Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akinek nemjön be majd a cod4 azzal milessz ? Mert szerintem sok cod2-snek nemfog tetszeni ahogy én is köztük leszek más kor más fegyók..és kit érdekel az uj graf...engem tulzottam nemizgat.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Én Német+holland szerókra járok de a fineknél is jó a scene csak nagy a pingem ott hát a szinvonal sokall magasabb külföldhõz képest sztem csak Pub szinten vunk naon lemaradva klánszinten azért nemnagyon.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
The Matrix has you...
Azért kérdem, mert nekem a nullával csak a chat window jön be!
Elõre is köszi
Hsp4797 call of duty 2 Imádó!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
You cannot change your fate... ...No man can
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
www.codcfg.sms.atw.hu - ez az sms oldala és nem jön be!! 😄DDD
Elõször azt hittem, h VGA-mmal van a gond oszt kipróbáltam másikkal és ugyanaz a próbléma. Mi a baj?
Az enyém 6800LE és haveré X800Pro. Az lehetletlen hogy õvé is rossz, mert most vette. Nála nem tudunk kipróbálni, mert nincs nete.

Fákjúal!
Lehet valakinek 200kb-os cfg-je ha low.nem cfg teszi a gamert szerintem ez így van...csak hát igen itt a fantasztikusan skilles HUN sceneben sokak aztse tudják miaz a cfg csak mondják...buzi cfg-s menyi kell beléd..alap cfg-vel is van amikor túlélsz érdekes dolgokat.