Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
blah <#hehe> egyszerû,de nagyszerû.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Thanks!<#wave> Nem erre gondoltam, hanem valami verzió számra, de végülis igazad van.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

NEOreg3
amit az xfire.com-ról le lehet tölteni😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

<#wave>

Xfire-bõl mi a legújabb verzió? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zico87
Küld be a hibaüzit vagyHátha itt megtalálod a megoldást

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

trident
konkrét hibaüzenetet írd be, másold le vagy linked és/vagy FAQ/cod.hu

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

NEOreg3
sok oka lehet annak, hogy kidob a punkbuster, az lenne a legjobb, hogy leírod miylen hibaüzenetet írt ki miután kivágott a szerverrõl

ha custom map van a szerveren (és épp az fut), azt muszáj letöltenie mivel neked nincs meg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

császtok nem tudnátok nekem elmondani hogy a játékból miért dob ki a PunkBuster program?
Amúgy most telepítettem fel meg má leszedtem hozzá a m,agyarosítást is csak amikor belépek elkezdi letölteni a mapot is.
ha van valami tanácsotok ittvan az msn-em: [email protected]
NEOreg3
biztos lehet, de csítelés...

bigapó
hali!

ki tudja, hogy mi annak a szervernek a neve, ahol van egy olyan pálya ami egy kikötõ, de kalózos korszakban? van asszem 2 hadihajó amirõl lõnek és van egy erõd is. az angoloknak itt van a zászlójuk.

The Matrix has you...

Hello mindenkinek!

Tényleg létezik olyan ,hogy lehet állítani a lövés erõsségén?(a cod-ban)
És ha lehet az nem csítelés?
<#eljen>, bár kicsit meglepett hogy te irtad 😉

HUNtalicska93
köszi

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Hát majd megpróbáljuk. Thx a válaszokat.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zico87
A PB-vel nincs gond..csak bekell állítani 1-xer aztkéssz....

NEOreg3
/fx_sort=1

akkor ezt is be kell írnia

cvar fx_sort=0 valami ilyesmi
cvar rate 5000 ez is volt
meg szinte mindent amit kiírhat

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

NEOreg3
ez attól is függ mit írkál ki a haverodnak...

Ez a Punk Busher akkora szar havernál folyton ledobál még frissítettem is és akkor is ledobál az a /rate 25000 vagy akármennyi beirok az sem segít. Na ez miért van?
Nálam minden frankó pedig ugyanúgy tettem fel mindent ahogy havernál csak nekem a pb frissítés sem kell mert nem dobál le. Engem miért nem dobál le?

NEOreg3
konzolba írd be: /rate 25000

HUNtalicska93
ez lemaradt:
HELP

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

HUNtalicska93
http://xs514.xs.to/xs514/07152/hiba.png

jah,és ezt mai nap 35.-ére
az Nvidia 7600GS az a nevem

zico87
na jó sztem hagyjuk csuszit ismerjük el EU CB 8-ik volt és kap mindenkitõl egy szép kis GG-t

Értelmetlen FLAME WAR Off pls...

bigapó
szerintem meg az lenne a megoldás, ha megbeszélnénk egy idõpontot, mindenki akinek van problémája az említett adatokkal vagy csak akar egy kicsit bizonyítani magának és nekünk, az megjelenne egy szerveren és nyomnánk egy k*rva nagy war-t. mindegy mit, csak lõjjük le egymást. persze csítmentesen😊 na, ott kiderülne, hogy ki a király, nem??

The Matrix has you...

kas123
=P, így van =), köszi =) 😄
am télleg ne veszekedjünk ezen, tök fölösleges...

NEOreg3
na akkor tisztázzuk:

írtad a 2 sec-es hsz-t
õ írta arra, hogy lehetetlen (nem az hogy 4 találat, hanem hogy 2 sec alatt 4 lövés)
te csak utána ismerted be hogy 3-4 között

nm

csuszi
na itt hagytam abba ha nem bírod elolvasni amit írok:
": beismertem hogy nem 2 sec (3-4 között írtam is...)!!!!!!!!!! es sry, de nem azon volt a hangsúly, hanem hogy nem lehetett felgyógyulás..."
gg😉
es bb reszemrol off. vagy az se...

MJ rulz Pink Team The Only One

kas123
várjá öcsipók, ""2 sec alatt kapott tõlem 4 riflet"
öcsi ne szójjába =), mer ez azt jelenti h 2 másodperc alatt 4szer lõtté riflével és mind talált, AMI LEHETETLEN! felfogtad? nehogymá a nyúl vigye a zsákmányt -.-" ez volt a teljes hsz-em

talán te is megtanulhatnál figyelmesen olvasni...

MER AZ A lehetetlen H 2 másodperc alatt 4szer lõtté riflével és mind talált!!!!

u.i.: Sztem erre is visszaírsz vmi hülyeséget h mentsd az irhádat...

csuszi
pedig a 19048-as elég szájbarágós volt. oan amerikaneres... de úgy látszik az is elég kevés!

csuszi
te szrtm funkcionális analfabéta vagy:
már egy párszor leírtam: EU voltam, hut ti mondtátok...
2.: beismertem hogy nem 2 sec (3-4 között írtam is...)!!!!!!!!!! es sry, de nem azon volt a hangsúly, hanem hogy nem lehetett felgyógyulás... és idézek egy hsz-t:
"...4szer lõtté riflével és mind talált, AMI LEHETETLEN! felfogtad? nehogymá a nyúl vigye a zsákmányt -.-"

kas123
na akkor...
"2 sec alatt kapott tõlem 4 riflet"(tõled idéztem)...ez kb akkor álná meg a helyét ha 4 sec 4 lövés...

az h betalált mind1ik azzal nincs semmi baj...
De ha télleg sikerült 2 SEC ALATT 4 rifle-t lõni! akkor CSÍTER VAGY! haveromnak 450 fps-e van és õ neki 4 másodperc 4et lõni...

Hun 8diknak lenni aztán télleg k nagy dolog...a Magyar színvonal a béka segge alatt van...(+ sok jó játékos nem cb-zik =P, szal nem biztos h te bennelennél akár az elsõ 50ben is...)

én élõben is ugyanezt mondanám...

NEOreg3
óó a nagy oreg faszfejkmit osztja itt az eszt.

csuszi
nah most megnyilatkozott a korod zico. faszom se dicsekedett vele es ne karomkodjal ram plz, en se tettem. kronologiaui sorrendben:
irtam nektek talalkoztam egy sraccal aki tuti godmodos volt pb serveren, mert felgyogyulas nemlehetett mert 2 sec alatt lottem ra random 4 lovest
megragadtatok alenyeget es a 2 secenn lovagoltatok
valaszom, sry,nem 2 sec hanem 3 es negy kozott lehet visszaolvasni
valasz: nem csak azon van a hangsuly hanem azon is hogy egymas utan negy random bement zsinorban ooooo aztaaaaa beszarok...ez tuti aim
es termeszetesen sertegetesek, hogy a, csiter vagyok, b faszlem,anti pro
valaszom nem veletlen voltam eu 8 cb, es nem vagyok csiter
valaszotok hazug vagyok
es erre belinkeltem
valasz, nagy kaland hunba 8. lenni...
hm..tenyleg en vagyok afaszfej,ugy latszik kicsi kor kell ahhoz hogy za ember elismerje ha baromsagot ir valakinek, vagy ha valakit ok nelkul bant. majd felénottok
valaszotok lesz: óó a nagy oreg faszfejkmit osztja itt az eszt.
valaszom: off, nem hun scene-es magyar lamikkal fogok vitatkozni neten. eloben nem egeszen igy osztanatok az eszt... jah es ennek ellenere peace, nem 29 evesen fogok 10-en evesekkl balhezni. abbol kinottem😉 csak nem szeretem ha ok nelkul basztatnak... regen volét itt ilyen sörös smile, vagy mashol lattam tökmindegy kepzeljetek ide😉 bb

zico87
Jóvan csuszi...olvasni nemtudok..mert te vagy a HUNPro sry nemlehet olyan tökéletes mindenki mint te..kis faxnoob.😄
Én Normális vok..és öszintén csuszi ki a gecit érdekel hogy hol az anyámba voltál EU-ba ??legyél büszke rá azt késsz..de kutyát nemérdekli...

kas123
ne nézz hülyének, tom h mire válaszoltál...de sztem nem mondott semmi rosszat...a magyar szint a béka segge alatt van =)

NEOreg3
egyszer sem említetted, hogy EU, csupán a profilodban lehet észrevenni a kis kék zászlót az 1on1 mellett

csuszi
erre való, hogy nézed mire is válaszoltam😉

kas123
mi van? :S nemvágom h mé nem normális Zico...

csuszi
vagy az olvasás már nem megy...azt hittem te zico normális vagy. sebaj, tévedni emberi dolog!

csuszi
neis zavarjon hogy eu volt...

zico87
CPU,Ramot Biosból de azért vigyázz nehogy füstbe ment terv legyen avége..
a VGA GPU-ját pedig Windowsból pl: a PowerStrip nevû progival vagy atikhoz kimondottan a radlinker jó.

Ja és Mindenkinek Kellemes Húsvétott így megkésve is...csak hát aztse tudom hol vok..😄

mrbaba
és azt hol huzzam feljebb??

Üdv:: baba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

NEOreg3
vedd lejjebb a grafikát illetve a CPU, GPU, RAM-ok stb. órajeleit húzd fel

kas123
mrbaba
hellosztok!!!!!!!!!
Nem tud valaki FPS növelö cfg-t küldeni????????????????,
Elõõre is thnx!!

ÜDV.: Baba
([email protected]) msn

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Attila8805
Ááááááá nagyon király😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

NEOreg3

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kas123
olvass vissza, köszönm =)

u.i.: H Lehetnek Ennyire lusták az emberek?! <#boxer> 4 hsz-szel alattad van!!!! bazze :@@@

ronihun
Sziasztok!Segítsetek légyszi ha tudtok.Tehát már pár hónapja játszok de most minden szerverrõl kidob és ezt írja ki:Hunter has been kicked via Punk Buster(for 0 minutes)... Restriction:Losing keys packets (és itt mindig mást ír ki)pl😞😎606 26d...
PLZ ha tudtok segítsetek.Szerintem vmit a konzolba kell írni de nem tom..
Köszönöm

...