Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis Cicaa
szép jónapot😊

♥kis Cicaa♥

thx

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zico87
Ezzel a Progival Tudod

De ott a FAQ..

De egyébként ha föllépsz egy frisebb pb-jû szerverre akor is megpróbálja updatelni.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

trident
Visszaolvasol pár hozzászólást / FAQ / cod.hu.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

A pb-t hogy tudom frissíteni?
Nem dobott egyszer sem ki mióta játszoka COD-al multiban de, hogy kell frissíteni?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zico87
Hát maga a Lagg az lehet a nethibája is vagy a futó alkalmazások lassítják agéped kapcsolj ki minden futó alkamlazást és ugy próbáld meg,persze lehet driver hiba is de én is a legujabb drivereket használom,mondjuk nekem csak sima egymagos procim van.

AMDFan2
Helló mindenkinek.Lenne egy kis gondom.Pontosabban az lenne a gond hogy laggol a game nemtudom miért de így néha ugrik 1-et.1.3-mas javításom van régen nem csinálta ezt csak mióta új gépem van a gépem konfigja.:AMD Athlon 64 x2 3800+ Sapphire Radeon X1650XT 256mb-os 2 gb memória. Szóval nem tom miért lehet mindenbõl a legfrissebb Driver van fönt ha valaki találkozott ilyennel és tudja hogy mi a gond azt megkérem hogy segítsen. Elõre is köszi mindenkinek!! 😉<#conf><#kerdes>

Az AMD legyen veletek!

Jaja, végül is ez lett a megoldás. Frissíteni kellett és most már jó. Azért thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Vackor1024
nekem is ez volt, frissítsd a pb-t.

<#wave>

Újra telepítettem CoD2-t, mert szaggatott a multi és midnent letöröltem. Patcheltem, crackeltem, letöltöttem a szerverre amit kellett és bementem és másodszorra is kivágott ezzel az üzivel:

Pedig PB bekapcsolva. Valaki erre valami magyarázatot? :S Ne azt, ah lehet, hogy updateljem a PB-t, mert ez a reinstall elõtt ne mvolt és ma volt a reinstall 20 perce kábé és elõtte bent voltam a szerveren és nem dobott ki.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bigapó
ITT keresgélj a hibaüzik leírása között. a bal oldali menüben lesz, punkbuster hibaüzenetek.

The Matrix has you...

Attila8805
Engem mindig kidob a pb valami losing keys miatt vagy mi miatt de vagy 5-10 perc játék után ez mért van?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Igen ök keresenek meg engem én nem fogok keresgélni van saját szerverem is csak sajnos megszünt az elözzi clán.

zico87
A CFG a játékos beállításai tartalmazó fájl így magyarul...

CSÁ. NEM TUDJÁTOK MI9 AZ A CFG?
Wreck86
nemsemmi😊 õt keressék meg,nem õ keresse meg a klánleader-t<#hehe>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Ja elflejtetem itt az msn cimem itt keress [email protected]

Egy Clanhoz csatlakoznék nemn szoktam csitelni se wh-zni elég jól játszok.

trident
Mármint hírszerkesztõre gondolsz, mert adminok kevesen vannak, õk mást csinálnak😊

Mondjuk korábban nem volt gond😄DD
Lehet, én belinkeltem a megfelelõ topikba, és most módosítom si a hozzászólást, megkérem, hogy kerüljön ki hírbe.

Ha lesz, avn friss, akkor szólj.😊
Én ugyan már nem foglalkozom vele, de a cod.hu-ra is, meg ide is szivesen benézek az ismerõsök miatt😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
Elvileg a PB configom a Cod.hu-n is letölthetõ lessz csak azért a mostani adminok elég almák ott..😄

Azt mondta minek a PB cfg meg stb..lehet rossz hírszerkesztõhõz fordultam..??

<#circling>

kas123
igen =), midnent lement =)

bigapó
nálam az mûködött, hogy kitöröltem a pb könyvtár tartalmát, leszedtem egy fájlt a callofduty.hu-ról, azt telepítettem, mert ez automatikusan letölti a legfrissebb verziót. ezután csak egy dolgot kellett átírnom, de ez esetfüggõ, a konkrét hibaüzis leírás és hogy, mit kell csinálni vele, az említett oldalon van. sok sikert és jó gyilokot😊)

The Matrix has you...

trimre
Sziasztok!
Most telepítettem újra a Windowst és a Cod2-t is.
Ha belépek egy szerverre, a PB állandóan kidob "PB INIT FAILURE". (1.3 patch van telepítve)
Pedig nem csalok, semmi cheat nincs telepítve.
Mit csináljak??? Plíííz segítsetek!!!
Elõre is köszi mindenkinek! <#worship>

CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII

bigapó
köszönöm szépen.

ez érvényes a névre is? azaz multi és sima beállításokat is menti ez a parancs?

The Matrix has you...

kas123
csináld meg a profilodat, bindek, beállítások ect.
és írd b h

/writeconfig xy

xy=amien néven akarod, így ha vmikor újra alapbeállításból kezdené akkro elég beírnod h

/exec xy

és akkor rögtön betölti a beállíott cuccokat

trident
Legelejére, lásd: #18748

bigapó
bárcsak minél több admin megcsinálná...
a call of duty.hu-n is fent van? mer ott gondolom még többen látnák.

más: 1: az miért van, hogy néha mikor fellépek a megszokott szerverre, akkor az alap beállításokkal indul a gém? nekem meg nem ez van beállítva, így mindig lõhetem újra az értékeket.

2: én ASE-n keresztül szoktam játszani, ott ugye be lehet állítani, hogy milyen néven jelentkezzen be. de nem "alapbeállítás", ezért játékindítás elõtt ha elfelejtem, akkor a régi nevemet adja be. a config fájlban kell átírni, hogy mindig a jó nevet indítsa?

The Matrix has you...

torrente111
kösz!!!!

Ok Köszi😊

ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA

zico87
Az összes fájlt kell fölmásolni a szerverre...

torrente111
zico kösz.csak a pbsv.configot kell átmásolni a szerverre vagy mindet be lehet tenni?kösz

zico87
PB CFG

tess..Remélem sok admin föltölti és remélem nemnagyon lesznek csíterek.

trident
Zico: tudnád újra ide linkelni, vagy csarolmányként feltölteni a cod.hu pb használata adminoknak topikba az utolsó pbkonfig csomagot? Van igény, kereslet, érdeklõdés rá, de én nem szeretnék más tollával ékeskedni. <#wave>

kas123
aham ott is beírhatod, de játék közbe is ^^
a consoleba kell beírni =) (shift+0)

Bocsi de amit írtál ezt amikor elindítom a multijátékot akkor ott a menûbe írom be?

ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA

torrente111
igen.de igy is megcsinálhatod:a telepített játékod--main--nicked--config fájl--a legvégére beirod :cl_maxpackets 60 , rate 25000.a maxpacets-et is érdemes beállítanin a punk miatt.

Szia csak így simán amit írtál és kész is (/rate 25000)

torrente111
szerintem a consolba ird be /rate 25000

Sziasztok tudna nekem SEGÍTENI valaki!!!Amikor felmegyek a szervere akkor félperc múlva ledob és ezt írja ki(((CRAV RATE=5000)))már nagyon idegesít, elõre is köszönöm.

Sziasztok.

Tudna segíteni valaki,hogy a G43scope mod miért nem müxik admiral3-ban?
köszi
köszi szépen!
Nem tudtam ,rákeresek ase ban.
kas123
scr_sd_roundlength

ezzel a paranccsal tudod a menetek idejét változtatni

kas123
tridentet idézve:

az ase és xfire-ben is lehet keresni pályanévre. Ha van, akkor máris ott az ip.

Hello!
ha valaki tudja a pesti hõsök terés mapot melyik serveren tudom megtalálni
az segítsen ,kéne Ip cím..
nagyon megköszönném..
Help😄
ffxi
Tudnátok segíteni?!
All rifles MOD 1,5-öst használunk. De az admin nem ért hozzá. Hogyan lehet beállítani hogy 1 gránát legyen. Mindig 3-at ad be. És S&D az 10perces, azt is be kéne állítani 2 vagy másfél percre. Ha vki tudja ezeket szóljon, THX elõre!!!

Fákjúal!

bigapó
oké, nem foglalkozom vele😊 tényleg bántó, de legalább tudom, hogy alaptalan😊

The Matrix has you...

trident
A szájkarate a legfeleslegesebb, meg a tudatlanság, ne fektess az egész témába nagy erõt, annak ellenére, hogy bántó, mert csak megunod az egészet.

trident
A botot debugra készítették. Egyet lép elõre és lõ, tehát nem olyan mint például a CS-ben.

Szvsz maradja jól beváltt multis szervereknél, igaz ott sem gondolkodik mindenki, de hát ez van. 😉

zico87
jaja ez a nagy Magyar valóság sok hülye faxláma ezért tegyük fizetõsé a Cod2-t mert az a baj a Cd2-vel minden nyomorék játszhat mert leszedi valami buzi warez szaról azt lámul

kas123
sajnos ilyen a magyar scene =(, ne foglalkozz velük...