Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De ott a FAQ..
De egyébként ha föllépsz egy frisebb pb-jû szerverre akor is megpróbálja updatelni.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem dobott egyszer sem ki mióta játszoka COD-al multiban de, hogy kell frissíteni?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az AMD legyen veletek!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Újra telepítettem CoD2-t, mert szaggatott a multi és midnent letöröltem. Patcheltem, crackeltem, letöltöttem a szerverre amit kellett és bementem és másodszorra is kivágott ezzel az üzivel:
Pedig PB bekapcsolva. Valaki erre valami magyarázatot? :S Ne azt, ah lehet, hogy updateljem a PB-t, mert ez a reinstall elõtt ne mvolt és ma volt a reinstall 20 perce kábé és elõtte bent voltam a szerveren és nem dobott ki.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
The Matrix has you...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Mondjuk korábban nem volt gond😄DD
Lehet, én belinkeltem a megfelelõ topikba, és most módosítom si a hozzászólást, megkérem, hogy kerüljön ki hírbe.
Ha lesz, avn friss, akkor szólj.😊
Én ugyan már nem foglalkozom vele, de a cod.hu-ra is, meg ide is szivesen benézek az ismerõsök miatt😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Azt mondta minek a PB cfg meg stb..lehet rossz hírszerkesztõhõz fordultam..??
<#circling>#circling>
The Matrix has you...
Most telepítettem újra a Windowst és a Cod2-t is.
Ha belépek egy szerverre, a PB állandóan kidob "PB INIT FAILURE". (1.3 patch van telepítve)
Pedig nem csalok, semmi cheat nincs telepítve.
Mit csináljak??? Plíííz segítsetek!!!
Elõre is köszi mindenkinek! <#worship>#worship>
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
ez érvényes a névre is? azaz multi és sima beállításokat is menti ez a parancs?
The Matrix has you...
és írd b h
/writeconfig xy
xy=amien néven akarod, így ha vmikor újra alapbeállításból kezdené akkro elég beírnod h
/exec xy
és akkor rögtön betölti a beállíott cuccokat
a call of duty.hu-n is fent van? mer ott gondolom még többen látnák.
más: 1: az miért van, hogy néha mikor fellépek a megszokott szerverre, akkor az alap beállításokkal indul a gém? nekem meg nem ez van beállítva, így mindig lõhetem újra az értékeket.
2: én ASE-n keresztül szoktam játszani, ott ugye be lehet állítani, hogy milyen néven jelentkezzen be. de nem "alapbeállítás", ezért játékindítás elõtt ha elfelejtem, akkor a régi nevemet adja be. a config fájlban kell átírni, hogy mindig a jó nevet indítsa?
The Matrix has you...
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
Tudna segíteni valaki,hogy a G43scope mod miért nem müxik admiral3-ban?
köszi
Nem tudtam ,rákeresek ase ban.
az ase és xfire-ben is lehet keresni pályanévre. Ha van, akkor máris ott az ip.
ha valaki tudja a pesti hõsök terés mapot melyik serveren tudom megtalálni
az segítsen ,kéne Ip cím..
nagyon megköszönném..
Help😄
All rifles MOD 1,5-öst használunk. De az admin nem ért hozzá. Hogyan lehet beállítani hogy 1 gránát legyen. Mindig 3-at ad be. És S&D az 10perces, azt is be kéne állítani 2 vagy másfél percre. Ha vki tudja ezeket szóljon, THX elõre!!!
Fákjúal!
The Matrix has you...
Szvsz maradja jól beváltt multis szervereknél, igaz ott sem gondolkodik mindenki, de hát ez van. 😉