Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄 😄
itt regisztrálsz, leszeded a programot, felteszed, belépsz a regisztrált neveddel és már keresheted is a jobbnál jobb szervereket
alternatív megoldás az all seeing eye nevû program, az semmiylen regisztrációt nem igényel (linket nincs kedvem keresni, callofduty.hu-n megtalálhatod talán)
ja és szükséges a CoD2 1.3-as patch-et feltenned és punkbustert engedélyezned a multiplayer optionsban továbbá a konzolba írd be ezeket idézõjelek nélkül: "/cl_maxpackets 60" és "/rate 25000" és "/fx_sort 1"
tudnám szájbarágósabban is, de most nincs kedvem😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
tudna nekem valaki segiteni hogy hol tudok cod2 servere belépni.
rengeteg klán van itt elérhetõséggel, rengeteg csak tagokat gyûjt, skill nem számít nekik, ha annyira akarsz klánt, akkor kicsit kutass utána
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
ja és még egy fontos dolog, a rendszer nagyon érzékeny a "WH-s vagy" "cfg-s láma" és hasonló chates beszólásokra, szal minél több iylen üzenetet küldesz annál valószínûbb, hogy az infinity ward-os srácok megharagszanak rád és nem küldik el a skill pack linkjét
wh különben se létezik aki wh-t használt azt már rég kivégezték középkori modszerekel
A CFG az anyit tessz tényleg hogy az adott játékosnak a beállításait tartalmazza,nagy divat mostanság lecfg-zni az ellent fõleg HUN Pubon most ez a menõ de sokan sztem aztse tudják mirõl beszélnek csak mondják..nekem is saját cfg-m van de nem tûlélõ csak olyan grafikán,egér érzékenység stb..re van amit é szeretek
Korábban már volt letöltve a mininobizm v.15-ös verzió, az bejött nagyon. Meg a villogós, hecsotos bindek, na az még kell ha jó játékos akarsz lenni. =)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..."
<#idiota>#idiota>
ez olyan cfg, amit be kell másolni a játék megfelelõ könyvtárába? vagy szerveres? elmondanád pár szóban mit tartalmaz, mi változik?
The Matrix has you...
CFG Pack by ZICO
De azért itt van 1 elég sok CFG-t tartalmazõ gyûjtemény
tegnap voltam a northwest europe-os szerveren, elég brutál. legfõképp a hangok tetszenek, gondolom eredetiek, azért más😊 pálya nem mind jó, de játszhatóak.
The Matrix has you...
😛
😛😛😛😛
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
a külföldi szervereknél: max 10%ukra...de inkább 5%
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
2. ? single és multi? 1szerre? 1 idõben? vagy úgy, h 1szer single másszor multi?! mer ha így akkor Vedd meg eredetiben...és akkor fogsz tudni singlézni is.
1: Vki a .::Bitbarat::. szerverrõl nem tudja miért nem enged be a szerver?
Mert ki hozza a map képét utána meg sötét képernyõ és nem csinál semmit.(Haveromat se engedi be)
2:Nem lehet úgy h single meg multi egyszerre?! Mert én single playerben is tolnám.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mákom van <#mf1>#mf1>
Akkor nekem jó a netszólgáltatóm nekem akkor YO!
amit azt láthatjátok is az idézõmben
megin bemásolom =):
Ez az internetkapcsolatod miatt van... semmi koze a csalashoz, semmi, hogy "normalis" CD_key-ed van- vagy sem! A PunkBuster azert dob ki, mert "elvesztetted a csomagjaidat", tehat a kapcsolatod "szaggat, akadozik"! Valami nincsen rendben a szolgaltatoval. Esetleg meg mikrohullamo net_nel szokott ez elofordulni, hogy a csomagok nem ernek celba, vagy nem az osszes! (szerverhez)
Ez a problema áll fennt nálad is. Jatekon belul ezzel nem tudsz semmit kezdeni. Várj par napot, hatha rendbejonnek a dolgok a szolgaltatoval...
...a nem akkor telefonálj be h mi van már?! Am én úgy szoktam mostanság, hogy megszakítom a net kapcsolatot és újra bedugom, és utánna nem csinálja ezt a hibát...+ várok, hogy had töltsön, pl.: amikor bentvok a szerveren várok 10 másodpercet és azután lépek a fegyóválasztós menüre...
de van a ****** szerver ahol akármit cisnálok ledob =( (ahol ctf van, és mindig teli van 😄 van the és titan részlege is 😄)
Hogy hogy szar?
Második lépésnek egy pb frissítés és/vagy pb reinstall.
Harmadjára: a netkapcsolatod ellenõrízd, ha codozni akarsz ne fusson más, felesleges, fõleg sávszélzabáló program, alkalmazás.
u.i.:Elõre is kösz!!
...
u.i.:Elõre is kösz!!
...