Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen ott, mert anynira rossz?

gabi89
Nincs

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bigapó
az ase-ban is van ilyen számláló? nem lenne rossz.

The Matrix has you...

NEOreg3
112/37 az az aránya😄

gondolom tdm-ben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

zico87
egyik havernak 1100 óra a cod2 rekordja xfireben..ugy hogy xfire azért nemolyan rég van... nekem csak 400 körül van mert én 2 hónapja használom rendesen

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

DeO
szevasztok
szokott valaki játszani a H.E.F.t szerveren ?

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

nektek mennyi az online rekordodtok?
nekem 112/37 az jonak számit?
jah és Subzeron történt ez

NEOreg3
???

a single és a multi teljesen független egymástól

ha singleplayer crack kéne, akkor azt megtalálod ebben a hozzászólásban: #19665

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

császtok!
lehet kérdezték már mások is (nem láttam azér írom)h hogyan tudok játszani a single player modban ha már elkezdtem a multit?vhogy vissza lehet csinálni??fontos volna,köszi
Prince of Máté
kössz neoreg

NEOreg3

Wreck86
de mondom.
sp-save nincs.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Prince of Máté
fúh na ne mondd -.-
#19623 rulez.
tehát sp save esetleg?

Wreck86
magyar servereket keress ah multizni akarsz,mivel gondolom nem eredeti a játékod.magyarok 99%-a tört server,oda nyugodtan mehetsz.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Prince of Máté
hali elkezdtem singlezni, mivel a multi kibasz -.- nem tudna vki adni egy 100%os sp savet?
nincs kedvem végig vinni, és ami a FAQ-ban van az természetesen nem jó...

NEOreg3

Nekem a Cod 2 Single playerhez kellene 1.3-as crack.Multiplayerben jó de Single-ben nem, lehet h már mások is kérték de lécc vki linkelje be honnan tom leszedni!! PLS elõrre is kösz

xD...ez tetszett reconnectelõs köcsög 😄...mondjuk en csak azt nem szertem h mért reconnectel ha sazr a statja ?...mért ha visszajön ujra akko talán jobban megy neki a game es jobb statja lesz?...

NEOreg3
miután leszedtek õt figyeltem specteteban. elõször is nem lehetett neki meglepetést okozni, hiába járkált az ellenfél úgy mint a sír, mindig tudta merre található az a maradék pár ember. az oylanokat már meg sem említem, hogy "fogalma sem volt" arról, hogy hol hasalt az ellen (takarva is volt), de véletelen pont arra nézett ugrott ééés találat (nem egyszer fordult elõ, mert az a gyerek ha máshol is ugyan de szintén hasalt):|

a szerveren tiltva van a konzol a sok reconnectelõs köcsög miatt így nem tudok demo-t felvenni (nem is nagyon szándékoztam, elég egyértelmû volt, hogy a gyerek csal), shotot meg hiába készítenék, nem sok minden látszódna rajta😊

xDDDDD...ez sem normális 😄

Szevasztok!
Mi az a wh-s, és a cfg-S? Totál kezdõ vagyok ezen a téren.Ja ,és tudtok esetleg vmi kiegészítõ játékról, mint az cod1 -hez? danke ja és GGRRÁÁNÁÁÁÁTEEEEE!!!!!
bigapó
néha szégyellem is, hogy az vagyok...

a csajok azért a legjobbak😊)

The Matrix has you...

red bull
Uhh gyerekek nem tudtok valami komoly pb-t a szerverre ami ki is szûri a wh-sokat??? Mert nekem van valami õsrégi szar fennt de az semmirese való.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Cfg azt nem tudom :S. Amúgy utáljátok a magayrokat? Akkor magatokat is utálni kell, mert azok vagytok<#idiota><#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

zico87
Én teljesen utálom a magyar gamereket,klánokat.persze vannak kivételek de kevés aki teheti járjon Német,Holland szerverekre ott teljesen más a scene nem kis hülye 13-15 éves hülyegyerekek ugatnak összevissza mert olyan láma hogy nemtud még hátbalõni se...wh-s hát igen no comment..honnan tudod csináltál demot vagy shotokat ?

bigapó
szedd le a directx-et és tedd újra, esetleg úgy, hogy a COD2 directx-jét rakod fel. asszem az is 9.0c, ha nem akkor meg az egyik legújabb gém directx-jét is felrakod utánna.

The Matrix has you...

bigapó
Én meg azt utálom a Magyarokban, hogy csalás nélkül nem tudnak élni... tisztelet a kivételnek. ja és a sírást is úúútááálooom.

The Matrix has you...

trident
tapasztalat, rutin, spect. Nem a stat számít.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

red bull
Hy all!

Lenne egy olyan kérdésem hogyha leteszem az asztalra a cod2-t és visszalépsz akkor miért irja hogy hogy Direct-X error és egy ilyen hibaüzenet? Help <#help><#help>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

NeoParaszt
nagyon feltûnõen nyomta, sokan panaszkodtak rá

Bort, búzát, békességet

berlinboy6329
mijaz,h cfg-s?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

vádoolk=vádolok, sry az elírásért.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Na ja, néha én is alaptalanul vádoolk 1-2 embert, de igyekszem leszokni róla<#hehe>. Viszont az elõítélet papuskám (tegnap néztem meg a Pál utcai fiúkat nosztalgiából és ugye ott Csónakos hajtogatta a "papuskám" szót)<#idiota><#hehe>. Nem hiába gyanakodnak szinte mindenütt a wh-sokra, ha valaki láthatóan nagyon jól játszik.

honnan tudod h wh-s?....ezt utálom a magyarokban ?....aki jobb az már wh-s,cfg-s,meg stb S Z Á N A L O M

NEOreg3

Robinho14
jaja😄

Valaki emiatt hívott így. Csak rövid ideig, míg tudtára nem adtam, mi a pálya.

V43 1105
Dexter laboratoriuma XDD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bigapó
ez sajnos igaz, nem sok csapatmunka van, bár ez valószínûleg azért van, mert nem klánok játszanak. Olyanok, mint a hangyák, mindenki egyszerre csinál mindent és a végén összejön😊)

vannak azért kivételes esetek, most már Én is figyelek a többire, hogy mikor kell esetleg fedezni vagy valami, de ez még mindig nem az igazi.

The Matrix has you...

zico87
sajna az uj wh-val az a gond hogy hiába írtam bele a cfg-be semmi csak 1 pbupdate segíthet..az meg kitudja mikor jön..én már 4-xer írtam az evenbalancenak..

Prince of Máté
gondolom vmi a maxpackettal lehet a gond...
Mennyire kell tenni?

Jahh, nem értettem, hogy mit akarsz. Nem tudom, én már olyan régóta vagyok, hogy ezt nem is figyelem. Csak a köcsög spawnkillereket.

trident
(arra utaltam, hogy a játékosok nem ctf-eznek, néhányszor voltam csak, de nem láttam összedolgozást, általában csak tdm-et, meg maximum elbújnak a zászlóval...😄 Vagy csak én voltam rosszkor^^)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

UO nekem már nincs fent, kevés a hely ezért távozott, meg úgyis ritkán használtam.
21st nem ctf? Dehogynem, ctf-ben van a szerver.

trident
Ritkán uo, csak külföldön, 21st-n voltam, nagyon jó, csak kár hogy nem ctf megy rajta, hanem tdm. Vannak csalók is, annak ellenére hogy tetszik, csak 1-2 kört birok.😄
(kedvencem amikor viszem a zászlót és elémállnak, vagy amikor a jómadzag felveszi az ellenfél zászlóját és visszafordul és rohab az ellenség felé)

Nem CoD-ozol?<#wow1> Na és GFM? Akkor legalább néha gyere a 21st szerverére<#eljen>.

Kiheréllek, ha így kezdesz el hívni a Fifa 07 Sg Bajnokságban.

trident
A www.evenbalance.com oldalán, a következõ címre lehet küldeni:

To report hacks/cheats, email: [email protected]

(nem cod-ozom, ritkán fellépek két britt uo-s szerverre, nem foglalkozom már a pb-vel sem, ide meg a cod.hu-ra is csak az ismerõsök miatt járok😊 )

Robinho14
Dexter lol 😄😄😄

Aha ok, egyébként én már mindent láttam nevemmel kapscolatban....dexa, dex, Dex, Dexa így nagy és kisbetûvel, meg Dexant, de ez a Dextrail...<#idiota><#hehe>....volt, aki leDexterezett, azt elküldtem a picsába.
Szóval pls vagy Dexantreal, vagy Dex.