26388
-
#20627 ÉS ha azt írják hogy high ping players only? -
Dexantreal #20626 Aha, én is ennek ismertem meg tridentet. Mármint csak itt a fórumon.
Nah, de, akkor nekem miért nem engedi? :S -
#20625 "low ping players only" ez annyit tesz hogy magas a pinged, állitsd le a letöltést/feltöltést legyen "nyugalmi" állapotban a neted :D -
sskh #20624 [email protected] erre a címre THX -
sskh #20623 Átküldené vki a pb mappáját? -
sskh #20622 tudna vki segíteni mindig kidob szimte minden szerverről különböző okok miatt.Pl.:punkbaster, only low ping meg sok hülyeség segítene vki?!
Kössz!!! -
#20621 ahol nincs engedélyezve a console ott is müködnie kell a bindeknek...
/bind p és akármilyen parancsot kilehet adni..
tridentről meg annyi hogy egy nagyon korrekt embernek ismertem meg nem cod2-zik már de még mindig segít ha kell.
a bindelés nem szerver kérdése mindenhol müködnie kell, a consolet azért tiltják le néhány helyen hogy games közben ne tudjanak büvészkedni a cvarokal stb..vel -
Dexantreal #20620 Nekem mindig kiírja első csatlakozáskor, hogy only low pings, pedig 30, vagy annyi se :P. Punkbuster A, meg B-t kell kikapcsolni a konzolban. -
Dexantreal #20619 trident (azé elsőorban trident, mert ő régen is sokat segített nekem és thanks is érte), vagy valaki:
nekem a konzol - de a többieknek is - le van tiltva az egyik ctf szerveren, mert sok volt a csaló.
Bind miatt kellett volna a konzol.
Elmentem egy üres szerverre kreálni éjjel, másnap mondták a ctf-n, hogy a konzol lelett tiltva, de járok egy sd-re is és ott se engedte a bindeimet benyomni, hiába nyomtam F5-t és F6-t. Erre a két bill parancsra lett írva.
Kérdés: miért nem engedi? Csak azon a szerveren jó, ahol kreáltam? Hogy lehet cfg-ben bindet készíteni? Úgy hallottam, hogy azokat engedik azon a ctf szerveren is, ahol le van tiltva a konzol.
A válaszokat előre is thanks. -
#20618 Nekem is eljátszotta ezt a hibát egy pb update után..2-ik update segített vagy csináld azt menj föl egy szeróra ami üres és van pb és updatelve is van és leffrissítí neked..nekem segített és már nincs bajom a codal... -
#20617 megvolt minden de nem segit:( -
gyupee #20616 nem futott azért dobta a hibát -
#20615 az anélkül is elindul+fut hogy az msconfigba beállítanád... a pnkbstra azóta bibis amióta a vista van..és ugye arra is írták az uj pb updatet anno..remélem hamarosan javítják hogy nekeljen mindig anyiszor leírni a megoldást..:D -
#20614 igazábol nem nekem kellet -
gyupee #20613 msconfig, szolgáltatások, be kell pipálni a PnkBstrA.exe és PnkBstrB.exet
ujraindítasz és jó -
#20612 Losing key packet:lődd ki a feladatkezelőből a pnkbstra.exet..
... Restriction:Service communication Faliure:PnkBstrB.exe
driver failure(PnkBstrK.sys) ffao:próbáld updatelni a pb-det mert valamiért nemtud komunikálni ahogy az a hibaüzibe is bennevan vagy ha azse jó akkor tűzfal,trojan,spyware ellenőrzés ha azsem segít cod reinstall. -
#20611 Mi lehet a gond?
... Restriction:Service communication Faliure:PnkBstrB.exe
driver failure(PnkBstrK.sys) ffao -
gyupee #20610 átküldte haverom a pb mappát, neki jó de nálam így sem -
gyupee #20609 nekem is ilyesmi gondom van:
service communication failure: PnkBatrA.exe
pbupdate megvolt -
dixy #20608 Hello mindenkinek!
Losing key packets (K)ffab - hiba üzenettel kidob a Pb.
A feladat kezelőben nincs semilyen PnkBstrA.exe, amit kilőhetnék.
Hogyan tudnám megoldani a problémát? -
#20607 Tud vki strafe jumpolni?Hogy kell?Leírná vki,h neki hogy jó,mert angol oldalakon nézegettem,de nem nagyonjön össze,amit ott írnak...Mit,mikor,hogy nyomjak? -
#20606 jaaaa, 2 napja volt, hogy 3 éve nyomod... :DDD -
#20605 Mondjuk én nemvok 1 komoly codos csak 2 napja kezdtem:d de próbálj előszőr 1 pb updatet hanemjó egyszerűen kérj meg valakit küldje át a pb mappáját és írd felül... -
Dave0092 #20604 a PB nem birt betöltödni, leeht öszeakadt valamivel, de ajánlatos frissiteni...
www.evenbalance.com-rol frissitheted, -
Uborkasalata #20603 hi skacok ! aki komoly cod 2 multis segítsen pls!
ezt írja ki pb hiba:
Server disconnected - Gio(én) has been kicked via PunkBuster ( for 0 minutes) ... PB INIT FAILURE
lécc segítsetek -
#20602 Vki tud segítwni Strafe jumpingban?sehogy sem jön össze.Mire jó pl a Strafe gomb?Hiába nyopmom,csak annyit csinál,h nem enged fordulni.Nekem spec a 90fokos jump kell meg a sima előre jumping.Nem tud vki 1 normális magyar leírást adni?
Van itt 1 ilyen is: the moment you start turning the mouse you must hold down the strafe key...Ez hülyeség,mert ha elkezdem mozdítani az egeret és lenyomom a strafe gombot,csak megmerevedik 1-2 cm-re balra,v jobbra. -
#20601 Az lehet a baja?Épp most akartam uninstallálni a gémet,és felrakni megint,hogy tisztán megpróbáljam,minden mod nélkül.Szerverre meg úgyis csak 2-re járok,ráér letölteni a modot. -
#20600 törölj le minden modot, utána meg álítsd vissza lomtárból, ha szükséged van rájuk -
#20599 Hi all!
Lenne 1 kis problémám,pls help.
Csinálni akarok (tört gémmel)saját szerót,hogy nyugodtan gyakoroljm a jumpolást,de nem enged.
Beállítok mindent,indítanám a mapot,töl szépen,és az utolsó 2-3 centin megáll,és nem tölt tovább.Ha esc-et nyomok,visszaugrik a szerver optionsba,de a háborús háttérzajok hallhatóak.Ha a szeró tiszta,csak akkor.De ha nem tiszta,akkor a map töltésének felénél kiírja,hoí iwm sum/name mismatch.PLS HELP! -
#20598 Miért van az, hogy amióta jáccok a neten a COD-al, azóta ha csak netezek vagy zenét hallgatok a gépen akkor is a Windows - folyamatokban ez mindig ott van :PnkBstrA.exe -
#20597 [email protected] ezen a címen -
#20596 Call of Duty 2 AKCIÓ: 12 slot - 1500.- Ft | 14 slot - 1700.- Ft | 16 slot - 1900.- Ft <- Team Speak 2 Szer rel!
ha valakit érdekel vegyen fel!lagmentes! (boccs a hirdetésért de fontos) -
#20595 A 2. részhez jelent meg kiegészitő a Feet Of The Soldier.Orosz nyelvü. Nekem is megvan de még nem próbáltam ki. Fizetős (sms)oldalakról le lehet tölteni én is onnan szedtem le. -
#20594 Hi all vki tudna egy elérhetőséget adni a 21stAG klánnak szeretnék írni mert bannoltak úgy hogy nem is csíteltem. -
steweee #20593 letöltésre hol található ? -
Dave0092 #20592 a 2.hpz egy nem hivatalos orosz kieg jött ki -
steweee #20591 na még1x. tehát akkor a második részhez még nem jelent meg kieg ?
az elsőhöz volt a united offense, azt már tudom -
#20590 nem egy nagy élmény konzolon, szerintem legalábbis. persze lehet, hogy csak azért, mert egér+billhez vagyok szokva, de nekem FPS konzolon nem jön be...
ja és a szerveren mikor vannak sokan? -
#20589 cod3 csak konzolra jelent meg és nemis jelenik meg PC-re PC-re a cod4-jön+konzolokra is November környékén elvileg. -
madmanic #20588 Üdv mindenkinek egy hét szünet után!