Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap cheat-eléssel vádoltak meg😊)) természetesen sosem használtam még vh-t (vagy wh?), még azt se tudom hogy írják és mit takar.
Ja és semmi különöset nem csináltam, csak mikor összefutottam két ellenféllel is egyszerre a Burgundy nevû pályán, jobb oldalt, ahol van egy kis híd elõtte meg teherautó. na, ott fordultam be balra, mikor megláttam õket egy rövid sorozatot leadtam, majd behúzódtam a bokrok takarásába, tárat cseréltem és úgy jöttem elõ, hogy folyamatosan lõttem. nem láttam egyikõjüket sem elõször, de szerencsém volt, eltaláltam mindkettõt, így már könnyebb célpontok voltak és sikerült kinyírni õket. nem tagadom, hogy csalásnak tûnik, de engem is sokszor kinyírtak már így (vagy csalással vagy nem, nemtom).
na, amit utánna kaptam... még azt is beírták, hogy füstön keresztül is kinyírtam valamelyiket, pedig erre nem volt példa. kicsit szópárbajoztunk, de meguntam és inkább játszottam. persze mikor kinyírtak úgy, hogy fal mögül jöttek elõ vagy takarásból, akkor rögtön beírtam, hogy na akkor most miért nem láttam az illetõt???
bocs, de ki kellett írnom magamból sérelmemet😊)
The Matrix has you...
MJ rulz Pink Team The Only One
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
fps nõvelõ meghát.. /com_maxfps 0 így kihozza amax fps-t amit tudd a géped.
De ez tényleg Cod2-s topic
Gondolom a keresést sem nagyon mûveled, mert kétezer ilyen cikk, leírás, topik és tutorial van a prohardver, hardwareoc, tomshardware, callofduty.hu oldalon, plusz jópár magánjellegû honlapon konfigbuzerálás.
(tessék linkek)
torokandras: az ase és xfire-ben is lehet keresni pályanévre. Ha van, akkor máris ott az ip.
valaki tudna nekem egy IP címet adni ,amin a pesti hõsök terés map fennt van?A pécsi nagyon tetszik ,mivel én is pécsi vok😄
Ha tudtok segítsetek!
Köszi!
Sanyee: ez cod2 topik! és nem hardware topik! ezt nézd meg =)
Mert ha tényleg ilyen gépe van akkor a 300 fps-nek lazán megkéne lennie ha nincs meg neki akkor a nagy programozói tudása kevés..😄( a programozó nemjelenti azt hogy ért is a gépekhez)
vagy wh-ztak, de ugye PB-s szerveren nem nagyon lehetséges
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
250FPS fölött elõfordul hogy nemhalatszik a lépéseid.
Zico hozzászólásával nem értek egyet, miszerint "250fps fölött nemhalatszik a lépéseid..." Nekem stabil 400fps-m van és ugyan úgy hallom mint ha 125 fps lenne.
Mi van veled? Van még valaki életben vagy mindenki elhullott? Leõfordulsz még valamerre ircen vagy mitudomén?
http://deathfellows.hu/
vagy egy képet nyomni mert nem találom amire te gondolsz,és valamiért a beállítás félig magyar félig német ha nem gond elõre is köszi.
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
de attól még szeretjük😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
CB-n ilyen Bug kihasználása miatt már bukta az ellenfél a wart.
The Matrix has you...
anticheat proble is megoldva mypbcfg
És a sima modnélküli szerver a king..
jó kis war-ok lehetnének😊
ja és nem lenne nehéz bármikor megtalálni a szervert sem, hiszen csak SG-re kell nevezni, így ha mükszik és éppen nem is tudtam róla, hogy van valami, akkor is meglelem az ASE-n😊)
The Matrix has you...
2. újra jó az ASE!
de tényleg lehetne csinálni egy SG-s találkát valami szerveren..😄
Jót FUNolnánk stb..
Ha lenne saját szerverem, meg is oldanám, hiszen egy pure szerver beálíltsa öt perc, egy kisebb mód egy óra... =)
(már nem adminolok, inaktív vagyok, néha elfog egy kis révület)