Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Nézd meg hogy támogatja e a linux platformot, a cod.hu-n van egy ilyen topik, de tartok tõle hogy nem tudod majd sajnos.😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
Hy nekem egy olyan lehet hülye kérdésem lenne hogy ujra fölraktam a jó kis Linuxot és ott v.hogy megoldható futtatni acod2-t origim van ugye de az Windosos...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

fery02
Sziasztok, kis problémám van. Van egy 5.1-es hangszettem, és a COD 2 azt produkálja, hogy az egyjátékos módban szól a mély hang, a multiban viszont nem 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

trident
Aki a szervert indítja, annak legyen egy tisztított installja, ha kell móddal, mapokkal, a többiek le fogják tölteni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kas123
én most toltam 1 jót (1 hét kihagyás után 😄)
ctf, 90-20 (ebbõl 2 zászlóbevivés, és vagy 10 zászlószerzás, a többi ölés)

az volt a lol, nálam a szászló, elbújtam mer nem votl a helyén a miénk, és jöttek 1szerre én, mindet lebasholtam 😄

meg mentem a zászlójukért és akkor is 4et lecsaptam 😄 az uccsó meg lelõtt😄 (hátba).

elkaptam a fonalat...

Robinho14
Én tegnap játszottam nagyot.TDM volt carentan 122-42 gyes statom lett!és 205 tel nyert a csapatom😄

Hu ma olyan jot jáccotam 76:58 volt az arányom a végén.

csak szoktunk össze jöni 10-15 gépel egy terembe lanon játszunk és a pályákat úgy akartam átvinni a többi gépre! meg meg szeretem volna nézni az új pályákat jobban ennyi

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

Robinho14
ja az egy nagy szar😄😄😄

sziasztoK!!!vki közületek ismeri a Szigeti servert?

Killer18
Jó, én nem léptem be megnézni mennyi, csak leírtam egy példát <#finom>

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

fx_sort "1" a helyes érték. Vagy a konzolba, vagy a cfg-ben írod át, mindegy...
NEOreg3
/fx_sort 1 a megfelelõ érték

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ffxi
Ja értem.

Fákjúal!

Killer18
Ez nagyon egyszerû farkasa!
Felmész ugyanoda arra a szerverre ahonnan kidobott, és lehozod a consolt 0-val és beírod oda azt amit ott is ír: fx_sort 0
kidobott a punkbuster (pb) 2 percre, mert nem 0-n volt az fx_sort-od vagy mert 0-volt. Nos ha beírod hogy fx_sort, akkor kifogja írni automatikusan hogy min van épp, ha nem nullán van beírsz nullát, ha 0-n van akkor azt kell beírnod hogy mennyi az engedélyezet, de azt oda írja hogy pl.: (0-5) akkor beírod hogy 5. aztán vársz hogy kidob-e megint.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

farkasa
JA és ase-t használok.

4X4 forever

farkasa
Sziasztok!Már több évehodolok ennek a játéknak és kb fél éve már online is játszom.De sajnos most egy probléma álja az utamat.Ilyennel eddig nem volt dolgom!!!Bizonyos szervereken (amin eddig nem volt semmi gond) ezt a hibát dobja ki :

"én" has been kicked via punk buster (for 2 minutes)...Car fx_sort=0

Het ez az és elképzelésem sincs mit tegyek.Próbáltam már ujra tenni a játékot de még az xp-t is!De semmi.Az a polyén hogy ezt csak kb 2 hónapja csinálja, eddig minden frankó volt.Tudna valaki segíteni???

4X4 forever

zico87
Jaja a lõvése+mozgási sebesség az adott gamer fps-étõl függ a ping akkor számít ha nagyon nagy mert akkor semmit se ér a sok fps..

Killer18
Még véletlen sem, az nem attól függ, hanem attól hogy kinek mekkora az FPS-e, ha a másiké nagyobb akkor az õ golyója hamarabb odaér hozzád mint a tied.
Bár lehet hogy a ping is valamennyicskét számít, de nagyon minimális.

bigapó
hali!

mikor csatlakozni szeretnék ASE alatt egy szerverhez, akkor kiírja, hogy Server is full és lehetne mégse valamint erõltetett belépést választani. az érdekes ebben csak az hogy az állapotjelzõ szerint nincs is tele!!
direkt úgy van beállítva, hogy a full-osokat ne is mutassa.
Ez azért van mert zárolták a szervert? vagy miért?

The Matrix has you...

ffxi
Ha vkinek pingje alacsonyabb mint az enyém akkor a lövedéke gyorsabb mint az enyém?

Fákjúal!

zico87
De egyébként meg az otthoni szerverindítás tök felesleges mert max te játszol rajta jókat egyedûl más nemnagyon tudd csatlakozni vagy ha tudd is nagy lessz a pingje.

Kösz látam!!! És gondolom arra gondoltál h tisztítsam meg az összes módtól meg pályától!!!! Csak reméltem valaki tud olyan megodást amitõl nem tünek el az új pályák!!! De ha nincs más megoldás akkor megcsinálom!!! És kösz!!!!!!!

Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699

Egyszer még régen kértem hogy akinek van clanja é kell neki ember az szoljon mert egy clanhoz csatlakoznék.Üzenjen privibe vagy msn en [email protected] ja és megjegyzést nem kérek.

trident

Wreck86
" Script Compile Error
Hello. I just recently got a server for COD1. But whenever I go on and change the level/gametype etc it disconnects me and says:

Script compile error
(check console for details)

Does anyone know what causes this and how to fix it?"

válasz:
"ounds like an incompatible mod try removing the mods from the main folder and see if you get it again if you can post the contents of the console here and also a screen shot or list of what is in the main folder minus the main pk3 files for the game I am looking for mod pk3 or maps that may cause the problem."

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Lenne egy kis gondom!!!!! Már vagy két hónapja tolom a cod2 interneten!!!! És azóta nem tok saját szervert létrehozni még csak úgy se h csak én legyek benne!!!! SE új pályán se régin!!!!! Mindig ezt írja ki script compile error (see console for details) Én arra gyanakszok h leszedett valami szar módot!!!! Mit tegyek???? Lehetõleg úgy h ne veszenek el az új pályák és a módok!!!!!!!!!!!!!!! Ha valaki tud segíteni vagy írja ide le vagy itt az msn címem [email protected]!!!!! Légyszi valaki segítsen!!!!!!

Wreck86
<#nyes>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Elnézést, mostmár látom. Nem vagyok ennyire hülye csak ahonnan szedtem ott cod2-es cuccok között volt és gondoltam, hogy mióta nem toltam kijött az 1.5-ös patch... Így már jó, köszi még1x <#vigyor>

trident
Kk. Nem flém miatt mondtam, reagáltam is a kapott információk alapján, a shotokon nem látható más csak a patch, verziószáma és a hibaüzenet.

csuszi
szal õ nem azért jött ide mert leszarja hogy cod1 vagxy ocd2 a topic, hanem azt hittem hogy a cod2 jéhez jó az 1.5 patch, ami nem ehhez a game-hez van. nincs õ itt eltévedve csak a saját gépén😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
a span nem vágja hogy a cod2-jéhez a cod1 patch-ét akarta rakni... nincs itt semmiféle akadás, only rossz game illetve rossz patch😊😊😊😊

MJ rulz Pink Team The Only One

trident
-vagy másoltad és ezért nem találja a registry bejegyzést,
-vagy mivel máshol van, ezért problémázik.
A megoldás ezekbõl következik.
Ha meg JOBBAN tudod, akkor azt is tudod, hogy a cod2 topikban nem szivesen foglalkoznak cod-os kérdéssel és fordítva.

tomi5534: www.callofduty.hu ; http://profbako.uw.hu ; és bizony. Azért problémázik a dedikált szerver, mert a sok felesleges custom map és mód összeakad.

kas123
😄😄😄
ha ezekután se érti...😄

NEOreg3
"...amikor telepítem az 1.5-ös cod2 patchet..."

1.5-ös patch nem létezik cod2-höz, csak 1.3-as

az 1.5-ös patch a cod elsõ részéhez készült ezért nem tudod felrakni:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kas123
ezt ! mániának hívják =)

Neo én ezt jobban tudom, mint gondolnád. Ki mondta, hogy nem az ?? (:

Wreck köszi a segítséget, de hogy állíthatnám be, hogy hová menjen a patch, ha D: meghajtón van a játék és nem lehet választani, hogy hová telepítettem, mert már elõtte jelentkezik a hiba 😞

Wreck86
www.kepfeltolto.hu/?img=93d jó helyre raktad a patch-et? mert szte a cod-ot felkéne raknod,mielõtt patch-eled 😛

www.kepfeltolto.hu/?img=93e itt meg írd be a multipalyer ben opcióknál a kulcsod,talán ez segít,de tényleg nem tetszik neki,mivel kamu kulcs😊

Lenne egy kis gondom!!!!! Már vagy két hónapja tolom a cod2 interneten!!!! És azóta nem tok saját szervert létrehozni még csak úgy se h csak én legyek benne!!!! SE új pályán se régin!!!!! Mindig ezt írja ki script compile error (see console for details) Én arra gyanakszok h leszedett valami szar módot!!!! Mit tegyek???? Lehetõleg úgy h ne veszenek el az új pályák és a módok!!!!!!!!!!!!!!! Ha valaki tud segíteni vagy írja ide le vagy itt az msn címem [email protected]!!!!! Légyszi valaki segítsen!!!!!!

NEOreg3
fiam, ez a Call of Duty 2 topik...

Ha nem jönnének be a képek akkor itt vannak:

www.kepfeltolto.hu/?img=93d
www.kepfeltolto.hu/?img=93e

Hello!

Lenne 1 olyan problémám, hogy amikor telepítem az 1.5-ös cod2 patchet akkor ezt a 2 hibaüzenetet kapom:
HIBA 1
HIBA 2

Aki tudja, hogy miért nem jó az légyszi írja meg. Én olyasmit vettem ki, hogy rossz a CD kulcs. A kulcs a FAQ-ból van, de próbáltam már másikkal is.

zico87
Nem Zico néven szoktam játszani csak néha benyomom klánevet büszkeségbõl..😄

Trident az régebben nyomja a cod2-s topicot mint én csak ritkábban ír...

Wreck86
<#nyes> lol

SrAta
ha egyszer beírtam azt az execes dolgot akkor nem kell többet vagy azt mindig be kell írni??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bigapó
Zico, Te Zico néven szoktál harcolni?? 😊))

vagy álnevet használsz? legalább privibe válaszolj, mert ha öszefutok veled a harcmezõn, akkor más szemmel célzok😊

The Matrix has you...

Zico téged ismerlek régröl de tribent et nem ismerem.a linket visont kösz

zico87
ezzel teljesen egyetértek Tridentel nagyon lusta 1-2 gamer pedig csak pl: a googlet kéne használni és megvan...Régi öregek?😄 Hát itt vunk mi Tridentel akik sztem elég régóta aktívak a topicba és segítenek is.

PB Setup

Itt ha nemtalálod meg akkor GG

trident
Milyen régi öregek? kattints a profilokra. Amúgy mirõl is beszélsz, ha a cod2 õsszel-kora télen jött ki?

Linkek: igen, a te szemeddel van baj. A cod.hu-n még én írtam errõl egy leírást, legalább három topik foglalkozik ezzel, a top10 letöltésekben is ott van, az evenbalance pedig a punkbuster hivatalos oldala.

Itt is és a cod.hu-n is naponta több alkalommal kérdés a pb frissítése, szoktak is válaszolni rá mindig, de ne csodálkozz, ha vannak olyan emberek, akiknek már teli van a hócipõjük az ismétlõdõ kérdésekkel például.

Segíteni tudok, de olvasni, gondolkodni, nézni helyetted nem.

Sehol nem találom.Azon a 3 linken se találtam mondjuk lehet hogy csak nekem bögi ki a szememet.