Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
cvar fx_sort (=0) és ezzel kivág ez mitöl van?
cvar fx_sort (=0) és ezzel kivág ez mitöl van?
()() (^^)
Gondolom a szpemet, és egyéb dolgokat itt fejezted be. =)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ugrás az elsõ új üzenethez Segítsetek please! (Többlapos topik 1 2 3 ... Utolsó oldal)
Totesz00
Tegnap 01:27
küldte: wiseone Ugrás az utolsó üzenethez
1 002 20 306 Need Help !!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Megnéztem de ott sehol nincs olyan téma csak olyan hogy Need Help!(de ez meg vagy 3 szor)plz írd le ide vagy linkelj egy pontosat....😊
ELõre is thx
Bye
#19258: csak nem volt haszontalan. egy war, cb esetén ezzel lehet megóvni.
Oros12: www.callofduty.hu fórum/segítsetek please/ utolsó két oldala.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Bemegyek Xfirerõl egy szerverre haverral megyek 1 kicsit megáll és kidob
kiírja hogy Oros has benn kicked (punkbuster 0min)és még olyat ír hogy
Losing Key Packets(😎 meg Losing Key Packets(l) meg més sokkal több mindent a zárójelen beûül egyszerûen nem tdok jáccani kérem vkit segítsen!
bye😮ros
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ha linket adsz zico elfogadom tesztre 😉 kérdés ez lebukott volna-e:S
MJ rulz Pink Team The Only One
tudtomal nincs olyan hack amit az én pb configom nemvesz észre szóval ajánlom neked is csuszi.
(ja persze nem reklám csak aki akarja az használja sokaknak bevált..😄)
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
The Matrix has you...
ma felmegyek cod2.hu-ra, 2on2 high pcw-et leszervezni, jön egy csóka, õk akarnak. nagyon ritkán mondom valakirehogy csal, mióta van cod2 azóta kettõre. ezekre sem, de barátom állította, ezek azok. 17 kill / 14 head, és mindig vágta kimerre. én védtem, hogy lehet ügyesen mozog, épp elégszer mondták rám is hogy csaló, tegnap vagy 10 warból 8szor, hogy én nem kiáltok másra iet. kérdi kell demo, mondom nem, de azért elindítottam az auto ss-t:
wh és valszeg multihax is, köv map 7-bõl 7 fejes.
és én még a végénm elköszöntem, és gg-ét írtam. nem is tudom ki a lol, én vagy õ😊
a korábbi ASE-val kapcsolatos hiba megint van, itt az üzenet:
"Couldn't establish connection to scanner. Would you like to switch to an alternate scanner?"
nem a jelentésével van a gondom, azt értem, csak hol vagy hogy tudnám orvosolni a problémát. mint írtam korábban már regisztráltam és most default-ot ír a fejlécen. ha igen-t nyomok, akkor bedob yahoo-s scanner-t, meg másokat (amcsizászlóst pölö), aztán kiírja, hogy default scanner set.
azt nem tudom, hogy emiatt van-e, de sokszor van az, hogy a szervernél pl 12/18 van, próbálok belépni, de nem enged be server full üzenettel. ez mitõl van?
The Matrix has you...
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
nemtud valaki megoldást a 8800 as nvidia kari gondokra cod2 alatt dx9ben?
ha dx9be váltok szürke lesz az egész kép
vagy csak drivert kéne cserélnem most a legujabb van fent 158.19
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
van valami msn nevü téma amivel botokat importálhatsz a serveredre, ha az nem müxiik, akko próbáld meg az ikszfájört, ha az sem, akko :S
Az lenne a kérdésem, hogy van é oan peccccs amivel Botókat lehet berakni a gamebe??? (COD2 multiplayer a gyegébbek kedvéért)
Thnx a választ!!!
csááá all!!
Üdvözlettel.: Pudlee
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB