Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megecer kösz szépen sikerült
😄 😄

Már nem is akarok csatlakozni már csak akkor játszok velle ha nagyon unatkozok.

köszi😄

NEOreg3
www.xfire.com

itt regisztrálsz, leszeded a programot, felteszed, belépsz a regisztrált neveddel és már keresheted is a jobbnál jobb szervereket

alternatív megoldás az all seeing eye nevû program, az semmiylen regisztrációt nem igényel (linket nincs kedvem keresni, callofduty.hu-n megtalálhatod talán)

ja és szükséges a CoD2 1.3-as patch-et feltenned és punkbustert engedélyezned a multiplayer optionsban továbbá a konzolba írd be ezeket idézõjelek nélkül: "/cl_maxpackets 60" és "/rate 25000" és "/fx_sort 1"

tudnám szájbarágósabban is, de most nincs kedvem😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hello
tudna nekem valaki segiteni hogy hol tudok cod2 servere belépni.

NEOreg3
callofduty.lap.hu

rengeteg klán van itt elérhetõséggel, rengeteg csak tagokat gyûjt, skill nem számít nekik, ha annyira akarsz klánt, akkor kicsit kutass utána

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ajaj sehol nem találok egy clant amihez csatlakozhatnék.Már annyira unalmas egyedül játszani hogy már rászoktam az F1challangére.

zico87
annak írta a HSZ-t aki magára érti vagyis Csíter...Ez igy helyes aki csítet próbál annak a szíve legyen szabadnapos..😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Hát elég logikus nem?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

EZT KINEK SZÁNTAD ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Aki wh-zik meg egyéb cheatot használ, az huzzon a cibe el a ku nyába és opja le a omat és dugja fel magának a wh-ját. (cenzúráztam úgyhogy shut up) <#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

trident
Nem a 127.0.0.1?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

NEOreg3
<#confused><#falbav>

mi az IP je annak a szerónak ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

zico87
Én azt olvastam ma hogy aki sokat ugat PUBON,waron annak elviszi a gépét a BSA...😄

NEOreg3
folyamatosan azért nem kell, de legalább 16 óránként minimum 1-2 órát muszáj😊

ja és még egy fontos dolog, a rendszer nagyon érzékeny a "WH-s vagy" "cfg-s láma" és hasonló chates beszólásokra, szal minél több iylen üzenetet küldesz annál valószínûbb, hogy az infinity ward-os srácok megharagszanak rád és nem küldik el a skill pack linkjét

kas123
folyamatosan kell 200-300 órát játszani! különben nem fog letölteni semmmit!

NEOreg3
játssz sokat a játékkal, oylan 200-300 óra után a CoD2 automatikusan felajánlja, hogy letölt egy packot, de csak akkor!

zico87
www.jolakarokcod2zni.com

wh különben se létezik aki wh-t használt azt már rég kivégezték középkori modszerekel

A CFG az anyit tessz tényleg hogy az adott játékosnak a beállításait tartalmazza,nagy divat mostanság lecfg-zni az ellent fõleg HUN Pubon most ez a menõ de sokan sztem aztse tudják mirõl beszélnek csak mondják..nekem is saját cfg-m van de nem tûlélõ csak olyan grafikán,egér érzékenység stb..re van amit é szeretek

trident
fú, de jó hogy mondod, olyan skill pack nekem is kellene, az az interneten van, nem?😊

Korábban már volt letöltve a mininobizm v.15-ös verzió, az bejött nagyon. Meg a villogós, hecsotos bindek, na az még kell ha jó játékos akarsz lenni. =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

honnan szedjek le???
NEOreg3
nincs, de próbálj meg skill packot leszedni valahonnan, az is van oylan jó mint a wh, sõt...

trident
A konfig lényege, hogy egyénre szabott. Olyan dvar nincs hogy "jobban_lovok 1", hanem több olyan beállítást lehet hangolni, mellyel gördülékenyebb, egyénibb lesz a beállítás.

van valakinek wh-ja??
NEOreg3
a 234kb-s bestcfg.cfg a legjobb, belenéztem, mitõl iylen nagy, erre a nagy részét iylen sorok képzik:

"xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

xskmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..."

<#idiota>

kas123
-.- találtam benne 1 mappát...hax néven...és ha ez télleg az amire gondolok...-.-

bigapó
hali!

ez olyan cfg, amit be kell másolni a játék megfelelõ könyvtárába? vagy szerveres? elmondanád pár szóban mit tartalmaz, mi változik?

The Matrix has you...

kas123
az én cod2m:
alap cfg+skill+50 fps 😄😄😄😄 és nem vok rossz =)

zico87
Hát igen CFG Nmeteszi agamert de néha nemrossz 1 saját cfg akár játszhat valaki 100kb-os cfg-vel ha nemtud lõni.. a cfg akkor jó ha van skill+fps..

CFG Pack by ZICO

De azért itt van 1 elég sok CFG-t tartalmazõ gyûjtemény

kas123
az alap cfg elég ûberbrutál =), én azzal nyesem és elég jól megy vele =).

bigapó
a kalózos pályáról nincs infótok?

tegnap voltam a northwest europe-os szerveren, elég brutál. legfõképp a hangok tetszenek, gondolom eredetiek, azért más😊 pálya nem mind jó, de játszhatóak.

The Matrix has you...

mrbaba
Nem ad vki vmi ultrabrutál CFG-???

😛
😛😛😛😛

Üdv.: Baba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Wreck86
omg.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

kas123
a magyar szerverek 99%-a tört =), így nincs rajtuk serial ellenõrzõ =)

Wreck86
sorry😊 télleg a kamusok ilyen sok magyarra tudnak menni?de akkor a servereken nincs bekapcsolva az eredetiség ellenörzõ?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

kas123
az összes magyar szerverre jó =), najó 99%ukra...
a külföldi szervereknél: max 10%ukra...de inkább 5%

Wreck86
multi ha tört a játék max pár magyar serverre jó.

kas123
1. levan töltve az a map ami éppen megy a szerveren? A szerveren van fenn más mod is? (GFM...)

2. ? single és multi? 1szerre? 1 idõben? vagy úgy, h 1szer single másszor multi?! mer ha így akkor Vedd meg eredetiben...és akkor fogsz tudni singlézni is.

Wreck86
2.lehet

Scottt
Két dolgot akarok kérdezni:

1: Vki a .::Bitbarat::. szerverrõl nem tudja miért nem enged be a szerver?
Mert ki hozza a map képét utána meg sötét képernyõ és nem csinál semmit.(Haveromat se engedi be)

2:Nem lehet úgy h single meg multi egyszerre?! Mert én single playerben is tolnám.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Igen? Nekem már megvolt az emelés de szerintem még most is emelik másoknál és nem szarakszik velem.
Mákom van <#mf1>

kas123
=), nálunk most vannak a sávszélesség növelések, ezért kaki =)

Érdekes dolgok vannak, hogy mi miatt dobálhat le
Akkor nekem jó a netszólgáltatóm nekem akkor YO!

Netrádiót hallgatok és nem dobál le.
amit azt láthatjátok is az idézõmben

kas123
ha már vip vagy legalább a dubla hsz-eket törölhetnéd -.-...
megin bemásolom =):
Ez az internetkapcsolatod miatt van... semmi koze a csalashoz, semmi, hogy "normalis" CD_key-ed van- vagy sem! A PunkBuster azert dob ki, mert "elvesztetted a csomagjaidat", tehat a kapcsolatod "szaggat, akadozik"! Valami nincsen rendben a szolgaltatoval. Esetleg meg mikrohullamo net_nel szokott ez elofordulni, hogy a csomagok nem ernek celba, vagy nem az osszes! (szerverhez)
Ez a problema áll fennt nálad is. Jatekon belul ezzel nem tudsz semmit kezdeni. Várj par napot, hatha rendbejonnek a dolgok a szolgaltatoval...

...a nem akkor telefonálj be h mi van már?! Am én úgy szoktam mostanság, hogy megszakítom a net kapcsolatot és újra bedugom, és utánna nem csinálja ezt a hibát...+ várok, hogy had töltsön, pl.: amikor bentvok a szerveren várok 10 másodpercet és azután lépek a fegyóválasztós menüre...

de van a ****** szerver ahol akármit cisnálok ledob =( (ahol ctf van, és mindig teli van 😄 van the és titan részlege is 😄)

Bõvebben?
Hogy hogy szar?

trident
Elsõnek csinálj egy általános karbantartást, hogy féreg, adaware, swap, összekuszált regisrty, töredezettség ne legyen.
Második lépésnek egy pb frissítés és/vagy pb reinstall.
Harmadjára: a netkapcsolatod ellenõrízd, ha codozni akarsz ne fusson más, felesleges, fõleg sávszélzabáló program, alkalmazás.

NEOreg3
nem lehet vele semmit se csinálni, mert valószínûleg szar az internet szolgáltatód

ronihun
pár napja írtam hogy mi a bajom és azóta is ezt írja ki: Hunter has been kicked via Punk Buster(for 0 minutes)... Restriction:Losing keys packets (és itt mindig mást ír ki)pl😞😎606 26d...és nem tok vele mit csinálni már egy hete rosz !Lent írta vki hogy majd pár nap és megjavul hát nem ez lett még mindig rosz!Pls segítsen vki már nem birom ideggel!!! <#duma>

u.i.:Elõre is kösz!!

...

ronihun
pár napja írtam hogy mi a bajom és azóta is ezt írja ki: Hunter has been kicked via Punk Buster(for 0 minutes)... Restriction:Losing keys packets (és itt mindig mást ír ki)pl😞😎606 26d...és nem tok vele mit csinálni már egy hete rosz !Lent írta vki hogy majd pár nap és megjavul hát nem ez lett még mindig rosz!Pls segítsen vki már nem birom ideggel!!! <#duma>

u.i.:Elõre is kösz!!

...