Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xfire-bõl mi a legújabb verzió? :S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ha custom map van a szerveren (és épp az fut), azt muszáj letöltenie mivel neked nincs meg
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amúgy most telepítettem fel meg má leszedtem hozzá a m,agyarosítást is csak amikor belépek elkezdi letölteni a mapot is.
ha van valami tanácsotok ittvan az msn-em: [email protected]
ki tudja, hogy mi annak a szervernek a neve, ahol van egy olyan pálya ami egy kikötõ, de kalózos korszakban? van asszem 2 hadihajó amirõl lõnek és van egy erõd is. az angoloknak itt van a zászlójuk.
The Matrix has you...
Tényleg létezik olyan ,hogy lehet állítani a lövés erõsségén?(a cod-ban)
És ha lehet az nem csítelés?
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
akkor ezt is be kell írnia
cvar rate 5000 ez is volt
meg szinte mindent amit kiírhat
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nálam minden frankó pedig ugyanúgy tettem fel mindent ahogy havernál csak nekem a pb frissítés sem kell mert nem dobál le. Engem miért nem dobál le?
HELP
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
jah,és ezt mai nap 35.-ére
az Nvidia 7600GS az a nevem
Értelmetlen FLAME WAR Off pls...
The Matrix has you...
írtad a 2 sec-es hsz-t
õ írta arra, hogy lehetetlen (nem az hogy 4 találat, hanem hogy 2 sec alatt 4 lövés)
te csak utána ismerted be hogy 3-4 között
nm
": beismertem hogy nem 2 sec (3-4 között írtam is...)!!!!!!!!!! es sry, de nem azon volt a hangsúly, hanem hogy nem lehetett felgyógyulás..."
gg😉
es bb reszemrol off. vagy az se...
MJ rulz Pink Team The Only One
öcsi ne szójjába =), mer ez azt jelenti h 2 másodperc alatt 4szer lõtté riflével és mind talált, AMI LEHETETLEN! felfogtad? nehogymá a nyúl vigye a zsákmányt -.-" ez volt a teljes hsz-em
talán te is megtanulhatnál figyelmesen olvasni...
MER AZ A lehetetlen H 2 másodperc alatt 4szer lõtté riflével és mind talált!!!!
u.i.: Sztem erre is visszaírsz vmi hülyeséget h mentsd az irhádat...
már egy párszor leírtam: EU voltam, hut ti mondtátok...
2.: beismertem hogy nem 2 sec (3-4 között írtam is...)!!!!!!!!!! es sry, de nem azon volt a hangsúly, hanem hogy nem lehetett felgyógyulás... és idézek egy hsz-t:
"...4szer lõtté riflével és mind talált, AMI LEHETETLEN! felfogtad? nehogymá a nyúl vigye a zsákmányt -.-"
"2 sec alatt kapott tõlem 4 riflet"(tõled idéztem)...ez kb akkor álná meg a helyét ha 4 sec 4 lövés...
az h betalált mind1ik azzal nincs semmi baj...
De ha télleg sikerült 2 SEC ALATT 4 rifle-t lõni! akkor CSÍTER VAGY! haveromnak 450 fps-e van és õ neki 4 másodperc 4et lõni...
Hun 8diknak lenni aztán télleg k nagy dolog...a Magyar színvonal a béka segge alatt van...(+ sok jó játékos nem cb-zik =P, szal nem biztos h te bennelennél akár az elsõ 50ben is...)
én élõben is ugyanezt mondanám...
irtam nektek talalkoztam egy sraccal aki tuti godmodos volt pb serveren, mert felgyogyulas nemlehetett mert 2 sec alatt lottem ra random 4 lovest
megragadtatok alenyeget es a 2 secenn lovagoltatok
valaszom, sry,nem 2 sec hanem 3 es negy kozott lehet visszaolvasni
valasz: nem csak azon van a hangsuly hanem azon is hogy egymas utan negy random bement zsinorban ooooo aztaaaaa beszarok...ez tuti aim
es termeszetesen sertegetesek, hogy a, csiter vagyok, b faszlem,anti pro
valaszom nem veletlen voltam eu 8 cb, es nem vagyok csiter
valaszotok hazug vagyok
es erre belinkeltem
valasz, nagy kaland hunba 8. lenni...
hm..tenyleg en vagyok afaszfej,ugy latszik kicsi kor kell ahhoz hogy za ember elismerje ha baromsagot ir valakinek, vagy ha valakit ok nelkul bant. majd felénottok
valaszotok lesz: óó a nagy oreg faszfejkmit osztja itt az eszt.
valaszom: off, nem hun scene-es magyar lamikkal fogok vitatkozni neten. eloben nem egeszen igy osztanatok az eszt... jah es ennek ellenere peace, nem 29 evesen fogok 10-en evesekkl balhezni. abbol kinottem😉 csak nem szeretem ha ok nelkul basztatnak... regen volét itt ilyen sörös smile, vagy mashol lattam tökmindegy kepzeljetek ide😉 bb
Én Normális vok..és öszintén csuszi ki a gecit érdekel hogy hol az anyámba voltál EU-ba ??legyél büszke rá azt késsz..de kutyát nemérdekli...
a VGA GPU-ját pedig Windowsból pl: a PowerStrip nevû progival vagy atikhoz kimondottan a radlinker jó.
Ja és Mindenkinek Kellemes Húsvétott így megkésve is...csak hát aztse tudom hol vok..😄
Nem tud valaki FPS növelö cfg-t küldeni????????????????,
Elõõre is thnx!!
ÜDV.: Baba
([email protected]) msn
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
u.i.: H Lehetnek Ennyire lusták az emberek?! <#boxer>#boxer> 4 hsz-szel alattad van!!!! bazze :@@@
PLZ ha tudtok segítsetek.Szerintem vmit a konzolba kell írni de nem tom..
Köszönöm
...