26388
-
Dave0092 #20266 máshogyan nem lehet bannolni tört szerveren? GLOBAL BAN-al mivan? -
donoki #20265 az nem fix -
Dave0092 #20264 ha az illető ADSL-es, akkor fixIP-je van?
de én akoris akarom IP bannolni leirod hogyan lehet? -
#20263 sehogy....
ha dinamikus IP-je van a bannolásnak nincs értelme mert egy restart azt kap uj IP-t azt visszatudd meni..az IP bannolásnak csak a fixip-nél van értelme. -
Dave0092 #20262 hogy lehet valakit IP bannolni tört szerveren? -
#20261 dejó! minden puska átviszi a falat,de ha bazookát lősz rá,és elbújik a fal mögé,meg sem sebződik...cod4 power :D:D (cikkben olvastam vhol) -
#20260 csak az IW és a localized kezdetűeket hagyd a mainba meg persze a plyayers,demos mappát...
És ha tényleg ilyen bugos CS-s faxság lessz a cod4 akkor már most tudom hogy nemfogom még kiprobálni se. -
#20259 Köce srácok. -
donoki #20258 töröld le a modokat. -
#20257 törölj valami modot -
Cat 02 #20256 ha jól vettem ki a max ammo az enfieldben 999 van állítva de a szerveren a max a 60
kb enniy DXD -
#20255 gigantikus lol, mi ez a faszság, a cs-t is részben ezért hanyagoltam a kezdetektől fogva, mert utáltam, hogy átlehet lőni a falon, annyira de annyira noob dolog, jó, hát akkor a cod 4 már most megbukott, gg -
#20254 "33 évesen egy 15 éves taknyos ne szidja a szüleimet mert a saját anyja elött fogom pofon vágni..."
nem biztos, hogy erőltetned kéne ezt az internet dolgot -
#20253 HELP!!!
Mi nem tecik neki?
-
donoki #20252 HUHu :D
de jo mindene keresztül leeht lőni , SOTI pwnage :D -
madmanic #20251 ha cvar rate 5000 miatt dob ki, belépés után a konzolba írd ezt:
/rate 25000 -
#20250 fps sokszorosító konfig nem létezik, a legjobb megoldás az ha lejjebb veszed a grafikát, vagy felhúzod a procid/videokártyád/ramjaid órajelét
konzolba írd be ezt a cvar rate 5000 pb error miatt: /rate 25000 -
#20249 hali!
a múltkor berakott valaki egy linket, ami a különböző szerverekről adott olyan infót, hogy kinek milyen stat-ja van. valaki belinkelné ezt megint? -
Dave0092 #20248 gondoloom itis lehet majd configolni, egyszerű. kiveszük azt a részt hogy falon átlehssen löni!
-
BIZ0906 #20247 Hát ezt már tényleg megszívjuk ha wh-nak. Mi lesz itt?! -
1488 #20246 hello
valakinek lenne számomra valami fps sokszorosító konfigja?
nincs az a "húdenagyonodabaszós" gépem, ezért kellene egy olyan amivel normálisan lehet játszani, meg amiben benne vannak a helyes multiplayer cvarok. (az előbb vágtak ki valami cvar miatt aminek 5000-nek kéne lennie vagy mi.)
köszi előre is -
Cat 02 #20245 hoho ppshl v mi utódja, 0 skill és tarolsz vele -
#20244 ezaz, még szívességet is tesznek a wh-soknak, így már nem csak követni fognak a falon keresztül...:D -
Cat 02 #20243 Hali
Hogy tudok parancsot bind-nek berakn ? illetve h nem azt írja ki h Yes,sir hanem Igem, uram ?: -
#20242 nem érdekel minket a szervered. -
mixcontrol #20241 Katt ide:P -
#20240 vagy a mainba rakod és egy exex parancsal indítod pl így: exec dankedmacleod.cfg -
#20239 és ha több cfg-ét akarok berakni? -
#20238 és a játékon belül semmit?
-
donoki #20237 berakod a cod2 mappádon belül a MAIN azon belül a PLAYERS mappába, ott a PLAYERS mappába csinálsz egy mappát, mondjuk TEST és oda berakod config_mp.cfg néven, na kimész a PALYERS mappába és rákattintasz az active ra, ami benne van átirod TEST -re!
Ennyi, lehet bonyolultnak hangzik de könnyű! -
donoki #20236 ennyi a HUN cod2 scene!!! -
madmanic #20235 Fejbe lőné magát, de ha a szájába veszi a csövet, sehogy nem éri el az elsütőbillentyűt...
Marad a nagyi.. -
#20234 bocs tom h már kérdezték de nagyon rég és nem találom:S ha van egy cfg-ém akkor azt h tudom elindittani? vagy mit kell vele csinálni? -
#20233 tegnap buboltam és feljött egy JAni nevü csávó!elég béna volt sztem nem rég kezte.egyfolytábba azzal basztatták h legyél te a jani meg a specbe már te vagy a jani most már gyere legyél itt is:D a név lehet hátrány is:S(nem Jani vok):D
-
#20232 igen, Pistikére nézve ez kimondottan hátrányos helyzetbe hozza, társai kiközösítik, depressziós lesz, egy nap mikor óvodából hazaér, bemegy a szobájába, előveszi dédelgetett Kar98-asát és lelövi a nagymamáját...
szóval óvatosan a kijelentésekkel... -
#20231 "komolyan ide oan [HUN]Pistikék járnak akik azt sem tudják mi az a cb?OMG^^"
itt dicsértél valakit..??:D na mind1 -
Sanyeee #20230 xDDDD..szidtam én itt 1 gyereket is? -
#20229 ilyen nével..az ovodába a helyed hülye faxlém mit szólsz be másnak te kis pöcs sztem nemkötelező tudni mindenkinek hogy mi az a CB és a szabályokal tisztába lenni de te biztos tudod szóval pls írd le nekünk az összes CB rulest....Mert te Hájg vagy..:D -
#20228 lém...ha valaki nemtudja mi az a cb akkor az már fasz mi??? inkább te.
omgézzél meg lámázzál meg stb... -
#20227 mintha ez kötelező olvasmány lenne...
őszintén szólva nem is érdekel, mert nem vagyok klántag és nem is leszek, mert nem érek rá. csak kikapcsolódni járok a szerverekre. kábé 3 hónap után tudtam meg mi az a wh. sőt, azt sem tudtam hogy kell leírni, sima V vagy W...
ezt a többiek nevében is írtam:)) egyébként peace, nem háború miatt írtam be, csak gondolkozz mielőtt írsz.