Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fitti83
Nekem se fagyott régen, de azt rendszert telepítettem 1 év után, azt csinlta. Nem tudom miért, de csinálta. Azt felraktam egy game-re szabott változatot, de az 32bites, ezen tökéletes. Lehet scak újra kéne neki is rakni, vagy passz. De nem vidkari lesz sztem.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

csuszi
game-monitor vagy játék saját keresõje??

fitti: nem fagy a win764bit nálam és spanoknál sem.

MJ rulz Pink Team The Only One

imihaver
de akkor a szervernek az ip-címét hogy másolom ki?:?:

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Fitti83
Milyen operációs rendszered van? Nekem a Win764bit-el ugyanez volt. Szóval nem vidkari meg túlmelegedés, ha ez az oprendszered. De érdekes volt tényleg, hogy volt mikor 2-3perc alatt, de volt mikor 1 óra után. Most 32bit-es win7 van fent, ezen még sose fagyott le.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

imihaver
mi az az Ati Tray Tools?
Fitti83: megpróbálom hátha jólessz

Fitti83
Ha jól emlékszem, akkor ha a Fraps futott a háttérben, akkor is vmi ilyesmivel dob ki. Szóval amióta nem megy, azóta nem dobott ki ilyesmivel.

Nem kell semmi dugó:D annyi hogy a stereo mixet kell engedélyezni és mûködik, sõt letiltani sem kell semmit:)<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
xfire t ne indísd el... vagy ha van Ati Tray Tools akkor aztse.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

imihaver
Szisztok kérem segítsen valaki aki tud ledob a játék ezzel a hibával: program/driver/128017 és nemtom miért pedig már: karit frissítettem, xp-t újraraktam, cfg-t cseréltem, új videókártyát vettem, letöröltem a codot majd vissza, netrõl szedtem le egy másikat és felraktam, xfiret letöröltem majd vissza, pb-t frissítettem és semmi:S:S kérlek titeket valaki segítsen mert már kifogytam az ötletekbõl és vagy 3 hónapja ezzel kinlódom:S:S

<#vigyor3>

áá az is megfagy és forró a hátulja
de hétul csak felül forró ahol a táp van :S
és processzor hûtõt vagy rendszer hûtõt vegyek ?:D
hungary27
jó a neved:DDD
amm cod 2-n max felbontással viszem. De nem hiszem hogy grafó probléma lenne, mert viszi a sourcet is max grafon 80 fpssel :D
PttM Fa
Szevasztok srácok!

Nem tudjátok mi lehet a baja?
Válaszotokat köszönöm elõre is.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Hát ez általában bejött dugj egy jack dugót a mikorofon helyére vagy tiltsd le. Ha ez sem jön be akkor eseménynapló és kikeresni mi okozza hátha hivatkozik valamire.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hello mindenkinek:D

Nekem a COD2 multi azt írja ki amikor elindítom hogy a COD2 mp exe mûködése leállt, Vista Sp2 van fönn, régebben is az volt de ilyen gondom nem volt eddig, esetleg valami tanács hogy mi orvosolja a hibát?
az hozzáteszem a (JÁTÉK EREDETI!!!)
csuszi
hajrá, ennyi esélyt bevállalok:)

Ez azért kicsit olyan ki ha én nemnek tûnik :) Senki sem elpusztíthatatlan mi van ha õ meg Seagal által kedvelt Aikidot ûzi? Azért csak óvatosan :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

csuszi
ez tavalyi:) azóta +10kg erõ +5kg izom:)

bigapó
húbammeg? Te is gyúrsz? szép teljesitmény, asszem nekem ennyi sosem fog menni, inkább már csak a karbantartás marad:) testmozgásnak nem rossz, de maradok a kisebb súlyoknál ;)

The Matrix has you...

csuszi
ty:)
meg a többieknek is. azért mi maradunk annál, hogy no cheat, remélem nem haragszik meg levcsike:)

csuszi

bigapó
nyugodtan üljé le kicsirigó:) 1-es :D jó emberbe kötsz bele, szerintem még most fejezd be, amig van mivel.

The Matrix has you...

Akkor grafikai bugok jönnek elõ.

zico87
szerintemis melegedési probléma ha a kép kifagy én a vga-ra gyanakszok hogy tulmelegszik a gpu...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekrõl ugat

Csak cod2 nél jön elõ a probléma? mert szerintem szar a procinak a hûtése és felmelegedik és abba fagy bele...

lenne*
Hellosztok!
Segítenie valaki?
Az lenen a problémám, hogy miközben cod2-zök 200 fps-sel és 7 ping-gel megfagyok. Újra kell indítani a gépet, mert nem reagál semmire. Meghal.
Max 20 percig tudok játszani 1 huzamban, de van amikor 3 perc után megunja.A kép kimeredevdik és kész...
Kérlek Segítsetek!
Látom itt is olyan balfaszok az emberszabású marhák mint az utakon.
Egyre szánalmasabb!!
Meddig korcsul ez a világ?

Te meg 10éves vagy és fórumon heroskodsz... gratulálok... szerintem szólok-is a modinak h rendezkedjen.

Te ugatsz itt nekem?? Hát mingyárt emgtudom hol laksz oszt odamegyek pofánrúglak úgy hogy örökre elfelejted az életed. a gépet!! neked arról szól az életed hogy GÉP GÉP GÉP!! semmi másról!!!! Neked egy jó péntek eset az hogy GÉP!!! Mást nem tudok hozzáfûzni!! Kis faszú buzi kocka geci vagy!!! Ennyi!!<#mf2>
csuszi
külföldön laggolok, mondjuk magyaron is, kevés a netem. de itthon legalább csak 60-80ping, ha nem beszélek ts en:):) a ts3 ról nem is beszélve, ott 150-200ra ugrik ha dumálok:)

OSS-nek volt régen pub ctf, origi. Nem tudom van-e még (mondjuk azt se, hogy OSS, volte :D)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Keress külföldön, elindítod cod2_mp.exe-t és keresel, ott találsz, ha netalántán havonta egyszer elkap a pub láz akkor is külföldire megyek...

csuszi
nem kifejezés, 3mapból 2 aimossal terhelt. indisek meg telibe szarják. hogy nincs egy értelmes tdm vagy dm original...

Bugi Misi
Hy ezt kapom ki (restriction service communication failure pnkbstrb.exe driver failure pnkbstrk.sys ffab) frissitetem a pb-t se semmi valami tanács?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

zico87
indire énis járok mostanság meg tresel is aki egy elég ismert player egész europában jókat funolgatunk de tényleg feljön naponta aimozni buzigyerekek és cracked a szeró ami fõleg vonza a csalókat

csuszi
maygarítások portál?
ismerem a vezetõséget. nem emlékszem nevekre, de sokat foglalkoztam velük annak idején tanácsokban stb. meg tanítgattuk õket pcw meg taktika stb. sokat jártak pub szerverünkre is.

Inkább rutin. Volt srác aki hónapok óta nem codozott és elsõ volt.
Ám sajnos én már csak funolni járok, tuscany htf, utánozhatatlan. Meg voltak még jóak, pl mohaa map átirat, de azok a szerverek (olasz volt mind) megszûntek. Meg régen volt mindig 1 hónapig 1 szerver, toybox-xal, az is hatalmas volt :D Akkor voltak ilyen statok, régi szép idõk :)
Igen modolt volt, a VIP kill talán 10et adott, de nem tuti

csuszi
én indi-re járok, de a support katasztrófa. pb szar, nem eredeti, és az adminok sokszor ki se basszák a multihax-osokat. nem azért mert csalók, nem azért mert szarnak bele, hanem mert figyelmetlenek és bénák (nem a játékhoz, az adminoláshoz). amúgy marad a war, de egy kis pub tdm, dm nem ártana skillhez, mert az elpárolgott az évek alatt:)

Én eddig is csak társaság miatt CoD2-ztem, csak meghalt pub és sajnos az is eltûnt, de a klán örök :D

Csak egy jó társaságotk kell találni és kitapasztalni és már is jó az online mod is.

zico87
cod2 neten egy halott játék csuszi ne idegeld magad minden tróger csal és akik komolyan gondolják a gamet max offline tudnak érvényesülni

Pontosan!

csuszi
fogalma nincs arról hogy mekkora faszkalap, nem admin kellene ide, hanem tisztességes nevelés, ideál, becsület. nem véletlen nálunk a legtöbbek ezek a gyökerek, és a skandináv országokban a legkevesebb...ott se jobb a pb, csak éppen ott nem csak világra basszák a kölyköket, én se azért nem csalok, mert van pb, meg gondolom minden normális ember, tõlem nem is kellene, eszembe nem jutna használni bármit. már írtam többször, cb waron belépek, strat alatt látom hogy valamilyen bug miatt átlátok a tankokon, az életben nem buktam volna le, mégis természetes volt hogy reconnect, magammal basznék ki, én élvezni akarom a játékot, nem csalással elõre jutni.

Az a gáz, hogy egyre több ilyen gyökér van :( És mire az admin felmászik a szerverre többszöri hívás után az vagy offolja a csítet vagy elhúz.

csuszi
hát ne haragudj már kicsi rigó, de kurvára az egész fórum közösségtõl kértél tanácsot, de rövid leszek. az olyan nyikhaj, gyökér faszoknak mint te akkor se segítenék, ha fizetnél érte nem keveset.
húzd fel szépen a farkadra a géped, és azon szórakozzál ne más játékával a gyökér aimoddal faszláma. basználak tarkón az életben, szerencséd hogy elbújhatsz te és a fajtád a net mögé. tróger.

hát most nemtudom mire akarsz ezzel kijukdani! mert tõled edig még nem kérdeztem egy krva szót se!!! <#mf2>