Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
The Matrix has you...
SZerk: megtaláltam a hiba okát(1 másik fórumon):
Hello,
Ez az internetkapcsolatod miatt van... semmi koze a csalashoz, semmi, hogy "normalis" CD_key-ed van- vagy sem! A PunkBuster azert dob ki, mert "elvesztetted a csomagjaidat", tehat a kapcsolatod "szaggat, akadozik"! Valami nincsen rendben a szolgaltatoval. Esetleg meg mikrohullamo net_nel szokott ez elofordulni, hogy a csomagok nem ernek celba, vagy nem az osszes! (szerverhez)
Ez a problema all fennt nalad is. Jatekon belul ezzel nem tudsz semmit kezdeni. Várj par napot, hatha rendbejonnek a dolgok a szolgaltatoval...
Neoreg: hát jah =)<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
pedig utánam neki volt a legjobb statja D:
azért csíterezett le, mert toujane mapon angol kezdõn kiszedtem a tank alól sniperrel😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
pb init faulire vagymi.
ok akkor pb frissítés de még mindig.
Hát komolyan mondom hajam eldobom.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az a szitu hogy feltettem az 1.3-as pathcet a cod2-õmhöz. Minden oké a multi player mûxik is de a single player valahogy nem akar nem tudnátok megmondeni hogy miért?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Már cod:uo óta jáccok neten és ilyen nem volt még soha!
kösz
A neved elé be kell rakni egy ^ jelet (ALT Gr + 3) majd a színkódot, és utána pedig a nevedet.
Az aktuális szín mindig a következõ ^ jelig tart. A színkódok a következõk:
0= Fekete
1= Piros
2= Zöld
3= Sárga
4= Kék
5= Cián
6= Lila
7= Fehér
8= Nemzetenként változó, ha Amerikai, ha Brit, vagy ha Orosz vagy.
9= Szürke
Milenne ha a multiplayer beállításban yes-re állítanátok és nem töltögetnétek a játék alatt?!
figyu mondja már + vki h lehet az Xfire-vel +csinálni h szines legyen a nevem???-mert az egyik serveren kérdeztem 1-ikse mondta volna +!!<#mf1>#mf1>
szal lécci segítsetek!!!! elõre is kösz
Valaki segítsen pls ledobál a pb Losing key packets miatt.
Mi a baj?
Rate 25000 ahogy kell eddig nem volt vele baj soha.
A callofduty.hu-n a pb hibaüziknél nem volt.
The Matrix has you...
♥kis Cicaa♥
Általános hiba: Frissítettem a PB-ét és hibát ír ki no packet...
honnan tok jó frissítést letölteni PLEASE!!!
2.8 Intel Celeron CPU, 200 GB Maxthon HDD, 512 Kingstone RAM, nVidia 6200, C-Media 5.1, stb...
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
a képen mit kell nézni? melyik vagy te?
The Matrix has you...
+próbáltam beírni ahogy mondtad : játék közben a "0"-val +nyitott conzolba való beírást ; be is írtam de utána +int azt írta ki mint az elõbb vagyis semmit sem értem el vele! Nincs vmi másik +oldás? elõre is kösz
MJ rulz Pink Team The Only One
nyomorékok, errõlennyit. arcoskodok mi??😉 faszfejek
MJ rulz Pink Team The Only One
csuszi akkor a CB-s infodba elvileg lehett követni az eredményeidet.
( a consolt a 0-val nyitod meg , és mielõtt irsz töröld ki a 0-t)
♥kis Cicaa♥
figyu azt szeretném kérdezni tõletek h:
folyton amikor játszani akkor kilép h : hiba és ezt írja ki :
"Server Disconnected Sucre has been kicked via Punkblaster (for 0 minutes)... Cvar fx_sort=0
<<<<----------- ez mit jelent ?--mit kell vele csinálnom?-elõre is kösz