Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol
szlovák szerver: 40 a max 😄 mp_port 😄 angolok vs németek (aki botok xDDDD) 1. nek 1k fragje volt xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

kis Cicaa
😊😊😊

♥kis Cicaa♥

zico87
Persze ugyanugy feltudsz menni....tuti lehet kapni még csak körülkell nézni kicsikét..

És legközelebb akkor srácok és lányok ugy kérdezd..😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

kis Cicaa
nincs mit..😊

♥kis Cicaa♥

kis Cicaa
srácok<#confused><#confused><#confused>...köszi....<#rinya><#rinya>

&#9829;kis Cicaa&#9829;

és az a kérdésem hogy ha esetleg Steam-en veszem meg, ugyanolyan serverekre fel tudok menni mint a többiek akik nem steamen vették meg? elõre is kösz a választ. gondolom tudok velük is játszani

Srácok itthon lehet még kapni? se 576-nál se cdgalaxisnál se pcdome-nál nem kapható...

bigapó
köszi mindenkinek aki válaszolt!

valószínûleg a chello-s sávnövelés lesz a háttérben. újraindítottam a gépet és utánna már jó volt. gondolom kitakarította magát. köszi mégegyszer.

The Matrix has you...

trident
Lõdd ki a feleslegesen futó (kommunikáló, sávszélevõ) alkalmazásokat.
Gondolom a rate 25000 , maxpackets 60-100 be van álíltva.
Ha ezek után is problémás, akkor vagy a szolgáltatóval beszélj, vagy pedig az is lehet, hogy a szerver az ami miatt "szakadsz" (pl. szénné modolt, hibásan telepített, használt szerver, rossz kapcsolat, rossz hálózat)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Na jo... visszavonom azt a fejet<#eplus2>

Sya Barby<#mf2>

kis Cicaa
hát, nagy valószínûséggel netszakadásod van, inditsd ujra a játékot, vagy kapcsolódj ujra a netre...

&#9829;kis Cicaa&#9829;

kas123
ya lehet =), próbálj meg késõbb felmenni rá

kis Cicaa
cia betty😊

&#9829;kis Cicaa&#9829;

Nem kell arra a szerverre menni<#vigyor>

bigapó
hali!

ha connection interrupted hibaüzenet van és ki kell lépnem akkor az mi?
azt tudom, hogy a kapcsolattal van valami😊 de mit tudok csinálni, hogy ne legyen? eddig nem volt ilyen.
már harmadjára dobott ki egy szerverrõl ma, pár perce. a szerver is lehet gázos?

The Matrix has you...

kis Cicaa
meg talán a servertõl is függ...ha kifogsz egy szar, laggos szerevert akkor ij...😄😄

&#9829;kis Cicaa&#9829;

kis Cicaa
Hm...hát lehet hogy piszkálják a netedet...pl nekem a chellot folyamatosan basztatják...,sebesség növelés lenne, de egyre szarabb...pl decemberbe, 3 és 30 közt volt a pingem, most jó ha van 40 és 70 közt... külömben meg ha eleve szarakodik a net , akkor az msn még rátesz egy lapáttal...probáld ki hogy kilépsz mindenhonnan és consoléba beirod hogy /com_maxFps 100, nekem szokott segiteni...

&#9829;kis Cicaa&#9829;

zico87
Nm mert én nemcsak a Cod2 miatt vok 2-világháborus fan hanem már ovodába is az voltam..😄

220 Maketem+van 1 mp40 légpuskám+miden film megvan ami a kategoriába tartozik World WAR 2 Powaa..😄

Aha, jó tudni. Én pedig azt hittem, hogy németek MP44-gyel szaladgáltak. A shotgun az természetes, hogy kevesen használták, mert csak közel harcban lett volna jó, ahogy írtad. Thanks infot!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Netem miatt? Ezt hogy érted? Amúgy mmáskor nem volt ilyen, pedig ment msn és ilyesmi szóval az nem probléma.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

TGF van a *HkS) Klánba...bárki jelentkezhet aki alkalmasnak érzi magát!
Játszunk: BF2-ben, BF2142-ben ill. CoD2-ben...

Ha te a három játék közül min. eggyel nyomod és csapatjátékos vagy akkor jelentkezz!
Jelentkezni: [email protected] (msn és e-mail egyben)

Várunk minden lelkes játékost(nem baj ha kezdõ vagy, van türelmem mindenkihez...már megszoktam)!!!

Elõny ha van TeamSpeak-ed, ha nincs akkor majd elmagyarázom meg adok linket ahonnan letöltheted!!! 😉

Jelentkezzetek! 😉

By Meksz
Wreck86
köszi😊 és hihi,csak arra voltam kíváncsi,hogy elég-e 1.5ös patch,ezek szerint igen."3900 forintért két teljes értékû, eredeti szoftvert kapsz. Megéri. =)" ilyen occsó a cod+coduo egyben? spurizok a bótba😊 köszi!!!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

trident
van, de inkább ne kérdezd meg ott is😄
Próbáltad már feltenni? Mert ugye két lehetõség van: elsõnek a játékot teszed fel, másodjára az 1.5-ös patch. VAGY. Elsõnek az 1.5-ös hibajavítást, majd a játékot.😊

Tudom, nem egyszerû logikai feladat, de próbáld ebben a sorrendben. Az ASE és/vagy az Xfire szerverkeresõt használva fogsz egy rakat szervert találni. Az utolsó kérdésedre: igen. De ha valóban szeretsz cod-ozni, vásárold meg eredetiben, 3900 forintért két teljes értékû, eredeti szoftvert kapsz. Megéri. =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Wreck86
sziasztok!
#18790--> nem tudnátok segíteni,mert cod1 topikot nem találtam😞😞

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

bigapó
legalább eggyel kevesebb aki shotival lõ le<#ravasz1><#hawaii>

The Matrix has you...

DJ Skyline
ja igen! 😄 most is az vagyok, ha nincs is fent az SA, de terelgetem a topikot, meg figyelem mik jönnek ki a játékhoz! hát igen, konvertáltam pár autót, meg csináltam pár skint! 😄

on

jó, igaz nincs fent a CoD2, de majd felteszem, és akkor játszhatunk! általában nácikkal szoktam lenni! 😊

bigapó
nem a rossz értelmét gondoltam, hanem hogy lelkes rajongója voltál a játéknak és elég sok egyedi, a játékban alapból nem szereplõ jármûveket készítettél és raktál be a topikba. 😊
off vége😊

azért egyszer megbeszélhetnénk egy war-t és nyomhatnánk a lámák ellen😊) remélem nácis vagy😊))

The Matrix has you...

kupa link na tit van megint most már linkelve.

Egy kis reklám, remélem nem elsz gond belõle. 😄
Szóval dm kupát szervezek, igén szerint ileltve ha jól sikerüla dm késöbb sd-t is. A cím: http://cod2kupa.mindenkilapja.hu/ Gyertek.

Cia<#beka3>

kis Cicaa
cia betty😊

&#9829;kis Cicaa&#9829;

Hát ha multyba játszanék mennék oda, köszi, de épp ezt mondom, hogy nem tudjuk felrakni a multy verziót<#wink>

DJ Skyline
MSN turn off, vírusírtó turn off! voltam már így hogy épp frissített a NOD32! szervertõl is lehet szar, ha meg megvan osztva a net több gépre nálatok, akkor lehet a másik gépen hegeszt valaki valamit!

DJ Skyline
mit értesz hackelés alatt? 😄
shotgun ellen nehéz felvenni a harcot, 1 lövés 1 ember ha jól céloz az ember, természetesen mondjuk MP44-el is fellehet venni a harcot, de nehéz! zárt terekben hatásos fegyver!

zico87
A Shotiról anyit hogy vanak tényleg jó sotizó gémerek,de a sotival könyebb közelharcban,de egy thomival meglehet gyalázni azért vagy akár egy jó riflés is.

A Shotgun létezet a második világháboruban csak nagyon kevés katona használta 1000-bõl 1 ez olyan mint az MP44 aztse használták a valoságban mert csak a háború végén kszült belõle összesen 500 000 darab.

(Egy kis történelem óra by ZICO)

kis Cicaa
Hali!!
Lehet hogy a neted miatt nagy a pinged, vagya a felbontás miatt😊 Sztem használd a maxfps parancsot😊 vagy lépj ki mindenhonnan amikor játszol(Msn, letöltések, egyép megnyitott programok....)

&#9829;kis Cicaa&#9829;

Az a baj vele, hogy egy lövés és leszedi a fejed, semmi célzás, semmi második világháborús érzés nincs benne. Na meg alapból láma fegyver. Ez a tény, el kell fogadni és nem használni. Max ritkán. Ja meg kétlem, hogy a valóságban a második világháborúban használták volna a shotgunt, de hát kitudja :S.

<#wink> jogos a döntésed. Nap, mint nap van olyan velem is, hogy spawn killer szarok miatt mozdulni se tudok... bedobják a mérgezõ gázt, vagy a tûzt és meghalk csapattársaimmal. Ha meg kimegyünk, hát leszednek és hiába köcsögözöm le nem mozdul<#violent>. A shotgun itt korlátozott, egy van mindkét csapatban szóval nem vészes. Meg néha én is nyomulok vele, ha szar a statom, vagy poénból pusztán.

Wreck86
sziasztok! olvastam,hogy páran közületek játszott a cod1 -gyel. haveromnak szeretném felrakni,csak nemtudom,milyen sorrendben: alap cod,utána cod:uo és utána milyen patchet rakjak föl?Illetve ugyanez érvényes a cod1-re,mint cod2-re: ha nem eredeti a játéka:tört magyar serverekre tud attól menni?

köszi a segítséget

bigapó
hali!

régen találkoztam már a neveddel, anno még a GTA San Andreas-ban, jól kivetted a részed a "hackelésbõl"😊

azért annyira nem rossz a helyzet mostanság; igaz van egy-két láma aki nem viseli túl jól ha 3-nál többször megölik, de azért egész jó kis partikat lehet játszani.

ezt a shotgunos dolgot nem értem. már mások is írták. eddig nem sokat találkoztam ilyenekkel, de mi a különbség a többi fegyverhez képest?
mert nekem nem tûnt fel, hogy "halálosabb" lenne a többinél. 1-2 lövés és kész, a többitõl is😊 csak néha sikerül megúsznom. legtöbbször az van, hogy ugyanazzal a stukival lövünk egymásra és persze Én döglök meg. máskor meg szerencsém van és nekem sikerül kinyírni a másikat😊 szóval azért annyira nem rossz. jobb napjaimon nekem is elég jó statjaim vannak.

The Matrix has you...

DJ Skyline
valamiért én is meguntam anno! talán a shotgunos tagok miatt....talán az ugrásból lelõlek, 100 méterrõl, pisztollyal dolog miatt! talán az, ha véletlenül jó napom van, és viszonylag jól látszom, akkor rögtön csíter vagyok? passz, bár néha hiányzik egy jó kis multi! 😊

Miért untad meg? Nayon jó ám. Ha érdekel egy izgi szerver, ahol van panzersrchek vagy mi, meg mortar és kasztok, akkor szólj. Én ott szoktam játszani. Amúgy örülök, hogy a csajok se vetik meg az ilyen játékot<#eljen>.

Na és arra van valami megoldás, hogy a pingem magas? Nem töltök 😛. Ma végig, miko próbálkoztam kétszer, vagy háromszor, 90-40 között volt a pingem. Beszarás... elõbb PB, aztán most ping... és csak újra tettem a játékot.

NEOreg3
ha ennyire beszélgetni akartok, akkor kattintsatok arra a szép nagy zöld feliratra, ott megtehetitek:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kis Cicaa
cia Tina😊😊😊

&#9829;kis Cicaa&#9829;

Call of Duty 2

Sziasztok!

Én is CoD2-ztem multyba, egyszer valamikor 😊) De most már single-zek, eléggé uncsi...De fõ az, hogy lehet írtani 😊) Szia kis Cicaa <#vigyor2>