Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
6600GT

dx7 módban plusz 1-2 dolog levéve, simán megvan az a 300 fps

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Oh milyen szar videó kártyád lehet <#idiota><#eplus2>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

NEOreg3
300 fps fölött is 4 sec kell neki nálam, én maradok ezen az állásponton:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem baj nekem jó a PB úgyhoghy leszarom azt jóvan eddig még egyszersem kickeltek PB-miatt max akkor ha 999 volt a ping amikor töltöttem vagy specatorban convertáltam 😛

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Wreck86
losing key pockets: az nem az,mikor a server sokáig nem kap adatot a klienstõl?mert vmi gátolja,netinstabilitás,torrent letöltés...

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

trident
Ilyesmivel nem találkoztam, nézd meg a hibaüzenetet, ntán a kidobás után shift+0-val a konzolt.
A pontos hibaüzenetre van szükség a probléma szolválásához.

Alapesetben mindig ajánlatos amit Zico írt: #18969 ; ez egy általános karbantartásnak is jó.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

daf xf
Hi all!Segítene vki?
Ez mitjelent?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

LordAdam911
hy all
baj van a pb-vel, pedig kb. 3-szor update-ltem. az a gond, hogy pontosan akkor, amikor lelövök 1 embert, kidob a pb. mi ennek az oka? pls help!
elõse is nagyon köszönom!
<#help>
zico87
No packet flow-ra amegoldás ezek a lépések ellenõrzése...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Mi ez a sok lépés?
nekem miért nincs ezzel a Punk Busherel problémám?
Ki az és miért akinek enyit kell csinálnia egy egyszerü játékbeli multi miatt?

DupiDani
😄 lol koszonom nem hittem hogy ilyen szep rendszerezett okos valaszt kapok😄

~

zico87
0; nem használt mappok, felesleges módok törlése.
1; PB frissítés.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
4; Spyware, víruskeresõ és registry cleaner futtatása.
5; patch reinstall
6; játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.
7;Router? Ellenõrizd hogy a portok engedélyezve vannak e, hogy ki tudjon lépni a PB

DupiDani
figyeljetek! 😄 mellesleg hy all! azt szeretném kérdezni hogy miután kidobott a pb hogy túl régi azután letöltöttem a frissitést és miután elvágeztem ezt a mûveletet azután kidobott "no packet flow" miatt... na ez meg mi?

~

csuszi
nem.😊

MJ rulz Pink Team The Only One

zico87
Hát igen fõleg a lõvési sebeség az fps-tõl függ szóval csuszi gondolom nem 50fps-ed van ?😄

Na engem is érdekelt a téma,nem fikázok senkit csak kiváncsiságbol lemértem,alap cfg-vel,nekem nem ment 3 sec alatt és inkább a 4 sec-hez volt közelebb,több mapon is probáltam.

a gépem: amd 3800, 2 gb ram,7600 Gt

csuszi
de megy. lemértem miután piszkálni kezdtek. és gépfüggõ is, ezt is lemértük klántársakkal. részemrõl off a dolog. amúgy alap cfg. de most jönnek az aham peresze baromságok, de leszarom...

zico87
Egy jó CFG-vel+jó vasal lehetséges kilõni olyan gyorsan atöltényt hígyétek el ífjú padavanok.😄

És hát igen a Magyar cod2 scene szerint nincs jó gamer mert aki jól tolja tuti csíter ez tény rám is ahányan mondták hogy csíter vok ha kaptam volna 1millát minden szídásnál már én lennék Bill Gates helyén.😄

És tényleg zárjuk le ezt a 2-3 sec-es témát...

NEOreg3
3 sec alatt se menne

1 golyó 1 sec a felhúzással együtt:|

torrente111
a callofduty.hu-n

hy all
a punkbustert hol tom frissíteni
THX

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

csuszi
lemértem: 3-4 között sikerül. valóban ezen volt a lényeg, és nem azon, hogy ennyi idõ alatt lehetetlen felgyógyulnia, és persze közben még kapja is a többi lee lövést. nem beszélve arról, hogy akinek válaszoltam, az nem azon akadt fenn hogy 2 sec vagy 3, hanem hogy egymás után nlégyszer találtam el random. marha nagy dolog. de akadjatok fenn ezen, tényleg ez volt a lényeg, nem 2 sec hanem 3. legközelebb lemérem elõtte fotocellás atommeghajtású hypertranszporter svájci órával és milliomod secre beírom...

tomee14
2 sec alatt csak haxxal (ami végülis nem is annyira hax mer hülyeségbõl szokták használni) fast.cfg-vel tucc...

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Robinho14
te vagy a hülye 2 másodperc alatt lehetetlen kilõni lee enfieldbõl 4 golyót😄

csuszi
de amúgy peace, nem flamelek, csak az ilyen beszólások eredményezik azt hogy csítert kiáltotok fû fa ellen... tudod hogy én hányszor mondtam valakire hogy csíter? 2!!!! és miért? mert véleményem szerint a pb jól mûködik, nem tudsz csalni a serveren. de ha be tudod bizonyítani az ellenkezõjét, gyere fel serveremre, lássuk kivág-e. 😉 csak egyszerûbbb a jobbra csalót kiáltani, meg a pb szar igaz-e?😊 de tényleg csak elgondolkoztatónak írtam... <#worship><#vigyor0><#integet2>

Robinho14
Ird be a konzolba h /rate 250000

csuszi
engedd már be hogy beszólok. ez neked olyan lehetetlen, és igen mind talált. nem véletlen voltam cb eu 8. (vágod az mi?😊) - a másodikat is lenyomtam, úgy ugrottam be a top 10-be. kell demó? 😊 errõl ennyit😉 a késõbbi cb6. arcossal sem véletlen nyomtam 17 15-öt... de nem arcoskodok, csak marha vicces ez a cod scene. olyan mint a dugás, mindenki azt hiszi õ a legjobb, marhára értesz hozzá. lehetetlen. lol

Attila8805
Hi all 10 perc játék után ledob a pb losing key packet hibaüzivel azt szeretném megkérdezni hogy az mit jelent?és mit lehet ellene tenni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kas123
"2 sec alatt kapott tõlem 4 riflet"

öcsi ne szójjába =), mer ez azt jelenti h 2 másodperc alatt 4szer lõtté riflével és mind talált, AMI LEHETETLEN! felfogtad? nehogymá a nyúl vigye a zsákmányt -.-

farkasa
Killer 18 nagyon szépen köszönöm a segítséget, bár még nem próbáltam ki a de biztosan mûködni fog!!!

4X4 forever

kösz

A türelem rozsdát terem.

NEOreg3
Call of Duty2 Map and Mod Tools

keresd így

hali!
nem tudjátok, hogy létezik-e pályaszerkesztõ cod2-höz?

(és ha van, egy linket tudtánátok adni thx.
tudom google a barátom, de nem találtam, csak server creatort)

A türelem rozsdát terem.

viszont lenne egy kérdésem. Haverom felrakta a codot és kivágja minden serverröl. Ezt irja ki neki:
INPURE CILENT DETECTED INVALID IWD FILES REFERENCED

mi lehet a probléma?

Az ilyen gyökerek miatt hagytam abba a Codot! kis k.cs.g csiter!

NEOreg3
õ megejelenés óta játszik napi 10 órát, a legnagyobb klánok tagja volt, a statjait eddig meg sem tudták közelíteni, ahova felmegy, ott kiürülnek a szerverek

de véletlenül bemákolta valaki egy fejessel és most bosszút akar állni mindenkin<#gonosz1>

kis Cicaa
kb mióta játszol???

&#9829;kis Cicaa&#9829;

csuszi
miért te mennyi idõ alatt lõsz ki kibaszott 4 lövést pihi nélkül egy lee-bõl??? jó, igazad van, nem 2 hanem 2.2 sry...😉

Wreck86
anyám borogass,megint aim..

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

zico87
Én Küldök neked szívesen..Aimbotom is van....csakha netán behal a géped nem én voltam..😄

Írd be googlibee:faxláma vok csítet keresek..éstuti kihoz pár oldalt.😄

sweech
minek játszol ha balfasz vagy csít nélkül? :C

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#banplz>

hy nem tudna valaki küldeni egy használható AimBot-ot?
Ha igen akkor nagyon megköszönném, még talán torrentoldal meghívóval is megajándékoznám, de 1.3 hoz kell

msn: [email protected]
Robinho14
De nem két másodperc alatt😄

csuszi
visszamentem és nem lehet bekapcsolni a god modot. a gyerek pedig nem volt admin es rconja se volt... na???

csuszi
mert egymás után 4x eltaláltam riflével közelharcban??...látom hozzáértõ vagy😉

Robinho14
Hülye vagy!!!Az nem csít!hanem az admin be tudja álítani a csalásokat egy parancsal !és beírod h /god és téged se tudnak megölni.azzal nem foglalkozik a pb.mert az hogy mondjam!Legális csít.

trident
Nem ide írnám, de nem a pb-vel van baj.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

kas123
2 sec alatt 4 rifle lövés? ha ezt megcisnáltad akk te is csíter vagy...

csuszi
trident...van god mode ami átbassza a pb-et. nem tudom meik verziót, mert nem otthon gamaztam, de 100% hogy god mode-os volt, mindneki írta: 2 sec alatt kapott tõlem 4 riflet, egymás után 4 lövés is eltalálta részemrõl hiba nélkül, és még leis kpztam😊 nem téma, ment tovább. mondanom se kell deathmatch-es serveren nullás halállal zárt... erre varjál gombot, én azt hittem hogy véd a pb😉