Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
"Ez aim xD !!! jól tudom!!! xD régebben amikor még jóvolt a cod nekem akkor énis néha szórakoztam vele 😄"

tõlem soha nem javul meg a codod...
<#kocsog>

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ok. múltkor új winchester, de ezt valamiért átmentettem...

attila49
Sziasztok!ugyérzem fontos hírt kel közölni társaimmal.!!! Egy ujjab CoD2 õ játékos halt meg Autó balesetben.!A gyerek 17 éves lett volna Április 28.-án 3 nap mulva😞 A neve Pap Ádám keresétek meg Myvipen..(Örkény)egy élet vidám gyerek volt!! Ha megkérhetlek egy ien szivesség re küld tovább... mindenkinek és emlékezzünk meg érte. A baleset ma délelött volt mikor Tasrol jöttek haza.!!
Aki hallot rólla attól elnézést!!!Részvétem a családnak!!!

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

zico87
csuszi küld el nekem és hogy kirõl készült 1-2 nap és banned xfire mgvzico

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

lolz 😄 Nekem saját szerónkon volt csak ilyen, nem jelezte oldalt az aknát, mert nem töltöttem le. De, hogy már az eredeti sincs biztonságban :8

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem, kiveszed akkor fog hiányozni a textúrája a német katonának és a németek feje fölötti fejnek, meg a dobozok homokzsákok eltûnnek.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szerintem nincs neki meg a textúra, modolt szerver 4 the win.

Aim a f*sz*... szimplán töröld a legutolsó localized english.iwd-t elindul és a csapat társaid felett lesz + ilyen szinû lesz a német katona is, ráadásul átlátsz a dobozokon.

Hát én már mident letöltöttem a cod2-höz de még mostse jó!! az a krva hibajelntésküldése faszm.. már rohadtul idegesít?? de másna nincsis ilyen baja mint nekm?? windiws xp-vel? mert csak w7-eseknek láttam azok meg bedugna a a gép seggébe egy kurva dugót és annyi :@<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#gonosz2><#gonosz2>
Ez aim xD !!! jól tudom!!! xD régebben amikor még jóvolt a cod nekem akkor énis néha szórakoztam vele 😄
csuszi
most õszintén mi értelme nézegetned?😊 én leszoktam róla. még cb waron is,
csak a cb-zõknek egy szösszenet.
pcw waron, srác wh-zott, kiszúrtam, passzióból leszedtem a pb shotokat, átnéztem megtaláltam.
a srác aktív magyar létra, eu létra, 1on1, több klán.
küldöm kacsának, 1 hét múlva, küldjem el gv-nek vagy a pb-nek. gv küld cbhez. kacsa küld eu adminhoz. ez már lassan 1 hónap. eu admin másik magyar adminhoz. nem kacsa magyar admin válaszol hetek múlva!!! hogy server adatok? mikor lõttem a shotot? érted másfél hónappal ezelõtt. mivel nem tudtam, õ át nem nézi a server log-ot, elhajtott, a srác azóta is cb-zik...vicc??? és ott a full wh-ás pb shot...

meg találtam 1-2 ilyet is. ötlet?
csuszi
még mindig nem válaszoltatok, mire jó hogy logót tesz a pb shot helyére, ezzel kvázi beismeri hogy használ egy progit pb shot ellen.

Szerintem hatalmas 😄

Ígyvan, akit nem dob ki a PB azt megse fogja a pb shot.

Pbshot se jó semmire sajnos, akinek normális csalása van, azt úgyse dobja ki 😞

csuszi
és mire jó?😊 elfedi a csalást? de akkor minek elárulni egy ilyen logóval? mert fekete pb shot tényleg lehet magától, nem hazudok, nekem volt olyan war, hogy rólam (és magamról csak tudom hogy nem csalok, + az én szerverem, én férek hozzá, ki nem szarná le ha van pb shot csalásról, úgyse kérik be cbén soha, vagy kivenném amin látszik, úgyhogy a lényeg, nem csalok, de ha csdalnék is felesleges lenne ilyen black téma) tehát rólam, kb 15 fekete pb shot készült, nulla normális!!!! persze ez mind nagyszámok törvénye, több száz wwarból ugye minden féle elõfordul, de a lényeg, hogy simán mondhatná aki hazsnálja, hogy nem csal, csak ugye nincs értékelhetõ pb shot róla. véletlen...minek lebuktatni ilyen szarral? vagy nem errõl van szó?

Tudom mire gondolsz, de ez egy black pb shot nevû cucc ami ilyené alakítja a pb shotot, láttam már olyat h egy cod2 es logó volt a pb shot meg ilyenek... Van sok fajta.

csuszi
nem értem. ez nem egy pb shot, amin van a paraszt aim? tudod, monitorra rajzolnak az elmebetegek egy filces kört, hogy amikor eltûnik a célkereszt, akkor is középre húzzanak. na már most van erre progi, hogy ne kelljen szegénynek a monitort összerajzolgatni...csak én nem ilyenben láttam, hanem egy sima pici célkereszt középen, nem találok most ilyen pb shotot, lehet csinálok egyet paint-tel😊

Egyiksem 😄 Szimpla kör, egy szaros program ami pb shotba rajzolja...

csuszi
már ha ez az aminek gondolom, hogy középen van ez a kör izé a célkeresztnél/helyén.

csuszi
másodikat nem vágom mit kell nézni, de az elsõ "paraszt filc"😊 hogy tudja hol a közép. csalásnak minõsül of course, én basztam ki ilyenért a klánból embert (egyedüli csaló játékosom, szerencsére jó emberismerõ vagyok, tudom kit kell nézni).

szerintetek ezeken a pb shotokon mi lenne?
gyikk
valaki irja már be a F.A.Q-ba hogy raltek hangkártyánál.
(win 7 vista)hangkari mikrofonba egy jack dugot!!!!! <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Be van kapcsolva.<#smile>

letöltöttem a legújabbat hozzá de még mindig nem jó <#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir>
a hangkártyához keress új drivert(szerintem realtek van neked)az segithet a problémán
hungary27
kapcsold be a pb t?
Megcsináltam xfire nélkül de semmit nem ért <#sir><#shakehead> ! Más megoldás erre nincsen mert régebben is ez volt a gond elvittem szerelõhöz és aztmondta hogy hangkártyát kellet benne cserélni! kicserélte ment is!! de azóta is az van benne és már megint nem meg :S <#shakehead><#sir><#wilting><#bdead>
Sziasztok! Multizni szeretnék, de amikor belépek egy szerverre pár perc után kidob a PB olyan üzenettel hogy: PnkbstrB.exe heartbeat stopped. Újraraktam a játékot, a PB-t is, és a frissítés se segített. Ha a tûzfal ki van kapcsolva és ha nem fut semmi más program, akkor se jó. Az tûnt fel játék közben, hogy magas a ping-em 100 körül ingadozik, holott régebben fele ennyi se volt. Valami ötlet esetleg? Nagyon megköszönném.

cod2MP_s.exe hiba akkor van ha x-fire fut....használj más szerverkeresõt
pl:ASE vagy HLSW vagy simán elinditod a cod2Mp-exe-t és konzolba irod a szerver ip-jét /connect 23.236.85.23:84235 <==így(elõtte a szerver ip-t meg az x-fire-ban kikeresed a szerver adatai közt jobboldalt látható) aztán ha benn vagy a játékban már elindithatod az x-firet ha pl:csevegni akarsz a haverokkal
Hogy pontos legyek ezt az üzenetet írja ki: CoD2MP_s.exe hibát észlelt, ezért leáll... <#sir><#sir><#sir><#sir>
Nem! A single az rendesen megy! De a multi az nem!! Nem tom mi a baja!! pls segítsetek! Am windows xp-m van
szabii98
fordítva nem?

I met God. She's black

Hahóó elindítottam a cod2-t és a single player az elindul de a multiplayernél azt írja hogy a cod2 exe hibát észlelt ezért leáll!! az 1.3-as patchet föltetem meg miden ami kell a gépigényhez suplán megvan!! pls valaki írja már le nagyon kérem!!! <#confused><#confused><#confused><#conf><#conf><#conf><#wilting><#wilting><#bdead><#bdead>
Xfire 😄
http://www.gametracker.com/ esetleg, de nem program

qwertrt
Hali! Tud ajánlani valaki egy jó szerverfigyelõ programot a CoD2-re? Az Xfire nagyon nem jött be. Az ASE annak idején nagyon bejött 😊

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

hungary27
nekem 6megásal akad a 0 a ping. Ajka közelében nincs sok host(vagy minekmondják)
imihaver
Nem jó a single player crackje.

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Hello! Föltettem a cod2-t és a single player az elindul de a multiplayernél azt írja hogy a cod2 exe hibát észlelt ezért leáll! Föltettem az 1.3-as patchet! De ez meglepõ számomra, hogy nm jó mert ami elõtt újravolt téve a gép jó volt! windows xp-m van <#conf>
Nem feltétlen, ha szemét a szolgáltató adhat 30/1 es netet is... de kötve hinném h megtenné 😄

csuszi
költõi kérdés volt, én tudom a választ:
"baszki a ping a nettõl függ. ha megtriplázzák a netem, kevesebb lesz a pingem is." - ha megtriplázzák a netem, a feltöltésem se marad a régi😊 dl upl együtt mozog.

Az legfõképp az miatt van h nem tud megfelelõ sebességgel feltölteni...

Nem mondtam, hogy kamuzól de nekem meg UPCnál 30/3as netnél van kb 30-50 között ha jó napja van bár szerver függõ azért de nagy átlagban ez van és kétlem, hogy ne lenne kiépítve a rendszer XI.kerben. Fura dolgok ezek bár jó lenne már ha kiépítenék az üvegszálat mindenhol és nem lenne gond 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

csuszi
akkor miért van az, hogy 3 megas netnél 30-as pingem volt, kocc ugyanannál a központnál, ugyanannál a végpontnál, ugyanannál a szolgáltatónál, ugyanolyan kábelen, amikor levitték a netem 1 megára, akkor abban a pillanatban a pingem felment 60-90-re lásd kép. és 1-2 hét múlva ugyanitt, ugyanolyan kábelen, ugyanannál a szolg.nál stb stb stb felemelik 5megára, és ide a rozsdás bökõt, hogy a pingem esik 30-ra? de biztos hazudok, a spanom nem debreceni, és azért ilyen a pingje mert a totalhosting mellett lakik. nem azért, mert a klánból többen pestiek és 30-as pingjük van 5-25megás nettel, neki meg van egy kibebaszott 60+os nete.

Baszki nagyon nem. Egy üvegszál megy egy sima ADSL és egy Rézkábeles net között is lehet látni a pinget és hogy mennyire vagy közel vagy messze a szervertõl. Ha minnél nagyobb neted van max más is használhatja anélkül, hogy te laggolnál.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

csuszi
baszki a ping a nettõl függ. ha megtriplázzák a netem, kevesebb lesz a pingem is.

Nem sokat számít, hogy milyen a nete, mármint maga az up/down, csak a ping. Bár gondolom üvegszálnál ez több mint adslnél.

csuszi
nincs közel, a szerver pesten van, de 60 feletti a nete.

megse szólalok akkor dx9 500akad 😮 XD égre 1k XD
De am ha kicsi a pingje, akkor közel kell lennie a szerver géphez vagy olyan gyors netnek kell lennie, a diginettel haveromnak 30/20as van 5-15 között.