Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Mirc? ; cod.hu/warszervezõ ?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

V43 1105
Bannerba kiírhatod, a létezõ warszervezõ website címét (magyar) 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Robinho14
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1177673029

ez az uj topicom.Cod 2 tõ warrszervezõ topic!ha valakinek kell warr akkor gyertek és itt lebeszélhetitek!

zico87
El lett Küldve egy Cb-s adminak is aki a PB-vel foglalkozik szóval szerintem van értelme de te tudod mit írsz te vagy a king..😄 donoki...😄😄 hol van a bratyód te rég láttalak titeket hála..:😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Köszi Zico!!! <#worship>
Az elõzõ pack is nagyon jól mûködött a szerveren, repültek a csalók! Jó hogy még vannak ilyen emberkék akik nem sajnálják az idejüket arra hogy ezzel foglalkozzanak! Köszi mégegyszer!
EZ igy semmit se fog érni, streamelt szervereken semmit se ér, mert ot igy nem lehet, meg ameddig cb s pb update el se oldják meg addig , nincs értelme :S

zico87
na cod.hu-ra elküldve belinkelve.... remélem minnél több szerveren hamarosan föntlessz és akkor már nuku wh és nemvolt hiába munkám(ánk)

Mert hála a sok Msn-es partnernak van jópár csít beszerzõ emberkém <#vigyor2> aki segítí a munkámat.

Na volt valami belõle? Nyomtatok 1on1-et vagy pubot vagy valamit? Ha igen, hogy sikerült? Legközelebb szóljatok ha van ilyen priviben, mennék én is, sg találkozó <#worship><#violent> Rám fér a gyakorlás <#szomoru1> <#nevetes1>
trident
Szép munka! Linkelnéd a pb adminos topikban vagy elküldenéd valamelyik hírezõnek a cod.hu-n? van igény rá, többen is keresték, de nem szeretnék más tollával ékeskedni! =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
A tegnapi nappal kaptam 1 uj wallhacket amit állítólag nemvessz észre a PB..hát én kicsit kételkedve de letesztelgetem több PB-s szerveren..de most teszteltük 1 haveral egy CB-s szerveren friss PB stb... Clanbase PB configal de semmi.

na szóval Updatelt PB Config by ZICO

De hála már késsz is van az orvosság...😄

Chester1
A minõség a youtube miatt ilyen😞 gépemen tökéletes minõségben van meg.

Zene pedig:
Linkin Park - Nobody's Listening

+ frags
- quality
+ music

+/- editind
+/- intro

overall 5/10

megkérdezhetném mi a zenének a cime?

kár hogy ilyen homályos lett 😞

Chester1
Köszönöm a véleményeteket, reméltem h élvezhetõ lesz, sok munkám volt benne. 😊

Wreck86: Igen Frapsel vettem fel.

Wreck86
frapsel volt ha jól olvastam?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Robinho14
fõleg a belasítások😄

Robinho14
nekem kurvára tetszett😄😄😄

trident
direkt link helyett a callofduty.hu-n írd be a keresõbe: omen

trident
Ha az elsõ volt, akkor szép munka, sok sikert a többihez is.
Én azt emelném ki különösebben, hogy tetszett a rövidsége, nem kellenek marha hosszú, fél gigás fregmuvi, legyen inkább néhány perc, de az jó minõségben, élvezhetõen!
(javaslanám megtekinteni az omen féle rendezett kisfilmeket, nem fragmovie, de nagyon jók)

zico87
Gg szerintem elég jó a zene+efektek+azért van benne 1-2 szép shot is..😄

Chester1
bocsi az OFF-ért de csináltam 1 Fragmoviet, és a véleményetekre lennék kiváncsi:
link:
HSS_Movie

trident
Van aki szerint a pnkbstrA és B kilövése a megoldás a feladatkezelõben. Tökéletes megoldást nem tudok, nálam nincs a probléma.

kas123
De már voltam a szolgáltatónál is!!!!! ÉS SZTE MINDEN JÓ!!!!!!!!!! =)
és érdekesh nem minden PB-s szerón csinálja, csak 1-2õn (pont a kedvenceimen) :@

Attila8805
Az net hiba nem tudsz vele mit csinálni!!!!!!!!!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

kas123
csak ezzel az a baj, h én mindent megcsináltam már, és még mindig van ez a hiba...=(

zico87
hát tényleg olyan vicc hogy minden 2-ik hsz Losing key packet-rõl van szó leírtuk sztem trident barátomal😄 már vagy 1000-xer de 1001-xer is megkérdik

Azt üzenem akinek losing key hibája van hogy olvason vissza mert már elfogytak a billenytûn a gombjaim..

csuszi
hát bazdmeg, ezért ilyen sok a hülye a servereken, átnéztem a 4. rész topicjába, nagy az isten állatkertje, minden kibaszott pletykának nyitnánk egy topicot, mindenkire jutna egy, és mindenki jól elbeszélgetne magában... lámááááááákkkkkkkk egy logo miatt ami annyira cod mint a srác aki nyitotta...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
nem is zavart😊 csak idegen tollakkal nem akartam ékeskedni😉 holnap dumálunk...

Hello!!
Valaki tudna abbansegiteni hogy kell egy szerveren frissiteni a PB client részét, maga a pb frissül csak ez a része nem válaszokat elõre thx
bigapó
bocs, de erre lusta voltam a keresõt használni, igaz itt melóba 5 percig tartott volna mire kidob valamit. végülis felfelé tévedtem😊

The Matrix has you...

Kamehame

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

trident
Semmi gond, egy darabig én is jól bírom.😊
(amúgy sokmindenre én is érzékeny vagyok és nyílik a bicska, de sokat dolgoztam pb-vel, -vagy szerettem volna- és propagáltam, hogy automaikusan a pb-s kérdésekre válaszolok, minél több játékos válassza a pb-s szervereket és minél több admin kapcsolja és menedzselje. Már nem izgat a pb, meg a cod, de ez még bennemmaradt.😊

Szándékosan nem válaszoltam a key packetre, mert ez így van, viszont a portállítások már nem olyan ismert, de megoldható.

csuszi
minden elismerésem a tied a türelmedért:
minden 10 hsz oanokért sikít segitségért, ami már 10000x volt tárgyalva. lehet a faq-ot kellene frissíteni, és aki nem bírja elolvasni, az megérdemli... az én serveremre is jön fel a sok newbie, hiába van rá minden kgb nek bindje: /cl_maxpackets 60, maxfps, rate stb. hiába mondja el az auto messega, nem képesek beütni a parancsokat... az ieneket nem is sajnálom. itt is aki kérdezi, képtelen a keresõbe beütni a hibáját, 1000 hsz-t dob ki a keresõ...
losing; cl maxpackets; rate; maxfps; sort; graf stb... ki is írja szerencsétlen pb mi a gáz, mit csináljon, de bsazik rá, inkább itt nyivákol, meg engem basztat a serveren mindek dobom ki. kezdek immunis lenni, szarok beléjük, ha õk is szarnak a saját problémájukra... sry ha valakit megbántok, de élhetetleneké a világ????

csuszi
thx 😊 máskor azért köszönj rám, hadd lássam hogy sg spant/nal ölök, vagy sg span öl engem 😊😊
bigapó: aláírásomban ott az ip. (nem 2.; csak 8., de sd-ben, nem szoktam ctf-ezni, max tdm dm funból) löksz rám egy privit, és tõlem mehet a hent 😉

trident
Engedélyezd a cod kilépését, ileltve a következõ portokat: www.evenbalance.com ott cod/faq, rákeresel a port szóra.

ffxi
only rifle s&d war | 4v4~6v6 | skill +low | srv on |HOSSZUTAVRA!! clan leader msn: [email protected]

Fákjúal!

mrbaba
Csá néép!! PLs HELP!!! Az a gáz h belépek a CoDba, jáccok is a neten de 5 másodeprc mulva kibannol és kiirja h ...PB..."Losing KEy Packats"
Ez mi a szar?? PLs HELP

PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!
Csá'''

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

nem

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

a CoD 3-kijött PC-re?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Hello. Remélem tudtok segíteni. Múlt héten megdöglött a routerem, ezért vettem egy újat. Azóta viszont van net, de a cod nem megy. Átállítottam mindent, de azóta sem, Újra felraktam, de így sem. A poén az egészben, hogy három gép van összekötve ebbõl 2-õn simán megy. Nem tudjátok mit kéne neki megpróbálni. Ja egyébként azt csinálja, hogy bejön a betöltõ képernyõ, aztán meg semmi hiába várok meg sem mozdul. Elõre is köszi.

bigapó
hali!

itt vagy privibe megadnád a címét a szervernek?

csuszi az aki eu 2. vagy mi volt cb-be? tegnap én is nyomtam pár ctf-et és többször elsõ is lettem rajtuk, kipróbálnám magam ellene is😊)

The Matrix has you...

bazzeg Csuszi, voltam a servereteken, nem gyengén küldöd, nagyon osztottad a népet. <#violent><#gun><#taps> Álnéven voltam, bár ugyse emlékeznél rám. Még jó, hogy azt hittem pro vagyok, mert elég sokszor vagyok server elsõ, de itt közöm nem volt a dologhoz. Nem baj, gyakorlás powa <#awink>
Vag yami a haveromnál be is vált Call Of Duty 2 mappában van valahogy ilyen nevü fájl config_mp.cfg az összes ilyen fájlban írd át a
seta fx_sort "0" erre seta fx_sort "1"
Total Comander F4 és már tudod is írkálni átfele.
Ez a megoldás jobban bejön mert nem a játék fönti el hogy átírja e vagy sem

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Wreck86
sztem a megoldás itt található #19280

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

trident
cod.hu/faq és/vagy leírások/pb hibaüzenetek és/vagy fórum és/vagy konzolba: /fx_sort 1

Kamehame
csá all, ezt irja 5 perc játékidõ után, és mellesleg ki is dob a szerverrõl... PLZ valaki segitene?

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

zico87
Tényleg most elég olcsón kinálják mert aki régen nyomja a cod2-t annak azért illik megvenni+nemcsak funból játszik és enyi pénzt öszeszedsz mondjuk 2 napi hétvégi melóval.

veszek én is enyi pénzért simán legalább lessz 3 origi cd keyem.<#wow1><#vigyor2><#guluszem1>

trident
Nem enged be az eredeti szerver tört játékkal.

A pcdome.hu (és tartok tõle mások is) féláron kínálja a cod2-t, ami nagyon korrekt ár azoknak, akik rendszeresen és komolyan cod2-znek.

Vagy megvásárolod, vagy nem jársz eredeti szerverre...

gerg82
Sziasztok!Olyan problémám lenne , hogy haverom nem tud csatlakozni egyik szerverhez sem!Elõször a probléma a Bad Keycode volt de ezt sikerült megoldani de utánna elõjött egy másik probléma is: keycode in use,try later!1.3-as oatch van fent nála!Aki tud kérem segítsen, elõre is köszi a válaszokat

xfirenél nemárt körülnézni az options-ban valahol, hogy játék/internethasználat közben ne töltsön patcheket és ne frissítse magát, kis sávszélü neteknél talán okozhat game közben packetlosst, bár inkább magas pinget eredményezne, a packetloss már inkább internetkapcsolathibára/+szakadásra utal...

mükszik kösszi