Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
MJ rulz Pink Team The Only One
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
magát a demot fel tudnád tölteni valahova? lehet több látszana belõle😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ismered?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
The Matrix has you...
<#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#lama>#lama>
szal meg lefelé kell bólintani a végén, mert akkor nem enged leesni, valahogy úgy tudnám szemléltetni, hogy a monitorod elõre billented egy asztalrsa, ha a vége elkapja, akkor mrá nem is engedi leesni, rábólintasz. szal kanyar, elõre+jobbra, ugrik bólint😊
kitt-katt
itt ltáod hogy kell apó😉
tudnátok segiteni abban hogy a Merciless mod-ot hogyan tudom LAN szerveren müködtetni?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
The Matrix has you...
amugy 125 sem kell, 90-el is beugrottam mar oda. tudod hol a maradek ketto vagy egyx ellen, es onnan ki nem szednek epp eze kerdezem mer szrtm hasznos csak bizti rinyalnanak...😉
neo: oldalasan kell ugrani
The Matrix has you...
Az Uj wh-ról meg anyit amióta kivan hírezve a cod.hu-n kb.10 ember akarta elkérni a wh-t😄 De a bíztonság kedvéért elküldtem a wh-t az evenbalancenak is szóval várható 1 PB update is.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
más, vélemény?:
katt
szabad vagy nem? szrtm igen...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Zico: amit felraktál pb config-ot a cod.hura, azt csak a server-eseknek kell leszedni, igaz?
The Matrix has you...
<#banplz>#banplz><#lama>#lama><#taps>#taps>
...
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Vigyázz promó, jövök!!
elinditom a cod2öt es azt irja ki h
Error during insalization:
Video card or driver doesent support dinamic textures
mi a baja?
Vigyázz promó, jövök!!
apó:
hétvége van😊 gyüssz? nem akartam annyi emberrel kibaszni hogy átrakom sd rõl ctf-re, aki hozzánk jár az mind sd-és, és a kgb se szokott ctf ezni, de ha kevesebben leszünk, kapsz amit kérsz. myllis, te szoktál járni hozzánk, én tudom, kémeim jelentették...😉
valaki tudja hogyan lehet használni az Rcon menüt LAN szerveren? vagy lehet e egyáltalán, mert ha használni akarom akkor azt irja hogy elöbb irjam be az rcon jelszot..
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Igen, tudtunk játszani és szerintem -bár nem sok klán-nal gyûlt még meg a bajom- nagyon jóak😊
Nem az Én mûfajom az SD, de most azt nyomtunk. Nem voltam toppon egyáltalán,sõt, de párszor azért sikerült lelõni csuszit is😊)
Ennyibõl nem tudom megállapítani, hogy hanyadikok lennének, nem mintha lényeg lenne, de mindenesetre nagyon jók. Elég kevesen voltunk az elején, mikor meg már több játékos is belépett, nekem kellett mennem😞
Remélem lesz még lehetõség, hogy bizonyítsak, nem vagyok mindig ilyen rossz😊)
Ja és most CTF-et is kipróbáljuk remélem😊)
The Matrix has you...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\