Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Legyetek kedvesek vagy a callofduty.hu-t berakni a könyvjelzõk (IE alatt Kedvencek) közé vagy olvassatok/keressetek vissza a hozzászólások között, mert minden harmadik egyed ezt kérdezi meg!!!
Köszönöm!
ui: a linkek is többször meg lettek adva!
The Matrix has you...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
És persze hogy lelehet tölten a Cod2-t streamen keresztül 8 rongyért,mert nemgondomjuk ugye hogy warezra gondolsz...😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ellenõrízd a a tûzfalad stb..
a CFG-ket pedig consoleba /exec és a configneve
??
...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kb 1 éve fejeztem be a CoDot , azelõtt 2 és fél évig toltam minden nap , a lényeg hogy átlag 80 FPSem volt.
Most újrakezdem , és átlag 500 FPSem van!
Fél éve hagytam abba a CoD 2t , akkor átlag 50 FPSem volt.
Most újrakezdtem és DX 9be extra grafikán átlag 150 FPSem van.
Lehet RETTEGNI! <#vigyor1>#vigyor1>
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A választ elõre is kössz!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
??
-----**---------------
-----*******----------
-----*******----------
-----**---------------
-----**---------------
-----**---------------
A választ elõre is kössz!
Üdv.: Baba
Az ismerõseim körében külömbözõ gépeken fut a vista,(értem ez alatt,hogy gyenge gépen és jó gépen is) és senkinek nincs problémája a játékokkal.Nekem 64bitesem van.
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Én már cirka 2 hónapja nyüstölöm a vistát, semilyen problémám nincs a játékok terén.
De viszont, minden játékot rendszergazda ként kel futtatni.Sõt még a patchet is ,ha van az adott játékhoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De pofia befele <#mf1>#mf1>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Mondjuk még mikor Milleniumom volt sikerült futtatni a San Andreas-t de a kernel ot is beugatott és csak 800x600 ba tuttam futattni.
Szóval vista még várhat szerintem
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Vistán próbálkozom futtatni multiba a codot dehát elõször fekete képernyõ aztán arról hallottam hogy 2 perc most meg már azt írja ki hogy Call Of Duty 2 couldn't write a file the hard driver is probably full. pedig van még 5 giga helyem a c-n és még 10 a d-n szal nem tom hogy ez mér van. esetleg megpróbálkozzak egy reinstallal? ELÕRE IS KÖSZI
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
😮😮😮 lol