26388
-
janishakira #25908 Ui: Erről a cdről márrégebben sikeresen feltelepítettem a játékot, csak azóta újra lett rakva a gép... -
janishakira #25907 Mármint a setup-ot... -
janishakira #25906 Sikerül elkezdenem, de egy fájlnál (talán iw_04) befagy a telepítő... Tud valaki segíteni? -
Cat 02 #25905 /cl_maxpackets 60 -
#25904 A setup.exe-vel! -
#25903 Valaki tud segíteni nekem?:
A punbuster kidobál több serverről is, átírtam a max FPS értéket 85-ről először 1000-re, ekkor már dobott is ki a hibaüzenetével hogy 1000 a max FPS-em, aztán ezt megváltoztattam 300-ra a szitu ugyan az, most beállítottam 250-re jóvolt egy ideig de, azzal dobott ki hogy valami "maxpackets=30" ezzel már többször is kidobott és fogalmam sincs mit kéne vele csinálni:/
Aki tud pls help!
köszi! -
janishakira #25902 ? -
janishakira #25901 És a COD2.exe-vel telepítsem autorunnal vagy a setup.exe -
#25900 rendszergazdaként futtatod ?? nem találkoztam még ilyen próblémával vagy próbáld meg cod2 dvd-n az exere tulajdonságok program futtatása rendszergazdaként vagy kompatibilitási mod -
#25899 sziasztok nincs véletlenül vkinek cod 2 radianthoz magyar leírása???
Nagyon megköszönném.. -
janishakira #25898 Sziasztok!
Windows 7-re szeretném feltelepíteni a Call of Duty 2-t de nem sikerül("A program ismert kompatibilitási problémákkal rendelkezik") Van egy olyan választás, hogy "Program futtatása" de ha rákattintok ezt írja ki: "Az osztály nincs regisztrálva"... Tud valaki segíteni nekem? -
Cat 02 #25897 Dehogy gáz, az a gáz, ha kérdezi :D -
Gibor #25896 WAREZ és CHEAT témát mellőzni...
Benne van a bannerbe... Amúgy az már törvényszerű hogy gáz ha valaki cod2-t warezol... -
#25895 #25891?:O -
Cat 02 #25894 Mi csak akkor szoktuk írni, hogy no közös, ha elkezdenek lámáskodni (wh,aim,anyád,tuti csalsz,egyébként jó a honlap:D) -
BIZ0906 #25893 Én csak PUBra járok és leginkább CTF. Ott nehezebb csapatot kovácsolni mint CB-n vagy Klánban mert itt ismeretlenek az emberkék (kivéve a gyakran vissza járók) és csapatot kell kovácsolni belőlük. Persze vannak azok az igen rendes emberek akik leszarják a csapatot és pont emiatt veszít a csapat mert pl: nem fedez vagy arra vár hogy leszedjenek és elvegye a zászlót. De hát ez van ez egy ilyen játék. -
#25892 mi akkor direkt spammelünkmint az állat amig ki nem dobnak:D -
#25891 Szoval az már törvényszerű, hogyha az 1.3as peccs fentvan, akkor csak a multi lehet jó?:| -
Gibor #25890 Mi értelme egy 7éves játékot warezolni? oO Főőőőleg ha multizni akarsz, lenézik a "cracked" usereket... Najó a fél magyar scene nem mert azok 13évesek és wart azzal kezdik hogy "no közös"... Olyankor leis lépek ha nem CB :D -
BIZ0906 #25889 Hopp egy rossz crack. 1.3as cracket szedj le és már is jó lesz. -
#25888 A válasz:#25885 -
tajthy95 #25887 Mármint single-nél írja ki a version mismatch sz*rját, multi hibátlan. -
tajthy95 #25886 Üdv!
Pont kijött az a problémám, amiről bmate0007 írt. Multi az 1.3-as patch-el megy, de ugyan ezt a version mismatch akármit írja ki. Azzal mit tudok kezdeni? Ezelőtt nem írt ilyet, most a Win újratelepítésével jött elő. :D
Megoldást?
Kösz a válaszokat! :) -
#25885 vagy single vagy multi van. -
Csiszka #25884 na ok de akkor azzal hogy tok játszami mert nekem nincs ilyen:S pls -
#25883 Hali!
Újraraktam a játékot. Egyenlőre a singleplayer megy, viszont a multihoz ugye kell az 1.3as peccs. Namost ha felraknám a peccset, akkor félek hogy megint az lenne, mint eddig mindig, hogy amikor elakarom inditani a singlet, akkor valami olyasmit ír h failed initialization renderer, version mismatch. Viszont a multi biztosan menne.
Hogy oldjam meg, hogy mindkettő működjön?
A válaszokat köszi szépen! -
Gibor #25882 Nincs minden szerveren ne mondj hülyeséget... Olyan szerveren van amin van PAM mode... és mielőtt vissza kérdezel, a pam mode kell a warok lebonyolításához stb stb... -
#25881 strat nem start. és téllge le van írva hogy kell megcsinálni. minden szerón van. mert az 1 játéktipus -
Csiszka #25880 de az nem start mod he -
#25879 értem mire gondolsz, csak hogy pro nade mod, az ugy hirtelen ütött:D annyira szakadtam elfelejtettem odaírni a stratot :D -
Gibor #25878 1hsz el lejjebb ott a válasz de ne zavarjon. -
Csiszka #25877 arra a strategy modra gondolok!!az amikor eldobod a gránátot azt repülsz utána!:D
ikszdéé sztem szedj le egy direkt x frissitést vagy bazd fel a legujabb verziot és aztán irj h miwan.:D:D -
#25876 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Indítottam volna a muliplayert és behozta azt amit először, aztán feketeség egy olyan 5 másodpercig, aztán ugyanoda vissza ezzel a hibaüzenettel:
Van valakinek valamilyen ötlete?
Előre is köszi.
Üdv. -
Gibor #25875 Strat mod...
#25869: Logika... Szerintem van klánod, akkor már van szervered, ha van szervered warozol, ha warozol akkor a szerón és van PAM mode, ha van pam mode van strat játékmód amit egy egyszerű paranccsal előhozol, /rcon g_gametype strat /rcon map_restart.... -
Cat 02 #25874 Szerintem arra gondol, amikor te vagy a gránát, de nem ugrik be most a neve. -
sztanko15 #25873 Olyan nincs is :D:D legalábbis tudtommal nincs xD -
Csiszka #25872 pro nade mod!!!nem vágod mi az??
-
Csiszka #25871 dikk! -
#25870 micsodát????????? -
Csiszka #25869 hali mindenki valaki nem tudna segíteni honnan szedhetek le pro nade módot vagy esetleg ha valaki tudna küldeni megköszönném!!