Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jhonny
azt hogylehet ilyen gyorsan futni?<#lama><#lama>

Vigyázz promó, jövök!!

ronihun
😊 énis letöltöttem de nem segített csaknéztemhogy hogy a fenébe....

...

NEOreg3
hát okosabb nem lettem, de thx😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csuszi

MJ rulz Pink Team The Only One

Wreck86
de ez a tetõn való mászkálás nekem annyira irreális 😛,bár én kiszúrtam a tagokat,de nagyot néztem,mikor egy picike cserépkiálláson gubbasztott 😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ronihun
na én próbágattam de nem megy...

...

NEOreg3
jaaa hogy ez demo? azt hittem real time-.-

magát a demot fel tudnád tölteni valahova? lehet több látszana belõle😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

csuszi
😊 seismovision (demolejátszó), ne legyen nagy az avi, mer faszomnak van kedve sokat feltölteni
ismered?

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

NEOreg3
hát ez érdekes, és oylan gyorsan hogy lehet futni?😄

csuszi
na ezt kerestuk, sirály vagy, thx<#worship><#worship>

bigapó
nézd meg a youtube-os többi videót, ott látod, hogy kell. elég érdekes helyek vannak, azt hiszem újabb fertõzést kaptam és megkeresek néhányat😊

The Matrix has you...

ronihun
Pfff...Hát elég bonyolultan hangzik...Hát énezt soha nemfogom tudni megcsinálni

...

csuszi
sry a sok postért😞 sry
<#banplz><#falbav><#lama>
szal meg lefelé kell bólintani a végén, mert akkor nem enged leesni, valahogy úgy tudnám szemléltetni, hogy a monitorod elõre billented egy asztalrsa, ha a vége elkapja, akkor mrá nem is engedi leesni, rábólintasz. szal kanyar, elõre+jobbra, ugrik bólint😊

csuszi
még fps se kell hozzá... az utsóba 60-al is beugrok, az elsõbe felsõbe kell olyan 100. nehéz elmagyarázni, élõben tudnám, van egy ugrási mód,ami meglök: oldalazva kell ugrani, kicsit kanyarodva, én nyomom jobbra is elõre is, ugrok is, és kanyarodok😊 ennyi

ronihun
Hát ezt nm hiszem el<#wow1> hogy a francba?

...

csuszi
direkt neked vettem fell demora😊😊😊😊

csuszi
nem nagyképüségbõl csak kérdezték: <#crazya><#pias>
kitt-katt
itt ltáod hogy kell apó😉

Jaffa 2843
Hi!

tudnátok segiteni abban hogy a Merciless mod-ot hogyan tudom LAN szerveren müködtetni?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

bigapó
hasonló lehet a townhill-es pályához. tudod ahol be lehet menni a pálya alá. húúú, hogy Én hogy úúútálom azt a pályát. fel tudnék robbanni mikor látom, hogy ott császkálnak alul és onnan lõdözik ki az emberkéket. ki kellene törölni a szerverekrõl azt a mapot vagy megjavítani. Majd egyszer megkukkolom ezt a helyet, de ezt az oldalas ugrást még mond el hogy, hogy kell😊)

The Matrix has you...

csuszi
waron hidd el eleg hasznos hely...
amugy 125 sem kell, 90-el is beugrottam mar oda. tudod hol a maradek ketto vagy egyx ellen, es onnan ki nem szednek epp eze kerdezem mer szrtm hasznos csak bizti rinyalnanak...😉
neo: oldalasan kell ugrani

bigapó
és itt nem látjuk, nem lehet lelõni vagy mi a lényeg benne? piszok nehéz feljutni gondolom, de Én nem is szoktam keresni az extrém helyeket. ilyen pörgõs játékban, ahol mondjuk egyszerre összeverõdik 15-20 játékos és egy viszonylag kis alapterületû helyszínen tolonganak, másodpercenként találkozol vagy társsal vagy ellenséggel, na én ekkor nem ezzel törõdök. így is többször nyírtak már ki azért, mert valahova mentem és beakadtam az ajtófélfába vagy valami dobozba....pfff 😊)

The Matrix has you...

zico87
nemtudom de tény hogy föllehet ugrani fix 125 fps kell a jumphoz elvileg de nemvok valami nagy jumper van demom ahol látni pontosan hogy csinálja a srác...

Az Uj wh-ról meg anyit amióta kivan hírezve a cod.hu-n kb.10 ember akarta elkérni a wh-t😄 De a bíztonság kedvéért elküldtem a wh-t az evenbalancenak is szóval várható 1 PB update is.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

NEOreg3
oda hogy lehet feljumpolni?😄 nekem már arra a napernyõre vagy mire is nehéz feljutni XD

csuszi
szrtm senkinek nemlesz abbó baja ha egy ip reklámozva van😊 legalább gyûlik a nép😉 neo: van ilyen taktika map felülnézetes grafika, nem screen, csak nem taléálom a gépemen, mag a klántársam, miattamkérdezte a kis buzi😊
más, vélemény?:
katt
szabad vagy nem? szrtm igen...

NEOreg3
szerintem sehonnan, esetleg felmész egy üres szerverre és spectateben szépen sorjában képeket csinálsz felülnézetbõl amiket majd valahogy összeillesztessz

szervert reklámoz nem klánt 😛

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bigapó
uh, erre nekem is figyelni kell akkor... kösz a tippet.

Zico: amit felraktál pb config-ot a cod.hura, azt csak a server-eseknek kell leszedni, igaz?

The Matrix has you...

Magnum PI
Hi!

Nem tudja valaki honnan kehet letölteni a COD2-es mapok teljes felülnézeti képét???

kas123
gecc, megvan h nálam mi okzota a losing key packetet->a netem a tvrõl jön (össze van kötve a tv és a net) és ki volt kicsit "csavarodva" a kábel. Megigazítotam és müxik =).

kas123
Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!! WAREZ és CHEAT témát mellõzni
<#banplz><#lama><#taps>

ronihun
Nah topm hogy már írták...de úgy kell megoldani a Losing Key Packets hibát hogy a Feladatkezelõben a Folyamatok És ott lesz PnkbstrA és B asszem ez a neve ezt a két folyamatot leállítod és utána megy is,.,.

...

zico87
Olvastam a cod.hun sok pozítív visszajelzéseket ennek örülök hála nemvolt hiába a gályázásom😄 már 82-en letöltötték remélem még vagy 1000-en leszedik.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Mindenkit szeretettel várunk a szerverünkre! 87.229.14.20:28981
Jhonny
jah akkor má tom
😄 kocci

Vigyázz promó, jövök!!

Picar77
lol directx 9c az a minimum
amúgy videókártya driver tudod nvidia vagy ati
ennél bõvebben ezt nem lehet 😊

()() (^^)

Jhonny
aha...😊 kicsit bövebben?😊 rakjak fel pl egy direcx 9.0b-t? vagy ijesmit?😊

Vigyázz promó, jövök!!

Picar77
frissits videókártya drivert

()() (^^)

Jhonny
plz gyorsan help mert már nagyon játszanék😊

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
hiho allé

elinditom a cod2öt es azt irja ki h

Error during insalization:
Video card or driver doesent support dinamic textures

mi a baja?

Vigyázz promó, jövök!!

csuszi
szrtm nem lehet. használj simán konzolt.
apó:
hétvége van😊 gyüssz? nem akartam annyi emberrel kibaszni hogy átrakom sd rõl ctf-re, aki hozzánk jár az mind sd-és, és a kgb se szokott ctf ezni, de ha kevesebben leszünk, kapsz amit kérsz. myllis, te szoktál járni hozzánk, én tudom, kémeim jelentették...😉

Chester1
Köszönöm😊 sok gyakorlás után sikerült a technikát kialakítani.

Jaffa 2843
Hi!

valaki tudja hogyan lehet használni az Rcon menüt LAN szerveren? vagy lehet e egyáltalán, mert ha használni akarom akkor azt irja hogy elöbb irjam be az rcon jelszot..

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

jók a szmájlijaid lol

bigapó
Hali!

Igen, tudtunk játszani és szerintem -bár nem sok klán-nal gyûlt még meg a bajom- nagyon jóak😊
Nem az Én mûfajom az SD, de most azt nyomtunk. Nem voltam toppon egyáltalán,sõt, de párszor azért sikerült lelõni csuszit is😊)
Ennyibõl nem tudom megállapítani, hogy hanyadikok lennének, nem mintha lényeg lenne, de mindenesetre nagyon jók. Elég kevesen voltunk az elején, mikor meg már több játékos is belépett, nekem kellett mennem😞
Remélem lesz még lehetõség, hogy bizonyítsak, nem vagyok mindig ilyen rossz😊)
Ja és most CTF-et is kipróbáljuk remélem😊)

The Matrix has you...

csuszi
war valaki most?😊

trident
ezt nem csak neked mondtam, ezt mindenkinek jó, ez sok embernek bevállt. Minek százhúz helyet megadni, hogy felaprózza a lehetõségeket? Ügyes vagy kérsz sütit?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kamehame
igy játszol ?????????!!!!!!!!!!! csávót hogy fejbe kaptad már 😄 én csak álmodozok rolla hogy igy játszak. grat!!!

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Robinho14
Ezt nem magamnak csináltam csak-.-