26388
-
#21146 Jah értem! Jó tudni...:D -
Cat 02 #21145 ez is xfire bug, s-t nyomtam ingame és ember nem mozdult, aztán átállítottam a screenshot és már ment hátra :) -
#21144 Ezt nem vágom, hogy mi?
én csak az x-ről beszéltem... -
Cat 02 #21143 optivmizálatlan :D -
#21142 nem értem én ezt a cod1-et, szarabb a grafikája mint a 2-nek és ugyanazon a beállításokon kapok 60 körüli FPS értéket D: -
Cat 02 #21141 off2:
akinek nem tud hátramenni a codban az embere az xfireben állítasd át a scrensgotzo scroll+s ről vmi másra -
#21140 Bocs az OFF-ért, de ez valszeg sokakat érinteni fog!!!!!!!!!
Alaphelyzet...
Régebben leszedtem az X-fire-t....és most meg UPDATE-elni szeretné magát, de ha ezt megengedem neki, akkor lefagy utána a gépem!!!!!
Namost aki ezzel a gondal szenved, az most örülhet, mert mérgemben megHACKEL-tem a szemét X-fire-t, hogy ne kezdjen el frissíteni azonnal!!!!!!!!!!!!!
Akit érdekel, az adjon Priviben jelet!
ON.... -
lee56 #21139 hmm, nvidiának nem ez lenne az első ilyen gondja, az Alien vs Predator 1998as játék, és a 60-90es driver verziókkal szinte el sem indult, mostanában a legujabb driverekkel már müxik miután hónapokig bombázták az ügyfélszolgálatukat a kitartó AVSP játékosok, jah, az ati kártyákon gond nélkül ment egész végig a game, ennyit az nvidiáról... -
#21138 Nálam ott is csak 8x van... -
#21137 Én a tulajdonásgok, Nvidia fülre gondoltam -
jizzo #21136 nekem is :)
nemazért linkeltem hanem csak mert jó poén:D
max vga ban lehet allitani de cod akkor se tudja szvsz
-
#21135 Hol van 16x a játékban...nekem max 4x-re lehet feltenni..... -
#21134 1. Nem vagyok afro
2. Igen. -
jizzo #21133 ja és 16 os élsimitás?? -
jizzo #21132 korlatozva irtam mivel ugyse lehet elengedni sok szerveren..
http://www.indavideo.hu/video/mi_folyik_itt_gyongyoson_3 -
gabyka13 #21131 Köszi a válaszokat. A baj az,hogy engem főleg a cod1 érdekelne.Mert,ha nem megy azzal a karival,nem veszem meg. Pár külföldi fórumon olvastam valami olyasmit,hogy nem megy a cod és a cod uo.De azt nem tudom,hogy ez driver probléma volt és már kijavította az nvidia vagy pedig eleve nem kompatibilis a játékkal,mert régi vagy mittomém. -
#21130 Pfff... Nekem Leadtek 8800Gts-em van 320mb és DX7-ben 16-os élsímtással fix 300-400 fps xD Dx9 125-200 -
jizzo #21129 cod1 nel nem. dde egyik havernak 8800 GTX el voltak gondjai de nemtom mi... de cod2 ben elvileg nemlehetgond -
zuzza17 #21128 alap
-
#21127 Alap map, vagy custom? -
zuzza17 #21126 kikapcsoltam amit mondtál de most ezt irja:
PB Init Failure
ez mi?? pls vki help -
#21125 kikell lőni a feladatkezelőből a pnkbsra.exet... -
zuzza17 #21124 hellosztok!
nem tudja vki h mit kel ojankor csinálni ha kibasz a pb és ezt irja ki? : No Packet Flow ???? -
#21123 activision/callof duty 2 mappát töröld le egészbe
tuti nem lesz magyar utána -
#21122 Hogyan??????
Nem értem így egyben.... -
gabyka13 #21121 Kösz Jizzo.Még 1 kérdés. Próbáltad már cod1-nél is? -
jizzo #21120 cfgm:
3.4 intel pentium d
1 giga ram
Gainward 8800 GTS
cod2: 125 fps fustben mindenhol megvan amugy 250 is.
dx9 ben is 125 fix -
#21119 nem nekem azzal van a gondom hogy mikor felteszem gépre nekem automaticén bemagyarosodik és nem toom mitől. pedig a többieknek angolul fut és ugyan arrról a dvd-ről telepítettük -
gabyka13 #21118 És nem tudod véletlenül,hogy pl a cod1-be egy duplamagos procival mennyi fps-t ad kb? -
#21117 de most az uj driverel elvileg nincs gond... -
Cat 02 #21116 vááá codcleaner megnyitottam, mindet le akarta törölni, kiírta h ami piros azt nem törli (mind piros volt :D) másodszorra meg nem talált semmit :S
5let? -
gabyka13 #21115 De ez driver probléma vagy egyszerűen nem kompatibilis? -
#21114 írták már itt páran, hogy a 8-as széria hibásan jeleníti meg a játékot, szóval van benne valami:\ -
gabyka13 #21113 Hi all.Egy kérésem volna amely félig nem is ide tartozik,de van köze a játékhoz,úgyhogy ide írok. Most tervezek venni új gépet,azonban hallottam olyan infókat,hogy az nvidia 8800-as karija nem kompatibilis se a cod1-el se az uo-val és még a cod2-vel se.Tehát kérem azon embereket akiknek ilyen karijuk van írjanak legyenek szívesek,hogy ez igaz-e.Ha nem nagy kérés esetleg 1 fps értéket is kérnék. Előre is köszönöm. -
#21112 Nem az a gondja, mert nem módokkal van a baj... -
#21111 Namost:
1.mindent törölj ki a "Programok telepítése/törlése"-ből a vezérlőpultban!
2.Naturba rakd fel a játékot!
3.Ne magyarosítsad semmi esetre sem!
4.Fogd és tedd fel az 1.3-as pach-et...és PB frissítés
5.Ezutám fel kell tenni egy speckó MP crack-et
6.És ezután hamachi indítása....
7.szerverkészítés, majd rá kell lépnetek a szerverre! -
#21110 törölj minen feles modot csak az iw és localized kezdetűek maradjanak+persze a players,demos mappa -
#21109 Helló valaki tudna segíteni?
leszedtem a játékhoz egy magyarosítást annó azóta le lett szedve a játék a gépemről tegnap este lanozni akartunk a hawerokkal felraktam a játékot dse a magyarosítás azonnal felrakta kérdezés nélkül vagy 3szor tettük este újra a játékot és mindig rajta van nem tudja valaki hogy mi lehet a baj???
a fordítás
vengeance Extreme Rifles ® v . created by Xt!a'N
www.vengeance.xxl.hu
az érdekes az egészben hogy ez az oldal csak egy egyszerű klán oldal még a magyarosítás sincsen fennt
ha valaki tudna nekem segíteni köszi -
#21108 Tudtok 4 személyre jó multis pályákat ajánlani?
De ne legyen éjszakai! -
#21107 ezt jó lenne tényleg fejleszteni, mert elég zavaró. persze téged meg egyből kinyír, mert látta honnan próbálkoztál és neki meg összejön:((
egyedül csipással szoktam pölö könyöklövésekkel gyilkolni:)) az nagy élmény:DDD meg vicces is.