Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zico87
Jaja az a rohadt pénz beszél már a buzi gamesekbe is...

de akinek nemjön be majd a cod4 azzal milessz ? Mert szerintem sok cod2-snek nemfog tetszeni ahogy én is köztük leszek más kor más fegyók..és kit érdekel az uj graf...engem tulzottam nemizgat.

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

hy akar valaki játszani cod 2 hálóban?
csuszi
nem errõl van szó. ugyanaz történik mint annak idején a bf-el, amikor érkezett az új 2142, akkor egy irtózatos patch-el baszták széjjel az ea-s srácok a játékot, direkt. hogy miért? hogy hamarabb átszokjanak az új gamára az emberek, ez geci húzás, de a pénz az pénz. hogy itt miért szarnak már bele? 😉 jön a cod4, ideje hogy az emberek szépen lassan megutálják a cod2-õt, aztán átmégy a tuti pb vel érkezõ cod4 re. azt ezer hogy iszonyat brutál pb vel látják el. többet nem hibáznak, de õk se hülyék sajna, annyira ne szeresse a nép lassan a cod2õt, hisz jön az új gen 8-10 hónap múlva😉

MJ rulz Pink Team The Only One

zico87
Hát ja a Punkbuster szarik rá hogy van csít...nemcsinálnak semmit..végülis megétem õk pénzt kapnak a semmittevésért..

lol és asszed érdekelni fogja az evenbalancet?? 😄 még apublic haxok sem érdeklik õket majd pont a privát haxra fognak teljesen uj pb t csinálni 😄

zico87
már elküldtem a linket az evenbalance-nak... és ha ilyen linket tudsz akkor inkább priviba küldd

<#nevetes1>

csuszi
igazad van...faszláma szegény

MJ rulz Pink Team The Only One

és ezt neked most kurva fontos volt ide belinkelned te isten barma...

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Mi csak olcsóbban leszedjük a feltörtet. Nem kóruptan sikkasztunk, hazudunk mások pofájába 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zico87
Persze ez így van fõleg ha külföldi elit szerókra jártok ahol az EU-s top gamerek járnak sppedlink,gameservers stb....

Én Német+holland szerókra járok de a fineknél is jó a scene csak nagy a pingem ott hát a szinvonal sokall magasabb külföldhõz képest sztem csak Pub szinten vunk naon lemaradva klánszinten azért nemnagyon.

kas123
pontosan 😊, ott 10/8szor tiszta a szeró (nincs wh-s...)

V43 1105
A külföldiek eggyáltalán nem anyáznak, nem wh-znak legalább is nagy részük, sokkal kúltúráltabbak mint a magyar COD2-sök, nagyon jó klánjaik vannak, és tudnak is játszani! 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bigapó
a külföldiek hogy játszák a gémet? jók benne? milyenek a klánok? magyarokhoz képest? ott nem jellemzõ a wh vagy azért elõfordul? megy az anyázás? 😊)

The Matrix has you...

kas123
hát eredetivel az igazi 😊...jó kis spanyol szerverek 😄...

eredeti cod2vel szebb a világ srácok csak megsugom... ajánlom figyelmetekbe az ocrana ill. speedlink szervert 😄

kas123
shift + 0

LazyB...FAQ!!! nem kell végigolvasnod 244 oldalt... -.-

Bocsika de nincs kedvem 244 oldalt végig olvasni de az érdekelne hogy hogyan lehet multiba játszani a játékot ha valaki tud valamit az irjon.
Hello valaki nem tudná nekem megmondani, hogy lehet a CoD2-ben a console-t elõ hívni?
Azért kérdem, mert nekem a nullával csak a chat window jön be!
Elõre is köszi

Hsp4797 call of duty 2 Imádó!
czzzzkKaa

sannyi gratulálok.....lese tagadhatnád hogy nincsmeg a 8álltalános 😊buta kocka
Nem hát, képzeld el két kb egyszinte levõ emberke küzdelmét, egyiknek mezei 1mbites nettel ~50es pingje van és középkat gépe 100FPS körül, másiknak meg mondjuk legyen 6-700FPS és 16mbittel ~8-12es pingje, vajon melyiknek lesz több esélye <#confused> (és akkor még cfg-krõl és csitekrõl nem is beszéltünk). Bár abban igazad van, hogy ugy viszont nem is lehet megirni egy játékot valószinüleg, hogy minden géppel és nettel ugyanugy mennyen... (ennyibõl talán jobb egy konzol multiplay, talán, bár nemszeressem a konzolokat)

ÁÁÁÁ!Az se gond most proszáltam!
Routerem az van az lehet probléma?
És ha netem akkor mi a teendõ?Telepitve van minden!
Pedig imádom ezt a játékot.És nem is csalok mert nincs rá szükségem.Tehát még az se lehet ,hogy mahinálok!A netem? chellos.upc.5mbit-es ugyhogy annak is jonak kell lennie.dualcore+2gb ram 1650 xt.
Konfigal nem lehet gond hisz simán megy a játék mig be nem kapok valamit!Ez a nagy baj.
Attila8805
Valszeg nem szaggat hanem laggol tehát neted?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

nekem ?

Fodek
Köszi bejött ez az Xfire. Mondjuk elöbb is fenn folt, de nem vágtam mér írja ki hogy masteserve.

You cannot change your fate... ...No man can

Konfigod?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Szasztok!Segitsetek egy picit mert kész vagyok!Na:felteszem a gamét játszok multiba szép jo ...ok!Felmegyek egy szerverre már nem tudom melyikre és nem tudok normálissan gémelni mert akad mint az állat!!!!Még célozni is kihivást jelent!!!Ok..mondom át megyek egy másik szerverre és ott is ugyan ez!!!!...Sõt ha csak a singleplayerral játszok ott is ugrál a kép...hmmm...És utánna hiába törlöm le a játékot vissza teszem ugyan az!!Multkor csináltam egy win reinstalt teljessen szûz gépre akkor egy ideig elment ....azt jött egy szerver és kész megint az egész..Pffffff.Na ez mi a nyavaja....Valaki oldja meg!!!!!
köszönjük ezt a hsz-t nagyon kultúrált vagy!

lazlo SZÁNALMAS VAGY...UGYAN OLYAN FASZLÉM MINT A TÖBBI , AKI AZT HISZI H A CFG-TÕL JOBB LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ffxi
Érdekes, hogy csak azon a mapon 😊

Fákjúal!

mind2 kártyával?áhh

zico87
aznemsok akkor nem melegedési problem lehet...lehet driver hiba is...

Nekem a Athlon64 3200+ 36°C-os most

ffxi
38~47 körüli. Az sok?

Fákjúal!

zico87
de lehet hogy a vga gpu-ja melegszik túl...ellenõrízd hûtést stb...

ffxi
Sempi 2600+
47 fok az nem sok.

Fákjúal!

zico87
akkor szerintem azse fer ha egyik gamer 50fps-el a másik meg 500 fps-el tolja...igazságos egyenlõ feltételeket nem lehet teremteni.

Pontosan, ha bármennyire is könnyebb cfg-vel játszani az már nem fer a többiekkel szemben, és igenis csitnek számit az én értékrendem szerint... (de én sem szeretnék vitatkozni, ha te/ti másképp gondoljátok, ez is csupán egy vélemény volt)

túl melegszik a proci?!

de wazz, nagyon jo, hogy nem csak ez a wk4 van kinnt PUBLIC Pb proof csít, ami ingyenes, mert csitelnek olyanok is akikrõl semmi sincs, vagy az már lehet a fizetõs : /

zico nemvitatkozom.....láttam már érdekes cfg parancsokat....nem cod2ben csak uoban.......szoal inkább haggyuk....a nopredict meg ilyenek igen is csit tény a pb azt kivételesen szûri.......szánalom a magyar online play mert midnenki jobbakar lenni a másiknál...ez nembaj az a baj hogy bármiáron ami = unfairplay.....ez az énvéleményem a tied emg az ennyi.
különben jo átverés, mert ha beküldesz egy sms-t akkor is mit kapsz semmit!én nem probáltam csak ránéztem az sms es oldalára és lám:
www.codcfg.sms.atw.hu - ez az sms oldala és nem jön be!! 😄DDD

ffxi
HELP!!!!
Elõször azt hittem, h VGA-mmal van a gond oszt kipróbáltam másikkal és ugyanaz a próbléma. Mi a baj?

Az enyém 6800LE és haveré X800Pro. Az lehetletlen hogy õvé is rossz, mert most vette. Nála nem tudunk kipróbálni, mert nincs nete.

Fákjúal!

zico87
te nemvagy tisztában a cfg jellentésével. a cfg a játékos beállításait tartalmazó fájl pl:egérérzékenység,grafika+jobb gamerekébe persze van 1-2 könyítés pl:nadescript ami azse csít csak 1 könyítés..mert ugy nemlehet eldobni mindig ahogy bevan scriptelve

Lehet valakinek 200kb-os cfg-je ha low.nem cfg teszi a gamert szerintem ez így van...csak hát igen itt a fantasztikusan skilles HUN sceneben sokak aztse tudják miaz a cfg csak mondják...buzi cfg-s menyi kell beléd..alap cfg-vel is van amikor túlélsz érdekes dolgokat.