Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zico87
te nemvagy tisztában a cfg jellentésével. a cfg a játékos beállításait tartalmazó fájl pl:egérérzékenység,grafika+jobb gamerekébe persze van 1-2 könyítés pl:nadescript ami azse csít csak 1 könyítés..mert ugy nemlehet eldobni mindig ahogy bevan scriptelve

Lehet valakinek 200kb-os cfg-je ha low.nem cfg teszi a gamert szerintem ez így van...csak hát igen itt a fantasztikusan skilles HUN sceneben sokak aztse tudják miaz a cfg csak mondják...buzi cfg-s menyi kell beléd..alap cfg-vel is van amikor túlélsz érdekes dolgokat.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

cfg=cfg nem csit, akkor mit nevezel csitnek, ha valaki cfg-t használ, és egy másik ember nem, akkor nyilván valami elõnye lesz a nemcfg-sekkle szemben nem?, senki nem használna cfg-t ha rosszabbul menne neki utánna. Én nem cfg-zem mer nem érdekel, néha codozom, mer szórakozni akarok, és nem az az életcélom hogy mindig elsõ legyek, vagy hogy minél jobban kibasszak a többi játékossal, ennyi...

miaz amit behoz mikor bejövök a topicba , hogy leakar vmit tölteni? cod2svf vagymi??

szerveren!

<<<HI_ALL>>><#wave>
Lenne egy kérdésem:<#idiota>
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a paracskiáltások hejére új hangot lehessen beteni???
Csak nem tom hogy az a szerverre van beállitva, vagy egy különálló emberke csinálta<#szomoru1>

Wreck86
sok csíter van,de a többség itt nem csítel,csak jól keni.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

red bull
A cfg=cfg és nem csít...Ennyit errõl

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

tök mind1......szánalmas az egész.....emberek csinálnak játékot....sokan élvezik mert jó....de vannak azok a patkányok akik nembírják a fair playt mert úgy ugyan annyi esélyük van mint másoknak ezért cfg+wh=hun skill.....néhamár elegemvan....nemlehet normálisan online jáccani...nemtudod ki az aki tényleg jó és kiaz aki mocskos cfg és azért találod el nehezebben.....nem elég hogy az fps is krolátot szab de még használni kell különbözõ dolgokat....csak gratulálni tudok minden kedves embernek aki ilymodon illuziokba kergeti magát és azthiszi qrva jól jáccik....az a nevetséges hogy ahogy bánnak az emberek a játékkal csalnak stb az életüket ugyan így élik.....aki kivétel az mondja hogy nincs igazam...
zico87
Én csak nagyon ritkán+kipróbálásból használtam ezt a "csoró csített" egébként

egyébként a fast.cfg az más azzal ha feküdsz kb.1 sec alatt kilövõd a tomi tárat

red bull
Ez hazugság...A speed hack = fast.cfg ( Utánna olvastgattam )

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Wreck86
van bizony,de a tárgymegszûnés sem kizárható.magyarul,hogy csak egy sík neki a pálya,s úgy mozog rjata mindenféle nehézség nélkül,ahogy akar.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

kas123
pff ma felmentem játszani 1 kicsit és olyat láttam h pfuh...a gyerek toujanen 1 sec alatt ér oda a német kezdõtõl a brit kezdõig...
na mondom: mi a szösz?! talán van speedhack is? :o...mivel ebbe nem votlam biztos így inkább nem álltam le vitázni vele...

de azért érdekel, hogy tényleg van ilyen speedhack?

NEOreg köszönöm szépen a válaszodat !

tudom, volt már pár klántársam aki monitorcrosshairt használnt!szikszalag powaa 😄

Na az már abszolut csóró csitt, hát igen van akinek csak segédeszközökkel megy, szegény hátrányos helyzetüek, csak saynálni lehet ezeket a szerencsétleneket <#idiota> (nemte zico, mielõtt még magadra vennéd, és megint elküldenél a fenébe egy szaftos üzenetben <#alien2>)

zico87
Ez még sztem nem feltétlenül csít..sokan használnak pl:parasztaimot amikor a monitoron jelölik be azt még a pbshotse látja..😄

csuszi
nem feltétlen cheat. pb is elbaszhatja. rólamis készült már nem egyszer, meg másokról is...

MJ rulz Pink Team The Only One

😄DD
Zico dá csiter XD

zico87
Ez egy crosshair progi nekem is van ilyen lehet változtatni színét méretét CB-n nemhasználom de Pubon nemrossz parasztaim

A fekete screenshot 2 dologból adódhat:
Nem a CoD2 volt az aktív ablak, amikor a shot készült.
A shotot "valami" blokkolta, bár az igényesebb csítek a shot idejére kikapcsolják a wh-t, névkiírást, stb., megcsinálják a shotot, majd újra visszakapcsolják, még talán trillázik is a tulajnak...

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

Ez egy statikus célkereszt, ami nem tûnik el, nem változik a mérete és azokon a szervereken is látható marad, ahol nincs engedélyezve a célkereszt, tehát egy csítnek a része.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

red bull
Ez mi? : katt

red bull
Az miértvan hogy a PB-SHOT néha tök fekete ...Nem látni rajta semmit és senkit...Fekete az egész...Miért lehet ez?

zico87
Persze próbálja mindegyik faxlém megmagyarázni csak aki ért a cod2-höz és nemma kezdte az ipart azzal nemtudja beetetni..

NEOreg3
használd az xfire nevû programot szerverkeresésre

de az all seeing eye is jó

a google a barátod, ha nem találod ezeket

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fodek
Csá fiúk!
A gond az, hogy felraktam a 1.3-as patch-et és a ,,Join game"-ben azt írja ki, a'szem hogy ,,waiting masterserver". Kérlek valaki sûrgõsen segítsen, mert már multisni akarok! Elõre is kösz.

You cannot change your fate... ...No man can

csuszi
közölte velem a nagytudású miután elküldtemneki a spanjáról a shotot, hogy ez cfg...😊
jah és hogy én egy láma vagyok, a spanja csak jól játszik, cb.eu 26.... mondom akko sry, hogy én hülye leshotoltam a spant...ez WH

mrbaba
Hi all!! Mit lehet a losing key packet ellen csinálni? Hogy ne dobjonki a pb? És miez a losing eky packet?😞)

A választ elöre is kössz!!

ÜDV.: Baba^^

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

zico87
Jaja ez egyértelmûen wh..most a csít ellen cak a pbshot+ a demo segít

csuszi
gondolom ez wh:
katt

David8
Hi, vki tudja hogy hogy lehet hostolni Cod2be?

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

NEOreg3
-friendly fire-t nem lehet kikapcsolni single alatt, ne lõjj a csapattársaidra!

-nincs "életkijelzõd" a téged ért találatok mennyiségétõl függ, hogy meghalsz-e vagy sem, ha már nagyon piros a monitor széle, nyögsz és hallaod a szívverésed, akkor jobb ha fedezékbe bújsz amíg rendbe nem jössz, mert még egy golyó és load game...

-ebbõl adódik, hogy nincsenek gyõgycsomagok, mint az elsõ részben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

és hol tudom megnézni hogy mennyi életem van ? és valami segédcsomagok vagy valami életerõszerzési lehetõség ? Hogy mükszik ? most játszanék elösszõr... 😊

légyszi írjátok meg

sziasztok !

Single playerben hol lehet kikapcsolni a friendy fire-t ?

szánalom ez az egész..

Wreck86
cod2wk4.exére ammi?

zico87
ha a main-ból futtatja akkor észreveszi de ha máshonnan akkor nem..

magus
ha nem csak bohóckodni akarsz akkor érdemes mindent lowra állítani (kivéve a modeleket, hogy jól látszódjanak), mindent kikapcsolni, a felbontást én magasra állítom, mert zavar az alacsony (ez kb 1024-et jelent). Minél magasabb az fpsed, annál könnyebb aratni.

Ja az én le is töröltem de ha kellettt volna akkor elkértem volna ujra.

NEOreg3
faszlém tesómat állítólag már kibaszta egy szerver, amikor azt használta, szóval valaki rájöhetett az ellenszerére, de sajnos nem terjedt még el:\

zico87
a cod2wk4.exére nincs ellenszer nem is lessz csaljon csak a nép...én már szarok bele

ha a rohadt evenbalance nemtud kiadni már 1 pb updatet amikor már 5mailben is elküldtem nekik akkor hagy csaljon csak mindenki és legyen büszke hogy húú wh-val lelõtem azt a faxt.

aki a wh-kat írja aztkéne fölakasztani.

azt mondtad letörölted :S

berlinboy6329
Akkor az ASE nem csak tört szervereket keres?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

NEOreg3
wk4-es?😮)

Nem kell enyire felhuzni magad én csak kiprobáltam 10 perc volt az egész és amugy wh-nélkül is megy nagyon is aszem nem tulzás azt mondani ahol játszok ott mindig pluszba vagyok na de a wh teljesen összezavart kiprobáltam vagy 5 szerveren egy pb se dobott ki Zico ha kell a wh akkor keress meg msn-en és átküldöm hogy tudj csinálni ellenszert

Rash87
Valaki pls segítsen kicsit.
Játszanék 1 francia serveren,bemegyek,aztán 2 perc után ,vagy ha lelövök vkit,kidob azzal,hogy: "No Packet Flow"

Nemrég tettem fel a op. rendszert újra,azóta nem jó :|
Elõtte jó volt,minden.
És most is ugyan azok a porgramok vannak fent,mint azelõtt volt.
Nem vok kezdõ,szóval megpróbáltam már mindent,tûzfalon átengedni,meg még kb. 6-7 dolgot,újra is tettem,cfg csere 😄 Minden volt már,de nem tudok rájönni mi lehet az oka...
Routerem nincs,asszem azon kell engedélyezni,nekem adsl modem van,azon kell vmit engedélyezni? Csak mert eddig (2 éve) nem kelett😄

<#help>

Glory, Glory Man. United!

NEOreg3
ha letörölsz minden modot és azután írod át akkor igen, ugyanis a modok az eredeti cfg másolatát használják, de ha most átírod az eredetit, attól még a kedvenc szervereden nem azt a cfg-t fogja használni, ugyanis az ott lévõ mod a már korábban lemásolt cfg-t használja

szerintem.

bigapó
ha ezt beállítom egyes játéknál, akkor multiban is (értsd minden serveren) fog mûködni?

The Matrix has you...

zico87
CFT Tutorial

ugyis nagytéma manapság a CFG hát itt egy kis leírás...

csuszi
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. le s töröltem mert elbaszta a játékomat. nem szidom édesanyád, mert elveim ellen való. csak ezért törölted, te csicska??? nem azért mert irtó paraszt dolog? ha ment volna vele, akkor meg használnád. nah erre szokát mondani a magyar tinik (de most joggal), szánalom