Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tõlem soha nem javul meg a codod...
<#kocsog>#kocsog>
MJ rulz Pink Team The Only One
Aki hallot rólla attól elnézést!!!Részvétem a családnak!!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
csak a cb-zõknek egy szösszenet.
pcw waron, srác wh-zott, kiszúrtam, passzióból leszedtem a pb shotokat, átnéztem megtaláltam.
a srác aktív magyar létra, eu létra, 1on1, több klán.
küldöm kacsának, 1 hét múlva, küldjem el gv-nek vagy a pb-nek. gv küld cbhez. kacsa küld eu adminhoz. ez már lassan 1 hónap. eu admin másik magyar adminhoz. nem kacsa magyar admin válaszol hetek múlva!!! hogy server adatok? mikor lõttem a shotot? érted másfél hónappal ezelõtt. mivel nem tudtam, õ át nem nézi a server log-ot, elhajtott, a srác azóta is cb-zik...vicc??? és ott a full wh-ás pb shot...
(win 7 vista)hangkari mikrofonba egy jack dugot!!!!! <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
pl:ASE vagy HLSW vagy simán elinditod a cod2Mp-exe-t és konzolba irod a szerver ip-jét /connect 23.236.85.23:84235 <==így(elõtte a szerver ip-t meg az x-fire-ban kikeresed a szerver adatai közt jobboldalt látható) aztán ha benn vagy a játékban már elindithatod az x-firet ha pl:csevegni akarsz a haverokkal
http://www.gametracker.com/ esetleg, de nem program
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
"baszki a ping a nettõl függ. ha megtriplázzák a netem, kevesebb lesz a pingem is." - ha megtriplázzák a netem, a feltöltésem se marad a régi😊 dl upl együtt mozog.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De am ha kicsi a pingje, akkor közel kell lennie a szerver géphez vagy olyan gyors netnek kell lennie, a diginettel haveromnak 30/20as van 5-15 között.