Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó sok újat akartam irni.

Jó sok van itt hoval lettek a régi nagy öregek akikel még régen játszotam.

trident
www.evebalance.com
www.callofduty.hu
www.google.com

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

bigapó
tedd be a kedvencek közé a callofduty-t, mert ott hamarabb megtalálod.

The Matrix has you...

Multkor be volt linkelve a pb frissitö valaki lenne olyan szives irja már be az oldal linkjét mert néztem vissza felé de nem találom kösz a segitséget elöre is.

kas123
ömm, mer követed az 1ik csapattársad ha meghalsz...és ha õ neki 400as pingje van akk neked is magas lesz...(nemtommé...)(ill nálam így van)

trident
/exec konfignév.cfg

Vagy pedig kicseréled a players mappában található konfigra és akkor automatikusan az fog betöltõdni.

purk2: vírusírás, spywareirtás, registry clean, töredezettségmentesítés, felesleges programok, letöltések kilövése, /rate 25000 /cl_maxpackets 100

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

hello!!!
csak azt szeretném kérdezni mi lehett annak az okha hogy ha s&d-ben meghalokk akkor amig maghalok 400fölötti a pingem, de különben 30szokott lenni. Még virus írtót is cseréltem már meg leformáztam is de nem lett jobb nincs valakinek valamilyen ötlete????? THX
bigapó
szerintem:

/exec cfg és ide kerül annak a cfg-nek a neve amit be akarsz tölteni. hogyha ez cod2szerver, akkor az, tehát

/exec cfg cod2szerver

The Matrix has you...

SrAta
tehát console és abba
/exec_cfgnev
így???

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

V43 1105
MP44-re gondoltam, pontosan nem írtad hogy melyik alakulat használta (vagy én vagyok a vagy? 😄 ) MP44-et fõleg az SS használta, ha nem tévedek 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince of Máté
az idõhöz képest elég sokan vannak fennt!

zico87
A CFG-ket a mainba bemásolod utána 0-ával lehozod a consolet és beírod hogy exec és a config teljes neve

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

SrAta
sziasztok
kellene 1 kis segítség az lenne problémám na végülis nem az de hova kell ezeket a cfg fileokat bemásolni
elore is köszi:SrAta
zico kössz a cfg-okat sokat segítettél
nagyon állat a honlapod

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

zico87
Melyik fegyót ??

Én mondtam hogy mind2 fegyót használták csak nemvolt elterjedt a Wehrmachtba az Mp44+shoti az sehol se volt valami...elsõdleges fegyó..

a cfg-met meg az aláírásomba található weboldalon megtalálod a letöltéseknél.

Robinho14
Át tudod nekem küldeni a cfg-det?

V43 1105
Ömm, 1944-ben, már használták Ardennekben, Normandiában 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zico87
Hát a CFG inkább optimalizálja a fegyvereket stb... jobban bead föleg ha van fps-ed..

zico87
guba beszívtál ??😄

Én elakadtam a GTA 8-ba ahol afömamit kell kinyírni valaki pls help.....

Robinho14
És mennyiben lessz könnyebb a játék a configoddal?

Wreck86
<#wilting><#wilting>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

sweech
ok

S.O.S. mafiában elakadtam az 5. pályán az autóversenyél.. kód kellene
köszi
zico87
Persze..én is a saját készítésû CFG-mel tolom az ipart

Robinho14
Szoktál configolni Zico?

Végülis a script, miután felmásztam a partról nem töltõdött be elõször,ez szivatott, mert most egybõl jött egy autosave, s Sgt. Randal elmondta, hogy a turreteket a németek elvitték beljebb a szárazföldre, s hogy jön velem segít elintézni azokat. Na ezt jól kiveséztük, mindenkinek további jó játékot! <#awink>

Blood & Honour. No Mercy!

Wreck86
poén:erre teljesen emléxem,megcsináltam vmiylen robbantást,de közben nem lõttem le minden ellenséget,megyek visszafelé a csapattal,egyszer azt látom,németek jönnek,de mire lõttem volna,mindegyik dobja a hátasokat,meg fekszik megfele.mondom lol,kicsit kikerültem a játékmenetet😄😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
<#hehe>

zico87
Hát SP korszak de rég volt...😄

Akkor Sgt.Randalnak jó lehet a CFG-je ha anyit bírt...😄😄

Wreck86
nincsmit😊ha meg tényleg egyedül mentél társak nélkül,akkor az vagy programhiba volt,vagy pedig annyire gyorsan mendtél elõre,hogy a társaid lemaradtak elhullottak.Volt nagyon régen nekem is egy pályán,hogy mindenkit lelõttek,míg én harcoltam,s keresetem hol vannak.Csak Sgt.Randal maradt meg,akit nem lehetett megölni,de vagy 5en lötték és mindig csak vonaglott szegény😊

Elõször is köszönöm Wreck86 a segítséged! Bár nem ez volt a probléma, de a szándék megvolt... 1000 thanx.<#worship> Még annyit, hogy már a végigjátszás rám vonatkozó részét elolvastam mielõtt írtam volna erre a fórumra, de az sem segített, mégpedig azért, mert tegnap nekiveselkedtem újból az aktulis küldetésnek (megérzés volt) és érdekes minden másképpen ment... A szakadékon felmászva egybõl társak csatlakoztak hozzám és a csillag is mást mutatott (már a valódi lövegekehez vezetett), tehát PROGRAMHIBA volt a gondom, mert elsõre tök magam gyaktam végig a pályát!

NEOreg3
van

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nfs world
van ojan patch amivel lehet sp-n és mp-n is nyomni???

NEOreg3
Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

4 ever!!!
zico87
Hát én már 2 éve nem SP-ztem szóval nememlékszem rá de 1 kis keresésel ha egybõl nemide írtál volna hanem használod a Goooglet találtál is volna csak valamiért senki se szeret keresgélni mindenki másra vár..

Cod2 Végigjátszás

Wreck86
nézd meg mi a következõ feladat,ha ott a csillag ahol mondtad várd meg míg a többiek is odaérnek,vagy keersd meg a vezetõdet,Sgt.Randall asszem,és õ fogja neked odadni a cuccost,mivel fel tudod robbantani a tanya mögött álló ágyukat.

Úgy látom ha valaki 1-2 sort ír az feltünõ, 6-ot, akkor az nem tûnik fel senkinek. Köszönöm a SEGÍTSÉGET....<#gonosz3>

ffxi
Na megtettem én is és jó lett!!! THX!!!

Fákjúal!

gabi89
Ez nekem is volt multkor de miátn letöltöttem a frissítést azután jó lett.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hello! vki meg mondaná hogy ezzel mit kéne csinálnom : Server Disconnected -nevem has been kicked via PunkBuster (for0minutes)...PunkBuster INIT FAILURE ???? :S pls help 😊
bigapó
callofduty.hu -n, baloldali menüben pörgess lefelé amíg el nem érsz a punkbuster hibaüzenetekig. ott megtalálod a megoldást, a többire is ha lesz.

The Matrix has you...

ffxi
HELP!!!
X-em állandóan Offline, mért????

Fákjúal!

SG rock
HELLO! Letöltöttem a CoD 2 -ben a Punk Buster frissítést, és végre örültem, hogy megy, egyszercsak kidob a PB, mert az irja ki, hogy :
NO PACKET FLOW !
Mit tegyek? Elõre is THX!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Üdv, Mindenkinek! Én még csak 3 napja tolom a COD2 single küldetéssorozatot, s az amerikai kampány elsõ küldetésénél sikerült elakadnom(partraszállás+s egyebbek). Minden bejárható bunkert kifüstöltem a németektõl, a harcmezõ mögötti tanyát is végignyomattam, de nekem Flak lövegeket kellene megsemmisítenem, s sárga csillag a térképen egy fából+2 hordóból összetákolt kamu löveghez vezet.<#falbav> Azzal meg semmit sem tudok kezdeni. Ellenben a tanya mögött találtam 6 db valódi löveget, de nincs nálam semmi amivel el tudnám intézni ezeket
Mi itt a teendõ? Elõre is köszi a segítséget!

trident
Ellenõrízd, hogy a szerverkonfigban ez és így szerepel-e:
set scr_killcam "1"
set sv_fps "20"

Javasolnám netán az fgcklan.hu oldalán Mash fordítását szerverkonfigügyben, de több leírást, tippet fogsz találni a callofduty.hu-n is.

robie18
Szeva! Most rendeltünk egy szervert. Kellene egy kis help, a killcam-mel van egy kis gond. Nem mutatja a halál pillanatát, mit lehetne vele csinálni? köszy elõre is

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

Úgy ahogy Tri mondja, megkeresed a cfg-ben: seta cl_allowDownload és átírod 1-re.
trident
A players mappában megnyitod szerkesztésre a cfg-t, keress rá a download szóra, nem vagyok otthon, konkrét dvart nem mondok, amelyiknél 0 van, azt írd át 1-re.

tobias88
hell, hogy tudom bekapcsolni véglegesen a letöltés engedélyezését multiban? mert átálítom yesre, és következõ indításkor már nincs bent