Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elõre is THX
1 kis hülye p*cs vagyok, aki csalni akar, és adjámá valami falonátlátó hülyeséget...lécci, tom h hülye kis p*cs maradok azzal is de nekem jó az is
Esetleg még egy dolog: a tûzfalon engedélyezd a programot (kilépését)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
nekem az a bajom hogy sehogyan sem tudok multiban játszani,
elolvastama faqot de azzal a progival sem megy,
mit csináljak??
kösszi a segítséget
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Vagy a config_mp.cfg-ben rákeresel a punkbuster szóra, ha "0" szerepel, akkor átírod 1-re és elmented.
(talán sv_punkbuster a pontos dvar neve)
De tényleg alap dolog ott van az a rohadt Google
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
ha mindenkinek kinyalod a fenekét, megcsinálod helyette, direktlinket adsz, akkor azt szokják meg az emberek, így is elfajzott a netes kultúra.
Evidens módon a cod.hu-n a letöltések/cod2/official-ban található, de van keresés funkció is és ott a google is.
Szivesen segítek, de miért gondolkodjak más helyett?
Nem bántás, nem támadás, egyszerûen elvárható, nem cikizek senkit, de ne legyünk már lusták. 😊
Ott van.
Keresd meg. Nem adok direkt linket.
callofduty.hu-n nem találom ir már ide pontosan hol loehet letölteni
Köszi
Telepítsd (oda és úgy ahogy a telepítõ kéri).
Töltsd le és installáld a legfrisebb hibajavítást (1.3as patch)
Töltsd le, installáld az Xfire szerverkeresõt (leírás: callofduty.hu)
Játsz.
Gond esetén konkrét hibaüzenetet írj le.
Te hazamész és arról tuti h feltod telepíteni =)
Vagy töltesz 1 telepíõs verziót 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tegnap játszottam az 1ik szerveren, és 1 olyan adminlámával találkoztam h asszittem beszarok 😄, olyan 4 percenként cska úgy véletlenül kirúgott valakit...meg ha pl: 1v1 volt a kör végén kirúgta az ellenfél játékosát.
Meg amikor végre lement volna, majdnem mindenkit kirúgott a szerverrõl... Hát mondom: az ilyeneknek is a szégyenfalon a helye...
persze az ismerõsét akinek 64-3x aránya volt bezzeg nem rúgták ki pedig az is nagy hátbaskilles pfff😛
darksniper:keres amain könyvtáradba valami fegyvermodót mert azért nemtudsz fölmenni arra a szerverre mert azon nem fut ez a mod.
rendeltünk szervert az obinettõl de sajna azt nem tudjuk hogy kell feltölteni mapokat meg módokat hogy késõbb be tudjuk rakni
mit kell ilyenkor tenni ???
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Amikor felakarok lépni az egyik szerverre mindig ezt irja ki:
Max ammo mismatch for"enfield"ammo:'enfield_mp"set it to 60,but"defaultweapon_mp"already set it to 999
Mit csinálok rosszul?(Mindent letöltött,a pálya betöltése közben írja)
Többire feltudok menni,csak ez nem enged.
Elõre is köszönöm a segitséget.
Másik kérdés:melyik az a szerver amelyik a bükkben játszódik az eggyik pályája?(IP)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az all seeing eye ben a games menüben mit kell írni a confighoz?
Letöltés, leírás, használata www.callofduty.hu
Ha otthonról indított szerverrõl van szó, add meg neki a szerver ip-jét.
Ha az ase a preferált lásd sajtospufi csapat oldalán, vagy használd a keresést a cod.hu-n.
de a haver nem tud feljelentkezni
Mi lehet az oka,
Van all seeing eye de nem lát semmilyen szervert.
Nem jut ki a game?<#falbav>#falbav>
Tud nekem vki segíteni a CoD 2 multiban?