26388
-
#20306 A PB integryty az 2 esélyes... azt jelenti hogy a PB nemtudta leellenőrízni az adott gamert -
Dave0092 #20305 az sv_cheats ba van egy yoan gyerek akit nagyn sokszor kirakott PB INTEGRITY miatt, aztmondja nem csitel, sztetek ez a PB INTEGRITY csit?_ -
Dave0092 #20304 saját szeromra járok, ahhol midnig televan, és jo társaság van, máshova nem megyek! -
#20303 No flame mert közétek vágok..:D Ha neki nemtetszik a szerver tényleg egyszerű a megoldás ne járjon oda...jöjjön Pubolni pl: a game-serversre vagy az AGU-ra vagy a Speedlinkre ha azok is szarok akkor nemtudom..:D -
Dave0092 #20302 hány éves vagy?
10?
-
Dave0092 #20301 Tudod ahol félig admin vagyok, az a szerver nincs reklámozva, és 20 slotos, a nap 24 orájában és annka a 75% ba mindig tele van, és sohasincs reklámozva! -
mixcontrol #20300 ha nem tetszik nem kell bejöni és kész nem kell mindjárt azt mondani hogy szar mert neki nem tetszik -
mixcontrol #20299 DE MOND MI A HIBA BENNE! -
BIZ0906 #20298 húúú de kemény valaki
bár igaza is van valamilyen szinten -
#20297 -
mixcontrol #20296 HA SZAR AKKOR MOND MEG MI A HIBA BENNE KIS KÖCSÖG -
Dave0092 #20295 jo szar szerver -
morfologus #20294 Helló all!
Moviet szeretnék csinálni és olyan problémám lenne, hogy ki szeretnék venni mindent kivéve a célkeresztet, meg azt, hogy kit lőttem, de a /toggle hud_enable parancs nem működik, a showtime pedig mindent kikapcsol.
Ezt CoD uo-ban akarom azért írtam ide mert nincs uo-s topik.
Ha valaki tud erre megoldást pls írjon.
Köszi! -
#20293 még 10x, lehet akkor kedvet kapok hozzá D: -
mixcontrol #20292 Pirates of the Call of Duty 2
_modver Egyedi Admiral mod!
_ip : 195.228.155.232:28972
_NEW SKIN ! -
#20291 Olyan szerver nincs...ASE-ba nemnehéz találni de gondolom ahoz is hülye vagy..:D
-
#20290 minek neked oylan?:) -
viraszko v #20289 Sziasztok!
Olyan servert tudna nekem valaki mondani ahol nincs punkbuster?
Előre is thx!!!!!
-
#20288 fraps nevű programmal csinálj videót a demo-ból, a vegas nem ismeri fel a a cod által készített demo fájlokat -
#20287 sziasztok.
köv. a helyzet.
Vettem fel demo-t és szeretnék belőle fragmovie-t csinálni :D. Hozzá felkentem a sony vegas 7.0 -t és mikor a demot belehuzom akkor azt irja hogy nem tudja megnyitni :S
hogy csináljak akkor movie-t?
előre is köszi -
BIZ0906 #20286 A szerver nemrossz sőt. De az adminok tiszta hülyék. -
Dave0092 #20285 mondjuk jah -
donoki #20284 bebindeli azt annyi .D -
Dave0092 #20283 a configba 0 ra tették a Console modot, amugy elég bénák, mert gondolom azért csinálták hogy ne legyenek reconnectolosok, de belehet állitani hogy hány rexonnect után dobja le az illetot, -
donoki #20282 ?:D
azt hogyan? -
BIZ0906 #20281 Kár hogy az RSK-n levették a consolt -
madmanic #20280 ha nincs rconod akkor először:
/pb_plist ---> kilistázza a játékosokat slot, ip stb
/pb_kick <játékos száma> ----> aztán rábeszéled a többieket is hogy szavazzanak -
madmanic #20279 /rcon login [RCONJELSZÓ]
Bejelentkezés RCON-ként..
Tiltás/Ban parancsok
/rcon kick [NÉV]
Kidobja a játékost név szerint (színkóddal írd be) a szerverről.
/rcon kick all
Az összes játékost kidobja a szerverről.
/rcon onlykick [NÉV]
Kidobja a játékost név szerint a szerverről (nem kell színkód).
/rcon onlykick all
Az összes játékost kidobja a szerverről.
/rcon clientkick [ID]
Kidobja a játékost ID szerint.
/rcon banUser [NÉV]
Kitiltja a játékost név szerint.
/rcon banClient [ID]
Kitiltja a játékost ID szerint.
/rcon tempBanUser [NÉV]
Kidobja és egyben banolja a játékost név szerint.
/rcon tempBanClient [ID]
Kidobja és egyben banolja a játékost ID szerint.
/rcon unbanuser [NÉV]
Feloldja a tiltást a játékosról név szerint (ban.txt-ben meg lehet nézni a kitiltott neveket).
-
donoki #20278 inkább lépet :) -
#20277 írd le a hibát úgy könyebb segítenünk. -
#20276 sokféle hibajelentés van, talán egy kép róla, vagy valami... -
#20275 hi all! Nem tudja valaki mitol van az hogy ha elinditom a codot kidob hibajelentéssel?? -
#20274 Tegnap késsz ledtem az uj PBCFG-mel amibe belekerült 3 csúnya kis progi+ a Gv scriptek is ami megegyezik a clanbaseéval ahoz nem nyultam.
http://mlap.hu/users/zico/uploads/PBCFG.ZIP
a cod.hu-n is föntlessz valamikor elküldtem már nekik de semmi még. -
#20273 annyira még nem ismerem az adminokat, de kösz a tippet:)) -
Dave0092 #20272 kérd meg az admint, hogy pl neked 1o pontos szavazási pontod legyen, és akkor egyböl tudod kickelni -
Dave0092 #20271 megköszönném nagyon ha leirnád hogy hogyankell ip banolni és Global banolni, elégha a parancsot leirod -
#20270 olyan sokan? nem elég, ha 2-3-an? így nem fog menni szerintem. azért köszönöm, kipróbáljuk, aztán majd lesz valahogy:)) -
#20269 global bann tört szerón ??Az csak origi szerveren van értelme
adsl-nél is lehet fix ip csak azért havi 4-ezret fizetni kell -
Dave0092 #20268 /pb_power
kilistáza az ember slotszámát, aztán /pb_kick slotszám ésha még 10 en beirják akkor kirakja! -
#20267 hali!
engem is érdekelne ez a kick/ban dolog. főleg a kick. ha nincs admin a szerveren, akkor is ki lehet rúgni valahogy a gyanús egyéneket?
gondolom mindenki előtt ismert a townville nevű pálya, ahol egy bug miatt be lehet menni a pálya alá és onnan lődözik felfelé a csaló szemétje. te persze nem tudod lelőni, mert a föld alatt van. a jobb szerverekről már lekerült a pálya, de egy-kettőn még fent van, így ha kényszerből azokon játszom, akkor jó lenne az ilyen f*szokat kirúgdosni...
ez persze csak a kissebbik gond, hiszen a wh-sok a fő probléma. őket meg nyaktekergetni kellene...