Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én csak kipróbáltam, kipróbáltam, jajj jajj de nagy faszláma vagyok. arra nem gondolsz te faszlém hogy mások játékát baszod el?? faszé kell próbálgatni. leszarom ki mit mond a hsz omról: rohadjál meg, ha csak egyszer is próbáltad!!!!!! érdekes az én gépemen még egxyszer sem volt wh, és mégis megy a cod... buzi. te is és a többbi köcsög is
MJ rulz Pink Team The Only One
A Külföldi szerverek nagyrész origi(német,holland,angol)de persze ott is vannak törtek.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1280x1024,Anisotropic, shadows on, DX 9, Extra Textúrák, és így van 40-50 fps-em...
Arányék, anisotropic szûrés mennyit számít?
(mivel már párszor leirták a lehetséges megoldásokat erre a problémára, ezért bõvebben nem segítek, nézz utánna, keresõ odalent pl, vagy visszanézed a hsz-eket...)
A segítségeteket kérném.Szeretnék lan-ban játszani a haverokkal,de már unjuk
a sima módot.
Hogy tudom elindítani a lan szervert hogy például admiral módba menjen, és hogy tudom azt irányítani/fegyverbeállítás,effektek stb./
Ha lehet részletes leírást szeretnék pl. onnan hogy bemásolom a módot a mainba. /még kezdõ vagyok ebben/
Elöre is köszi.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
The Matrix has you...
PB_SV_AutoSs 1
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nem szoktam használni, de van demonézésre😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
legalábbis nálam 😊
van wh-m szal nem maradnék ki semmibõl😄
inkább sajna, hogy ennyi ember csal 😞
WH-s faxlém DEMO
persze ha nagyon türelmes vagy és a szerver játékidõre vonatkozó beállításai engedik, akkor akármelyik játékmódban, persze ez nem valószínû, NINCS oylan megszállott😄