Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dx7 módban plusz 1-2 dolog levéve, simán megvan az a 300 fps
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A pontos hibaüzenetre van szükség a probléma szolválásához.
Alapesetben mindig ajánlatos amit Zico írt: #18969 ; ez egy általános karbantartásnak is jó.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ez mitjelent?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
baj van a pb-vel, pedig kb. 3-szor update-ltem. az a gond, hogy pontosan akkor, amikor lelövök 1 embert, kidob a pb. mi ennek az oka? pls help!
elõse is nagyon köszönom!
<#help>#help>
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
nekem miért nincs ezzel a Punk Busherel problémám?
Ki az és miért akinek enyit kell csinálnia egy egyszerü játékbeli multi miatt?
1; PB frissítés.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
4; Spyware, víruskeresõ és registry cleaner futtatása.
5; patch reinstall
6; játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.
7;Router? Ellenõrizd hogy a portok engedélyezve vannak e, hogy ki tudjon lépni a PB
~
a gépem: amd 3800, 2 gb ram,7600 Gt
MJ rulz Pink Team The Only One
És hát igen a Magyar cod2 scene szerint nincs jó gamer mert aki jól tolja tuti csíter ez tény rám is ahányan mondták hogy csíter vok ha kaptam volna 1millát minden szídásnál már én lennék Bill Gates helyén.😄
És tényleg zárjuk le ezt a 2-3 sec-es témát...
1 golyó 1 sec a felhúzással együtt:|
a punkbustert hol tom frissíteni
THX
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
öcsi ne szójjába =), mer ez azt jelenti h 2 másodperc alatt 4szer lõtté riflével és mind talált, AMI LEHETETLEN! felfogtad? nehogymá a nyúl vigye a zsákmányt -.-
4X4 forever
A türelem rozsdát terem.
keresd így
nem tudjátok, hogy létezik-e pályaszerkesztõ cod2-höz?
(és ha van, egy linket tudtánátok adni thx.
tudom google a barátom, de nem találtam, csak server creatort)
A türelem rozsdát terem.
INPURE CILENT DETECTED INVALID IWD FILES REFERENCED
mi lehet a probléma?
de véletlenül bemákolta valaki egy fejessel és most bosszút akar állni mindenkin<#gonosz1>#gonosz1>
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Írd be googlibee:faxláma vok csítet keresek..éstuti kihoz pár oldalt.😄
Ha igen akkor nagyon megköszönném, még talán torrentoldal meghívóval is megajándékoznám, de 1.3 hoz kell
msn: [email protected]
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."