Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ez az uj topicom.Cod 2 tõ warrszervezõ topic!ha valakinek kell warr akkor gyertek és itt lebeszélhetitek!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Az elõzõ pack is nagyon jól mûködött a szerveren, repültek a csalók! Jó hogy még vannak ilyen emberkék akik nem sajnálják az idejüket arra hogy ezzel foglalkozzanak! Köszi mégegyszer!
Mert hála a sok Msn-es partnernak van jópár csít beszerzõ emberkém <#vigyor2>#vigyor2> aki segítí a munkámat.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
na szóval Updatelt PB Config by ZICO
De hála már késsz is van az orvosság...😄
Zene pedig:
Linkin Park - Nobody's Listening
- quality
+ music
+/- editind
+/- intro
overall 5/10
megkérdezhetném mi a zenének a cime?
kár hogy ilyen homályos lett 😞
Wreck86: Igen Frapsel vettem fel.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Én azt emelném ki különösebben, hogy tetszett a rövidsége, nem kellenek marha hosszú, fél gigás fregmuvi, legyen inkább néhány perc, de az jó minõségben, élvezhetõen!
(javaslanám megtekinteni az omen féle rendezett kisfilmeket, nem fragmovie, de nagyon jók)
és érdekesh nem minden PB-s szerón csinálja, csak 1-2õn (pont a kedvenceimen) :@
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Azt üzenem akinek losing key hibája van hogy olvason vissza mert már elfogytak a billenytûn a gombjaim..
MJ rulz Pink Team The Only One
Valaki tudna abbansegiteni hogy kell egy szerveren frissiteni a PB client részét, maga a pb frissül csak ez a része nem válaszokat elõre thx
The Matrix has you...
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
(amúgy sokmindenre én is érzékeny vagyok és nyílik a bicska, de sokat dolgoztam pb-vel, -vagy szerettem volna- és propagáltam, hogy automaikusan a pb-s kérdésekre válaszolok, minél több játékos válassza a pb-s szervereket és minél több admin kapcsolja és menedzselje. Már nem izgat a pb, meg a cod, de ez még bennemmaradt.😊
Szándékosan nem válaszoltam a key packetre, mert ez így van, viszont a portállítások már nem olyan ismert, de megoldható.
minden 10 hsz oanokért sikít segitségért, ami már 10000x volt tárgyalva. lehet a faq-ot kellene frissíteni, és aki nem bírja elolvasni, az megérdemli... az én serveremre is jön fel a sok newbie, hiába van rá minden kgb nek bindje: /cl_maxpackets 60, maxfps, rate stb. hiába mondja el az auto messega, nem képesek beütni a parancsokat... az ieneket nem is sajnálom. itt is aki kérdezi, képtelen a keresõbe beütni a hibáját, 1000 hsz-t dob ki a keresõ...
losing; cl maxpackets; rate; maxfps; sort; graf stb... ki is írja szerencsétlen pb mi a gáz, mit csináljon, de bsazik rá, inkább itt nyivákol, meg engem basztat a serveren mindek dobom ki. kezdek immunis lenni, szarok beléjük, ha õk is szarnak a saját problémájukra... sry ha valakit megbántok, de élhetetleneké a világ????
bigapó: aláírásomban ott az ip. (nem 2.; csak 8., de sd-ben, nem szoktam ctf-ezni, max tdm dm funból) löksz rám egy privit, és tõlem mehet a hent 😉
Fákjúal!
Ez mi a szar?? PLs HELP
PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!
Csá'''
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
itt vagy privibe megadnád a címét a szervernek?
csuszi az aki eu 2. vagy mi volt cb-be? tegnap én is nyomtam pár ctf-et és többször elsõ is lettem rajtuk, kipróbálnám magam ellene is😊)
The Matrix has you...
seta fx_sort "0" erre seta fx_sort "1"
Total Comander F4 és már tudod is írkálni átfele.
Ez a megoldás jobban bejön mert nem a játék fönti el hogy átírja e vagy sem
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
veszek én is enyi pénzért simán legalább lessz 3 origi cd keyem.<#wow1>#wow1><#vigyor2>#vigyor2><#guluszem1>#guluszem1>
A pcdome.hu (és tartok tõle mások is) féláron kínálja a cod2-t, ami nagyon korrekt ár azoknak, akik rendszeresen és komolyan cod2-znek.
Vagy megvásárolod, vagy nem jársz eredeti szerverre...