Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zico87
Jaja ez a HUN Scene engem naponta 5-6-xor lecsítereznek..pedig csak Skill Powaa😄

A WH-mba nincs semmi trojan vagy ilyesmi nembasza el a gépét senkinek..csak a Shutdown parancsot adja ki anyi.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Egyébként poén a wh-ád zico
én meg utálom ha lecsítereznek pub-on és sokszor csinálják pedig nem!sokszor zicoval jáccunk és egyszerre mondják azt meg waron is!
kas123
Én sose csíterezek PUB-on se =)
Max elkönyvelem h 1 újabb kisgyerek veri át magát...bár amikro ott az admin és nem rúgja ki az azért idegesítõ tud lenni =), ilyenkor szoktam ugatni az adminnak és ilyenkor szoktak engem kirúgni =)

kas123
figyi rakd újra a codot ha nem vágod, az segít, és ne állítgass semmit -.-

NEOreg3
ne kezdjétek már itt is a csíterezést, nem PUB-on vagytok<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kas123
Minek véded a sz@r csítereket? Tán te is az vagy?

Brankley
de mit külön külön? én be sem állítottam az elején semmit... magától ez volt a beállítás...

Légy jó, légy hű Magyar!

Robinho14
Az nem tréfa h elbaszod gépüket
Inkább az ha olyan progit küldessz neki ami kikapcsolja a gépet és kiirja h ezt beszoptad!

kas123
<#eljen><#eljen><#worship><#worship><#taps><#taps>

zico87
Tudodtomal MSN-el együtt kb 30 embert tréfáltam meg..😄

trident
Különbözõ verziók. 1.3-as a multi de netán nincs eredetid? Jaaaa... Khm.

Újra sorba állítod be (külön külön), ha nem jön össze:
vagy törlöd a config_mp.cfg-t és újra beállítasz mindent (úgy egy perc, ha nincs tizetöféle hecsót by binded) vagy a config_mp.cfg-t megnyitod szerkesztésre és te magad állítod át.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Brankley
Újabb hibám van :/ Ma a multiplyer menüben a fegyverhasználatra rányomtam, és beállította hogy x és a bal egérgomb a fegyverhasználat. aztán visszaállítottam hogy az X maradjon, de ezután a játékban nemtudtam elnyomni a killcamot az f-el, és nemtudok lõni a bal egérgombal. pls segítsetek!!!
valamint még midnig várom a választ erre: #18261

Légy jó, légy hű Magyar!

trident
<#nyes>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Furfangos vagy Zico! <#smile> Jó ötlet volt! =) Kíváncsi vagyok hányan szopták be!
csá all
amióta vistám van a punkbuster kidob ezzel az üznettel hogy:service abnormality

valaki help please

google-ba se találtam semmit
kas123
Igen, ha sz@rul van beállítva a PB.
(A MEHET gombot elég 1szer! megnyomni)

Robinho14
az lehetséges h valaki pb-és szerveren wéházzon?Mert ma láttam egy csávót aki nagyon lõtte a falat pedig még nem is látta az embereket.

Prince of Máté
elsõ próbálkozásra neke mis újraindult, de ha bemásolod a Main mappába és elindítod a COD2-t és után a csítet akkor bevált

nfs world
tegnap frissitettem a pb-t. kb.4 napja csinálja ezt.

zico87
ÓÓ nagyon megható az Írásod könyezek is... egyszerüen tényleg Lámi vagy..de azért THX a HSZT😄

Amit belinkeltem WH meg a legjobb mindenki aki csítelni akar nyugodtan probálja ki..😄

kas123
Ezek a verziók leehtségesek:
-nincs frissítve a pb
-tûzfal/router/jogosultsági gond

nfs world
légyszi segitsetek!!

kas123
Ma naon felhúzott a CoD2 =). Only riflébe nyestem (mint mindig)és hiába találtam el vkit 10/2 halt meg elsõre, mindenkinek 2 lövés kellett! De csak nekem, mindenki más elsõre ölte az embereket, de én nem tudtam, pedig tiszta...teljes találatokat adok/adtam. Akkor léptem ki a játékból amikor fél méterrõl 2 fejlövés kellett h meghaljon az ellenfél...

A cfg-be le lehet korlátozva a lövéserõsség?

kas123
mert béna vagy

nfs world
ja és nem vagyok csíter!

nfs world
az mért van hogy csatlakozok egy szerverhez és kb.fél perc mulva kidob a pb és ezt irja ki:-init failure
-no packet flow

nfs world
csak ki akarom probálni.

NEOreg3
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!

béna és szar vagy ha WH-zni akarsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nfs world
hogy kell a wh-t használni?mert ha bekabcsolom ujraindul a gép.én vagyok béna vagy a gépem szar?

NEOreg3
a config fájlokat hová másoljam, hogy utána /exec paranccsal váltogatni tudjak közöttük?

cr3ativ3
dee állatt 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Robinho14
szerintem a vírusokkal nem jó szórakozni.de nem is kel wéházni.

kas123
Töltsd le nyugodtan, nekem bevállt ! 1ik pb se védte még ki! ajánlom mindenkinek, sõtt Zico jkoma még sppedhacket is beépített szal ezé is megéri leszedni =)!

NEOreg3
ha használni akarod akkor nem kemu

nfs world
nekem is ezt irja ki gondolom azért mert felraktam az 1.3-as patch.

zico akkor amit belinkeltél wh-t az egy kamu nem???

Brankley
Ezt írja ki a CoD 2 ha elakarom indítani Single Playerben:
Fatal Error
Error during initialization:
Failed to initiazile renderer: version mismatch. Ilyenkor mi van? :/

Légy jó, légy hű Magyar!

NEOreg3
szasabora többnyire gépfegyveres lámák járnak

pl te

mike0013
arra nem gondoltál, hogy egyszerûen te vagy szar-.-?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

sweech
azért regeltél egy újat hogy ezt leírd? ^^

Brankley
Amúgy mi az a 77MB-os valami amit csomoszor leakar tölteni??

Légy jó, légy hű Magyar!

kas123
skill...ennyi...gondolom van PB a szerveren, szal innentõl nincs csít...szal innentõl te vagy láma...

Brankley
azért az ASEn még hajnal 4kor is találtam egy olyan szervert, ahova még pont befértem... amugy meg azt az xfire-t vagy mit nem is tudom kezelni, illetve nem is láttam még 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Tegnap én is Puboltam a Szasabo szerverén és Találkoztam ZICO-val,ha õ nem csíter akkor senki se az,Rámentem Thompsonal õ meg a kis Buzi rámjött Kispisztolyal és persze hogy én halok meg ez egy Geci Csíter Mondtam is neki,erre csak anyit írt hogy LooL vok,ZICO egy Csíter !!!

my The Progamer

kas123
akk minek nyitottad meg? -.-

Prince of Máté
trójai meg amúgy nincs benne

Prince of Máté
Mielõtt leszólnátok, én nem vok csíter!!

gabi89
Én is ilyen állásponton vagyok <#nyes><#nyes><#boxer><#boxer><#violent><#violent>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

kas123
Én minden csaló(cheater) gépét elb@cnám!!! Meg jól fejbevágnám õket vmi nagy doronggal! =)