Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is cserélnék cod2es kulcso(ka)t valamire (akár papírra is 😄)

insp1red
Andris!

regizve van cb-re?

A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.

cod2-es origit adok cod4-es origi ért x em andris003
Hát az úgy már más xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Jah, aztán néz a kollégium, hogy mi van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lehet még MAC címet is bannolni azt azért már körülményesebb cserélgetni bár nem lehetetlen.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

csuszi
tört szerveren nincs ban.
max ip ban, amit nem nehéz cserélgetni.

MJ rulz Pink Team The Only One

Szevasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy tört szerverrõl hogy tudok banolni segéd program például rcon bot nélkül banolni? Meg hogy lehet punkbuster bannt feloldani? Meg van haverom banolták azt irja neki hogy : Your IP Address or Subnet has been banned from this server by Punkbuster Admin . Ezt hogy kell értelmezni és felodani?

hamachin lanba próbálok játszani a haverommal. de valamiért nem akar berakni a szeroba. awaiting...50-ig felmegy de akkor sem rak be. segítség
hungary27
offold
Cod2 multiból mindig ki dob és ezt írja Server Disconnected-zoli978 PunkBuster kicked player zoli978 (for o minutes)... ilyenkor mit kell csinálni?
csuszi
original szerverre kellene menni😉

hungary27
Hali.
Nem tudjátok hogy ez miért is van?:
Vettem 1 uj origit. Naponként váltogatja a guidod? Egyiknap ez másiknap meg az.😄 Nem tom mért van. midnem 2.napon más a guidja:_ASd
Letudnék vonni belõle egy körülbelüli értéket ha egy VGA-t is megadnál, sok féle konfigon láttam cod2 t futni szóval körülbelüli értéket tudnék mondani.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hát nem tudom, elég piszkavas egy gép, attól is függ milyen videókártya lesz benne... nekem régebben 3200+os amdvel, 1-2giga rammal, x1600pro vga-val meg volt a fix 125...

AMD Sempron(tm) Processor 2800+ 1.61 Ghz 1,00 GB RAM
hi all most lehet kapokk uj gépet és szeretném tudni mennyit fog bírni :

meg tudná saccolni hogy mennyi fps várhato elõre is thx
Bugi Misi
annyi szánalmas aimos van😊 ma 2x bannoltam ugyanazt az aimost😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
ha úgy látod Töröltesd

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
bocs de nem ismerem minden ismerõsét és azért írtam ide hogy megtudják a rossz hírt.

Köszönjük de örülnék neki ha nem egy fórumon irkálnátok, elég Xfiren is ezt olvasni...

Ajjaj egyre több CoD2-es ember esik el 😞

Bugi Misi
1 hírt szeretnék közölni mindenkivel (18)Noob elhunyt R.I.P. :'(, aki ismerte mondja el mindenkinek a hírt!

Elvileg bent van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

zico87
http://www.xfire.com/communities/invite1234/

😄

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

zico87
nemugyanaz a guid bann és megvete ujra ilyen egyszerû

csuszi
nem értem hogy jöhet vissza a cb re guid-dal, miért engedi a cb ugyanazt a guid-ot többször beregelni?

zico87
most beszéltem egy cb adminal nincs ip egyezés a bannal de a guidja már banned +ez a srác többszörösen returned 2 accountját blockolták és 1 returnedre kapot

http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3090375
http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3081787

csuszi
<#eljen><#vigyor4><#papakacsint>

zico87
intézkedtem hogy minnél hamarabb megkapja a jutalmát...

csuszi
kurva anyját már nem aktív sehol - bezzeg akkor még 1on1 létrákban is volt a paraszt, nem baj azért mehet a ban, nehogy meggondolja magát a nyomorék...

csuszi

ha így nem jó szólj.

cb profile

zico87
csuszi ide is linkelheted és intézem de elérhetõ vagyok pedig xfiren általában max ha rámírsz mindenkinek válaszolni szoktam

ESL is ennyire parás ? Azt tudom, hogy itt is lehet csalni a cfg feltöltéssel, de azért azt úgy ahogy észre lehet venni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bugi Misi
ez nekem magas amirõl beszéltek<#buck>

Jah akkor elnézést 😄 azt hittem te vagy a tcFc vagy mi a fene.... azokat elpicsáztuk elég szépen egybõl fake scroe stb... mondom ránézek a teamre... erre banned playerrel játszottak, aztán nem fogadták el és írtam a confot.

Ha ott lassítod akkor olyan sebességgel veszi fel ha frapsel veszed...

csuszi
én életemben nem kaptam conf-ot, és 1szer nem volt hogy ne fogadtam volna el a vesztést azonnal...biztos mert öreg fasz vagyok, igaz nálunk suspended player s ejátszik.
ellenben magyar drága top klánok (top 10) akárhányszor kikapott ellenünk, ment a sírás, a fake score, a flame, a terelés, a match cancel. 1 kivétellel...

és itt xd-zel olyan klánok veszekednek ahol 9 és 4 susp player van. az egész kibaszott hun cb egy szánalom banda...

csuszi
te mirõl beszélsz?
nem cb zünk 2 éve...
tegnap akartam, de ezeket láttam...
"és a vicces, hogy rámentem unalmamban a két klán lapjára és az egyiknél"

te melyik díszes klán tagja vagy?

Ha Seismovisionnal lassan veszek fel valamit, akkor az olyan mintha avidemoznám ? Tehát rendesen lassú lesz, vagy akad, mintha simán venném és lassítanám ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sry... kiegészítés.... banned mellet még kikapni is tudni kell és nem fake score-t írni.

Hahahahahahahahahaha..... Én confoltam be rátok XDXDXXD banned playerrel is tudni kel játszani<#idiota><#idiota>

csuszi
és no ban...

vita

és a vicces, hogy rámentem unalmamban a két klán lapjára és az egyiknél 9!!!! a másiknál 4 suspended player? ez nem vicces, ááá nem...belterjes szarházi cheater faszlámák.
ja és véletlen rákeveredetme a híres infinity klán lapjára: 4 suspended player...😊 hát bazdmeg. milyen emberek ezek???

ui.: zico errõl jutott eszembe a pb shot, feltöltöm valahováés itt privizem neked mert x en hiába kajtatlak😊

Fitti83
Örülök, hogy tudtam segíteni! <#kacsint>
TGF-el kapcsolatban vegyél fel X-en(fitti83)!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

Bugi Misi
Tescoban XXDD

imihaver
van valahol tgf?

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

imihaver
úúúúú barátom naon hálás vagyok neked most mert vagy 3 hónapja ezzel kinlódtam de ez sose jutott volna az eszembe 1000 thk !!!!!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

zico87
akkor lesz uac ha spox rábolint egyõlõre nem mert bugos még az uac..:S

bency
Sizasztok!Miert van az hogy nekem egyszer megy a jatek egyszer nem?😞( Van hogy a Safe Mode-al van,ramegyek hogy ok,inditsa safe mode-ba,de akkoris kicsap a jatekbol mielott a menu bejonne....nem ertem!Help pls!

:) Semmi okosság :P

nekem xp-m van de vista témával .. bár réges régen raktam újra a gépet.
lehet megoldás lenne rá. kösz az 5letet