólásban

CoD3 csak konzolokra

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

annyi lenne a kérdésem, hogy a call of duty az hány részes volt?

én az alapról és a united offensivesrõl tudok, de ha jól emléxem nemrég megjelent egy antológiája, de már nem tudom melyik w***** oldalon, és ott mintha három epizódott tartalmazott volna

mert rájöttem hogy szeretném megszerezni az összes részét, hozzáadva a callofduty2-t és a medal of honourt. bár az utóbbi sztem csak nevében tér el a sorozat többi tagjától

Szevasztok! Annyi lenne a kérdésem, hogy esetleg ismertek-e a Fraps-en kívül olyan demo felveõ progit, amivel a demokat aviba/más formatba alakítja át. Elõre is köszi, bb
zico87
De ez az interjú a Dignitasosokról szól.az ancients tényleg elég jó.

Robinho14
azért az ancientesek elég jók!codosokat nem láttam de csébe minden kupát megnyernek.és azért van alapja a szponzoroknak.

zico87
Dignitas Interjú

Itt egy Interjú a Cod2 klánok egyip ugynevezett TOP klánjával,de sztem ez a Dignitas Pl:egy agyonszponzorált fos klán akik nemtudnak veszíteni,egy nulla klán láttam demokat rólúk és hogy jutotak el idáig az számomra rejtély,szponzorok hada,de anyira nemjók...

zico87

zico87
PB Config

Innen letudod szedni a PB Configom.

trident
A www.callofduty.hu -n elérhetõ a pb konfig pack, a pb használata adminoknak topikban megtalálhatod az én mixemet, de mivel az is sokban a Zico általi, ezért inkább kérd meg priviben, hogy postázza neked (amit kell, meg átállíthatsz benne)

gabi89

Ezt néztem de már 404 (delete)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Köszi szépen az új driver megoldota a problémát<#worship><#worship><#worship>
trident
Elsõnek próbálj meg drivert frissíteni, majd lõdd ki a háttérben futó felesleges programokat. Például az everest home verzióval logolhatod a videókártya hõmérsékletét.

Elsõ körben driverproblémára, túlmelegedésre gondolnék.

Sziasztok!
Az lenne a problámám hogy amikor beleakarok lépni a multiplayer módba kilép belõle (de közbe megy lent meg halom hogy megy) csak a taálcára leteszi és nem lehet visszalépni... újrattem és akkor is ezt csinálja 😞 kérek valakit segítsen!!! A válaszokat elõre is köszönmöm
trident
Ha visszaolvasol Zico linkelte az õ szedetét.
(azért nem mondom a cod.hu-s pbmappackot, mert amit ajánlok az frisebb)

gabi89
Vki tudna nekem vmi rendes pb configot adni (szerverhez)

ffxi
Only rifle😊

195.228.155.16:28967

Fákjúal!

kas123
62.112.194.120:28961

Ha Tudtok 1 jó servert akkor pls írjátok meg az IP-jét..<#integet2><#email><#violent>
mano1b
a gomb nincs beragadva rajta a 1.3 jav is

mano1b
azlene a kérdésem miért megy fojamatosan elöre a katona ha 1sgyszer meg nyomom az elõre gombot mit lehet teni mi nem jo neki a w.s.a.d ugyanezt csinálja tudna segiteni valaki meg kõszõném. callofduty 2 van szo
©

Brankley
hmm, találtam egy olyans zervert, ahol mp_budapest_final a map, de az zárt 😞

Légy jó, légy hű Magyar!

trident
2007/1 archivuum cod.hu-n: pb on címmel
vagy a cfg-ben rákeresel a punkbuster szóra, ahol 0 van, azt 1-re írod át (talán sv_punkbuster, de nem teszem a nyakam rá, a lényeg a 0 kapcsoló 1re átírása)

ffxi
HELP!!!
cfg-ben hol kell átírni, hogy bekapcsoljon a PB? Mert ha menübõl akarom, akkor kibasz a játék.

Fákjúal!

Brankley
Ez engem is érdekelne!! Van Bp. pálya? 😮

Légy jó, légy hű Magyar!

Brankley
195.228.155.155:28963

Légy jó, légy hű Magyar!

kas123
olvass a sorok között =) 😄😄😄

Nekem ius megvan a wh de kiprobáltam és könyü lett a játék nagyon igy már nem használom sokkal jobb simán wh-nélkül élvezhetöbb

trident
(olvass vissza, nem kapott semmit, de a helyzet tényleg nem habostorta, marad a pb-s szerverre járás, normális közegben)

k9duli
Gondoltam ujra kiprobálom a cod2-t hátha másodjára jobb géppel bejön. Visszaolvastam egy picit és a hogy a wh így osztogatjátok egymásnak õõõõõõõ. Akkor kösz, ebbõl nem kérek. Nem lehet túl nagy élmény így a játék.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK