Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Mivel 1.5-õs patch nincs az cod1+uo-hoz van cod1 1.3
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Pl:ha valami németes rangot akarsz akkor a VON az ílyen urit jelent (felsõbrendû)
vagy config_mp.cfg-ben
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
az miért van, hogy nem jegyzi meg a nevem a rendszer? minden belépésnél be kell írnom az új nevemet - mer telepítés óta változtattam rajta, most már Peterson SS vagyok, szóval aki SG-s és találkozik a nevemmel, attól elvárom, hogy köszönjön😊)) és persze szóljon, hogy SG-s. ez nemtom miért fontos, de nekem jól esne😊 szerintem itt az SG-sek egy külön kis elitcsapatnak tekinthetõk😊 sajnos egyenlõre csak tört szerveren találkozhattok velem, mert nincs lóvém megvenni a gémet. majd gyûjtök rá, ígérem😊)
szóval hol tudom beállítani, hogy mindig ez legyen a nevem? egyébként ez jól hangzik, mert elõször SS Peterson voltam, de az olyan fura. németes hangzású kéne, esetleg valamilyen rang, csak azt meg nem mindenki ismeri, az SS-rõl meg már hallott a többség😊
The Matrix has you...
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
a legtöbb szerver sd+tdm vagy dm..
De nekem pl: a CTF is bejön sztem az is jó..
Headquarter. Az adott pontot foglalva építed a rádiót, majd meg kell védened, a másik csapat pedig fordítva tesz. Cod/UO-ban van respawnhullám, ilyenkor kap a csapat pontot, a cod2-ben csak a rádió elfoglalásakor van respawn védõként, támadó oldalon pedig van újraéledés, míg el nem foglaljátok, itt folyamatosan jönnek a pontok.
CoD/uo-ban van pont a telepítés/elfoglalás/megvédés esetén is, tehát itt nem az számít ki mennyit fregel, hanem kik tudnak összedolgozni, hatékony védelmet alakítani vagy támadni, sokat számít az egyéni képesség is, de a rambójánosoknak hamar végük. Nekem külön tetszik a HQ-ban, hogy megvan mind a kemp, mind a rush lehetõsége. (illetve a dinamikus védekezésé) - tehát nem egy szigorú taktik alapján megy, mint az sd-ben. No és persze a publik hent tdm szervereken tapasztalható masszív kemp/csipázás/lámulás sem nyerõ dolog, egy elcsalingázó csapattag is csinálhat kárt, hiszen szabott a respawn helye, ezzel lehet taktikázni is, fõleg cod/uo-ban. De csak ha simány játszol, élvezed a játékot az is tökéletes, a helyismerek, stratégia, skill pedig úgyis alakul.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
The Matrix has you...
való igaz, kezdetben a tdm jó hogy kiismerd a mozgást, a fegyvereket, az alapvetõ helyeket. Hogy utánna leragadsz a tdm-nél vagy feladatorientált játékot kedveled az már az egyén dolga. De a csapatmunkát szerintem ott lehet igazán alkalmazni, csiszolni és végeredményben élvezni.^^
Aki pedig versenyszerûen nyomja, az el tud indulni bármelyik játékmódban, bár a leggyakoribb az sd.
(én hq-zni szerettem: kell az összmunka, dinamikus, van respan, van feladat, cél, változatosabb)
ma délután elkapott az ideg. fent voltam egy szerveren és volt ott egy HÜLYE, akiazzal szórakozott, hogy bement a "föld" alá és onnan lõtt le mindenkit. állítólag bug, a pálya szélén lehet megcsinálni, de ez engem cseppet sem érdekel, mert rohadtul elrontotta a játékomat, meg a szórakozást. lehet, hogy ez ez egyik új csít. a legrosszabb az volt, hogy nem lehetett szavazást kezdeni, hogy kirúgjuk a francba.
visszaolvastam és ezért írtam be, hogy mi történt velem. érdekes amit mondtok, hogy elõször HQ-zni kell, meg SD-zni. Én rögtön TDM-el kezdtem😊) mostanában inkább CTF-ezek. 1 hónapja van netem. nem mondom, hogy azóta profibb vagyok, de el tudok érni egész jó statokat is és az sem zavar, ha többször lõnek le, mint én másokat. nekem az élmény a lényeg. ha nincsenek ilyen f*sz csíterek, akkor nagyon jó idõtöltés és feszültséglevezetés😊)
komolyan mondom, hogy a fülemben dobog a szivem mikor a zászlóval a hátamon rohanok😊))
The Matrix has you...
Sry mindenkitõl akkor buzi lámavok..😄
Miért van ez?
kösz..
segítsetek lécci mért vn az h azt írja ki h rosz a : Kód
de amikor le ellenõriztetem akkor pedig azt írja ki h : jóó
most mit csináljak?-mert azért nem enged be a játékba....
Erre írtam, hogy miért buzi az xfire?, sztem csunyán félreértettél, ezét válaszoltál ilyen mérhetetlenül intellingensen 😊, mellesleg ott volt a szmájlee is, ha nem vetted vóna észre, rakok még egy párat ide is, hátha lenyugszol 😊)) <#vigyor4>#vigyor4> <#idiota>#idiota> <#alien2>#alien2>
Elküldve: 2007. 03. 13. 15:40
Tárgy: ratyi
Hy Érden lakok gyertek apádal anyádal...
faxt ugatsz te ratyigeci megakarod baszatni a fejedet ??
No Comment...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
amúgy ASE Forever.
Én sosem használtam X-firet, mindig ASE-t is fogok, így is nekem elég ha egy carentan SD-re 15 szervert jelenít meg.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
my The Progamer
na megyek is keresek valami hq szervert azt gyakorlok.
my The Progamer
Gondolom mostmár viszont az oldalt is törlöd.
Hát SD iszonyúan fontos a megfelelõ taktik stb..hát én a második klánomal akik CB-n is ottvanak a TOP-ba sokat fordítunk a taktikra és lehetõleg minden mapon megpróbálunk valami jó taktikot összehozni.
Fákjúal!
Csak az is a baj hogy a roszabb gamereknek is szoktak beszólogatni hogy láma stb..nemértik meg hogy nemrég játszok egyértelmûen hátrányba vagyok.
my The Progamer