Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zico87
Hídjünk Csuszinak..😄 Lehet elért már valamit akkor GG neki magyar HUN CB ladder 8 stb..az nem eredmény mondjuk már sry Csuszi...Ha EU 5on5 EU Ladderbe elérítek a 8-ik helyett akkor az már szép a magyar CB-s ladder az nevetséges.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

kas123
igen =), a szolgáltatónak a hibája...most voltak ugye sávszélességemelések ezért lehet ingadozás...

bigapó
ha a kapcsolat megszakad az az én hibám, de gondolom nem a gépé, hanem a szolgáltatással van valami. ez kérdés volt. 😊

The Matrix has you...

kas123
grr már megint elkezd kidobálni a pb, losing key packet...:@
SZerk: megtaláltam a hiba okát(1 másik fórumon):

Hello,

Ez az internetkapcsolatod miatt van... semmi koze a csalashoz, semmi, hogy "normalis" CD_key-ed van- vagy sem! A PunkBuster azert dob ki, mert "elvesztetted a csomagjaidat", tehat a kapcsolatod "szaggat, akadozik"! Valami nincsen rendben a szolgaltatoval. Esetleg meg mikrohullamo net_nel szokott ez elofordulni, hogy a csomagok nem ernek celba, vagy nem az osszes! (szerverhez)
Ez a problema all fennt nalad is. Jatekon belul ezzel nem tudsz semmit kezdeni. Várj par napot, hatha rendbejonnek a dolgok a szolgaltatoval...

Neoreg: hát jah =)<#eplus2><#nyes>

NEOreg3
veszélyes fegyver ám a tapasztalat😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kas123
😄😄, engem is le wh-ztak ma. Pont toujane-n. Némettel vagyok (SD-n) és szinte 100%, hogy valamelyik brit odamegy kempelni a dobozok mögé...(80%ba (az õ szemszögébõl) a dobozok bal oldala felé megy)...és én már úgy mentem oda, hogy oda céloztam...és lelõttem, erre jött a csíterezés...én meg hiába maygaráztam nekik, nem hitték el...és kicket kaptam =(

NEOreg3
na megint megkaptam a napi "WH-s vagy" adagomat

pedig utánam neki volt a legjobb statja D:

azért csíterezett le, mert toujane mapon angol kezdõn kiszedtem a tank alól sniperrel😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Attila8805
Thx megpróbálom.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Makee
dögölj má meg cb profiloddal együtt htxbye...<#wilting>

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4

Vannak azért itt értelems emberek

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

kas123
töröld le a pb mappát, és töltsd le a pb installálót és installáld fel, nekem ez segített =)

Dietrich
vagy leszedi innen a colorname nevû progit és úgy szinezi ahogy akarja

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

torrente111
sziasztok.segítsetek pls az lenne a problémám,hogy ha a közösbe írok játék közben azokat nem látom csak azokat a beírásokat amik a saját csapattol jönnek? kösz

Attila8805
Na ok volt egy registry clean!
pb init faulire vagymi.
ok akkor pb frissítés de még mindig.
Hát komolyan mondom hajam eldobom.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
A single-hez kell crack vagy vedd meg eredetiben mint mi<#ravasz1>

kas123
énse töltök játék közbe <#mf2>

Hellósztok!
Az a szitu hogy feltettem az 1.3-as pathcet a cod2-õmhöz. Minden oké a multi player mûxik is de a single player valahogy nem akar nem tudnátok megmondeni hogy miért?
Na végre egy értelmes ember

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Attila8805
Yes-en van és nem töltök játék közben!<#mf1>
Már cod:uo óta jáccok neten és ilyen nem volt még soha!

jah okéé naon
kösz
és hova írjam be? a multi beálításoknál?
sweech
multiplayer optionsben csináld

Hogyan tudok szép, színes nevet készíteni magamnak?

A neved elé be kell rakni egy ^ jelet (ALT Gr + 3) majd a színkódot, és utána pedig a nevedet.
Az aktuális szín mindig a következõ ^ jelig tart. A színkódok a következõk:

0= Fekete
1= Piros
2= Zöld
3= Sárga
4= Kék
5= Cián
6= Lila
7= Fehér
8= Nemzetenként változó, ha Amerikai, ha Brit, vagy ha Orosz vagy.
9= Szürke

Szátok meg mi a fért nyafogtok azért a kiszott PB-ért?
Milenne ha a multiplayer beállításban yes-re állítanátok és nem töltögetnétek a játék alatt?!

csááá mindenkinek!
figyu mondja már + vki h lehet az Xfire-vel +csinálni h szines legyen a nevem???-mert az egyik serveren kérdeztem 1-ikse mondta volna +!!<#mf1>
szal lécci segítsetek!!!! elõre is kösz
Attila8805
Na frissítettem a pb-t most meg no packet flow:-(

kas123
sztem nem original a serial-od...ezé dob le

Attila8805
Ilyen tényleg nincs!
Valaki segítsen pls ledobál a pb Losing key packets miatt.
Mi a baj?
Rate 25000 ahogy kell eddig nem volt vele baj soha.
A callofduty.hu-n a pb hibaüziknél nem volt.

bigapó
ha meg venné a fáradtságot és átnézne pár callof-os oldalt, akkor nem kellene várnia addig - nem kell messzire mennie, mert a bannerban is van egy...nem vagyok egy nagy guru, de ez még nekem is ment...és érdekes, azóta is játszom minden gond nélkül.

The Matrix has you...

kis Cicaa
én át tom küldeni neked...csak vasárnap 5 után, addig nem vok elérhetõ

&#9829;kis Cicaa&#9829;

Dávca
Csátok!
Általános hiba: Frissítettem a PB-ét és hibát ír ki no packet...
honnan tok jó frissítést letölteni PLEASE!!!

2.8 Intel Celeron CPU, 200 GB Maxthon HDD, 512 Kingstone RAM, nVidia 6200, C-Media 5.1, stb...

Wreck86
egyzserû: a program ciklusa nem engedi ezt meg.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

kas123
te csíra, attól h ezeket az eredményeket elérted NEM TUDSZ 2 másodperc alatt 4 rifle lövést leadni!!!! (cheat/hax nélkül...) EZT FOGD MÁR FEL! ennél szájbarágósabban nemtudom mondani...

NEOreg3
fú az már valami

sweech
kamu 😄

bigapó
a config.cfg-ben írd át. nekem ott sikerült és azóta nincs gond vele.
a képen mit kell nézni? melyik vagy te?

The Matrix has you...

köszi Cicaa de nem sikerült <#shakehead><#shakehead><#shakehead>
+próbáltam beírni ahogy mondtad : játék közben a "0"-val +nyitott conzolba való beírást ; be is írtam de utána +int azt írta ki mint az elõbb vagyis semmit sem értem el vele! Nincs vmi másik +oldás? elõre is kösz
csuszi
bdn cb 2. volt amikor gémeltem vele, elõtte cb 20.al, elõtte cb 30. elõtte cb 50 körül stb stb stb...látszik a pontokról faszomat a meghazudtolós kurva eletbe

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
nem hazudoklamik. lowosok?? azert vagyunk majdnemminden ladder-ben top 20-ban, igaz most volt egy pár kicsúszásunk és leestünk, lehet utánanézni. vajon ki az aki az sk-at beverte 3-ból 3szor? vagy hun 8. at leverteünk 21 tizenvalamennyire?? nem kell a levegõbe beszélni és hülyeségeket irogatni. jaaaa hogy én nem voltam cb.8. ti azt aztán vágjátok. hogy miért estem vissza? nem is estem vissza, rövid történet aztán linkelem a profilom: cb 8. a 80. kihívott, én közöltem vele hogy ok, csak a serverrel gondjaim vannak, nemlehet streamelni. ezt légyszi jrja bele a kihívásba. mondta hogy nem téma, nem konfliktol, mehet a war. szokásosan akik ismernek tudjak milyen kis lami vagyok, mindenkinek bedõlök: 17 - 5 re lenyomtam, persze bekonfliktolt. erre mivel nem bírom ha meghazudtolnak, mint itt ti, inkabb szetosztottam a klantarsaim kozott laza 1400 pontomat, hogy a geek ne kapjon tolem semmit. nevemet termeszetesen megvaltoztattam 1-re. de akinem hiszi hogy enyem a profil, mondjon egy nevet es arra valtoztatom... faszfej banda!!!!!!!!!!!!!!!!!
nyomorékok, errõlennyit. arcoskodok mi??😉 faszfejek

zico87
Hát most is EU-ba a top 20-ba 3 magyar van és õk azért ismert magyar klánokba nyomják akik a sima ladderba is bizonyítottak már.

kas123
ne nagyzolj itt 😛, lehetetlen! vágod? LEHETETLEN!

zico87
Hát kitudja..lehet igaz lehet nem..hát egy Névtelen klánból EU 8-ik..hát...😄

csuszi akkor a CB-s infodba elvileg lehett követni az eredményeidet.

bigapó
nekem csak most tûnt fel 😛 😄D

The Matrix has you...

NEOreg3
ööö már nagyon rég ez a logóm😄

bigapó
off:

hopp, egy újabb Mátrix rajongó😊)

on:

The Matrix has you...

NEOreg3
lehet a társai bénák, de csuszi gyakran hozza a kört, akár egyedül is😄

kis Cicaa
Cia! írd be consoléba hogy /fx_sort=1
( a consolt a 0-val nyitod meg , és mielõtt irsz töröld ki a 0-t)

&#9829;kis Cicaa&#9829;

csuszi amugy nemhiszem h eu cb 8. is voltál....klántársad azt mondta elég low-ok vagytok...szal kicsit hihetlen az eu cb 8. egy KBG-s gyerektõlxDXD

Helllo mindenkinek,
figyu azt szeretném kérdezni tõletek h:
folyton amikor játszani akkor kilép h : hiba és ezt írja ki :
"Server Disconnected Sucre has been kicked via Punkblaster (for 0 minutes)... Cvar fx_sort=0
<<<<----------- ez mit jelent ?--mit kell vele csinálnom?-elõre is kösz
csuszi
maradj😉😊