26388
-
#20747 konzolba írd be ezt: /rate 25000 -
shakwill #20746 Sziasztok!
Segítséget kérnék.
A szerverek egy része kickel punkbuster üzenettel két perc után: cvar rate=5000 üzenettel. Hogy jobbítsam meg a dolgot?
Üdv: shakwill -
Ficsek.hu #20745 A szöveg teljesen rendben van, írd be a cod2 server konzolba: map mp_carentan vagy ha van a configfájlban maprotate meghatározva, akkor elég a map_rotate parancs is.
Amennyiben a többiek nem látják, úgy az elindított játék konzolba írják be: connect xxx.xxx.xxx.xxx:xxxxx ami a server IP:port-ot jelenti.
GL -
#20744 Hát nem tudom... Valószínű, hogy a Hamachi okoz problémát, Hamachi nélkül próbáltad? :) -
#20743 Hát ízé azaz igazság, hogy HAMACHI -
#20742 Valami akadály van ottan! -
#20741 HELP!!! LAN-on csinálok server-t a konzole azt írja ki, hogy "hitch warning 3124 msec frame time" és csak én látom a serót, többiek nem látják -
donoki #20740 a virusirtó cégek irnak virsuokat.. ^^ -
BIZ0906 #20739 Hát példáúl... De akkor honnan lenne pénzük a virusirtó cégeknek -
#20738 esküszöm legszívesebben letörném a kezét és a hátába állítanám annak aki ilyen progik írásával tölti az idejét. meg a vírusíróknak is. inkább kutatná a RÁK ellenszerét... -
donoki #20737 akkoryo, pedig irtam vlna már :D -
#20736 megoldottam nemkell segítség azért kössz! :) -
#20735 na újra vagyok haverom elküldte az ő player mappályát és bemásoltam de így is semmi más mert így meg hiába cserélem le a cfg-t meg akármit csinálok rossz nemértem... PLS HeLP 3x raktam már újra a játékot és mindig beléptem a multiplayer menübe és kérte hogy írjak be 1 profil nevet megcsináltam eddig mindig ezt és ígyis rossz! -
donoki #20734 azta mindenit ezek nagy szar csitek.. -
#20733 thx erre nagy szükség volt:<
ám, hogy az öröm ne legyen nagy elmondanám, hogy az összeset szűri a PB, PB nélküli szerverre, meg csak mazochisták járnak -
#20732 nesztek Cheatok: MPC Forums -
donoki #20731 töröld le az összes felsleges modot.. -
#20730 Helo mindenkinet!!! Van egy nagy problémám!!! Multit játszok, és mikor be akarok lépni egy szerverre, de csak ennél az egyn szervernél, ezt a hibát írja ki: Max ammo mismatch for"enfield"ammo:'enfield_mp"set it to 60,but"defaultweapon_mp"already set it to 999. Legyetek szivesek segíteni!!! Előre is köszi: Gyr -
donoki #20729 thx to evenbalance :@ -
#20728 nekem nem:S és akármit próbáltam nem jó:S -
#20727 ha a Serice communicationra gondolsz akor nekem még nem.... -
donoki #20726 kinek javult már meg a probléma?:S
mert neekm már birja 30percig vagy kicsit többig :s -
#20725 első indításnál még nincs, miután létrehozod a profilodat utána már tudsz cfg-t cserélni -
donoki #20724 jó lenne már ha megjavulni mer faxom hogy nem lehet játszani... -
#20723 hát akkor kézzel hozz létre egy players mappát ennyi... -
#20722 az mi lehet hogy a main mappába nincs players és nemtook egy k*rva configot cserélni? -
#20721 Orosz csoda...
Orosz kiegészítő a Cod2-höz orosz nyelven és teli bugokkal. -
steweee #20720 Call of Duty 2 - Feat Of The Soldier
ez az alapjáték vagy vmi kiegje ?
-
BIZ0906 #20719 Láttam hogy hamarabb leléptél. Megértem de én nem adtam fel. Ma viszont igen hát ez van. -
starweb88 #20718 az evenbalancetol fugg...vmi javitast kéne kiadniuk de sztem arra várhatunk erről volt hires az evenbalance most hálásnak kéne lennünk nekik h kiadtak a geci high frissitésuket a csit ellen nah de őket az nem érdekli h nem is tudunk játszani :D megvannak elégedve magukkal... -
#20717 format c:
garantáltan megjavul -
#20716 engem is kidobál invalid memory images hibaüzenettel. nincs erre valami megoldás, mert elég zavaró hogy 5-10 percenkét kidobál a cod2-ből és nem lehet normálisan jáccani -
starweb88 #20715 amugy azt irjak külföldi forumon h ez a pb frissites eleg hibasan sikerult van egy csomo hibaja mint sokaknak ez az image memory meg kulfoldon dobalja ki az emberkeket dupplukated cd kulcsal akit eddig sosem... gg evenbalance ismet koszonjuk -
donoki #20714 engem szintén, csak engem mivel xfire t használok, xfire hiba üzenettel :S -
madmanic #20713 egyet kettőt kidob néha, de tegnap este inkább kiléptem, nem voltam hajlandó degeskedni... -
starweb88 #20712 Hali
van egy kis gondom a pnkbstrA és B is fut lefutattam már mindent de 20 perc után kidob ezzel:
KÉP
A pb frissités előtt sosem irt ilyen hibát...nem értem miez... -
#20711 Van ez a Service communication failure-os dolog....aztán megcsináltam azt amit a pb-bajextra.hun írtak...és mivel az frissitettem a pb-m ezért mostmár a no packet flowval dob ki...hiába frissitem ujra hiába rakom ujra és bármit csinálok ez marad...megcsináltam mindent amit leirtatok nem jó.... -
BIZ0906 #20710 Az RSK-n nem frissítik a PB-t? Mert tényleg unalmasak a kis ci csíterek bár este nem okoztak gondot mert ígyis úgyis megnyertem -
#20709 0; nem használt mappok, felesleges módok törlése.
1; PB frissítés.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
4; Spyware, víruskereső és registry cleaner futtatása.
5; patch reinstall
6; játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.
7;Router? Ellenőrizd hogy a portok engedélyezve vannak e, hogy ki tudjon lépni a PB.
-
#20708 engem a no packet flowval de arra sem válaszolnak....