Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
+ nálam az volt,hogy nagyon lassan (pár perc) után indult el a multi.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
"Hi all!!! faxom kivan h warokon szopatnak a whval" warokon wh? lehet hogy már rozsdás vagyok,de szerény emlékeim szerint warokon teljes pb aktivitás+valami anticheat program szokott futni,mert ha ezek nincsenek és waron vmi állat tálleg csal,akkor a meccset screenshottal vagy videóval meg lehet óvni. nem?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

NEOreg3
!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Zico msn-en felvettelek pls jelezd vissza sok kérdésem\kérésem van
Elõre is THX
kas123
az Zico-é 😄😄😄<#mf2><#mf1>

blackparty
JA biztos szopatni kéne a wh.Szted ezt kiveszi be???? Hülye láma vagy tanulj meg játszani.

kas123
írd be googleba hogy:

1 kis hülye p*cs vagyok, aki csalni akar, és adjámá valami falonátlátó hülyeséget...lécci, tom h hülye kis p*cs maradok azzal is de nekem jó az is

trident
A #18427 számú üzenetet olvasd el, szerencsére ennél több nem kell.
Esetleg még egy dolog: a tûzfalon engedélyezd a programot (kilépését)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hali
nekem az a bajom hogy sehogyan sem tudok multiban játszani,
elolvastama faqot de azzal a progival sem megy,
mit csináljak??
kösszi a segítséget
trident
Cod esetén nem fodul elõ ilyen hiba, itt valami más lesz. Nézd meg a konkrét hibaüzenetet, elsõnek a cod.hu-n nézd meg a pb hinaüzenetek leírását, és ha az ottani segítség illetve a pb frissítés nem elég, a konkrét hiabüzenetet a cod-os topikba írd (vagy a cod.hu-n)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kas123
ez COD 2-es topik, menj át a cod 1-esbe -.-

megtaláltam a pb on cimü hirt de nekem cod 1 be kellene ilyen progi vagy valami amivel meglehet oldani
megcsináltam hogy feltelepitetem a játékot és utána a másikat és kiirta hogy probléma van és kélép és nem csinált semmi

a configot már probáltam de akkor is elmentettem de 10 percig ment és játék közben akadtam ki és utána ujra fel se birtam connectelni
trident
callofduty.hu archivum: 2007/1 pb on címû hír.
Vagy a config_mp.cfg-ben rákeresel a punkbuster szóra, ha "0" szerepel, akkor átírod 1-re és elmented.
(talán sv_punkbuster a pontos dvar neve)

Helló! Lenne egy olyan kérdésem hogy mér fagy ki a Cod I em azért mert kipipálom hogy a pb igen legyen rákattintok hogy igen és szo szerint megáll a Cod: "Nem Vállaszol" már ujraraktam többször de nem jo nem tudom mi lehet a probléma ha tudtok légyszi segitsetek
kas123

zico87
Hát ja én is néha túl rendes vok..azt ki is használják pl:weboldal szerkesztésnél,szervernél,némelyik pofátlanul kérdezõsködik hogy készvan már ??akkor jön az MSN BAN 😄

De tényleg alap dolog ott van az a rohadt Google

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

trident
Nem, nem vagyok gonosz, gondolj bele:

ha mindenkinek kinyalod a fenekét, megcsinálod helyette, direktlinket adsz, akkor azt szokják meg az emberek, így is elfajzott a netes kultúra.

Evidens módon a cod.hu-n a letöltések/cod2/official-ban található, de van keresés funkció is és ott a google is.

Szivesen segítek, de miért gondolkodjak más helyett?

Nem bántás, nem támadás, egyszerûen elvárható, nem cikizek senkit, de ne legyünk már lusták. 😊

zico87
A gonosz Trident..😄 de tényleg ott van call of Duty 2 letöltések-official vagy Google a barátod mindig...

zico87

trident
Kizárt.
Ott van.
Keresd meg. Nem adok direkt linket.

hol lehet letölteni a legfriseb hibajavitást(1.3as patch)???nem találom
callofduty.hu-n nem találom ir már ide pontosan hol loehet letölteni

Sziasztok! Tud-e valaki abban segíteni, hogy multiplayer indításánál (cod2) nagyon sokat kell várni, de hogyha elindul semmi baja. Tudtok segíteni, hogy ez miért van???

Köszi
trident
Nem kell semmi crack.
Telepítsd (oda és úgy ahogy a telepítõ kéri).
Töltsd le és installáld a legfrisebb hibajavítást (1.3as patch)
Töltsd le, installáld az Xfire szerverkeresõt (leírás: callofduty.hu)
Játsz.

Gond esetén konkrét hibaüzenetet írj le.

ugy csináltam megvetem fel akartam rakni de nem indult

kas123
bemész a boltba, szósz a bótos bácsinak h jónapot, szeretnék egy Call Of Duty 2-õt vásárolni. Õ hátramegy a raktárba ill leveszi a polcról...és lerakja a pultra. Te kifizeted...õ odaadja a kezedbe.
Te hazamész és arról tuti h feltod telepíteni =)

Vagy töltesz 1 telepíõs verziót 😄

sziasztok! lenne egy gondom! nem tudom feltelepiteni csak a fáljait rakja fel,de még crak-fálj sincs rajta. Segitsetek már hogy lehet máskép felrakni vagy crak-kelni köszike😊

NEOreg3
hátbaskill+mák = PRO <#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kas123
úú de utálom ezeket h hátba skilles meg oldalba skilles...Mindenki lelõné a másikat ha tehetné, akárhogy van...

Tegnap játszottam az 1ik szerveren, és 1 olyan adminlámával találkoztam h asszittem beszarok 😄, olyan 4 percenként cska úgy véletlenül kirúgott valakit...meg ha pl: 1v1 volt a kör végén kirúgta az ellenfél játékosát.
Meg amikor végre lement volna, majdnem mindenkit kirúgott a szerverrõl... Hát mondom: az ilyeneknek is a szégyenfalon a helye...

NEOreg3
SAS-osok is leszophatnak, elõbb kickeltek, mert 52-34-es arányom volt, meg hátbaszedtem 2 gyereket

persze az ismerõsét akinek 64-3x aránya volt bezzeg nem rúgták ki pedig az is nagy hátbaskilles pfff😛

trident
Valószínûleg összeakad két mód. Töröld le a felesleges módokat.

zico87
mapokat ftp-n tudsz föltölteni a szerverre pl:egy Total commanderel.. a main könyvtárba kell bemásolnod,de nemárt a webdownloadot se beállítani hogy ne 15k-val.

darksniper:keres amain könyvtáradba valami fegyvermodót mert azért nemtudsz fölmenni arra a szerverre mert azon nem fut ez a mod.

sziasztok
rendeltünk szervert az obinettõl de sajna azt nem tudjuk hogy kell feltölteni mapokat meg módokat hogy késõbb be tudjuk rakni
mit kell ilyenkor tenni ???

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Sziasztok
Amikor felakarok lépni az egyik szerverre mindig ezt irja ki:

Max ammo mismatch for"enfield"ammo:'enfield_mp"set it to 60,but"defaultweapon_mp"already set it to 999

Mit csinálok rosszul?(Mindent letöltött,a pálya betöltése közben írja)
Többire feltudok menni,csak ez nem enged.
Elõre is köszönöm a segitséget.

Másik kérdés:melyik az a szerver amelyik a bükkben játszódik az eggyik pályája?(IP)
tomee14
mi a klánod zico?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

trident
Ha patchel van bajod (nem települ) akkor tudok segíteni. Ha a steammel, abban nem vagyok otthon.

Hi. Érdeklõdnék , hogy kinek van itt eredeti játéka, amit steamrõl rendelt? Attól egy kis segítséget kérnék.

88.151.100.237:28962 ez e quwa good szerver (szerintem)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Jó volna nekem is keresnem egyklánt.Tényleg az mirre jó mármint a klán?

Nem arrol van szo én tudok játszani hiszen ha játszok akkor általába mindig pluszba vagyok.

zico87
Ez így van ha WH-t használsz és ugy leszel mondjuk szerverelsõ az nem a te tudásod,de ha csít nélkül leszel elsõ az Büszkeség.Az én fejembe pl:mókából se jutt az hogy bekapcsoljam a csítet van 1 komolyabb CB-s klánom hála a másféléves rutinak ezt ajánlom kirfernek is sokat gyakoroljon azt javul a teljesítménye,és akkor tudja magáról hogy igen ez az ÉN tudásom és nemkell semmilyen segédeszköz a nyeréshez.

Robinho14
Teljesen igazad van a wéhával kapcsolatban!Én mondjuk már klánba vagyok de régen kipróbáltam !És tényleg el butitja a játékot.És még a fejlõdésbe is kadájoz.Azota nem is wéházok amióta kipróbáltam párszor!

trident
Ott nézz körbe amit javasoltam. próbáld ki az xfire-t is.

nem. a szerverrel nincs baj már vagy egy éve oké, csak inne nem látszik SEMMILYEN SZERVER.
Az all seeing eye ben a games menüben mit kell írni a confighoz?
Nem wh-zok egyébként ahol játszani szoktam ott elég jol nyomompedig még csak mostanába keztem.De amit irtál azok szerint csak a szerencsétlenek használják,én csak ki akartam probálni a saját szerveremen.Na de mindegy akkor nem probálom ki.

trident
Xfire.
Letöltés, leírás, használata www.callofduty.hu

Ha otthonról indított szerverrõl van szó, add meg neki a szerver ip-jét.
Ha az ase a preferált lásd sajtospufi csapat oldalán, vagy használd a keresést a cod.hu-n.

Lelkesebben!!!
Van egy saját szerverem,
de a haver nem tud feljelentkezni
Mi lehet az oka,
Van all seeing eye de nem lát semmilyen szervert.
Nem jut ki a game?<#falbav>
Csá!
Tud nekem vki segíteni a CoD 2 multiban?