26388
-
#21106 én néha-néha följárok tényleg jó srv..de azért a hun scene ott is befigyel néha.. -
#21105 tudtok ajánlani valami jó idegnyugtatót?:D
mikor egy körön belül már a 20. találatot nem adja be megölném azt a mocskot, aki sebzésrendszert fejlesztette
nem igaz, hogy nem tudnak rifle mod mellé 1 hit kill modot írni, ha testen/nyakon/fejen talál el az a kurva golyó:( -
#21104 Hi!
Az alábbi szervert eredetiben nyomatjuk(Hitandrun), ennek ellenére jól megy, sikerült jó játékosokat odaszoktatni. Online statiszkák: www.hitandrun.hu Mindenféle kategóriában számol. Ha van kedvetek nézzetek fel rá: 87.229.7.178:28966
Üdv!
KL_atya'tok -
#21103 -
Sanyeee #21102 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD....#low -
Bmx01 #21101 kösz a punkbasteres tippet -
#21100 cb serveren nincs por de sebaj -
#21099 :D:D:DD:D:D:DD:D:D -
BIZ0906 #21098 De akkor már hol a pálya fillingje? Ok tom hogy azt akarja dehát... Najó csinálja amit akar ekvégre az ő szervere de engem zavarna hogy nem életszerü csak ennyit akartam hozzá tenni. -
#21097 azért akarja gondolom kivenni a pályafüstöt hogy pl:matmatán ne zabálja az fps pubon..ez érthető főleg akinek nincs atomgépe annak jól jön... -
jizzo #21096 uramisten -
#21095 Azért szeretné kivenni a port, hogy olyan legyen mint a PAM-ban, szoval no pálya füst, homok stb stb.. -
BIZ0906 #21094 Te meg probáld meg értelmezni.
Mi a francért kell kivenni a port? akkor már minek játszik pláne minek csinál szervert? -
#21093 lol, olvasd el figyelmesebben a hozzászólásait (segítek, az első hozzászólás 3. sora) -
BIZ0906 #21092 1-re a válasz ne akarj cheatelni. -
#21091 www.punkbuster.com a 3-as kérdés megoldása -
Bmx01 #21090 hell
még volna kérdésem
5 hogy lehet a gránátok számát levenni 1 re
6 sebességet hogy lehet állítani a serveren mert max 6k-val tölt lefele
THX -
Bmx01 #21089 hell
tudnátok nekem segíteni volna 1 pár kérdésem:
Béreltünk servert:
1. a port hogy lehet kivenni a pályákról pl:toujane:??
2. töltöttünk le pályákat és valamiért nem fut mert más a fájlformátuma valami pk3 és a serveren + csak iwd-s fut:????
3. a punkbastert lehet e frissíteni mert az van hogy ha bekapcsoljuk akkor mindenkit kidob szerintem régebbi lehet vagy iesmi:??
4. a jump-ot hogy lehet bekapcsolni mert ha valahova átugrunk alpból +halunk valahól meg nem:???
THX
-
Cat 02 #21088 iwd et is leszedi nem ?:)
1ébként #21084 , letöltés megvan de 30 oldalas :s -
#21087 csak a mainba a localized és iw kezdetű fájlokat hagyd meg... -
Dave0092 #21086 sok szar moddolt szeron logsz, és emiatt...
pl a zombiszerver -
shakwill #21085 Mondja már meg vki, hogy a bűzhödött bányászkapcába tudom beállítani az enfield ammot! Egy nagy rakás szerver nem enged be ez miatt!
Előre is kössz! -
Cat 02 #21084 vki adna linket ahhoz a progihoz ami leszedi a feles modokat? mert cod.hu -n nem találom a letöltést xDE -
#21083 ilyen szart még nem láttam.Jumpolni akarok,de nem tudok emiatta fos miatt.Volt fenn pár mod,keveredtek,nem indult a saját szróm(iwd/sum name mismatchj).Már azt nem értem miért?Mi köze pl a zombi modnak a DM-hez?Azhtán fogtam kitöröltem az ÖSSZES nem kellő cuccot,és már ment.Na már csak meg kellett oldani a savepositiont.Leszdetm a modot,beírtam amit kell,és ment.EZAZ!Mivel letöröltem minedt,és menni akartam ombizni,letöltötte újra a dolgokat.Nem baj,meguntam,mentem volna vissza jumpolgatni.Nem emgy.A zombi mod tönkreveri a DM modot.Nagy szar.Aztán gondoltam megint eltüntetem őket,anélkül tuti mennie kell.Ki is vágtam a modot,indítom as zerót ÉS NEM MEGY!Direkt kivágtam a saveposition modot is és ANÉLKÜL ELINDUL!!!Na itt a baj.Miért ment eddig,aztán miért nem?Fel tudnak idegesíteni az ilyen dolgok.H lehet ilyen játékot csinálni? -
#21082 mi 17-ikek..de most vágom így msn-ről hogy ki vagy...: -
jizzo #21081 csuszi, 15. ek vagyunk cbn ha akartok tolni itt az msn em:
[email protected] -
#21080 Helósztok.
Valaki tudja hogy honnan lehet letölteni a zombi modot??
Szerverre kéne rátenni.
A legújabb kéne amikor a zombiknak csak 1 kés van a kezébe.
Meg a zombik közül van 1 kiválasztott ami gránátot és kést tud dobni. -
Cat 02 #21079 igen a CoD2 fegyók jobbak, illetve Cod2 ben lehet olyat h célzol és ugrassz :P -
#21078 Minden veapon? -
Sityu17 #21077 public serverunk: 87.229.7.178:28983 mappok: burgundy ; toujane ; dawnville ; matmata! PLS JOIN!!! -
#21076 Ez mi és hogyan használható? -
Dexantreal #21075 Lehet, hogy pár letöltött dolog miatt :S, de nem hiszem :S. -
Dexantreal #21074 Nekem UO furcsa volt, CoD2 fegyverek jobbak és csak CoD2 van fent és azzal multizom.
Valamiért azonban a single lefagy kampány töltéskor lol :S. -
Cat 02 #21073 jah igen, egyik szerón találkoztam egy Szigetis el, azt kérdem h miért nem a szerverén van, erre mondta h olyan szarul van Mod olva inkább idejött XD
most próbáltam UO -t multiban, elég lol volt :D only rifle HQ és ott levők nem is akartak tudni róla h van cod2 =) -
Dexantreal #21072 UO-ben is ez volt lol.
Anno, mikor játszottam ,voltam egy szerveren, ahol magyar zászló volt az amcsik karján loál. Mármint a szín... erre a kampányban is bent volt pff. -
Cat 02 #21071 SZigeti cod2 klan v vmi ilyesmin voltam ott meg ruhát és fegyót is töltött le :S aztán single ben is megmaradt xD :( -
jizzo #21070 de tudom utálni azta sok xart amit felpakolnak a magyarok a szerverükre -
Cat 02 #21069 te tudod, nekem kedvenc szerómon annyi van h hp bar :) 1ébként sima (illetve még az amcsiknak van en-field (v vmi ilyesmi)) -
#21068 na oda se járnék... :) sry -
Cat 02 #21067 admiral mod kell rá ^^ hp map, illetve lehet a végére olyan h szavaztok a köv mapra és game mod ra