Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A WH-mba nincs semmi trojan vagy ilyesmi nembasza el a gépét senkinek..csak a Shutdown parancsot adja ki anyi.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Max elkönyvelem h 1 újabb kisgyerek veri át magát...bár amikro ott az admin és nem rúgja ki az azért idegesítõ tud lenni =), ilyenkor szoktam ugatni az adminnak és ilyenkor szoktak engem kirúgni =)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Légy jó, légy hű Magyar!
Inkább az ha olyan progit küldessz neki ami kikapcsolja a gépet és kiirja h ezt beszoptad!
Újra sorba állítod be (külön külön), ha nem jön össze:
vagy törlöd a config_mp.cfg-t és újra beállítasz mindent (úgy egy perc, ha nincs tizetöféle hecsót by binded) vagy a config_mp.cfg-t megnyitod szerkesztésre és te magad állítod át.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
valamint még midnig várom a választ erre: #18261
Légy jó, légy hű Magyar!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
amióta vistám van a punkbuster kidob ezzel az üznettel hogy:service abnormality
valaki help please
google-ba se találtam semmit
Amit belinkeltem WH meg a legjobb mindenki aki csítelni akar nyugodtan probálja ki..😄
A cfg-be le lehet korlátozva a lövéserõsség?
-no packet flow
béna és szar vagy ha WH-zni akarsz
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Fatal Error
Error during initialization:
Failed to initiazile renderer: version mismatch. Ilyenkor mi van? :/
Légy jó, légy hű Magyar!
pl te
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Légy jó, légy hű Magyar!
my The Progamer
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...